Dozer wrote:Eto, kazu da gradjani moraju potpisati ugovor s ViK-om jer, kao, vecina gradjana to nije uradila.
Prije ce biti da nije niko i da se taj obavezni ugovor odavno krije. Ostaje da vidimo da li ce to biti klasicni pokusaj prinude gradjana, u kojem ce biti nabrojana masa pravila koja ce gradjani morati postovati, dok ce obaveze ViK-a biti minimalne i maskirane u XY formulacija koje za cilj imaju da to gradjani ne razumiju.
Cemo vidimo...
U svakom slucaju, niko ne treba da potpise ugovor u kojem decidno ne pisu obaveze ViK-a, a pogotovo ukoliko u tom ugovoru bude pisalo kako se ViK ogradjuje od bilo kakvih "nepredvidjenih" desavanja, koja se najcesce odnose na prirodne dogadjaje.
Cuj ugovor u kojem oni nisu ni na sta obavezni....pa sto bih potpisivao takav ugovor, koja korist od toga?!
Jedino sto cu otici izgubiti bar pola sata dok to zavrsim, ali ne pada mi na pamet da trosim svoje vrijeme na njihovu nesposobnost i bahatost.
Ako i kad dodje do potpisa tog ugovora, onda nece ici da samo ja imam obavezu placanja, a oni nikakvu do abd mozda bude, a moRebit i ne biDne, vode.
Mada ne sumnjam da ce citav tor ovaca potrcati na potpis. Mora se,drzava je to