Dešavanja u Srbiji
- SmokingMan
#41276 Re: Dešavanja u Srbiji
Kako ih je krenulo sa Kosovom,rezat će ga.
-
radostan dan
#41277 Re: Dešavanja u Srbiji
dođoste glave erotičaru, a..?
umro šeki...
keln je bio tvoj zajeb, a za sve ostalo -hvala majstore.
umro šeki...
-
DonieBrasco
#41278 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije badava Vucko rekao da vas dođe 5. miliona ja sam idalje tu.
-
radostan dan
#41279 Re: Dešavanja u Srbiji
blut plut wrote:Što braća Trifunović povedu, a podrži Boško Obradović osuđeno je na propast.
- animals
#41280 Re: Dešavanja u Srbiji
Koliko je vlada u Srbiji ludacka, moze se vidjeti u
prebrojavanju protestnika od ministra unutrasnji poslova, dok mu svaki dan po jedno
ubistvu ispred nosa se dogadja..ali njega ne interesuju kriminalci, jer to ne ugrozava stabilnost stranke.....
prebrojavanju protestnika od ministra unutrasnji poslova, dok mu svaki dan po jedno
ubistvu ispred nosa se dogadja..ali njega ne interesuju kriminalci, jer to ne ugrozava stabilnost stranke.....
- nikad_vise
#41281 Re: Dešavanja u Srbiji
Stvarno cudna skupina demonstranata.Na jednu hrpu se saberu okorjeli cetnici,lazni liberali,lazne demokrate,lazne ljevice i svi zajedno imaju za cilj da sruse Vucica da bi oni dosli na vlast i radili isto ono sto i Vucic radi.Sto se tice BiH,taj odnos se ne mijenja ni milimetar tako da me puno i ne zanima.
Politiku koju je vodio Milosevic vode i Nikolic,Vucic,Tadic i sijaset drugih koji su se mijenjali sirom Srbije na raznim pozicijama i u opozicijama.
O svom jadu se zabavili.
Politiku koju je vodio Milosevic vode i Nikolic,Vucic,Tadic i sijaset drugih koji su se mijenjali sirom Srbije na raznim pozicijama i u opozicijama.
O svom jadu se zabavili.
- insomnia78
#41282 Re: Dešavanja u Srbiji
CSKA wrote:Zeznuo sam se ja kada sam napisao da ne smiju Sarica da oslobode :
Apelacioni sud doneo je u petak 27. decembra odluku da se ukine pritvor osuđenom narko-bosu Darku Šariću. Apelacini sud doneo je odluku da se pritvor ukine i za nekoliko njegovih saradnika. Međutim, Specijalni sud je ovu odluku odbio, saznaje "Blic".
Uskoro opširnije...

- Maraschino
#41283 Re: Dešavanja u Srbiji
Hoces da kazes, mozete sve mijenjati samo ideologija ostaje.nikad_vise wrote:Stvarno cudna skupina demonstranata.Na jednu hrpu se saberu okorjeli cetnici,lazni liberali,lazne demokrate,lazne ljevice i svi zajedno imaju za cilj da sruse Vucica da bi oni dosli na vlast i radili isto ono sto i Vucic radi.Sto se tice BiH,taj odnos se ne mijenja ni milimetar tako da me puno i ne zanima.
O svom jadu se zabavili.
-
DonieBrasco
#41284 Re: Dešavanja u Srbiji
Oni su onda proklet narod, mozda je ruzno generalizovati kompletan narod, ali hajde da kazemo ako ce svaka politicka garnitura koja dođe na vlast u Srbiji da opet kaze "Kosovo je Srbija" u smislu da se idalje bore za njega na ne znam ti koji nacin, da idalje ne odustaju od velike Srbije u smislu da ce se RS odcjepiti na miran nacin, da ce opet Crna Gora da bude u sastavu Srbije i te njihove lude ideje...itd.
Ako mene licno pitate ja bi bas volio da se neko od njih ohrabri da se RS odcjepi, svi znamo da to ne moze proci mirno i da Dodik to ne moze sam da uradi. Mora mu Srbija pricu u pomoc a to je jedino vojska, zato i kazem bas bi volio da vojska opet krene prema BiH, bilo bi zrtava ali vjerujte da bi se brzo zavrsili i da bi svijet konacno uvidio sta je problem. Za nasu drazavu je to idealan scenario da se konacno rjesimo Dodika prije svega a onda opet i srba koji imaju takve ideje i zamisli.
Ovako ce jos desetljecima isti biti na vlasti a narodi ce da pate, zato sam gore napisao ne treba generalizovati da su zelje i ono sto rade politicari zapravo narod u cjelini (drzava).
Ako mene licno pitate ja bi bas volio da se neko od njih ohrabri da se RS odcjepi, svi znamo da to ne moze proci mirno i da Dodik to ne moze sam da uradi. Mora mu Srbija pricu u pomoc a to je jedino vojska, zato i kazem bas bi volio da vojska opet krene prema BiH, bilo bi zrtava ali vjerujte da bi se brzo zavrsili i da bi svijet konacno uvidio sta je problem. Za nasu drazavu je to idealan scenario da se konacno rjesimo Dodika prije svega a onda opet i srba koji imaju takve ideje i zamisli.
Ovako ce jos desetljecima isti biti na vlasti a narodi ce da pate, zato sam gore napisao ne treba generalizovati da su zelje i ono sto rade politicari zapravo narod u cjelini (drzava).
- Matzan
#41285 Re: Dešavanja u Srbiji
Teško da može biti bilo kakvog pomaka kad se s koljena na koljeno prenosi ista priča.
Odakle vjetar puše odavno je poznato.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/patr ... /190105098
Odakle vjetar puše odavno je poznato.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/patr ... /190105098
- nikad_vise
#41286 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma suzdrzajem se od svega sto bi zelio reci kad je Srbija u pitanju,al iz petnih zila vjerujMaraschino wrote:Hoces da kazes, mozete sve mijenjati samo ideologija ostaje.nikad_vise wrote:Stvarno cudna skupina demonstranata.Na jednu hrpu se saberu okorjeli cetnici,lazni liberali,lazne demokrate,lazne ljevice i svi zajedno imaju za cilj da sruse Vucica da bi oni dosli na vlast i radili isto ono sto i Vucic radi.Sto se tice BiH,taj odnos se ne mijenja ni milimetar tako da me puno i ne zanima.
O svom jadu se zabavili.
- insomnia78
#41287 Re: Dešavanja u Srbiji
Crkva opet u istom tonu
- Maraschino
#41288 Re: Dešavanja u Srbiji
"Sve što je pozitivno i vrijedno tamo se razvijalo - država i zakonodavstvo i prosvjeta i kultura. Dužni smo svim svojim silama, prije svega, jednim ljudskim odnosom i ljudskim načinom i metodom da branimo tu našu svetu zemlju i svetinje, koje žele da uzmu i da proglase kosovskim svetinjama. To nisu kosovske, već srpske svetinje", rekao je patrijarh Irinej
-
megaman4
#41289 Re: Dešavanja u Srbiji
A da li su uopste ikada prestali sa istom retorikom kao onom sa pocetka 90-ih?insomnia78 wrote:Crkva opet u istom tonu
SANU i SPC, uz mitomanske i guslarske pjesme Petra Petrovica Njegosa, Branka Radicevica i Ive Andrica su bili glavni generator svog zla na ovim prostorima, narocito u BiH i Hrvatskoj.
A ovo strasilo od Irineja nasao se prijetiti?
Ako nastave ovako, a izgleda da ne misle stati, Srpska politika ce protjerati srbe iz okolnih drzava. Ako srbi zele spas, moraju se distancirati od velikosrpske ideologije, i prihvatiti cinjenicu da postoje i drugi narodi u komsiluku, koji zele miran zivot.
Edit: Srbi su izgubili Kosovo jos u vrijeme Rankovica, inace covjeka koji je mrzio Bosnjake i Albance.
Milosevic je samo zapecatio sudbinu Kosova i prepustio ga Albancima.
Last edited by megaman4 on 06/01/2019 01:48, edited 3 times in total.
- insomnia78
#41290 Re: Dešavanja u Srbiji
Nidje forumskih ateista i jugoslovena. Oni samo otvaraju teme za reisa
- ljevoruki
#41291 Re: Dešavanja u Srbiji
megaman4 wrote:
A da li su uopste ikada prestali sa istom retorikom kao onom sa pocetka 90-ih?
SANU i SPC, uz mitomanske i guslarske pjesme Petra Petrovica Njegosa, Branka Radicevica i Ive Andrica su bili glavni generator svog zla na ovim prostorima, narocito u BiH i Hrvatskoj.
A ovo strasilo od Irineja nasao se prijetiti?
Ako nastave ovako, a izgleda da ne misle stati, Srpska politika ce protjerati srbe iz okolnih drzava. Ako srbi zele spas, moraju se distancirati od velikosrpske ideologije, i prihvatiti cinjenicu da postoje i drugi narodi u komsiluku, koji zele miran zivot.
Edit: Srbi su izgubili Kosovo jos u vrijeme Rankovica, inace covjeka koji je mrzio Bosnjake i Albance.
Milosevic je samo zapecatio sudbinu Kosova i prepustio ga Albancima.
- muha_sa
#41292 Re: Dešavanja u Srbiji
jesul ovo i Kesicevih 24 minute ukinuli
sinoc nije bilo

sinoc nije bilo

- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#41293 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije Kesić ukinut već sada valjda ide ponedeljkom.I ja sam se pitao istu stvar prošle sedmice a onda se pojavio u ponedeljak.muha_sa wrote:jesul ovo i Kesicevih 24 minute ukinuli![]()
sinoc nije bilo
- muha_sa
#41294 Re: Dešavanja u Srbiji
gledo sam to u ponedeljakprljavi Hare wrote:Nije Kesić ukinut već sada valjda ide ponedeljkom.I ja sam se pitao istu stvar prošle sedmice a onda se pojavio u ponedeljak.muha_sa wrote:jesul ovo i Kesicevih 24 minute ukinuli![]()
sinoc nije bilo
sinoc ceko kad neJma
- Matzan
#41295 Re: Dešavanja u Srbiji
To u ponedjeljak je bila novogodišnja emisija, umjesto u subotu 28.12. emitovana 31.12.
Pošto nema nikakvih informacija o ukidanju emisije, pretpostavljam da je sad pauza zbog Božića.
Pošto nema nikakvih informacija o ukidanju emisije, pretpostavljam da je sad pauza zbog Božića.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#41296 Re: Dešavanja u Srbiji
Službi koja je počela nešto posle osam časova prisustvuju i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.
Badnjak su zajedno sa predsednikom uneli gosti i politički predstavnici Srba iz zemalja regiona, među kojima su predsedavajući i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, predsednik Srpskog narodnog veća u Hrvatskoj Milorad Pupovac, predsednik Demokratske partije Srba u Makedoniji Ivan i poslanik Sobranja Ivan Stoilković, predsednik Nove srpske demokratije u Crnoj Gori Andrija Mandić, predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević i gospodin Goran Danilović, takođe iz Crne Gore.
sve se moze kad se srBi sloze... pa i bombardovanje
- vatrogasac
#41297 Re: Dešavanja u Srbiji
Čuj, predstavnici Srba iz regiona, zar nisu to sve srpske zemlje koje stalno spominju?pici wrote:
Badnjak su zajedno sa predsednikom uneli gosti i politički predstavnici Srba iz zemalja regiona, među kojima su predsedavajući i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, predsednik Srpskog narodnog veća u Hrvatskoj Milorad Pupovac, predsednik Demokratske partije Srba u Makedoniji Ivan i poslanik Sobranja Ivan Stoilković, predsednik Nove srpske demokratije u Crnoj Gori Andrija Mandić, predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević i gospodin Goran Danilović, takođe iz Crne Gore.
- stakasa
#41298 Re: Dešavanja u Srbiji
Srecan Bozic radosni!radostan dan wrote:dođoste glave erotičaru, a..?
umro šeki...![]()
Ode i Seki. Zasto je Keln njegov zajebe, mislis na utakmicu kad je Littbarski pravio budalu od Goce Jurica ili na neku drugu?
-
julisiz es grant
#41299 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovaj lijevo je autor tog opisa:славянин wrote:Ovo je meni najkraci i najbolji opis nasih naroda![]()

A evo ga i ovdje:
- argyle
#41300 Re: Dešavanja u Srbiji
Izmedju njega i Mladica stoji Antonije, komandant grckih dobrovoljaca, ucesnika genocida u Srebrenici.julisiz es grant wrote:
![]()
opsirnije o grckih dobrovoljcima
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015 ... n-of-avgi/