FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
It_is_a_Leclerc

#4126 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

wolf07 wrote:Radi pojedinih bi mi stvarno bilo drago da prenosa iz Brazila ne bude nigdje i nikako, valjda bi to malo smirilo anti-FACE TV duhove. Pa onda do mile volje trazite strimove, linkove, kurce-palce kad ste tolike moralne velicine. Samo jos razlucite sta vam smeta, sto je stream ukraden ili sto je slika koju ste gledali 5-10 minuta kao da je ekran obojen temperama! A kad ste se opet dohvatili Marjana, potrazite malo na YT kako portugalski "Marjan" slavi golove Ronalda, jbt k'o da su oslobodili Staljingrad!
Pa što pitaš kad znaš šta nam smeta ?!
Havatar

#4127 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

wolf07 wrote:Radi pojedinih bi mi stvarno bilo drago da prenosa iz Brazila ne bude nigdje i nikako, valjda bi to malo smirilo anti-FACE TV duhove. Pa onda do mile volje trazite strimove, linkove, kurce-palce kad ste tolike moralne velicine. Samo jos razlucite sta vam smeta, sto je stream ukraden ili sto je slika koju ste gledali 5-10 minuta kao da je ekran obojen temperama! A kad ste se opet dohvatili Marjana, potrazite malo na YT kako portugalski "Marjan" slavi golove Ronalda, jbt k'o da su oslobodili Staljingrad!
:thumbup:
Chuckie

#4128 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

s o u r c e . b a /clanak/7048498169420/vijesti/Krije%20li%20se%20FACE%20TV%20iza%20paravana%20sabota%C5%BEe-!/?ref=tiker
Chuckie

#4129 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Jebote evo i temu sabotiraju. :D
wolf07

#4130 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Pa što pitaš kad znaš šta nam smeta ?!
Hajde procitaj ponovo moj post! Kazem, sta smeta jedno ili drugo... ili ste mozda toliko moralni (zbog kradje streama) i istovremeno osjetljivi na losu sliku da smeta oboje?
Nuken

#4131 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nuken »

Ovaj Marjan sa FACEa se razlikuje od Marjana sa Sport Kluba.
Zar se mora derati na svaku našu akciju.Čim pređemo pola terena on odmah počinje sa "repertoarom",hajde da to radi kad je kvalifikaciona,ali on to radi i kad igramo protiv ŽNJ ekipa.Svaki komentar on privatizira.Selami sve i svakoga.Pa nije ovo želje i pozdravi,Ako mi neko kaže da je Marjan vrhunski komentator.... :-)
Evo ovako.Da ne bude "ovo je prva "greškica" Face.
1.Kuksi-Sarajevo:Uključili se,a utakmica već počela.Čitavu utakmicu Marjan govori da rade full HD-u,a slika isto da sa Neptuna prenose.Veći dio utakmice nije bilo tona sa stadiona,a i kada je ton došao čuo se albanski komentator.
2.Litvanija-BiH:Prvo poluvrijeme skoro da i nije bilo tona.Onda su se dosjetili da Marjan preko telefona komentariše,dok ne uspostave vezu sa Kaunasom
3.Izradili su svu onu raju koja je čekala pred BBI kad su navodno reprezentativci trebali doći baš tu.Čitavo vrijeme su imali greške.Onu (web)kameru koja je bila u "centralnom" studiju ne treba komentarisati.
4.BiH-Argentina:Bajramski program iz studija.Gosti su bili stvarno sve priznate sportske ličnosti,a i onaj studio je :izet: :-)
Nema slike nikako prvih dvadesetak minuta,a onda dolazi stream HAHAHHA
Sad kada me ovi HaDeovci počnu da napadaju :D

Usput onaj blam od neku noć im neću nikad zaboravit,kada su onoj emisiji 10u10 rekli nešto tipa da je ono jezero u Sanici u općini Sanski Most :jbt: :lol:
Chuckie

#4132 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Jebote hajd sto prenosi utakmice, ali brate uvalise ga u svaku reklamu?!? Jel' ono glas za spikera, jos malo pa ce i info emsije voditi. WTF?

Gledam sinoc emisiju tipa "Prodjoh Bosnom kroz gradove" parafraziram, ne znam kako se zove, u Sanskom Mostu i tu emisiju on vodi. Au jebote. :o
karanana

#4133 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

inace nisam nesto da se palim na starke, ali ovoj vasviji ne bi oprostio.

a sto ne kaze ko je ometao signal.
SlobodniStrelac

Post by SlobodniStrelac »

Meni samo nije jasno,zašto je Se nad sebi dopustio da mu je tako los kanal,nevezano pišem za tekmu i to sto se zbilo,već općenito za njegovu face TV kuću,kanal,koji je zaista,jako,jako los,na tom kanalu,bukvalno po cijeli dan i noć,nema nista za pogledati,vrte se samo muzički spotovi,i to je to!Jedino dnevnik,ostalo nula,a nije ga sram i stid tražiti od dijaspore po 100 eura za karticu-pa taj kanal ja imam Free i sto se mene tiče,mogu a slobodno ukinuti ,moj provider,jer zaista je los,i tu nema rasprave!

Sent from my GT-P3110 using Tapatalk HD
Last edited by SlobodniStrelac on 23/11/2013 05:37, edited 1 time in total.
van helsing

#4135 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by van helsing »

110 € , tacnije .....
SlobodniStrelac

#4136 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by SlobodniStrelac »

van helsing wrote:110 € , tacnije .....
Ma,on nije normalan,to ne vrijedi ni 5 eura mjesečno,ali bas!

Sent from my GT-P3110 using Tapatalk HD
karanana

#4137 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

E moj senchi fulio si sa ovim stashomu. Mislio si da ce na tvoj mlin ici.
rajv0sa

#4138 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by rajv0sa »

karanana wrote:E moj senchi fulio si sa ovim stashomu. Mislio si da ce na tvoj mlin ici.
To je to, ko nije komunista, odmah je ustasa :-)
__Phoenix__

#4139 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by __Phoenix__ »

Ne vidim ni da je antifašista.
rajv0sa

#4140 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by rajv0sa »

__Phoenix__ wrote:Ne vidim ni da je antifašista.
A ja ne vidim ni da je fasista.
__Phoenix__

#4141 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by __Phoenix__ »

Bolje pogledaj ili oslušni.
rajv0sa

#4142 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by rajv0sa »

Svakom svačije
branimir stulic

#4143 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by branimir stulic »

Veceras je bio odron od gostiju... jadni mi ako je onaj reponja iz mostara buducnost nase zemlje...
DoZeN

#4144 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DoZeN »

Taj "reponja" je pogodio u sredinu, oko komunista,oni nikada nisu voljeli "slobodu govora"
karanana

#4145 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

reponja pljuje na komuniste koji mu ne pashu. a ne dira jugoslovene i komuniste koji mu pashu tipa covica.
StupskaBitanga

#4146 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Vrišti Senad na BHRT kao da ga oni sabotiraju. Senči polako mislim malo ručnu potegni
It_is_a_Leclerc

#4147 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

StupskaBitanga wrote:Vrišti Senad na BHRT kao da ga oni sabotiraju. Senči polako mislim malo ručnu potegni
A možda su samo FACE-ovci u toj mjeri nesposobni, jalovi i ne znaju ništa, da je sve produkt njihove neviđene indolentnosti..
branimir stulic

#4148 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by branimir stulic »

tako je karanana... ne smije "Lepog Draganceta"....
BHF_Manijak

#4149 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

It_is_a_Leclerc wrote:
StupskaBitanga wrote:Vrišti Senad na BHRT kao da ga oni sabotiraju. Senči polako mislim malo ručnu potegni
A možda su samo FACE-ovci u toj mjeri nesposobni, jalovi i ne znaju ništa, da je sve produkt njihove neviđene indolentnosti..
Tri-cetiri puta da ga neko sabotira. Smijesno. Obicno se ljudi trude konkurenciju unistiti, nogu im podmetati, a Face nije ni blizu konkurentan medij. :oops:
DoZeN

#4150 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DoZeN »

karanana wrote:reponja pljuje na komuniste koji mu ne pashu. a ne dira jugoslovene i komuniste koji mu pashu tipa covica.
bez obzira,dosao je kod Senada i govorio ono sto misli,za razliku od raznih Sarovica,Pandurevicki itd koje Senad iskoristi u borbi protiv Dodika,a inace ih voli kao i cijelu RS-kao Bajro mater :) a i oni njega rekao bi :-)
Lijepo mu je covjek "medju oci" rekao i za to zasjedanje ZAVNOBIH-a i za zlocine komunista,oko JNA, i za Mostar
To smeta onima koji u danima pred 25 novembar zele da cuju ono sto im usima godi
Locked