Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dačić o Palau: Neću ni da potvrdim ni da demantujem
Dačić je izjavio da ne može ni da potvrdi ni da demantuje da li je pacifička država Palau povukla priznanje nezavisnosti Kosova, kao i da do ponedeljka neće govoriti koja je to 13. zemlja povukla priznanje.
"Predstavnik te zemlje doći će u Beograd i zato sada neću da govorim o tome. Ja sam rekao da ću u ponedeljak (21. januara) objaviti koja je zemlja povukla priznanje.''
Lijepa zemlja. Guglah
Jedva čekam povratak Kesića... danas je u Zenici.
Dačić o Palau: Neću ni da potvrdim ni da demantujem
Dačić je izjavio da ne može ni da potvrdi ni da demantuje da li je pacifička država Palau povukla priznanje nezavisnosti Kosova, kao i da do ponedeljka neće govoriti koja je to 13. zemlja povukla priznanje.
"Predstavnik te zemlje doći će u Beograd i zato sada neću da govorim o tome. Ja sam rekao da ću u ponedeljak (21. januara) objaviti koja je zemlja povukla priznanje.''
Lijepa zemlja. Guglah
Jedva čekam povratak Kesića... danas je u Zenici.
Baš divna, Jedna je od najmlađih i najmanjih država svijeta, ali već s političkim stavom
Odličan je, žao mi je što ga nisam gledala u Sarajevu...
nema on para za duže od dva dana...ljetos sa onom dvojicom iz books of knjige bio.
htio ne htio, nisam mogao izbjeći da nečujem o čemu pričaju, jer su bili do mog stola...
priča im ista kao i svakog običnog čovjeka, radnog...brak, obaveze, posao...kojom temom se baviti, kako napraviti proizvod i kako ga što bolje plasirati/prodati.
tih dana je imao nastup dole...
radostan dan wrote:kad se napokon ta ukradena stranica vrati i jevanđelje kao najstariji ćirilićni dokument pisan na staroslovenskom jeziku kompletira...
...obistiniće se proročanstvo milojka pantića "svetog":
I nama su ukrali povelju Kulina Bana pičke ruske, kada ništa svoje nemaju