Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ZPP

#41276 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZPP »

The 51st State wrote:zar stvarno neko misli da ce procuriti info prije nego li sve bude zavrseno tj. dan,dva,tri pred potpis?
Gdje dodjosmo....ko bi rekao prije par godina da cemo ovakve postove pisati... :-D
The 51st State

#41277 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

Senf wrote:Sto pljuju Tana ovi navijaci Cardiffa.

Trebao bi on prodati taj Cardiff i posvetit se 100% Sarajevu :)
realno bi ga i ja pljuvo ako bi barno u osnovne stvari, a sto se tice napacenih velsana, hvala im pa smo se pripremili za taj slucaj.
Silent.Hunter

#41278 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Silent.Hunter »

Sta je sa Dzakmicem?
senci-071

#41279 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by senci-071 »

Mi realno i sa povratkom Bilbije i Stojcevom nemamo ekipu za nesto vise od Evrope.Trebaju nam 3-4,ali istinska pojacanja.Ja se nadam da Uprava pored odlicnog posla,koji je do sad odradila,da ce se okrenuti stvaranju tima.Sramota je da su u ekipi jos Brzi,Karic.
cobe_fks

#41280 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by cobe_fks »

Image
BegA_

#41281 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

@senci-071
:D :izet:

btw. Ko je Baric?
cobe_fks

#41282 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by cobe_fks »

BegA_ wrote:@senci-071
:D :izet:

btw. Ko je Baric?
Mislim da je Mario Barić.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mario ... 49772.html
Logovan

#41283 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

senci-071 wrote:Mi realno i sa povratkom Bilbije i Stojcevom nemamo ekipu za nesto vise od Evrope.Trebaju nam 3-4,ali istinska pojacanja.Ja se nadam da Uprava pored odlicnog posla,koji je do sad odradila,da ce se okrenuti stvaranju tima.Sramota je da su u ekipi jos Brzi,Karic.
Smatram da nisi u pravu. Dzaba nama ta tri - cetiri istinska pojacanja ako ce nam veci dio ekipe biti slab kako fizicki tako i psihicki.
Sa ovom sad ekipom, znaci bez novih igraca, mozemo osvojiti titulu ako gore dva pomenuta uvjeta podignemo na veci nivo.

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#41284 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ja samo da napomenem da je Jarni sutra u bordo kucici u 18h, pa bi bilo fino svi oni koji budu mogli, dodju i pozdrave naseg novog sefa strucnoga staba. :thumbup:
BegA_

#41285 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

Cobe kralju, haj ako sutra budes uzimao AS samo nam uslikaj na brzinu ovo.
emigrazione

#41286 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Ma samo vojnicki sistem, u njima treba ubiti volju za pubertetskim zajebancijama
omega369

#41287 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

naravno, a nekima treba uvesti i 'setrijatsku policiju' :roll:

:D
cobe_fks

#41288 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by cobe_fks »

BegA_ wrote:Cobe kralju, haj ako sutra budes uzimao AS samo nam uslikaj na brzinu ovo.
Inace ga ne kupujem, jer su realno smece od novina. Prosli put sam kupio da raja vidi o cemu je rijec, pokusat cemo i sutra,bar do trafike i uslikati :-D
TheMule

#41289 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by TheMule »

video wrote:@theMule ti il si sarajevski il si zlonamjeran (mada ti ga dodje na isto :D ) pa ovako sa velikim prizvukom ljubomore lupas po tastaturi ;-)
Sta ti nije jasno ovdje :?
Mjesto da ides kod sedam brace ( ako si, ponavljam navijac kako treba) i ubacis koju sadaku da se ne ureknemo zbog srece koja nas se zadesila ti trazis dlaku u jajetu i ananises na svemu ovome sto su ljudi "krvavo" odradili. Mjesto da blagosiljas Fedju sto dovede ovog sto ne zna sta ce od para ti kukumaces sta ce biti ako ovo, ono vaKo, naKo :shock:

Postaviti pitanje sta ce on ovdje moze samo neko ko je bas van svega (stas ostarilo se pa se mozak pusti na pasu - ko fol ;-) )

Jedan primjer, onako, bezze 8)
Sa kardifom za ulazak u dal u LP il LE morati bas da se namuci (porediti PL od ove kukuruz lige :cry: ) dok sa malo novca ovdje to moze ko za reci TAN :mrgreen:

I na kraju, ljudino, ako ces pehirati i imati namjeru dalje kukumaciti ovdje - idi i oguli par jabuka, odmori se malo, pogledaj kakav film (preporuka Don Jon :mrgreen: ) a nas pusti da se nasladjujemo jer imamo razloga za to i ..

Image Image Image Image Image Image Image Image
Sve je to dobro, ja samo kazem, mora se biti oprezan.

1. Covjek ne zna mnogo o fudbalu,
2. Investiranje u Sarajevo je povezano sa Cardiffom, ciji vlasnik mozda nece biti dugo
3. Vrlo je zahtjevan i ne daje vremena da se izgradi Cardif, hoce instant rezultate
4. Nije emotivno vezan za Sarajevo
itd itd.

Dakle to je meni mac sa dvije ostrice, to sam i reko, ali ovdje neki govore kako samo mozemo profitirati ovim. Ja samo upucujem na druge mogucnosti, a ovdje me veliki navijaci uzeli na zub

Al necu vise na ovu temu, necu da kvarim euforiju, dosta sam euforija vidio, predosta. Mozes me zvati zlonamjeran, ali dok ne vidim rezultate, pehare, i himnu i zastavu Lige Sampiona kako se vijori na centru Haseta, nema za mene euforije.

:thumbup:
The 51st State

#41290 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

TheMule wrote:
video wrote:@theMule ti il si sarajevski il si zlonamjeran (mada ti ga dodje na isto :D ) pa ovako sa velikim prizvukom ljubomore lupas po tastaturi ;-)
Sta ti nije jasno ovdje :?
Mjesto da ides kod sedam brace ( ako si, ponavljam navijac kako treba) i ubacis koju sadaku da se ne ureknemo zbog srece koja nas se zadesila ti trazis dlaku u jajetu i ananises na svemu ovome sto su ljudi "krvavo" odradili. Mjesto da blagosiljas Fedju sto dovede ovog sto ne zna sta ce od para ti kukumaces sta ce biti ako ovo, ono vaKo, naKo :shock:

Postaviti pitanje sta ce on ovdje moze samo neko ko je bas van svega (stas ostarilo se pa se mozak pusti na pasu - ko fol ;-) )

Jedan primjer, onako, bezze 8)
Sa kardifom za ulazak u dal u LP il LE morati bas da se namuci (porediti PL od ove kukuruz lige :cry: ) dok sa malo novca ovdje to moze ko za reci TAN :mrgreen:

I na kraju, ljudino, ako ces pehirati i imati namjeru dalje kukumaciti ovdje - idi i oguli par jabuka, odmori se malo, pogledaj kakav film (preporuka Don Jon :mrgreen: ) a nas pusti da se nasladjujemo jer imamo razloga za to i ..

Image Image Image Image Image Image Image Image
Sve je to dobro, ja samo kazem, mora se biti oprezan.

1. Covjek ne zna mnogo o fudbalu,
2. Investiranje u Sarajevo je povezano sa Cardiffom, ciji vlasnik mozda nece biti dugo
3. Vrlo je zahtjevan i ne daje vremena da se izgradi Cardif, hoce instant rezultate
itd itd.

Dakle to je meni mac sa dvije ostrice, to sam i reko, ali ovdje neki govore kako samo mozemo profitirati ovim. Ja samo upucujem na druge mogucnosti, a ovdje me veliki navijaci uzeli na zub

Al necu vise na ovu temu, necu da kvarim euforiju, dosta sam euforija vidio, predosta. Mozes me zvati zlonamjeran, ali dok ne vidim rezultate, pehare, i himnu i zastavu Lige Sampiona kako se vijori na centru Haseta, nema za mene euforije.

:thumbup:
nakon prvog sastanka svi njegovi savjetnici su ga odvracali od petljanja sa sarajevom..., pametnom dosta.
Mračajski proto

#41291 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Mračajski proto »

A usmjeravali ga prema Željezničaru?
The 51st State

#41292 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

Mračajski proto wrote:A usmjeravali ga prema Željezničaru?
jeni to poenta, prije prema diznilendu :D , nego smo imali "jakog i emotivno vezanog posrednika".
emigrazione

#41293 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

1. Covjek ne zna mnogo o fudbalu
Odkud znas da ne zna vise od tebe, uostalom covjek nije trener
Pa sta ako nece, ima milion klubova koji jedva cekaju njegovu lovu
Naravno da je zahtjevan, zato je milijarder. Ne znam kako je sa Kardifom, samo znam da je sa FKS malo drugacije, klub ce da raste lagano ali sigurno da sigurnije biti ne moze
Sto je super, koji kurac ima da bude emotivno vezan, za to sluze navijaci. Treba nam sposoban lik koji ima lovu i ideju, emocija imamo i previse i nisu se bas pokazale kao presudne za napredak
todd_smith

#41294 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

ma jebite se

uzmem novi dres, oni potpisu ugovor za novi dres

uprava napolje
emigrazione

#41295 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

te kako je obećao za života donirati polovinu svog bogatstva...
Evo *********, jel sad malo jasnija slika
BegA_

#41296 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

leškarenje wrote:....sa ofišl stranice...

Upoznajte Tan Sri Vincent Tana, saznajte kako je počeo svoj uspon u svijetu biznisa, te kako je obećao za života donirati polovinu svog bogatstva...

Preslusah ovo. Ljudina! Tanana :kiss:
Zatamnjena stakla

#41297 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Zatamnjena stakla »

todd_smith wrote:ma jebite se

uzmem novi dres, oni potpisu ugovor za novi dres

uprava napolje
:lol:
Mračajski proto

#41298 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Mračajski proto »

todd_smith wrote:ma jebite se