Gdje dodjosmo....ko bi rekao prije par godina da cemo ovakve postove pisati...The 51st State wrote:zar stvarno neko misli da ce procuriti info prije nego li sve bude zavrseno tj. dan,dva,tri pred potpis?
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ZPP
#41276 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
-
The 51st State
#41277 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
realno bi ga i ja pljuvo ako bi barno u osnovne stvari, a sto se tice napacenih velsana, hvala im pa smo se pripremili za taj slucaj.Senf wrote:Sto pljuju Tana ovi navijaci Cardiffa.
Trebao bi on prodati taj Cardiff i posvetit se 100% Sarajevu
-
Silent.Hunter
#41278 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sta je sa Dzakmicem?
-
senci-071
#41279 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mi realno i sa povratkom Bilbije i Stojcevom nemamo ekipu za nesto vise od Evrope.Trebaju nam 3-4,ali istinska pojacanja.Ja se nadam da Uprava pored odlicnog posla,koji je do sad odradila,da ce se okrenuti stvaranju tima.Sramota je da su u ekipi jos Brzi,Karic.
- BegA_
#41281 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
@senci-071

btw. Ko je Baric?
btw. Ko je Baric?
- cobe_fks
#41282 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mislim da je Mario Barić.BegA_ wrote:@senci-071
![]()
btw. Ko je Baric?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mario ... 49772.html
- Logovan
#41283 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Smatram da nisi u pravu. Dzaba nama ta tri - cetiri istinska pojacanja ako ce nam veci dio ekipe biti slab kako fizicki tako i psihicki.senci-071 wrote:Mi realno i sa povratkom Bilbije i Stojcevom nemamo ekipu za nesto vise od Evrope.Trebaju nam 3-4,ali istinska pojacanja.Ja se nadam da Uprava pored odlicnog posla,koji je do sad odradila,da ce se okrenuti stvaranju tima.Sramota je da su u ekipi jos Brzi,Karic.
Sa ovom sad ekipom, znaci bez novih igraca, mozemo osvojiti titulu ako gore dva pomenuta uvjeta podignemo na veci nivo.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#41284 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja samo da napomenem da je Jarni sutra u bordo kucici u 18h, pa bi bilo fino svi oni koji budu mogli, dodju i pozdrave naseg novog sefa strucnoga staba. 
- BegA_
#41285 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Cobe kralju, haj ako sutra budes uzimao AS samo nam uslikaj na brzinu ovo.
- emigrazione
#41286 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma samo vojnicki sistem, u njima treba ubiti volju za pubertetskim zajebancijama
- omega369
#41287 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
naravno, a nekima treba uvesti i 'setrijatsku policiju'

- cobe_fks
#41288 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Inace ga ne kupujem, jer su realno smece od novina. Prosli put sam kupio da raja vidi o cemu je rijec, pokusat cemo i sutra,bar do trafike i uslikatiBegA_ wrote:Cobe kralju, haj ako sutra budes uzimao AS samo nam uslikaj na brzinu ovo.
-
TheMule
#41289 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sve je to dobro, ja samo kazem, mora se biti oprezan.video wrote:@theMule ti il si sarajevski il si zlonamjeran (mada ti ga dodje na isto) pa ovako sa velikim prizvukom ljubomore lupas po tastaturi
![]()
Sta ti nije jasno ovdje![]()
Mjesto da ides kod sedam brace ( ako si, ponavljam navijac kako treba) i ubacis koju sadaku da se ne ureknemo zbog srece koja nas se zadesila ti trazis dlaku u jajetu i ananises na svemu ovome sto su ljudi "krvavo" odradili. Mjesto da blagosiljas Fedju sto dovede ovog sto ne zna sta ce od para ti kukumaces sta ce biti ako ovo, ono vaKo, naKo![]()
Postaviti pitanje sta ce on ovdje moze samo neko ko je bas van svega (stas ostarilo se pa se mozak pusti na pasu - ko fol)
Jedan primjer, onako, bezze![]()
Sa kardifom za ulazak u dal u LP il LE morati bas da se namuci (porediti PL od ove kukuruz lige) dok sa malo novca ovdje to moze ko za reci TAN
![]()
I na kraju, ljudino, ako ces pehirati i imati namjeru dalje kukumaciti ovdje - idi i oguli par jabuka, odmori se malo, pogledaj kakav film (preporuka Don Jon) a nas pusti da se nasladjujemo jer imamo razloga za to i ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Covjek ne zna mnogo o fudbalu,
2. Investiranje u Sarajevo je povezano sa Cardiffom, ciji vlasnik mozda nece biti dugo
3. Vrlo je zahtjevan i ne daje vremena da se izgradi Cardif, hoce instant rezultate
4. Nije emotivno vezan za Sarajevo
itd itd.
Dakle to je meni mac sa dvije ostrice, to sam i reko, ali ovdje neki govore kako samo mozemo profitirati ovim. Ja samo upucujem na druge mogucnosti, a ovdje me veliki navijaci uzeli na zub
Al necu vise na ovu temu, necu da kvarim euforiju, dosta sam euforija vidio, predosta. Mozes me zvati zlonamjeran, ali dok ne vidim rezultate, pehare, i himnu i zastavu Lige Sampiona kako se vijori na centru Haseta, nema za mene euforije.
-
The 51st State
#41290 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
nakon prvog sastanka svi njegovi savjetnici su ga odvracali od petljanja sa sarajevom..., pametnom dosta.TheMule wrote:Sve je to dobro, ja samo kazem, mora se biti oprezan.video wrote:@theMule ti il si sarajevski il si zlonamjeran (mada ti ga dodje na isto) pa ovako sa velikim prizvukom ljubomore lupas po tastaturi
![]()
Sta ti nije jasno ovdje![]()
Mjesto da ides kod sedam brace ( ako si, ponavljam navijac kako treba) i ubacis koju sadaku da se ne ureknemo zbog srece koja nas se zadesila ti trazis dlaku u jajetu i ananises na svemu ovome sto su ljudi "krvavo" odradili. Mjesto da blagosiljas Fedju sto dovede ovog sto ne zna sta ce od para ti kukumaces sta ce biti ako ovo, ono vaKo, naKo![]()
Postaviti pitanje sta ce on ovdje moze samo neko ko je bas van svega (stas ostarilo se pa se mozak pusti na pasu - ko fol)
Jedan primjer, onako, bezze![]()
Sa kardifom za ulazak u dal u LP il LE morati bas da se namuci (porediti PL od ove kukuruz lige) dok sa malo novca ovdje to moze ko za reci TAN
![]()
I na kraju, ljudino, ako ces pehirati i imati namjeru dalje kukumaciti ovdje - idi i oguli par jabuka, odmori se malo, pogledaj kakav film (preporuka Don Jon) a nas pusti da se nasladjujemo jer imamo razloga za to i ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Covjek ne zna mnogo o fudbalu,
2. Investiranje u Sarajevo je povezano sa Cardiffom, ciji vlasnik mozda nece biti dugo
3. Vrlo je zahtjevan i ne daje vremena da se izgradi Cardif, hoce instant rezultate
itd itd.
Dakle to je meni mac sa dvije ostrice, to sam i reko, ali ovdje neki govore kako samo mozemo profitirati ovim. Ja samo upucujem na druge mogucnosti, a ovdje me veliki navijaci uzeli na zub
Al necu vise na ovu temu, necu da kvarim euforiju, dosta sam euforija vidio, predosta. Mozes me zvati zlonamjeran, ali dok ne vidim rezultate, pehare, i himnu i zastavu Lige Sampiona kako se vijori na centru Haseta, nema za mene euforije.
- Mračajski proto
#41291 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A usmjeravali ga prema Željezničaru?
-
The 51st State
#41292 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
jeni to poenta, prije prema diznilenduMračajski proto wrote:A usmjeravali ga prema Željezničaru?
- emigrazione
#41293 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
1. Covjek ne zna mnogo o fudbalu
Odkud znas da ne zna vise od tebe, uostalom covjek nije trener
Pa sta ako nece, ima milion klubova koji jedva cekaju njegovu lovu
Naravno da je zahtjevan, zato je milijarder. Ne znam kako je sa Kardifom, samo znam da je sa FKS malo drugacije, klub ce da raste lagano ali sigurno da sigurnije biti ne moze
Sto je super, koji kurac ima da bude emotivno vezan, za to sluze navijaci. Treba nam sposoban lik koji ima lovu i ideju, emocija imamo i previse i nisu se bas pokazale kao presudne za napredak
Odkud znas da ne zna vise od tebe, uostalom covjek nije trener
Pa sta ako nece, ima milion klubova koji jedva cekaju njegovu lovu
Naravno da je zahtjevan, zato je milijarder. Ne znam kako je sa Kardifom, samo znam da je sa FKS malo drugacije, klub ce da raste lagano ali sigurno da sigurnije biti ne moze
Sto je super, koji kurac ima da bude emotivno vezan, za to sluze navijaci. Treba nam sposoban lik koji ima lovu i ideju, emocija imamo i previse i nisu se bas pokazale kao presudne za napredak
-
todd_smith
#41294 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ma jebite se
uzmem novi dres, oni potpisu ugovor za novi dres
uprava napolje
uprava napolje
- emigrazione
#41295 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Evo *********, jel sad malo jasnija slikate kako je obećao za života donirati polovinu svog bogatstva...
- BegA_
#41296 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Preslusah ovo. Ljudina! Tananaleškarenje wrote:....sa ofišl stranice...
Upoznajte Tan Sri Vincent Tana, saznajte kako je počeo svoj uspon u svijetu biznisa, te kako je obećao za života donirati polovinu svog bogatstva...
- Zatamnjena stakla
#41297 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
todd_smith wrote:ma jebite se
uprava napolje
- Mračajski proto
#41298 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo sam propustio. O čemu je riječ?todd_smith wrote:ma jebite se
uprava napolje
- Mračajski proto
#41300 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo