Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cuj sta je radio.....nije svirao penale, djelio crvene kartone i balerinama svirao svaki moguci kontakt. Cudo niko ne komentarise stopanje ramenom loptu Hebibovica na pocetku utakmice i pozorisnu predstavu cini mi se Crnkica oko foliranja penala. Fakat sramota je reci bilo sta sudiji ali dobro "stara dobra navika".
Ricken wrote:
Po mom mišljenju, Sarajevo prilično dobro, rastrčano u prvom poluvremenu i naravno opasno. U drugom nisu uspjeli napravit isti pritisak. Mislim da je nakon ovog kola jasno, da je samo Krupa bez ambicija, tako da će biti prilično guravo do kraja. Sarajevo se jeste okliznulo, ali ima suviše da se igra, tako da ovo nemora značiti ništa. Svako svakog ovde može iznenaditi, pa treba očekivati razna iznenađenja.
Radnik može uzeti bodove svakome. Bit će zanimljivo već u narednom kolu, i u Mostaru i u Tuzli.
Sirina klupe ce biti veoma bitna sad, a to je ono sto mi nemamo.
Realizacija slaba, ako zelis pobjedu u LZP moras iskoristiti gresku protivnika i 100% sanse.
Ja samo ne znam sto pitarima Duljevic kornere izvodi. Jel inace on? Mozda je to samo veceras, ne znam jbg, ne pratim vas previse, al ono je komedija. Balon 30 metara u zrak, postavi se odbrana dvaput dok lopta padne nekom na potiljak.
Prekidao bespotrebno igru, igračima Radnika svirao je haman svaki kontakt. Mislim ne kažem da je šiljio za njih, ali recimo da je glup i nesposoban, onda ga makni iz lige, kad frajer ne zna raditi svoj posao.
Pa tu smo mi, samo ne kontam o cemu bi da pricamo? Cekam da pokrenete neku temu, ne znam sta trebam komentarisati? Rekoh prije tekme da ce biti 5000 i da valjda mozemo dobiti jedan razlike, a da nakon toga vi mozete 10 stranica pisati o posjeti i tekmi... bilo malo vise od 5000, a dobiti nismo mogli, jedan od razloga je gol gostiju iz ofsajda, ali sta je tu je... vi uzivajte, ako naleti nesto vrijedno javljanja, tu sam, ne brinite
KPNCTNJAH wrote:Pa tu smo mi, samo ne kontam o cemu bi da pricamo? Cekam da pokrenete neku temu, ne znam sta trebam komentarisati? Rekoh prije tekme da ce biti 5000 i da valjda mozemo dobiti jedan razlike, a da nakon toga vi mozete 10 stranica pisati o posjeti i tekmi... bilo malo vise od 5000, a dobiti nismo mogli, jedan od razloga je gol gostiju iz ofsajda, ali sta je tu je... vi uzivajte, ako naleti nesto vrijedno javljanja, tu sam, ne brinite
Cuj sta je radio.....nije svirao penale, djelio crvene kartone i balerinama svirao svaki moguci kontakt. Cudo niko ne komentarise stopanje ramenom loptu Hebibovica na pocetku utakmice i pozorisnu predstavu cini mi se Crnkica oko foliranja penala. Fakat sramota je reci bilo sta sudiji ali dobro "stara dobra navika".