SDP
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#41402 Re: SDP
Kad mi SDP i forumski visegodisnji SDP—ovci pricaju kako ne valja. A kako bi trebalo kao da Karadzic prica o ljudskim pravima. Imali ste 6 godona vladavine i unazadili nas vise nego SDA za 16. A to bas treba na glavi dubiti sa stalnom rukom u tudjem dzepu pa uspjeti. Ne vratili se nikada....
- Opetja033
#41403 Re: SDP
Ono kad dezurni SDP trol koji u maltene svakom komentaru spomene SDA ovako nesto napise.agent_zero wrote:Šta je ovo, došli uhbljebljeni SDAovski trollovi da malo po direktivama iz centrale brane svoju kriminalnofašističku stranku?
- Better Man
#41404 Re: SDP
SDP jeste nas unazadio, ali mi smo već davnih dana još od 1990 i prvih demokratskih izbora unazađeni od strane fašističko - mafijaške SDA i njihovih saveznika. A najodgovornija za to je porodica Izetbegović, koja je kriminalcima dala sve, a istinske patriote i obične građane je ponizila i opljačkala. Evo SDA je na vlasti i nakd gore nije bilo. Samo uzmimo KS i prošli saziv vlasti kojim je komandovala SDA i ksko su uništili KS, a da ne govorim dalje.KatarinaKosaca wrote:Kad mi SDP i forumski visegodisnji SDP—ovci pricaju kako ne valja. A kako bi trebalo kao da Karadzic prica o ljudskim pravima. Imali ste 6 godona vladavine i unazadili nas vise nego SDA za 16. A to bas treba na glavi dubiti sa stalnom rukom u tudjem dzepu pa uspjeti. Ne vratili se nikada....
- Cherry-Cherry
#41405 Re: SDP
Kakav god da je SDP, gori od SDA ne može biti nikako. Jednostavno, nemoguće je.
-
putokaz1
#41406 Re: SDP
Da slažem se!Cherry-Cherry wrote:Kakav god da je SDP, gori od SDA ne može biti nikako. Jednostavno, nemoguće je.
- Bosanski_kralj
#41407 Re: SDP
Da se i ja složim, te da dodam da u periodu vladavine SDP-a SDA je opet bila u vlasti. Sad mučki svu odgovornost iz tog perioda prebacuju na SDP, a ništa manje odgovrni ni oni nisu.putokaz1 wrote:Da slažem se!Cherry-Cherry wrote:Kakav god da je SDP, gori od SDA ne može biti nikako. Jednostavno, nemoguće je.
- KB9
#41408 Re: SDP
trenutni sdp je jednako los ko sda samo drasticno nebitniji i jadniji upravo zbog toga sto nije bio takavCherry-Cherry wrote:Kakav god da je SDP, gori od SDA ne može biti nikako. Jednostavno, nemoguće je.
- Prpa.ba
#41409 Re: SDP
Je li ovo fakat ozbiljna diskusija u kojoj se tvrdi da SDP trenutno nije vece zlo od SDA? Nije bilo dovoljno 5 godina marve na vlasti da se donesu zaključci? 
- madner
#41410 Re: SDP
Realno, SDA je gora.
Samo sto nekima teze pada losa igra Zelje od Sarajeva.
- johntra
#41411 Re: SDP
Po čemu su veće zlo? Njima jedino ne treba halaliti koaliciju sa tim sa kojima ih ovdje poredimo, ništa više...ili želiš reći da je sada drastično bolje nego za tih pet godina vlasti??? samo me zanima odakle izvuče pet godina, ali haj...možda je tebi sad bolje, ali čitavoj državi sigurno nije...Prpa.ba wrote:Je li ovo fakat ozbiljna diskusija u kojoj se tvrdi da SDP trenutno nije vece zlo od SDA? Nije bilo dovoljno 5 godina marve na vlasti da se donesu zaključci?
- ultima_palabra
#41412 Re: SDP
Ako od jednih očekuješ 0 i dobiješ 0, a od drugih očekuješ 50 a dobiješ 2, ko je gori? To je već filozofsko pitanjemadner wrote:Realno, SDA je gora.
-
almir90
#41413 Re: SDP
Zeleni su imali vlast prije, od njih se nema šta ni očekivati. SDP je bio opozicija, i konačno su uspjeli da preuzmu vlast, i šta se desilo? Svi znamo, nema potrebe da stranački poltroni prave nekoga budalom. To što ste vi budale, ko vam je kriv, valja se uvlačiti u guzicu preCedniku i ostalima šljamovima u vrhu.
Čuj premijer onda izjavljuje, eto ja sam morao da zaposlim brata, jer da nisam kako ću voditi državu ako ne znam brata zaposliti.
Pa nismo mi krivi što ima brata degenerika koji sebi ne zna sam naći posla.. AAAAAA mi smo uradili, aaaaaa kilometar puta, aaaaaaa

Čuj premijer onda izjavljuje, eto ja sam morao da zaposlim brata, jer da nisam kako ću voditi državu ako ne znam brata zaposliti.
- Opetja033
#41414 Re: SDP
To je tvoja subjektivna ocjena. Izbori u oktobru ce pokazati sta vecina gradjana misli. A dovoljno je reci to da postoji objektivna mogucnost da po prvi put od 1990. godine ljevica u FBiH bude potpuno obrisana, tj postoji mogucnost da nijedan nacelnik/gradonacelnik u vecem entitetu ne bude izabran iz redova ljevicarskih stranaka.johntra wrote:Po čemu su veće zlo? Njima jedino ne treba halaliti koaliciju sa tim sa kojima ih ovdje poredimo, ništa više...ili želiš reći da je sada drastično bolje nego za tih pet godina vlasti??? samo me zanima odakle izvuče pet godina, ali haj...možda je tebi sad bolje, ali čitavoj državi sigurno nije...Prpa.ba wrote:Je li ovo fakat ozbiljna diskusija u kojoj se tvrdi da SDP trenutno nije vece zlo od SDA? Nije bilo dovoljno 5 godina marve na vlasti da se donesu zaključci?
Realna mogucnost je jedna apsurdna situacija u kojoj bi SDP po tom scenariju mogao imati vise nacelnika u RS-u (Vukosavlje) nego u FBiH.
Dakle ne mozes govoriti u ime drzave, nego u svoje licno ime. Narod ce u oktobru pokazati sta misli o ljevicarskoj alternativi.
- Adriatic
#41415 Re: SDP
Isti onaj "narod" koji će Bakiru i Radončiću dati 64%? (današnji Avaz)
- Opetja033
#41416 Re: SDP
Ma ja, klasicna kuknjava lazne SDP elite i odurne "FGR" (a u principu obicne karine): narod je kriv, narod je stoka, narod je slijep jer ne vidi kako smo mi pametni, posteni, fini i lijepi.
To je standardna prica. Ponovio je to i Bakir H, kao i svako ko je los gubitnik, nakon sto je dozivio katastrofalan poraz u oktobru 2014.
To je standardna prica. Ponovio je to i Bakir H, kao i svako ko je los gubitnik, nakon sto je dozivio katastrofalan poraz u oktobru 2014.
- madner
#41417 Re: SDP
Upravo. SDA ako ne izda previse interese BiH dobro i jeste.ultima_palabra wrote:Ako od jednih očekuješ 0 i dobiješ 0, a od drugih očekuješ 50 a dobiješ 2, ko je gori? To je već filozofsko pitanjemadner wrote:Realno, SDA je gora.
-
The 51st State
#41418 Re: SDP
sda su amateri za ove hostaplere, kako ojadise bosnalijek hladno...Opetja033 wrote:Ma ja, klasicna kuknjava lazne SDP elite i odurne "FGR" (a u principu obicne karine): narod je kriv, narod je stoka, narod je slijep jer ne vidi kako smo mi pametni, posteni, fini i lijepi.
- Prpa.ba
#41419 Re: SDP
"Izvinite, ali nama se zuri".johntra wrote:Po čemu su veće zlo? Njima jedino ne treba halaliti koaliciju sa tim sa kojima ih ovdje poredimo, ništa više...ili želiš reći da je sada drastično bolje nego za tih pet godina vlasti??? samo me zanima odakle izvuče pet godina, ali haj...možda je tebi sad bolje, ali čitavoj državi sigurno nije...
-
hizo ramidovic
#41420 Re: SDP
jedina samsa zaovu drzavu daizidze nazapad jeda ezdepe pobijedi idase vrati lagundzija koto nevidi ni je dase bavi politikom treba vidijet stajeto ezdepe uradijo dokje bijo vlast pacese vidijet dahina niko ni je blizu milijoni konvertabilni marki ustedzeni paonda podeljeni opstinama narodu skolama itd akoto nevalja stacete vise
- Banksy
#41421 Re: SDP
Isti su, ista banda kao SDA. Jedina je razlika ona svjetonazorska + ideologija, zapravo fasada ideologije iza koje se sakrivaju, a koja se ipak, nekad, na terenu i manifestira što nije zanemarivo. Da moram birati, od sveg ponuđenog, teška srca priznajem da bih vjerovatno, na kraju, zaokružila SDP, pa kakvi god da su...
edit: (Odoh sad da se stidim ...
)
edit: (Odoh sad da se stidim ...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#41422 Re: SDP
To sto SDA ekonomski radi je nista, ali SDP je radio.minus beskonacno. Novalic je los, Niksic tri x gori. Crnadak nesto i otputuje i pozove nekog Lagumdzija je kadrovirao 4 godine. Za BIH ucinio samo nazadak. Ovakvih primjera ima puno, ali mi se, fakat,.ne da, jer cu preuzeti ulogu djavoljeg odvjetnika sto ne zelim. Ipak ne iznenadjuje da prizivateljica kristalne noci Bosnjacima preferira SDP jer, fakat lako bi to dozvolili da se uradi jednom narodu. Ukratko lopovsko mafijaska banda krvozedna vlasti i diktature, jednoumlja i u tom pogledu vrlo asocira na Sjevernu Koreju.
-
Novak20
#41423 Re: SDP
Meni nije problem što je SDP u rasulu nego što politička scena BiH brzo ostaje bez kakve-takve organizovane i uticajne "ljevice" i potencijalne opozicije (nikada nije bila prava opozicija) nacionalnim strankama.
Lokalni izbori će biti katastrofa za SDP. Mnogi miševi to osjete i brzo napuštaju brod koji tone. Ako se poslije lokalnih izbora a najkasnije do Nove godine SDP istinski ne presabere (čistka lagumaša i svih onih koji su učestvovali u vlasti od 2010 -2014 na bilo kojem nivou), tek će onda nastati zulum nad narodom.
Ako već ima onih koji bi bez obzira na sve opet zaokružili SDP, neka se baš sada učlane u stranku da mogu podržati stranačku metlu.
Lokalni izbori će biti katastrofa za SDP. Mnogi miševi to osjete i brzo napuštaju brod koji tone. Ako se poslije lokalnih izbora a najkasnije do Nove godine SDP istinski ne presabere (čistka lagumaša i svih onih koji su učestvovali u vlasti od 2010 -2014 na bilo kojem nivou), tek će onda nastati zulum nad narodom.
Ako već ima onih koji bi bez obzira na sve opet zaokružili SDP, neka se baš sada učlane u stranku da mogu podržati stranačku metlu.
-
putokaz1
#41424 Re: SDP
pa sda je stvorila ovaj pakao ekonomosko bezvlašće
sdp mirno gledao i zarad dijela kolača šutio pa sve uprsko 2011-2014
teško onome u kome vladaju sda i sdp.ali da ne bi ostala sda ja moram glasat za sdp ili neku drugi sličnu opciju,koja je takodje loša
sdp mirno gledao i zarad dijela kolača šutio pa sve uprsko 2011-2014
teško onome u kome vladaju sda i sdp.ali da ne bi ostala sda ja moram glasat za sdp ili neku drugi sličnu opciju,koja je takodje loša
- ultima_palabra
#41425 Re: SDP
Ko je ta?KatarinaKosaca wrote:To sto SDA ekonomski radi je nista, ali SDP je radio.minus beskonacno. Novalic je los, Niksic tri x gori. Crnadak nesto i otputuje i pozove nekog Lagumdzija je kadrovirao 4 godine. Za BIH ucinio samo nazadak. Ovakvih primjera ima puno, ali mi se, fakat,.ne da, jer cu preuzeti ulogu djavoljeg odvjetnika sto ne zelim. Ipak ne iznenadjuje da prizivateljica kristalne noci Bosnjacima preferira SDP jer, fakat lako bi to dozvolili da se uradi jednom narodu. Ukratko lopovsko mafijaska banda krvozedna vlasti i diktature, jednoumlja i u tom pogledu vrlo asocira na Sjevernu Koreju.