Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bosna i Hercegovina nije cilj nego sredstvo.
Bošnjački Sabor 1993.
Ja čisto sumnjam da ovakvi kakvi su na videu govorili gotive varta zastave, i one druge sa kršćanskim simbolom ljiljanom.
Njihova zastava je ona zelena sa zvijezdom i polumjesecom.
Paljenje zastava je maslo SDA stranke. Tako je najlakše. Zapaliti zastavu koja ti ništa ne znači i u miru pričekati izbore.
Lukavo, lukavo.
ih, nije ovo nista, moj rodjo...da ti znas na kakve su sve lukavstine i podvale spremni ovi islamisti.
oni su ti, moj pobro, ako nisi znao, minirali i srusili stari most u mostaru a optuzili casne i postene bojovnike avo-a da su ga srusili...mozes mislit koji su to podlaci i lukavci.
ma sve to treba protjerati u anadoliju, pa nek tamo podvaljuju kome hoce, a casne i postene ljude neka ostave na miru
Jao zastava, made in China.
Nešto mi sumnjiva ova s ljiljanima. Koliko znam niti u jednoj poštenoj hrvatskoj kući ne postoji slična zastava..
Teško je pročitati pokondirene skorojeviće koji zaboravljaju da je bijela "ljiljan"-zastava bila zvanična zastava države RBiH, da je takva zastava podignuta na jarbol ispred UN, i da je takvu "ljiljan" bijelu zastavu "u svojoj kući", a i ispred kuće, imao i svaki pošteni Hrvat. Nisu je imali samo "nepošteni" Hrvati, pardon - kvazi Hrvati, onaj ološ koji i danas slijedi fašističke ideje Bobana, Šuška, Šime Đodana, i ostale ustaške bratije.
Moj @Hafise, jado jadni, bijela "ljiljan" zastava nije etnička zastava, bila je državna. Jado jadni
Osim što je bila zastava rbih, ljiljani nisu imali bog zna kakve veze sa hrvatima, koji imaju svoju zastavu Republike Hrvatske, ili tome vrlo slične šahovnice. I to je u redu, ne znam više šta dosađujete ljudima koji vole svoju matičnu državu.
Hafis wrote:Netko voli Tursku, netko Hrvatsku., tko će ljudima ugoditi.
Bogami Hafise i dalje očajnički pokušavaš da se ubjediš da su bošnje ljubitelji turske. Ništa od toga bolan, da je to tako oni bi se zvali turci a ne bošnjaci. Znam da je hrvatima i srbima bilo ljepšte dok su ih mogli zvati turcima i smatrati otpadnikom od okupatora, ali šta im možeš - sami su se razišli na putu prema svojim domovinama da nadju svoj identitet. Bošnje izgleda ostadoše
Bogami Hafise i dalje očajnički pokušavaš da se ubjediš da su bošnje ljubitelji turske. Ništa od toga bolan, da je to tako oni bi se zvali turci a ne bošnjaci. Znam da je hrvatima i srbima bilo ljepšte dok su ih mogli zvati turcima i smatrati otpadnikom od okupatora, ali šta im možeš - sami su se razišli na putu prema svojim domovinama da nadju svoj identitet. Bošnje izgleda ostadoše
Lijep pokušaj, ali ne pije vode. To ti ga je tako, a ti se možeš tješiti.
Demantiraju te bošnjački lideri, reis, stvarnost... a i forumaši - 32 682 teme o Turskoj su otvorene i zatvorene, a niti jedna o Rumuniji ili Mađarskoj.
Lijep pokušaj, ali ne pije vode. To ti ga je tako, a ti se možeš tješiti.
Demantiraju te bošnjački lideri, reis, stvarnost... a i forumaši - 32 682 teme o Turskoj su otvorene i zatvorene, a niti jedna o Rumuniji ili Mađarskoj.
Tanko Hafise. Kad se bošnje budu listom izjasnili kao turci, onda to što pričaš pije vode. Znam ja da tebi nije pravo što ispade da se BiH identifikuje s bošnjacima, a ne sa srbima ili hrvatima, ali to je rezultat historije, kasno je to popravljat.
oakville wrote: Tanko Hafise. Kad se bošnje budu listom izjasnili kao turci, onda to što pričaš pije vode. Znam ja da tebi nije pravo što ispade da se BiH identifikuje s bošnjacima, a ne sa srbima ili hrvatima, ali to je rezultat historije, kasno je to popravljat.
oakville wrote:
Tanko Hafise. Kad se bošnje budu listom izjasnili kao turci, onda to što pričaš pije vode. Znam ja da tebi nije pravo što ispade da se BiH identifikuje s bošnjacima, a ne sa srbima ili hrvatima, ali to je rezultat historije, kasno je to popravljat.
Ne pričam o izjašnjavanju, nego o simpatijama. Postoje i jačaju svakim danom.
.
ovo_malo_duse wrote:
Naravno da neces ali u svakoj drugoj ima po jedna ovakva:
Vidim imaš i obavještajno-operativnih kvaliteta.
Pa kad si već pri ruci, reci mi kakva je brojnost turskih zastava u Sarajevu. Sjećam se one proslave nakon pobjede Turske nad Hrvatskom i onolikih zastava....ja mislim da su one noći onolikim patriotizmom i Ankaru postidili....Što ti je naš domaći čovjek, nitko ne može s njim ni u čemu
E ebi ga doktore, dzaba doktorati, dzaba sanitarni smjer...Ne vidjeti razliku izmedzu navijanja za drugu drzavu bilo susjednu ili bratsku ili kaku vec hoces (Kolumbija ima diobre navijacice dobar razlog za navijanje) u pobjedi nad nekom drugom i paljenja zastave i skrnavljenja simbola drzave u kojoj zivis.
Koje vi ublehe predajete na tom sanitarnom smjeru... Jos za 45 maruna po satu..
Ma zna doktor to sve, samo se sprda ovdje , vec hafizaga deder ti nama reci, mislis li ti da su Bosnje naivne sada kao sto su bile pocetkom devedesetih u Mostaru i okolici
Mislis da li bi jopet prisegli pod hvo komandu ?
ovo_malo_duse wrote:Ne vidjeti razliku izmedzu navijanja za drugu drzavu bilo susjednu ili bratsku ili kaku vec hoces
...
Čim vidim da lik napiše graDŽanin ili izmeDŽu, ja tu neizostavno kažem doviDŽenja..
Masiraj te fizikanere, to ti je maksimum, nećeš mene
Stas doktore ubi me lopata, previse pisem na engleskom. U pravu si potpuno nemam opravdanja.
Zaboravih ti reci poSelamila te Halima. Kaze da nebrines vise za malu prebacila je na turski koledz u Sarajevu kaze ima vise smjerova, a i lakse sa diplomom nac posla. Kaze kupila stan u novoizgradjenoj zgradi pivnica u Konjicu,jedva kaze ugrabila jedan, 70 stanova puklo nije ni zgrada bila gotova i kaze recu dr. Hafisu da mu teza o opadanju populacijei siromastvu u Konjicu i Jablanici nepije vode. Mora se vise potrudit za tih 45 maruna po satu.
ovo_malo_duse wrote:Ne vidjeti razliku izmedzu navijanja za drugu drzavu bilo susjednu ili bratsku ili kaku vec hoces
...
Čim vidim da lik napiše graDŽanin ili izmeDŽu, ja tu neizostavno kažem doviDŽenja..
Masiraj te fizikanere, to ti je maksimum, nećeš mene
Stas doktore ubi me lopata, previse pisem na engleskom. U pravu si potpuno nemam opravdanja.
Zaboravih ti reci poSelamila te Halima. Kaze da nebrines vise za malu prebacila je na turski koledz u Sarajevu kaze ima vise smjerova, a i lakse sa diplomom nac posla. Kaze kupila stan u novoizgradjenoj zgradi pivnica u Konjicu,jedva kaze ugrabila jedan, 70 stanova puklo nije ni zgrada bila gotova i kaze recu dr. Hafisu da mu teza o opadanju populacijei siromastvu u Konjicu i Jablanici nepije vode. Mora se vise potrudit za tih 45 maruna po satu.
Napreduješ. Samo senepiše zajedno ''nebrineš'' i ''nepije'' negosepiše o dvojeno.
Ainače ukonjicu po rezultatima popisa depopulacija - itožešća.
Aiti poselami Halimu.
oakville wrote:
Ne pričam o izjašnjavanju, nego o simpatijama. Postoje i jačaju svakim danom.
.
Kad se bošnje budu na popisu izjašnjavali kao turci i stojali u redovima pred turskim konzulatom za pasoš imat ćeš neki argument i tad ćeš imati o čemu da pričaš. Ovako ništa. A ako bošnje imaju simpatije prema turcima i te simpatije rastu, tu ti opet ne možeš ništa, osim eventualno požaliti se u Zagrebu na "narušavanje dobrosusjedskih odnosa i nedostatak međusobnog uvažavanja u BIh"
Hafis wrote:
Jao zastava, made in China.
Nešto mi sumnjiva ova s ljiljanima. Koliko znam niti u jednoj poštenoj hrvatskoj kući ne postoji slična zastava. Inače, veličina zastava i samo mjesto dešavanja, dovodi u sumnju čitav događaj i navodi na pomisao da je ovo podmetnuto poštenom hrvatskom puku.
Onaj tko u miru bez imalo straha zaustavi JNA tenkove, u stanju je zapaliti i zastavu veličine stadiona, a ne ove kineske suvenire.
Znači, ako nešto ne posjeduješ u vlastitoj kući to se ne može zapaliti!?
Koji debilizam i kakvo glupo traženje opravdanja za barbarizam "hrvatske mladeži".
Pa te zastave mogu se kupiti na svakoj trafici a da se pri tome ne moraš izjasniti po pitanju nacionalnosti.