sizifinho wrote:Tomahawk11 wrote:suncice, ma jok. Ne prebijam nikakve dugove. Oni dusmani na temi Reala ga otjerase, covjek ponekad nesto upise

a ja fino rekoh neka ga neka pise.
A kontam sto mislis da je to. Zbog spominjanja statistike. Nikako. Ovdje ima skenderija, koji je nepresusan izvor informacija, 505 - statistic, kao i zmijuga loma (on se malo zagubio ovih dana, ali sam siguran da vreba iz prikrajka), onda ovi neki novi tufahija ili kako vec, zenski fan klub....kompletna ekipa.
Kod nas tamo ko da je ko umro

pa reko da virnem kod komsija...ako se smije
omar, znaci tjeras me?!

Dobro, odoh onda. Malo se jesam zezao, ali nista zlonamjerno
Doci ces ti na temu Madrida

kud majke ti tufahiju strpa sa ovim ikonama FC Barcelona podforuma, bolan bolan...
Što se tiče raje, onako hajd realno, gdje je bolja raja nego ovdje? Može se o svemu pričati, može se i raspraviti i haman nikad nema vrijeđanja.
Otiđi na temu chelsea, manu, mancity, liverpool, r.madrid...svi odmah na nož čekajju...
A o A.Madridu smo pričali jer su ih pokrali sad za vikend, pa je krenula rasprava kako se planira da se Atletiko što više zakuha pa da moraju igrati životom protiv nas, ne biše li nam bod uzeli.
Što se tiče Bayerna, neko ga uporedi s Titanikom, što je loša alegorija.
Pogledaš njihove rezerve i skontaš da su bolje nego neke velike ekipe sa prvim timom. Dodaj na to dobrog trenera i imaš dostojnog protivnika.
Dobro, u pravu si, ima ih dosta prije tufahije, ne znam otkud mi on. Valjda onako sto je naprasno upao.
Da, priznajem da je fina ekipa na pdf Barca, ali bilo je i nekih drugih vremena, kad je ova tema imala te koji docekuju na noz.
Pazi, sto se tice toga, recimo da je to donekle i normalno. Ne mogu svi argumentovano raspravljati. Dosta toga u raspravama je rekla-kazala i onda se krene sa uvredama i omalovazavanjem, jer se nema drugog nacina pobijediti protivnika u raspravi.
Ima tu i dosta zezancije, samo je treba prepoznati. Nije sve napadanje, ima dobrih zayebanata koji to dobro umotaju, sad ko se primi....primio se
Ima i na temi Madrida solidnih forumasa

dobro, ne u tolikoj mjeri kao na ovoj temi, to priznajem, ovdje je kompletna ekipa.
Ok to za Atletico smo vec objasnili.
Ja rekoh za Bayern da je ko na Titaniku. Dobro, mozda je malo poredjenje pretjerano i to za klupu stoji. Ali, vidi jednu stvar. Nije isto kad igras s ekipom cijelu sezonu, uigran sastav i onda kad je najbitnije, moras krpiti klupom. Ipak su ovi iz prvog sastava bolji. Klupa Bayerna je dobra za vecinu ekipa, to su klasa igraci, ali su ipak klupa. Manje su im sanse u kombinovanom sastavu. Naravno, tu je Guardiola, tu je njemacki mentalitet, nece to ici nimalo jednostavno, ali su Barcine sanse vece nego sto su bile prije nego sto je doslo do novih povreda.