Dešavanja u Srbiji

SmokingMan

#41276 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

Kako ih je krenulo sa Kosovom,rezat će ga.
radostan dan

#41277 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

dođoste glave erotičaru, a..?

umro šeki... :(
keln je bio tvoj zajeb, a za sve ostalo -hvala majstore.
DonieBrasco

#41278 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

Nije badava Vucko rekao da vas dođe 5. miliona ja sam idalje tu.
radostan dan

#41279 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

blut plut wrote:Što braća Trifunović povedu, a podrži Boško Obradović osuđeno je na propast.
:) istina...
animals

#41280 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Koliko je vlada u Srbiji ludacka, moze se vidjeti u
prebrojavanju protestnika od ministra unutrasnji poslova, dok mu svaki dan po jedno
ubistvu ispred nosa se dogadja..ali njega ne interesuju kriminalci, jer to ne ugrozava stabilnost stranke.....
nikad_vise

#41281 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by nikad_vise »

Stvarno cudna skupina demonstranata.Na jednu hrpu se saberu okorjeli cetnici,lazni liberali,lazne demokrate,lazne ljevice i svi zajedno imaju za cilj da sruse Vucica da bi oni dosli na vlast i radili isto ono sto i Vucic radi.Sto se tice BiH,taj odnos se ne mijenja ni milimetar tako da me puno i ne zanima.
Politiku koju je vodio Milosevic vode i Nikolic,Vucic,Tadic i sijaset drugih koji su se mijenjali sirom Srbije na raznim pozicijama i u opozicijama.
O svom jadu se zabavili. :thumbup:
insomnia78

#41282 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

CSKA wrote:Zeznuo sam se ja kada sam napisao da ne smiju Sarica da oslobode :

Apelacioni sud doneo je u petak 27. decembra odluku da se ukine pritvor osuđenom narko-bosu Darku Šariću. Apelacini sud doneo je odluku da se pritvor ukine i za nekoliko njegovih saradnika. Međutim, Specijalni sud je ovu odluku odbio, saznaje "Blic".

Uskoro opširnije...
Image
Maraschino

#41283 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

nikad_vise wrote:Stvarno cudna skupina demonstranata.Na jednu hrpu se saberu okorjeli cetnici,lazni liberali,lazne demokrate,lazne ljevice i svi zajedno imaju za cilj da sruse Vucica da bi oni dosli na vlast i radili isto ono sto i Vucic radi.Sto se tice BiH,taj odnos se ne mijenja ni milimetar tako da me puno i ne zanima.
Politiku koju je vodio Milosevic vode i Nikolic,Vucic,Tadic i sijaset drugih koji su se mijenjali sirom Srbije na raznim pozicijama i u opozicijama.
Hoces da kazes, mozete sve mijenjati samo ideologija ostaje.
DonieBrasco

#41284 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

Oni su onda proklet narod, mozda je ruzno generalizovati kompletan narod, ali hajde da kazemo ako ce svaka politicka garnitura koja dođe na vlast u Srbiji da opet kaze "Kosovo je Srbija" u smislu da se idalje bore za njega na ne znam ti koji nacin, da idalje ne odustaju od velike Srbije u smislu da ce se RS odcjepiti na miran nacin, da ce opet Crna Gora da bude u sastavu Srbije i te njihove lude ideje...itd.

Ako mene licno pitate ja bi bas volio da se neko od njih ohrabri da se RS odcjepi, svi znamo da to ne moze proci mirno i da Dodik to ne moze sam da uradi. Mora mu Srbija pricu u pomoc a to je jedino vojska, zato i kazem bas bi volio da vojska opet krene prema BiH, bilo bi zrtava ali vjerujte da bi se brzo zavrsili i da bi svijet konacno uvidio sta je problem. Za nasu drazavu je to idealan scenario da se konacno rjesimo Dodika prije svega a onda opet i srba koji imaju takve ideje i zamisli.

Ovako ce jos desetljecima isti biti na vlasti a narodi ce da pate, zato sam gore napisao ne treba generalizovati da su zelje i ono sto rade politicari zapravo narod u cjelini (drzava).
Matzan

#41285 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

Teško da može biti bilo kakvog pomaka kad se s koljena na koljeno prenosi ista priča.
Odakle vjetar puše odavno je poznato.

https://www.klix.ba/vijesti/regija/patr ... /190105098
nikad_vise

#41286 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by nikad_vise »

Maraschino wrote:
nikad_vise wrote:Stvarno cudna skupina demonstranata.Na jednu hrpu se saberu okorjeli cetnici,lazni liberali,lazne demokrate,lazne ljevice i svi zajedno imaju za cilj da sruse Vucica da bi oni dosli na vlast i radili isto ono sto i Vucic radi.Sto se tice BiH,taj odnos se ne mijenja ni milimetar tako da me puno i ne zanima.
Hoces da kazes, mozete sve mijenjati samo ideologija ostaje.
Ma suzdrzajem se od svega sto bi zelio reci kad je Srbija u pitanju,al iz petnih zila vjeruj :D
insomnia78

#41287 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

Crkva opet u istom tonu
Maraschino

#41288 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

"Sve što je pozitivno i vrijedno tamo se razvijalo - država i zakonodavstvo i prosvjeta i kultura. Dužni smo svim svojim silama, prije svega, jednim ljudskim odnosom i ljudskim načinom i metodom da branimo tu našu svetu zemlju i svetinje, koje žele da uzmu i da proglase kosovskim svetinjama. To nisu kosovske, već srpske svetinje", rekao je patrijarh Irinej
megaman4

#41289 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by megaman4 »

insomnia78 wrote:Crkva opet u istom tonu
A da li su uopste ikada prestali sa istom retorikom kao onom sa pocetka 90-ih?

SANU i SPC, uz mitomanske i guslarske pjesme Petra Petrovica Njegosa, Branka Radicevica i Ive Andrica su bili glavni generator svog zla na ovim prostorima, narocito u BiH i Hrvatskoj.

A ovo strasilo od Irineja nasao se prijetiti?

Ako nastave ovako, a izgleda da ne misle stati, Srpska politika ce protjerati srbe iz okolnih drzava. Ako srbi zele spas, moraju se distancirati od velikosrpske ideologije, i prihvatiti cinjenicu da postoje i drugi narodi u komsiluku, koji zele miran zivot.

Edit: Srbi su izgubili Kosovo jos u vrijeme Rankovica, inace covjeka koji je mrzio Bosnjake i Albance.

Milosevic je samo zapecatio sudbinu Kosova i prepustio ga Albancima.
Last edited by megaman4 on 06/01/2019 01:48, edited 3 times in total.
insomnia78

#41290 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

Nidje forumskih ateista i jugoslovena. Oni samo otvaraju teme za reisa
ljevoruki

#41291 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ljevoruki »

megaman4 wrote:
A da li su uopste ikada prestali sa istom retorikom kao onom sa pocetka 90-ih?

SANU i SPC, uz mitomanske i guslarske pjesme Petra Petrovica Njegosa, Branka Radicevica i Ive Andrica su bili glavni generator svog zla na ovim prostorima, narocito u BiH i Hrvatskoj.

A ovo strasilo od Irineja nasao se prijetiti?

Ako nastave ovako, a izgleda da ne misle stati, Srpska politika ce protjerati srbe iz okolnih drzava. Ako srbi zele spas, moraju se distancirati od velikosrpske ideologije, i prihvatiti cinjenicu da postoje i drugi narodi u komsiluku, koji zele miran zivot.

Edit: Srbi su izgubili Kosovo jos u vrijeme Rankovica, inace covjeka koji je mrzio Bosnjake i Albance.

Milosevic je samo zapecatio sudbinu Kosova i prepustio ga Albancima.
:thumbup:
muha_sa

#41292 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

jesul ovo i Kesicevih 24 minute ukinuli :?
sinoc nije bilo

Image
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#41293 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

muha_sa wrote:jesul ovo i Kesicevih 24 minute ukinuli :?
sinoc nije bilo
Nije Kesić ukinut već sada valjda ide ponedeljkom.I ja sam se pitao istu stvar prošle sedmice a onda se pojavio u ponedeljak. :-D
muha_sa

#41294 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

prljavi Hare wrote:
muha_sa wrote:jesul ovo i Kesicevih 24 minute ukinuli :?
sinoc nije bilo
Nije Kesić ukinut već sada valjda ide ponedeljkom.I ja sam se pitao istu stvar prošle sedmice a onda se pojavio u ponedeljak. :-D
gledo sam to u ponedeljak

sinoc ceko kad neJma :-) onda šalto program kontajuci da ce bit u ponedeljak kad jok :-) moguce zbog božica
Matzan

#41295 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

To u ponedjeljak je bila novogodišnja emisija, umjesto u subotu 28.12. emitovana 31.12.
Pošto nema nikakvih informacija o ukidanju emisije, pretpostavljam da je sad pauza zbog Božića.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#41296 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

Službi koja je počela nešto posle osam časova prisustvuju i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Badnjak su zajedno sa predsednikom uneli gosti i politički predstavnici Srba iz zemalja regiona, među kojima su predsedavajući i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, predsednik Srpskog narodnog veća u Hrvatskoj Milorad Pupovac, predsednik Demokratske partije Srba u Makedoniji Ivan i poslanik Sobranja Ivan Stoilković, predsednik Nove srpske demokratije u Crnoj Gori Andrija Mandić, predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević i gospodin Goran Danilović, takođe iz Crne Gore.

Image

sve se moze kad se srBi sloze... pa i bombardovanje :mrgreen:
vatrogasac

#41297 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

pici wrote:
Badnjak su zajedno sa predsednikom uneli gosti i politički predstavnici Srba iz zemalja regiona, među kojima su predsedavajući i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, predsednik Srpskog narodnog veća u Hrvatskoj Milorad Pupovac, predsednik Demokratske partije Srba u Makedoniji Ivan i poslanik Sobranja Ivan Stoilković, predsednik Nove srpske demokratije u Crnoj Gori Andrija Mandić, predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević i gospodin Goran Danilović, takođe iz Crne Gore.
Čuj, predstavnici Srba iz regiona, zar nisu to sve srpske zemlje koje stalno spominju? :mrgreen:
stakasa

#41298 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by stakasa »

radostan dan wrote:dođoste glave erotičaru, a..?

umro šeki... :(
keln je bio tvoj zajeb, a za sve ostalo -hvala majstore.
Srecan Bozic radosni!
Ode i Seki. Zasto je Keln njegov zajebe, mislis na utakmicu kad je Littbarski pravio budalu od Goce Jurica ili na neku drugu?
julisiz es grant

#41299 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by julisiz es grant »

славянин wrote:Ovo je meni najkraci i najbolji opis nasih naroda :D
Image
Ovaj lijevo je autor tog opisa:

Image

A evo ga i ovdje:

argyle

#41300 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by argyle »

julisiz es grant wrote:
Image
Izmedju njega i Mladica stoji Antonije, komandant grckih dobrovoljaca, ucesnika genocida u Srebrenici.

opsirnije o grckih dobrovoljcima
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015 ... n-of-avgi/
Post Reply