Dešavanja u Srbiji
- animals
#41401 Re: Dešavanja u Srbiji
Sad sam cuo o jacini i mitu Rusije..
kao podcjenjivanje EU o odnosu na Rusiju..
Njemacka i Francuska same imaju isto stanovnika kao i Rusija..
imaju i zajedno veci vojni budzet od Rusije..
a sto se tice gospodarstva tu su cetiri puta jace..
e toliko o ocekivanju Srbije od Rusije..
kao da su Rusi toliko bitni na svjetskoj sceni..
- vatrogasac
#41402 Re: Dešavanja u Srbiji
Mile tužakao Bošnjake Putinu.
- ultima_palabra
#41403 Re: Dešavanja u Srbiji
Naravno da su bitni... ali njihova snaga slabi tamo gdje zavrsavaju granice SSSR-a.animals wrote:Sad sam cuo o jacini i mitu Rusije..
I drugo, nikad nisu bili voljni da pomazu Srbima osim deklarativno.
- Kikibombona
#41404 Re: Dešavanja u Srbiji
vatrogasac wrote:Mile tužakao Bošnjake Putinu.![]()
Kakav vepar...
- spreca
#41405 Re: Dešavanja u Srbiji
to je ono sto srbi nikako da shvate i sami sebe lazu....rusi su kroz istoriju mnoooooogo vise pomagali Bugarima nego srbima....ali pust nek zive u nadiultima_palabra wrote:Naravno da su bitni... ali njihova snaga slabi tamo gdje zavrsavaju granice SSSR-a.animals wrote:Sad sam cuo o jacini i mitu Rusije..
- animals
#41406 Re: Dešavanja u Srbiji
I koji ce kurac predsjednik predsjednistva BIH u Beogradu na ovome dogadjaju..
nabijem i Bosansku vladu i njeno predsjednistvo koje ovog vola toleriraju..
- spreca
#41407 Re: Dešavanja u Srbiji
Sto ga Varta otvara i u licu ali u strukuvatrogasac wrote:Mile tužakao Bošnjake Putinu.![]()
Last edited by spreca on 17/01/2019 20:34, edited 1 time in total.
- seln
#41408 Re: Dešavanja u Srbiji
Brena pevala caru (kao onomad sultanu):
Dačić otpjevao Putinu dvije pjesme - Kaljinku i Rjabinušku
- Sanjarko
#41410 Re: Dešavanja u Srbiji
Ni neinteresuju ih Srbi i ova podrucja toliko koliko podrucja gdje ima nafte i plina. Da u tim podrucjima izazivaju nestabilnost i ratove samim tim vecu cijenu plina i nafte od cega im vecina ekonomije zavisi. Tako sam ja shvatio nesto sto sam u vezi ovoga nedavno procitao. Kao odgovara im sr*nje po SI upravo zbog cijene nafte i plina.ultima_palabra wrote:Naravno da su bitni... ali njihova snaga slabi tamo gdje zavrsavaju granice SSSR-a.animals wrote:Sad sam cuo o jacini i mitu Rusije..
Neznam koliko je to tacno sto sam citao.
- spreca
#41411 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja sam mislio da ce i Covic biti sanjim...mozda je bilo i planirano i zato je ocito Covic i otisao 9 janura za Bg na dogovor i vratio se drugi dan 10 janura ali posle reakcije na proslavu RS se nije usudioanimals wrote:I koji ce kurac predsjednik predsjednistva BIH u Beogradu na ovome dogadjaju..
- dembele
#41412 Re: Dešavanja u Srbiji
Kakav je ono bajrak iza preCednika? 
Last edited by dembele on 17/01/2019 20:39, edited 1 time in total.
-
DonieBrasco
#41413 Re: Dešavanja u Srbiji
Zivim za dan kad cemo im se posteno najebati majke i svega ostaloga za ovo negiraje genocida i konstantno provociranje.
Bas da ih vidimo sta ce pricati nakon drugostepene presude Radovanu.
Last edited by DonieBrasco on 17/01/2019 20:40, edited 1 time in total.
- славянин
#41414 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije otisao u svojstvu predsjedavajuceg predsjednistva (koliko znam ostala dva clana se nisu slozila) tako da ima neku zakonsku osnovu da nabije zastavu entiteta pored drzavne..vatrogasac wrote:Mile tužakao Bošnjake Putinu.![]()
Sreca ova njegova "borba" protiv NATOa ce kostati i njega a i RS skupo... samo da mu ne bude preskupo
Last edited by славянин on 17/01/2019 20:41, edited 1 time in total.
- Banksy
#41415 Re: Dešavanja u Srbiji
Sramotno, transfer blama, vidjelo se da jedva čeka da cirkus završi. I nigdje obećanog govora, a dovuklo 100k ljudi. Spasiba i hajmo kući.spreca wrote:Nisam ocekivao ovakav ciganluk pogotovo ono sto se desavalo u Hramu Svetog Save...onaj sa repicem sto je Putinu objasnjavao na ruskom oko onih ikona i na kraju mu dao da zalijepi par detalja od one mozaike i kaze Putinu pomozi nam da zavrsimo ovaj hram....posle mu se prislepao i patrijrh i isto mprosi za pomoc ..kaze mi smo mali narod...pomozi da zavrsimo itd......i ninasta je ovo sve licilo sto se tice organizacije ...ujutro kad je stigao vodaju ga pjeske ko nekog djecaka po nekom parku ne shvatajuci da posle tri sata leta i pirema u Moskvi covjek treba neku pauzu ima i on valjada vec 67 godina....organizacija je uzasna....mislim da je i njemu jasno da je ovo sve uvlacenje.....prosli put kad je bio bilo je sve svecanije a danas neki seljakluk i krkanizam......eh na sta spade kuca Karadjordjevica![]()
...a Pickousti se samo smjeska i ono kao jesam ga zajebo tako mi je izgledao
A tek jadni ker...
Last edited by Banksy on 17/01/2019 20:42, edited 1 time in total.
- Sanjarko
#41416 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma sta ako je otisao. Nije problem to. Dok god nesto nerade i nekuju da nas neuvuku u neko sr*nje nije problem.
- vatrogasac
#41417 Re: Dešavanja u Srbiji
animals wrote:I koji ce kurac predsjednik predsjednistva BIH u Beogradu na ovome dogadjaju..
"Sutrašnji sastanak u Beogradu je relacija dvije države i s tim BiH nema ništa i ne treba uopće da bude predmet. Uz poštivanje naših vanjskopolitičkih i unutrašnjopolitičkih opredjeljenja želimo da gradimo odnose sa Rusijom. To treba da radimo iz Predsjedništva BiH odnosno na sjednicama Predsjedništva uz odgovarajuće odluke. Odlazak Dodika na taj sastanak je njegov privatni čin i on ne odražava politiku BiH i bilo šta da uradi ne može odražavati stavove države BiH", rekao je Džaferović.
- animals
#41418 Re: Dešavanja u Srbiji
Nabijem i Dzaferovica,,koji poltron..vatrogasac wrote:animals wrote:I koji ce kurac predsjednik predsjednistva BIH u Beogradu na ovome dogadjaju..
nabijem i Bosansku vladu i njeno predsjednistvo koje ovog vola toleriraju.."Sutrašnji sastanak u Beogradu je relacija dvije države i s tim BiH nema ništa i ne treba uopće da bude predmet. Uz poštivanje naših vanjskopolitičkih i unutrašnjopolitičkih opredjeljenja želimo da gradimo odnose sa Rusijom. To treba da radimo iz Predsjedništva BiH odnosno na sjednicama Predsjedništva uz odgovarajuće odluke. Odlazak Dodika na taj sastanak je njegov privatni čin i on ne odražava politiku BiH i bilo šta da uradi ne može odražavati stavove države BiH", rekao je Džaferović.
cuj privatna stvar..
-
Haman2
#41419 Re: Dešavanja u Srbiji
Sve je OK jer nasi prijatelji razgovaraju o BiH. Tu je i zastava BiH. Ono sto pada u oci je da o BiH razgovarju iskljucivo oni koji je ne vole.
- animals
#41420 Re: Dešavanja u Srbiji
Trazi vo nacin kako da se pripoji Srbiji..
- Sanjarko
#41421 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne mrze nas Rusi. Ali da gledaju da prelome preko nasih ledza neke stvari, gledaju. Radi njihovih nekih nazovimo vitalnih nacionalnih interesa.Haman2 wrote:Sve je OK jer nasi prijatelji razgovaraju o BiH. Tu je i zastava BiH. Ono sto pada u oci je da o BiH razgovarju iskljucivo oni koji je ne vole.
- Sanjarko
#41422 Re: Dešavanja u Srbiji
Jb se njima i za Srbijom i RS-om i Rusijom realno. Oni gledaju samo svoj dzep. Realno.animals wrote:Trazi vo nacin kako da se pripoji Srbiji..
- Sanjarko
#41423 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma pokusati ce mozda. Ja vrtim SBB, KBB. Scenario, da nas nedoceka nespremne. Moguce da pokusa ovdje Rusija zakuhati. Iako bi imali i oni stete od toga. Ali odrzavanje ovog dijela Europe van EU i NATO saveza u njihovim glavama je vitalni nacionalni interes iako nije.
Da su Rusi pametni i Srbi isto tako oni bi svi sutnuli Putina i sve ostalo i prikljucili se EU i NATO savezu.
- tvojkomsija
#41424 Re: Dešavanja u Srbiji
Doc ce dan kad ce vaditi vize u BiH da rade, kao sada sto idu u Sloveniju..DonieBrasco wrote:Zivim za dan kad cemo im se posteno najebati majke i svega ostaloga za ovo negiraje genocida i konstantno provociranje.
Mozes mislit koliko su bolesni kad ih mi Bosnjaci, naj merhametli narod na Balkanu, ne mozemo ocima gledat
Al neka, doc ce sve na svoje, ide polako Nato pa EU, podrska Zapada itd, Gledat ce nam u ledja ubrzo!
- Maraschino
#41425 Re: Dešavanja u Srbiji
Nikakav problem, neka ostane u Beogradu.animals wrote:Trazi vo nacin kako da se pripoji Srbiji..