SDP

Crvene_brigade

#41251 Re: SDP

Post by Crvene_brigade »

Zašto SDP rasprodaje svoju imovinu?

Zgrada u ulici Branislava Đurđeva pod brojem 6 koju je SDP u tranziciji oteo, potom napravio od nje ličnu svojinu prodata je putem licitacije zbog, kako saznajemo, izmirenja dugova.

Prema oglasu objavljenom još 05.02.2016. godine početna cijena za dio zgrade bila je milion i 618 135 KM za dio zgrade. Za koliko je prodata još uvijek nije poznato, ali znano je da je kupila građevinska firma BBM.

Tražili smo još odgovora, međutim nismo ih dobili.

Kontaktirali smo predsjednika stranke ali se nije javio. Razgovarali smo i sa nekoliko zvaničnika SDP-a međutim oni koji su se javili ili su nas uputili na generalnog sekretara, ili su nam rekli kako oni nemaju ništa "s tim".

A odgovor generalnog sekretara partije Irfana Čengića više nego sraman: "Takve informacije vam ne mogu davati, to je odluka Glavnog odbora, to je privatna imovina, to je isto kao da vi prodate svoju koću i da ja vas pitam koliko ste je i kome prodali, možete poslati zahtjev pa da Glavni odbor razmatra vašu informaciju..." kazao je za naš portal generalni sekretar SDP-a.

Zašto SDP rasprodaje "svoju" imovinu, kome i za koliko čitajte uskoro.

http://m.novi.ba/clanak/73227/zasto-sdp ... ju-imovinu
vincent_vega

#41252 Re: SDP

Post by vincent_vega »

Super istraživačko novinarstvo Bakira Hadžiomerovića, koji je do juče bio na sisi SDP-a. :thumbup:
Pa ja iz poštovanja ne bi napadao ljude i infrastrukturu, koja je juče stala iza mene.

Fuj.
General War

#41253 Re: SDP

Post by General War »

plain vanilla wrote:U Tuzli se kao nikad dosad vodi jako prljava kampanja protiv Jasmina Imamovic, a mislim da je predvodnik bivsi Beslagicev zet Berbic, samostalni kandidat za mjesto gradonacelnika. O Jasminu bi se mogli romani napisati, o svemu sta je trebao uraditi a nije, i o svemu sto je radio, a nije trebao. Medjutim, ova kampanja prelazi granice dobrog ukusa, narocito za grad kakav je Tuzla.

Da bih vam bolje docarala, evo par objava tuzlanskih stranica i portala:
Ovo je Tuzla, ovo su Tuzlaci!
Veličanstveni iftar na trgu slobode 2015.
Ko je protiv ovih ljudi,
taj je na strani Jasmina Imamovića.

Image
treba li uopce reci da je Grad Tuzla bio jedan od organizatora ovog iftara?
Jasmin imamović kao velikosrpski Sejdo Bajramović
tuzlanski Bošnjaci kao kosovski Albanci
u vrijeme Miloševićeve diktature

U vrijeme diktature Slobodana Miloševića s kraja 80-tih Kosovo je u Predsjedništvu SFRJ zastupao Sejdo Bajramović, koji je dotad prodavao košpice na stadionu FK "Priština", ali je doveden da bude marioneta. U to vrijeme Albanci su bili apsolutna većina na Kosovu, i u Prištini, ali je u administrativnom aparatu bilo preko 60 i više odsto nealbanaca, baš kao što je to u Tuzli, za vrijeme vladavine Jasmina Imamovića, gdje preko 50 odsto nebošnjaka vlada gradom u koje je 90 odsto Bošnjaka,.
Jasno je ko je podržavao Sejdu Bajramovića, kao što je potpuno jasno ko danas podržava Jasmina Imamovića.
Svaki grad na našem moru ima svoga Sejdu.
JASMIN IMAMOVIĆ UKINUO RIJEČI "ŠEHID" I "MEZARJE"

i tako...da ne trazim dalje
Evo Vilo za koga cemo glasati :D

Dzasmin krenuo Bakirovim putem :lol:

Jasmin Imamović: ‘Minimalno 4.000 radnih mjesta ćemo otvoriti; Naš cilj je 70 posto zaposlenosti u Tuzli’

vala prosto mi mrsko i kopirati tekst ovog ublehasa i kriminalca...pa kome nije mrsko otvoriti link neka proba procitati :roll:

http://tip.ba/2016/06/03/jasmin-imamovi ... i-u-tuzli/

Btw. Koliko se sjecam ovaj iftar su organizovali turci...sto se tice ovh sto "poturaju" Dzasminu...ne znam koji im je kredibilitet i jednim i drugima da "poturaju"...bolje da se svi objese na onaj hrast kod bivse opstine.svima bi napravili veliku uslugu.
Patriotska_Liga

#41254 Re: SDP

Post by Patriotska_Liga »

U Tuzli da se organizuje još masovniji iftar, da budu poredani stolovi od džamije kod Skvera pa sve do onog platoa iza Meše i Ismeta, tamo sve do ceste. Znači od ceste do ceste da budu stolovi. I tamo kod pozorišta do ceste i dole iza parka do ceste. Sve do ceste.
putokaz1

#41255 Re: SDP

Post by putokaz1 »

DA,Ako bi glasao u Tuzli moj izbor je Jasmin Imamović
a lista stranke nepoznato
General War

#41256 Re: SDP

Post by General War »

putokaz1 wrote:DA,Ako bi glasao u Tuzli moj izbor je Jasmin Imamović
Super sto ne glasas u tuzli :D
General War

#41257 Re: SDP

Post by General War »

Patriotska_Liga wrote:U Tuzli da se organizuje još masovniji iftar, da budu poredani stolovi od džamije kod Skvera pa sve do onog platoa iza Meše i Ismeta, tamo sve do ceste. Znači od ceste do ceste da budu stolovi. I tamo kod pozorišta do ceste i dole iza parka do ceste. Sve do ceste.
Moze li stolovi oko jezera i u jezeru da se popuni i taj prostor?
Patriotska_Liga

#41258 Re: SDP

General War wrote:
Patriotska_Liga wrote:U Tuzli da se organizuje još masovniji iftar, da budu poredani stolovi od džamije kod Skvera pa sve do onog platoa iza Meše i Ismeta, tamo sve do ceste. Znači od ceste do ceste da budu stolovi. I tamo kod pozorišta do ceste i dole iza parka do ceste. Sve do ceste.
Moze li stolovi oko jezera i u jezeru da se popuni i taj prostor?
To nije dobra ideja, nema razloga ljude tjerati da gaze po plaži. Nije ondje baš ravno ni za stolove. Bolje ovo.
putokaz1

#41259 Re: SDP

Post by putokaz1 »

General War wrote:
Tu sam rođen ali nemam ličnu tu.
Kakav je ostatak Nsrzb u Tuzli,nekad su bili jaki sa 9%,ko ih vodi,Mišković,Lipovac?Malkić?Knežiček?
General War

#41260 Re: SDP

Post by General War »

putokaz1 wrote:
General War wrote:
Tu sam rođen ali nemam ličnu tu.
Kakav je ostatak Nsrzb u Tuzli,nekad su bili jaki sa 9%,ko ih vodi,Mišković,Lipovac?Malkić?Knežiček?
Cuo sam da se dosta njih pridruzuje "Tuzlanskoj alternativi"...sve uhljup do uhljiupa
putokaz1

#41261 Re: SDP

Post by putokaz1 »

TA
jesul oni centar,lijevo?
General War

#41262 Re: SDP

Post by General War »

putokaz1 wrote:TA
jesul oni centar,lijevo?
Dosad Dzasminov privjesak, a prije mjesec najvjerovatnije SDA privjesak...pa ko vise ponudi.
putokaz1

#41263 Re: SDP

Post by putokaz1 »

General War wrote:
jesul oni centar,lijevo?
Dosad Dzasminov privjesak, a prije mjesec najvjerovatnije SDA privjesak...pa ko vise ponudi.
Znači i oni prolaze prag
sdp,df,sda,sbb,ta,hdz,možda i bps?Boss nema a boljitak raspadnut,sbih odavno nema
General War

#41264 Re: SDP

Post by General War »

putokaz1 wrote:
General War wrote:
jesul oni centar,lijevo?
Znači i oni prolaze prag
sdp,df,sda,sbb,ta,hdz,možda i bps?Boss nema a boljitak raspadnut,sbih odavno nema
Sta god da zaokruzis odmah znas da si se zajeb'o :roll:
putokaz1

#41265 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Prije 4 godina sam zaokružio samog sebe bio sam na listi jedne stranke centra
Patriotska_Liga

#41266 Re: SDP

U Tuzli je ljevičarska opcija prejaka da bi desna imala bilo kakvu šansu, tako da treba birati one ljevičare koji preferiraju Hrvate i ne preferiraju Srbe.
putokaz1

#41267 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Patriotska_Liga wrote:U Tuzli je ljevičarska opcija prejaka da bi desna imala bilo kakvu šansu, tako da treba birati one ljevičare koji preferiraju Hrvate i ne preferiraju Srbe.
Ljevičar ne gleda ko je koje nacije ,vjere,ljevičar se bori za socijalno ugrožene,za radnike,za rudare,penzionere itd
Patriotska_Liga

#41268 Re: SDP

putokaz1 wrote:
Patriotska_Liga wrote:U Tuzli je ljevičarska opcija prejaka da bi desna imala bilo kakvu šansu, tako da treba birati one ljevičare koji preferiraju Hrvate i ne preferiraju Srbe.
Ljevičar ne gleda ko je koje nacije ,vjere,ljevičar se bori za socijalno ugrožene,za radnike,za rudare,penzionere itd
To ljevičar priča. Ljevičari su doktori za demagogiju.

Jasmin Imamović mi se čini kao da preferira Hrvate, što je dobro.
putokaz1

#41269 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Ja se ne slažem daje dobro preferirati nekoga na osnovu nacije.
Možda preferira Hrvate jer ih ima više od srba u Tuzli,HDZ uvjek ima vijećnika,a kažu da oko 5-10% Hrvata ima u Tuzli?
General War

#41270 Re: SDP

Post by General War »

Patriotska_Liga wrote:U Tuzli je ljevičarska opcija prejaka da bi desna imala bilo kakvu šansu, :jbt: tako da treba birati one ljevičare koji preferiraju Hrvate i ne preferiraju Srbe.
Na cemu si ti :-)
Patriotska_Liga

#41271 Re: SDP

Sad će rezultati popisa, pa ćemo vidjeti koliko je koga.

Srbi su u politici remetilački faktor, eno juče su neki Srbi okupljeni oko Kojovića blokirali rad federalnog Doma naroda. Oni uvijek blokiraju. Hrvati su puno konstruktivniji.
General War

#41272 Re: SDP

Post by General War »

putokaz1 wrote:Ja se ne slažem daje dobro preferirati nekoga na osnovu nacije.
Možda preferira Hrvate jer ih ima više od srba u Tuzli,HDZ uvjek ima vijećnika,a kažu da oko 5-10% Hrvata ima u Tuzli?
Zapuca racqu tuzlacima hoce li biti lijevi ili desni...vec "normalni"...samo sto lijevi imaju bolji PR...nije SDP izmislio socijaldemokratiju i normalno poimanje svih ljudi
General War

#41273 Re: SDP

Post by General War »

Patriotska_Liga wrote:Sad će rezultati popisa, pa ćemo vidjeti koliko je koga.

Srbi su u politici remetilački faktor, eno juče su neki Srbi okupljeni oko Kojovića blokirali rad federalnog Doma naroda. Oni uvijek blokiraju. Hrvati su puno konstruktivniji.
Jebo te vise popis...halo, dejtonski mirovni sporazum jos broji za vazeci popis iz 1991, gdje su Muslimani bili u daleko boljem polozaju nego danas pa da je i 60% bosnjaka...i sta...nista. Ko je bio budala do sada bit ce i u buduce, ko nije nece ma kako se zvao i kolio ga bilo.

Evo ja bas gedam vezano za temu koj sam postavio...rat u Mostaru...srba ni za lijeka, I?
Last edited by General War on 03/06/2016 19:01, edited 1 time in total.
General War

#41274 Re: SDP

Post by General War »

.
Patriotska_Liga

#41275 Re: SDP

General War wrote: Jebo te vise popis...halo, dejtonski mirovni sporazum jos broji za vazeci popis iz 1991, gdje su Muslimani bili u daleko boljem polozaju nego danas pa da je i 60% bosnjaka...i sta...nista. Ko je bio budala do sada bit ce i u buduce, ko nije nece ma kako se zvao i kolio ga bilo.
Zašto si nervozan? Gore je forumaš spomenuo da je mogući broj Hrvata između 5 i 10%, zbog čega sam ja samo kazao da će rezultati uskoro i da ćemo vidjeti koliko je koga. Ovo ostalo su neki tvoji izljevi frustracija koje ne vrijedi spominjati.
Post Reply