Što se tiče Srba, oni su svakako najviše profitirali nepromišljenim bošnjačko-hrvatskim sukobom 93-94.General War wrote: Evo ja bas gedam vezano za temu koj sam postavio...rat u Mostaru...srba ni za lijeka, I?
SDP
-
Patriotska_Liga
#41276 Re: SDP
- General War
#41277 Re: SDP
I dobro, sta ocekujes...spasce kriminal, zlatne kasike...sta?Patriotska_Liga wrote:Zašto si nervozan? Gore je forumaš spomenuo da je mogući broj Hrvata između 5 i 10%, zbog čega sam ja samo kazao da će rezultati uskoro i da ćemo vidjeti koliko je koga. Ovo ostalo su neki tvoji izljevi frustracija koje ne vrijedi spominjati.General War wrote: Jebo te vise popis...halo, dejtonski mirovni sporazum jos broji za vazeci popis iz 1991, gdje su Muslimani bili u daleko boljem polozaju nego danas pa da je i 60% bosnjaka...i sta...nista. Ko je bio budala do sada bit ce i u buduce, ko nije nece ma kako se zvao i kolio ga bilo.
- General War
#41278 Re: SDP
Nema tu nista nepromisljeno...sve isplanirano.Patriotska_Liga wrote:Što se tiče Srba, oni su svakako najviše profitirali nepromišljenim bošnjačko-hrvatskim sukobom 93-94.General War wrote: Evo ja bas gedam vezano za temu koj sam postavio...rat u Mostaru...srba ni za lijeka, I?
-
Patriotska_Liga
#41279 Re: SDP
Ništa, vidjet ćemo koliko je koga i to je to. Mene to zanima, tebe ne zanima i šta sad.General War wrote: I dobro, sta ocekujes...spasce kriminal, zlatne kasike...sta?
Slažem se da su srpske obavještajne službe odigrale glavnu ulogu u izazivanju ovog sukoba. Srbi su jedini imali korist od ovog sukoba.General War wrote: Nema tu nista nepromisljeno...sve isplanirano.
-
putokaz1
#41280 Re: SDP
Kuda smo krenuli na temi....???'
Da se vratimo na sdp
Po meni sdp za načelnika ima šanse i dalje u bar 8 općina u TK,ali ako osvoje 2/3 dobro je,jer je mašinerija sda jaka a imamo i više lijevih partije koje sebe nazivaju jakima.
po meni sdp ostaje u 3 svoje općine i osvaja Lukavac(zbog 1 kandidata ''LJ'') i još 1(ko će ti znat Kalesija,Živinice,Kladanja(ili koga već podržavaju tu) ili srebrenik)?
Neki kažu sdp ne osvaja nijednu općinu.
Većinu u vijećima sda osvaja čitav kanton,negdje će biti drugi sdp,negdje df,negdje sbih ili sbb pa čak se i bps spominje.
Najlošiji je sdp ,naravno ,u Banovićima.
Da se vratimo na sdp
Po meni sdp za načelnika ima šanse i dalje u bar 8 općina u TK,ali ako osvoje 2/3 dobro je,jer je mašinerija sda jaka a imamo i više lijevih partije koje sebe nazivaju jakima.
po meni sdp ostaje u 3 svoje općine i osvaja Lukavac(zbog 1 kandidata ''LJ'') i još 1(ko će ti znat Kalesija,Živinice,Kladanja(ili koga već podržavaju tu) ili srebrenik)?
Neki kažu sdp ne osvaja nijednu općinu.
Većinu u vijećima sda osvaja čitav kanton,negdje će biti drugi sdp,negdje df,negdje sbih ili sbb pa čak se i bps spominje.
Najlošiji je sdp ,naravno ,u Banovićima.
- General War
#41281 Re: SDP
Ja samo se slazem da imas jak antisrpski mentalitet tamo gdje je razumljivo ali i gdje nema veze s vezom.Patriotska_Liga wrote:Ništa, vidjet ćemo koliko je koga i to je to. Mene to zanima, tebe ne zanima i šta sad.General War wrote: I dobro, sta ocekujes...spasce kriminal, zlatne kasike...sta?
Nista, zivi na duracell baterije.Slažem se da su srpske obavještajne službe odigrale glavnu ulogu u izazivanju ovog sukoba. Srbi su jedini imali korist od ovog sukoba.General War wrote: Nema tu nista nepromisljeno...sve isplanirano.
-
Patriotska_Liga
#41282 Re: SDP
Ne vidim kakve veze imaju interesovanje za rezultate popisa i briga o vlastitom životu. Ozbiljni ljudi mogu da istovremeno budu fokusirani na obje stvari.General War wrote: Nista, zivi na duracell baterije.
Srbofobija je uvijek razumljiva.General War wrote: Ja samo se slazem da imas jak antisrpski mentalitet tamo gdje je razumljivo ali i gdje nema veze s vezom.
- General War
#41283 Re: SDP
Imas temu pa lupaj glavom...ovdje je tema nesto sasvim drugo gdje i bez popisa velika vecina handri svoj narod.Patriotska_Liga wrote:Ne vidim kakve veze imaju interesovanje za rezultate popisa i briga o vlastitom životu. Ozbiljni ljudi mogu da istovremeno budu fokusirani na obje stvari.General War wrote: Nista, zivi na duracell baterije.Srbofobija je uvijek razumljiva.General War wrote: Ja samo se slazem da imas jak antisrpski mentalitet tamo gdje je razumljivo ali i gdje nema veze s vezom.
-
Patriotska_Liga
#41284 Re: SDP
Moj prvi post je bio na temu, drugi forumaš je skrenuo temu na procenat Hrvata u Tuzli, a ti si odveo u temu u off-topic.General War wrote: Imas temu pa lupaj glavom...ovdje je tema nesto sasvim drugo gdje i bez popisa velika vecina handri svoj narod.
- General War
#41285 Re: SDP
A ha jasta sam.Patriotska_Liga wrote:Moj prvi post je bio na temu, drugi forumaš je skrenuo temu na procenat Hrvata u Tuzli, a ti si odveo u temu u off-topic.General War wrote: Imas temu pa lupaj glavom...ovdje je tema nesto sasvim drugo gdje i bez popisa velika vecina handri svoj narod.
-
putokaz1
#41286 Re: SDP
sad sam ja krivac.
sve svali na ''drugog forumaša'',e dobra ideja za novi nick....
sve svali na ''drugog forumaša'',e dobra ideja za novi nick....
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#41287 Re: SDP
ma njega i Lagumdziju nisam voljela ni dok sam bila za SDPGeneral War wrote:
Evo Vilo za koga cemo glasati![]()
Dzasmin krenuo Bakirovim putem![]()
Jasmin Imamović: ‘Minimalno 4.000 radnih mjesta ćemo otvoriti; Naš cilj je 70 posto zaposlenosti u Tuzli’
vala prosto mi mrsko i kopirati tekst ovog ublehasa i kriminalca...pa kome nije mrsko otvoriti link neka proba procitati![]()
http://tip.ba/2016/06/03/jasmin-imamovi ... i-u-tuzli/
Btw. Koliko se sjecam ovaj iftar su organizovali turci...sto se tice ovh sto "poturaju" Dzasminu...ne znam koji im je kredibilitet i jednim i drugima da "poturaju"...bolje da se svi objese na onaj hrast kod bivse opstine.svima bi napravili veliku uslugu.
a iftar organizovali Turci s Opcinom. predstavljati Tuzlu kao mjesto gdje su Bosnjaci ugrozeni je presmijesno
vanilla je glasala, vidjela da ne zna i nece vise
- General War
#41288 Re: SDP
Ih tesko neznati u ovom sistemu...prakticno biras ljudima radno mjesto bez da ista moraju raditi i ikome ista odgovarati, nema tu puno pametovanja...Sjeverna koreja treba se od nas uciti kako "sjebat demokratiju -demokratskim putem".plain vanilla wrote:ma njega i Lagumdziju nisam voljela ni dok sam bila za SDPGeneral War wrote:
Evo Vilo za koga cemo glasati![]()
Dzasmin krenuo Bakirovim putem![]()
Jasmin Imamović: ‘Minimalno 4.000 radnih mjesta ćemo otvoriti; Naš cilj je 70 posto zaposlenosti u Tuzli’
vala prosto mi mrsko i kopirati tekst ovog ublehasa i kriminalca...pa kome nije mrsko otvoriti link neka proba procitati![]()
http://tip.ba/2016/06/03/jasmin-imamovi ... i-u-tuzli/
Btw. Koliko se sjecam ovaj iftar su organizovali turci...sto se tice ovh sto "poturaju" Dzasminu...ne znam koji im je kredibilitet i jednim i drugima da "poturaju"...bolje da se svi objese na onaj hrast kod bivse opstine.svima bi napravili veliku uslugu.![]()
a iftar organizovali Turci s Opcinom. predstavljati Tuzlu kao mjesto gdje su Bosnjaci ugrozeni je presmijesno
vanilla je glasala, vidjela da ne zna i nece vise
- KB9
#41289 Re: SDP
sdp totalno krahiro, ako i tuzlu izgube mogu ugasit stranku
- plain vanilla
#41290 Re: SDP
toliko se porodica uhljebilo po opcinama, kantonima, i ostalim institucijama i to je nama najveca kocnicaGeneral War wrote:
Ih tesko neznati u ovom sistemu...prakticno biras ljudima radno mjesto bez da ista moraju raditi i ikome ista odgovarati, nema tu puno pametovanja...Sjeverna koreja treba se od nas uciti kako "sjebat demokratiju -demokratskim putem".
ko god dodje, jos ce uhljebiti i svoje, a ovi 'prosli' su se osigurali ugovorima, ostaju do penzije
ne daj Boze da ti sta zatreba u Opcini ili nekoj firmi u njihov nadleznosti, bolje uzeti strik i vjesati se
ne znam kakvi su ostali kandidati za gradonacelnika, ali za Berbica znam da je ublehas
-
sumirprimus
#41291 Re: SDP
Ma bizi...KB9 wrote:sdp totalno krahiro, ako i tuzlu izgube mogu ugasit stranku
- plain vanilla
#41292 Re: SDP
steta za Jasmina, tek poceo navijati za Slobodusumirprimus wrote:Ma bizi...KB9 wrote:sdp totalno krahiro, ako i tuzlu izgube mogu ugasit stranku
- General War
#41293 Re: SDP
nazalost zatrebali su mi...zato iz prve ruke i pricam, nevjerovatni uhljupi sabrani na jednom mjestu.plain vanilla wrote:toliko se porodica uhljebilo po opcinama, kantonima, i ostalim institucijama i to je nama najveca kocnicaGeneral War wrote:
Ih tesko neznati u ovom sistemu...prakticno biras ljudima radno mjesto bez da ista moraju raditi i ikome ista odgovarati, nema tu puno pametovanja...Sjeverna koreja treba se od nas uciti kako "sjebat demokratiju -demokratskim putem".
ko god dodje, jos ce uhljebiti i svoje, a ovi 'prosli' su se osigurali ugovorima, ostaju do penzije
ne daj Boze da ti sta zatreba u Opcini ili nekoj firmi u njihov nadleznosti, bolje uzeti strik i vjesati se
ne znam kakvi su ostali kandidati za gradonacelnika, ali za Berbica znam da je ublehas
-
sumirprimus
#41294 Re: SDP
Slobod ie bila i ostala crven klub.plain vanilla wrote:steta za Jasmina, tek poceo navijati za Slobodusumirprimus wrote:Ma bizi...KB9 wrote:sdp totalno krahiro, ako i tuzlu izgube mogu ugasit stranku
Dakle nista cudno...
- General War
#41295 Re: SDP
Jos kad zaposti sad za ramazanplain vanilla wrote:steta za Jasmina, tek poceo navijati za Slobodusumirprimus wrote:Ma bizi...KB9 wrote:sdp totalno krahiro, ako i tuzlu izgube mogu ugasit stranku
-
sumirprimus
#41296 Re: SDP
E to je za jednog druga neoprostivo... 
- plain vanilla
#41297 Re: SDP
neki dan smo zvali Vodovod sluzbeno, nekih 4-5 satiGeneral War wrote: nazalost zatrebali su mi...zato iz prve ruke i pricam, nevjerovatni uhljupi sabrani na jednom mjestu.
na kraju otisli tamo, teta sjedi, pored nje zvrci tel, ona ne haje
elem, jos nismo posao zavrsili
ma mogla bih knjigu o svim uhljebima napisati
- General War
#41298 Re: SDP
eh otidji u katastar i u inspekciju...da vidis tu sexa oko nenadleznosti...kakvih 4-5 dana, radi se o godinama.plain vanilla wrote:neki dan smo zvali Vodovod sluzbeno, nekih 4-5 satiGeneral War wrote: nazalost zatrebali su mi...zato iz prve ruke i pricam, nevjerovatni uhljupi sabrani na jednom mjestu.
na kraju otisli tamo, teta sjedi, pored nje zvrci tel, ona ne haje
elem, jos nismo posao zavrsili
ma mogla bih knjigu o svim uhljebima napisati
- plain vanilla
#41299 Re: SDP
znam i to, nazalost vezana sam za sve njihGeneral War wrote: eh otidji u katastar i u inspekciju...da vidis tu sexa oko nenadleznosti...kakvih 4-5 dana, radi se o godinama.
inspekcija samo salje rjesenje da nije u njihovoj nadleznosti
- General War
#41300 Re: SDP
A zamisli kad se sud proglasi nenadleznim a i katastar...koja je treca instanca?plain vanilla wrote:znam i to, nazalost vezana sam za sve njihGeneral War wrote: eh otidji u katastar i u inspekciju...da vidis tu sexa oko nenadleznosti...kakvih 4-5 dana, radi se o godinama.
inspekcija samo salje rjesenje da nije u njihovoj nadleznosti