malakh wrote:kmirsad wrote:Control panel wrote:Vise puta sam pisao o DM, a jos vise napadan.
Kad sam govorio kakav je kao covjek svi su me pljuvali, sad kad je pokazao svoju narcisoidnost, da ne trpi autoritete iznad sebe, da je samo on vazan...
Eto sad vam i nije bas drag, cim je ugrozio pedjinu stolicu.
Neka da hoce pobijediti pa da se vidi i da je SDA igrac. Jednom njihov uvijek njihov.
Treba li napominjati da je baklava ministar bio u SDA vladi, sef mu bio Zeljkovic psovac, a parlamentarna vecina radeljas, cardzic, backovic...
DM za predsjednika

Ne može on kod članstva NS ugroziti Pedjinu stolicu, da metne još deset minđuha...
Može samo sebe srzati do ispod nule... Nije mu trebala ni ova priča, taman da je podmetnuta...
ako se kandidira za predsjednika, logčino je da očekuje pobjedu i logično je da će biti razočaran ako izgubi na izborima. nije mi damir tip koji je partijski vojnik, pa će se kandidirati samo iz razloga da se naša stranka u javnosti pokaže demokratskom.
zanima me samo jedno. ako izgubi na izborima, može li biti izabran u predsjedništvo stranke ili neki drugi stranački organ? koja je tu procedura?
Izvini malakh, pitanje je meni upučeno, ali ne bih ja da tumačim Statut NS iako sam ga baš temeljito iščitao... Nego na stranici NS-a imaš Naši dokumenti, Statut, pa ako ti nije mrsko pogledaj...
Blixen wrote:malakh wrote:
a damir marjanović. misli dobio preko 13 hiljada glasova na izborima i odma bi da bude predsjednik stranke. nije li mu malo?
on je bakirov covjek
sda 100%
Lično me ne zanima čiji je čovjek, lično ga ne poznajem, nisam imao priliku da o njemu donosim sud... nit ga kudim, nit ga hvalim ali... čiji god je... ova kandidatura mu nije trebala, a ni stranci...ako se g. Kojović kandidovao za novi mandat...a u prethodnom mandatu ostvario enorman uspjeh.
Da je podbacio, mogao bih i shvatiti DM kandidaturu, i bilo čiju drugu ili druge kandidature.
Može to neko pokušavati predstaviti dobronamjernim, prikazivanjem demokratičnosti i transparentnosti stranke, ali će sigurno izazvati određene podjele i polarizacije unatar stranke. I već jeste.
Barem dok Pedja uživa ovoliku popularnost u običnom članstvu... PK nije osoba koja će likovati zbog svoje nesumnjive pobjede, ali će je gledati kao Pirovu pobjedu i sigurno se zabrinuti zbog eventualnih mogučih unutarnjih podjela u do sada monolitnoj stranci, kojoj je posvetio 11 godina života, primao na svoja pleča odgovornost za teške i nepopularne odluke, puno zbog nje propatio i naslušao se uvreda.