jebem li im mamu premijersko-skutorsku nisu dali razrade real-bayern da se odigra sa atleticom zX2, zk2, zutik2 na obje tekme na cenerahodža wrote:X, preko kornera i zutih
ima u sportplusu al jbg valja pruziti korak
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
jebem li im mamu premijersko-skutorsku nisu dali razrade real-bayern da se odigra sa atleticom zX2, zk2, zutik2 na obje tekme na cenerahodža wrote:X, preko kornera i zutih
pa dje ti je logika jbt ? odigras danas i prodjes i ulozis sutra sve i eto ga al hajdnoviclan wrote:jebem li im mamu premijersko-skutorsku nisu dali razrade real-bayern da se odigra sa atleticom zX2, zk2, zutik2 na obje tekme na cenerahodža wrote:X, preko kornera i zutih
ima u sportplusu al jbg valja pruziti korak
dze si ti uzeo 10,5 kornera?GoodTaste wrote:10min i da ne padnu 2 kornera - 9 kornera a trebalo 11![]()
![]()
![]()
![]()
Prodje se:
0-2 gola
atletiko vise kornera
vise od 4.5 zutih
da nece biti crveni
hodža wrote:X, preko kornera i zutih
evo sa uefe prvi korner u 15 minreha1x2 wrote:Pošto ne gledah od početka tekmu, ko je izveo prvi korner? Na rezultatima piše da je atletiko, što sam i igr'o, a premier mi kaže da sam na tome pao :/ ko tu koga handri
Ako se niko ne pojavi sa tiketom u roku od 14 dana ja mislimakicmenjo wrote:evo sa uefe prvi korner u 15 minreha1x2 wrote:Pošto ne gledah od početka tekmu, ko je izveo prvi korner? Na rezultatima piše da je atletiko, što sam i igr'o, a premier mi kaže da sam na tome pao :/ ko tu koga handri
Koke (Atlético) takes the corner.
nego ljudi kako ide u premieru, odigrao sam listic kontao da sam pao na zutim kartonima i zguzvam listic i ostavim na stolu, vjerovatno je konobar bacio u smece ( to cu sutra saznat ) odigran je preko clanskog, pa koliko trebam cekati za isplatu ?
To Demba balijohodža wrote:X, preko kornera i zutih
hodža wrote:To Demba balijohodža wrote:X, preko kornera i zutih
A poiksas kosarku? karanana, junferukaranana wrote:hodža wrote:To Demba balijohodža wrote:X, preko kornera i zutih
sta mi je falilo samo ovo da stavim? ali ne, neda djavo. mrtvi bullsi.
nista od toga. jedine pogodnosti kao clana premier kluba su ti da mozes uzeti prijevremenu isplatu i da da dobijes jos dodatni rok za isplatu( poslije onih 14 regularnih dana, jos dodatnih 7). Zato, trazi care konobara da ti ne propadaju pare, na racun ti nece nikad prebaciti. Meni je nedavno bila slicna situacija s tim da mi je bilo mrsko otici do poslovnice podici pare, cekao da prebace pare na racun. Nisu poslali, pa sam nas´o u pravilima da te opcije uopste i nema.El_Stefano wrote:Ako se niko ne pojavi sa tiketom u roku od 14 dana ja mislimakicmenjo wrote:evo sa uefe prvi korner u 15 minreha1x2 wrote:Pošto ne gledah od početka tekmu, ko je izveo prvi korner? Na rezultatima piše da je atletiko, što sam i igr'o, a premier mi kaže da sam na tome pao :/ ko tu koga handri
nego ljudi kako ide u premieru, odigrao sam listic kontao da sam pao na zutim kartonima i zguzvam listic i ostavim na stolu, vjerovatno je konobar bacio u smece ( to cu sutra saznat ) odigran je preko clanskog, pa koliko trebam cekati za isplatu ?
El_Stefano wrote:nista od toga. jedine pogodnosti kao clana premier kluba su ti da mozes uzeti prijevremenu isplatu i da da dobijes jos dodatni rok za isplatu( poslije onih 14 regularnih dana, jos dodatnih 7). Zato, trazi care konobara da ti ne propadaju pare, na racun ti nece nikad prebaciti. Meni je nedavno bila slicna situacija s tim da mi je bilo mrsko otici do poslovnice podici pare, cekao da prebace pare na racun. Nisu poslali, pa sam nas´o u pravilima da te opcije uopste i nema.akicmenjo wrote:Ako se niko ne pojavi sa tiketom u roku od 14 dana ja mislimreha1x2 wrote:
evo sa uefe prvi korner u 15 min
pa to upravo čovjek pominje, tih 14+7 danaenki_ wrote: nista od toga. jedine pogodnosti kao clana premier kluba su ti da mozes uzeti prijevremenu isplatu i da da dobijes jos dodatni rok za isplatu( poslije onih 14 regularnih dana, jos dodatnih 7). Zato, trazi care konobara da ti ne propadaju pare, na racun ti nece nikad prebaciti. Meni je nedavno bila slicna situacija s tim da mi je bilo mrsko otici do poslovnice podici pare, cekao da prebace pare na racun. Nisu poslali, pa sam nas´o u pravilima da te opcije uopste i nema.
ne, on spominje prebacivanje na racun nakon 14 dana do kojeg nece doci ali evo kolega forumas iznad je objasnio da se moze podici i bez listicaperfect_guy wrote:pa to upravo čovjek pominje, tih 14+7 danaenki_ wrote: nista od toga. jedine pogodnosti kao clana premier kluba su ti da mozes uzeti prijevremenu isplatu i da da dobijes jos dodatni rok za isplatu( poslije onih 14 regularnih dana, jos dodatnih 7). Zato, trazi care konobara da ti ne propadaju pare, na racun ti nece nikad prebaciti. Meni je nedavno bila slicna situacija s tim da mi je bilo mrsko otici do poslovnice podici pare, cekao da prebace pare na racun. Nisu poslali, pa sam nas´o u pravilima da te opcije uopste i nema.