FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
tufahija12345
#41451 Re: FC Barcelona
malo malo pa spomenu tufahiju: izadjite brate vani, ima finih slasticarni, riješite se muka!
nego, Alba sumnniv za prekosutra. Odvojeno treniro al se pretpostavlja da ce bit u timu. Ne bi valjalo da ostanemo bez najbrzeg igraca u timu, nimalo!
nego, Alba sumnniv za prekosutra. Odvojeno treniro al se pretpostavlja da ce bit u timu. Ne bi valjalo da ostanemo bez najbrzeg igraca u timu, nimalo!
-
omar little
#41452 Re: FC Barcelona
ja opet mislim da ce imati prednost ona ekipa koja ce se bolje braniti i koja ce greske svesti na apsolutni minimum. bas jer su napadacki orijentirana oba tima. i u ovom duelu jedan gol, cak ni dva, razlike, na bilo kojoj strani, ne pretstavljaju kraj. znaci, onaj ko bolje brani bolje prolazi.sizifinho wrote: Ali, ako ćeš iskreno, smatram da su Barca i Bayern bolje prošli... jer su obje napadačke ekipe i proći će dalje ona koja bolje bude napadala. Nema puno pametovanja.
Realu s druge strane, valja probijati bunker.
- ODB
#41453 Re: FC Barcelona
4:0 za Barcu
dvije asistencije Albe
.
dvije asistencije Albe
.
-
omar little
#41454 Re: FC Barcelona
jah i mileta ja necu ljepsu 
- tzipiripi
#41455 Re: FC Barcelona
Kakvo je stanje s Albom?skenderija04 wrote:Jordi Alba moguca povreda misica. Uskoro vise detalja
Logika je da je revanš utakmica odlučujuća kako god. U nju ulaziš mirniji ako je pozitivan razvoj situacije u sljedećem kolu lige.Tomahawk11 wrote: Valjda je prva na redu utakmica u LP sa Bayernom. Logicnije je da se o njoj prica do srijede. Zato kontam Bayern vec prezaljen. Spakovana vreca lopti za Neuera i to je to. Ili da se zavara protivnik, ono, prica o Atleticu, lahko cemo sa Bayernom.
Ozbiljno, navikao sam na Barcinoj temi pricu tekma po tekma, ali sad sve vidim ide u konstrukciju do kraja prvenstva.
@skenderija, 4 titule LP? Tek je polufinale.
Real popije od Valencie ili još bolje nerješeno
A vidi avatara, ko za njih ne bi navij'o

- skenderija04
#41456 Re: FC Barcelona
Sve ok. Danas je malo trckarao, radio bez lopte. Nije upitan.tzipiripi wrote:Kakvo je stanje s Albom?skenderija04 wrote:Jordi Alba moguca povreda misica. Uskoro vise detalja
- tzipiripi
#41457 Re: FC Barcelona
Danke Herr Skenderijaskenderija04 wrote: Sve ok. Danas je malo trckarao, radio bez lopte. Nije upitan.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41458 Re: FC Barcelona
@tzipiripi, druga utakmica je drugo poluvrijeme u dvomecu. Naravno da je bitnija, jer se nakon nje zna ko ide dalje.
Bayern kuci melje, tako da je veoma bitno kako ce se prva zavrsiti.
Ne svidja mi se avatar
Ne svidja mi se avatar
-
tufahija12345
#41459 Re: FC Barcelona
Ja (i dalje) odgovorno tvrdim da Bayern od dolaska Gvardiole na klupu nije imao ozbiljnog protivnika osim Reala u polufinalu prosle godine, a zna se kako je zavrsilo!
Ako neko ima dodat ime nekog tima, slobodno
L Enrike je imao nekoliko, i osim sa Realom prvu tekmu sve uspjesno proso!
Ako neko ima dodat ime nekog tima, slobodno
L Enrike je imao nekoliko, i osim sa Realom prvu tekmu sve uspjesno proso!
-
5 0 5
#41460 Re: FC Barcelona
Barça ima bolji prolaz u 1/2f LŠ, kada je igrala prvu tekmu kući.Tomahawk11 wrote:@tzipiripi, druga utakmica je drugo poluvrijeme u dvomecu. Naravno da je bitnija, jer se nakon nje zna ko ide dalje.
Ne svidja mi se avatar
- skenderija04
#41461 Re: FC Barcelona
5 0 5 wrote:Barça ima bolji prolaz u 1/2f LŠ, kada je igrala prvu tekmu kući.Tomahawk11 wrote:@tzipiripi, druga utakmica je drugo poluvrijeme u dvomecu. Naravno da je bitnija, jer se nakon nje zna ko ide dalje.
Ne svidja mi se avatar
Zato sam htio revans u Muniku. Vjernik sam tanak, ali sujevjeran do bola
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41462 Re: FC Barcelona
Ok, to je statisticki, to je neka tradicija. Kao i ovo da Bayern kuci melje.5 0 5 wrote:Barça ima bolji prolaz u 1/2f LŠ, kada je igrala prvu tekmu kući.Tomahawk11 wrote:@tzipiripi, druga utakmica je drugo poluvrijeme u dvomecu. Naravno da je bitnija, jer se nakon nje zna ko ide dalje.
Ne svidja mi se avatar
S tim da ni jedni ni drugi nisu imali ovako teskog protivnika na suprotnoj strani u dosadasnjem toku takmicenja.
Ne znam, nekako je bolje revans igrati kuci.
- tzipiripi
#41463 Re: FC Barcelona
Narafski da je tek drugo poluvrijeme, ali ipak je razlika kad igraš rahatniji s jednom veoma izvjesnom titulom. Ovako još ništa nisu osvojili.Tomahawk11 wrote:@tzipiripi, druga utakmica je drugo poluvrijeme u dvomecu. Naravno da je bitnija, jer se nakon nje zna ko ide dalje.
Ne svidja mi se avatar
I prošle godine je Bayernu bio jedan od glavnih izgovora za ispadanje upravo nedostatak jakih utakmica.
Kažu da je Pep plaho nervozan, kao nije isti čoik k'o kad je doš'o u München. A đe neće koliko ima povrijeđenih. Lewa možda zaigra, Ribery nije igr'o dva mjeseca skoro...
-
5 0 5
#41464 Re: FC Barcelona
Eto te ko Pep.skenderija04 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Zato sam htio revans u Muniku. Vjernik sam tanak, ali sujevjeran do bola![]()
![]()
![]()
- HB_BHF
#41465 Re: FC Barcelona
Renato Gonkalves, Brazilian journalist: "You can not imagine what it meant for us Brazilians, the defeat by Germany of 7:1. On May 6th the entire Brazilian nation will sit infront the TV and watch Barcelona against Bayern. We don't care for Guardiola and his return or how good are that teams. Neymar will rise us. Brazil loves their child. This child loves his Brazil. We do not know if he would give us a smile, but make sure that 200 million people will watch and support Barcelona."
-
omar little
#41466 Re: FC Barcelona
nek se oni maknu od barce sa svojim baksuz hajpom.
svoje racune neka prebijaju na svjeckim, a ne preko barcine grbace.
svoje racune neka prebijaju na svjeckim, a ne preko barcine grbace.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41467 Re: FC Barcelona
Mislim da se ce Real do kraja pratiti Barcu cekajuci kiks. Sumnjam da im Valencija moze otkinuti bod. Gonice se do kraja, a onda finale u Berlinu slaf na tortutzipiripi wrote:Narafski da je tek drugo poluvrijeme, ali ipak je razlika kad igraš rahatniji s jednom veoma izvjesnom titulom. Ovako još ništa nisu osvojili.Tomahawk11 wrote:@tzipiripi, druga utakmica je drugo poluvrijeme u dvomecu. Naravno da je bitnija, jer se nakon nje zna ko ide dalje.
Ne svidja mi se avatar
I prošle godine je Bayernu bio jedan od glavnih izgovora za ispadanje upravo nedostatak jakih utakmica.
Kažu da je Pep plaho nervozan, kao nije isti čoik k'o kad je doš'o u München. A đe neće koliko ima povrijeđenih. Lewa možda zaigra, Ribery nije igr'o dva mjeseca skoro...
Uhh, da, prosle godine je Bayernu to bio izgovor. Ove godine se ne mogu na to vaditi, iako je situacija prakticno ista + povrede koje su ove godine glavni problem.
- skenderija04
#41468 Re: FC Barcelona
Stanite malo, postujem ja te povrede i naravno da ce im faliti povrijedjeni igraci, ali prica postaje malo neukusna. Ko je ovdje dolazio i rekao:" Pa dobro, ne igra Puyol, ne igra Mascherano, Alba tek oporavljen, Busquets ima pubalgiju i igra pod blokadom a Messi ima pukotinu od 4 cm na butnom misicu" Niko. Niti smo mi nesto kukali.Danas gledam moguci sastav Bayerna i posinje sa Neuer! Ja nisam isao dalje. Samo taj covjek, koji je bez diskusije najbolji golman danasnjice moze uciniti da serija zavrsi na Bayernovoj strani. Gledas dalje, sampioni svijeta, evrope,klupski i timski.Individualnih nagrada na pasja preskakala. Manje o vukovima crvenkapice! Bayern je Bayern i samo ime izaziva respekt.Ovi sto istrce na teren u srijedu su u stanju da izbace Barcelonu,tzipiripi wrote:Narafski da je tek drugo poluvrijeme, ali ipak je razlika kad igraš rahatniji s jednom veoma izvjesnom titulom. Ovako još ništa nisu osvojili.Tomahawk11 wrote:@tzipiripi, druga utakmica je drugo poluvrijeme u dvomecu. Naravno da je bitnija, jer se nakon nje zna ko ide dalje.
Ne svidja mi se avatar
- MOSALJOZE
#41469 Re: FC Barcelona
Švabe+emotivni južnjaci=

Ko god prodje iz ovog dvomeča osvojiće LP u to nema sumnje.Nadam se dobroj utakmici,samo da ne vratite dugove
Bayern je baš hendikepiran zbog Robena,Riberija i Alabe.Odbrana Bayerna je mislim za nijansu bolja od Barcine,vezni red 50-50,napad u trenutnom sastavu se ne može porediti.Vjerovatno će Guardiola igrati sa Lewom kao najisturenijim,a iza njega Gotze Muller i Lahm,ali vidjećemo.
IN PEP WE TRUST
skender prepušta ulogu favorita Bayernu,ako uzme Barca super,ako izgube opet super
Ko god prodje iz ovog dvomeča osvojiće LP u to nema sumnje.Nadam se dobroj utakmici,samo da ne vratite dugove
IN PEP WE TRUST
skender prepušta ulogu favorita Bayernu,ako uzme Barca super,ako izgube opet super
Last edited by MOSALJOZE on 04/05/2015 20:45, edited 1 time in total.
- tzipiripi
#41470 Re: FC Barcelona
Cijeli Brazil će navijat i za jednog argentinca.HB_BHF wrote:Renato Gonkalves, Brazilian journalist: "You can not imagine what it meant for us Brazilians, the defeat by Germany of 7:1. On May 6th the entire Brazilian nation will sit infront the TV and watch Barcelona against Bayern. We don't care for Guardiola and his return or how good are that teams. Neymar will rise us. Brazil loves their child. This child loves his Brazil. We do not know if he would give us a smile, but make sure that 200 million people will watch and support Barcelona."
Vidiš ima i ta, Neymar posebno motivisan. Nije igrao "onu" utakmicu a sad ima uz sebe najboljeg od najboljih.
- tzipiripi
#41471 Re: FC Barcelona
Će da vidimo u subotu i nedjelju razvoj. Zato i pričamo o ligi. Sad kom opanci a kom ... Vidim vi sebe već gledate u finaluTomahawk11 wrote: Mislim da se ce Real do kraja pratiti Barcu cekajuci kiks. Sumnjam da im Valencija moze otkinuti bod. Gonice se do kraja, a onda finale u Berlinu slaf na tortu![]()
Uhh, da, prosle godine je Bayernu to bio izgovor. Ove godine se ne mogu na to vaditi, iako je situacija prakticno ista + povrede koje su ove godine glavni problem.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41472 Re: FC Barcelona
@skenderija, naravno, Bayern ne bi bio to sto jeste da nema tim koji se moze nositi sa ovakvim problemima. Kao i Barca ili Real. I to niko nije porekao. Na neki nacin Bayernu odgovara sto je uloga favorita prebacena Barceloni zbog desavanja sa povredama.
No, kako god, gdje ces podcijeniti Bayerna. To je samoubistvo u najavi.
Ovo sto kazes za Neuera...koliko god dobar, ako odbrana Bayerna bude imala svoj ''dan'', to je prilika za Barcu.
Ovo sto kazes za Neuera...koliko god dobar, ako odbrana Bayerna bude imala svoj ''dan'', to je prilika za Barcu.
- skenderija04
#41473 Re: FC Barcelona
NeMOSALJOZE wrote:Švabe+emotivni južnjaci=![]()
Ko god prodje iz ovog dvomeča osvojiće LP u to nema sumnje.Nadam se dobroj utakmici,samo da ne vratite dugoveBayern je baš hendikepiran zbog Robena,Riberija i Alabe.Odbrana Bayerna je mislim za nijansu bolja od Barcine,vezni red 50-50,napad u trenutnom sastavu se ne može porediti.Vjerovatno će Guardiola igrati sa Lewom kao najisturenijim,a iza njega Gotze Muller i Lahm,ali vidjećemo.
IN PEP WE TRUST
Ja mislim da je 50-50
Mene necete uhvatiti
- MOSALJOZE
#41474 Re: FC Barcelona
Slovom i brojem šest(6) osvjača SP
Upravo će im mundijal i doći glave ove godine.
- skenderija04
#41475 Re: FC Barcelona
Ok, ali u prvoj tekmi koliko god da su navale jaci dio u obje ekipe, nece se pucati 15 puta po ekipi. 3/4 plafon. A Neuer u "svom danu" ce nam jos i zabitiTomahawk11 wrote:@skenderija, naravno, Bayern ne bi bio to sto jeste da nema tim koji se moze nositi sa ovakvim problemima. Kao i Barca ili Real. I to niko nije porekao. Na neki nacin Bayernu odgovara sto je uloga favorita prebacena Barceloni zbog desavanja sa povredama.
Ne vjerujem im ja ni kad darove dijele