Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
BadAss14

#4126 Re: Federalna televizija

Post by BadAss14 »

Opet se komplexaska tv rulja srozava dovodeci u emisiju neprijatelja i negatora drzave. Yebo vam on mater rerardiranu vise!
StupskaBitanga

#4127 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

SDA struje drže određene konce
Banksy

#4128 Re: Federalna televizija

Post by Banksy »

Da pristavimo i ovdje.
StupskaBitanga wrote:
Banksy wrote:
StupskaBitanga wrote:Voli Duška SDA
Nakon smirivanja tenzija i najzad jedne dobre vijesti,

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Iv ... 00872.html

Duška večeras u Pošteno dovodi međeda s jednim ciljem - zakuhati, dići tenzije i vratiti nas u stare netrpeljivosti,
SDA kongres je za koji dan, a ko je veći zaštitnik Bošnjaka od Bakira i Izetbegovića familije,
fali nam još samo neprijatelj na kojem će se graditi odbrana, a ima li većeg od Dodika,
eto otkud on večeras, ničim izazvan, zaboravljen, kod Duške Jurišić.
kako se već sve slaže kao slagalica
StupskaBitanga

#4129 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

jedva čekam sapunicu zvanu poželjna nevjesta-ftv
svi je hoće
rahmanjin

#4130 Re: Federalna televizija

Post by rahmanjin »

Duska je uvijek bila katastrofa, njoj ne treba sagovornik, samo treba postaviti ogledalo u sugovornicku stolicu i bice dovoljno. Gledam Dodikov intervju, i tek na kraju je Duska prestala sa huskanjem i pocela sa ekonsmko-socijalnim pitanjima pa se i Dodik promjenio i poceo ozbiljnije pricati. E sad, volio bih kad bi neka TV stanica mogla organizovati razgovor-duel recimo Izetbegovica, Dodika, Covica, Komsica, Niksica, Ivanica... nije bitno ali da bude u studju 2,3 ucesnika, ali da tema bude samo ekonomija i socijala. I cim pocne prica o Bosnjacima, Srbima, Hrvatima, ratu, Aliji, Radovanu, Franji da voditelj to prekine i vrati na temu.
StupskaBitanga

#4131 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Njima je ekonomija rat
Nazad na temu
FTV je poligon razračunavanja raznoraznih struja
It_is_a_Leclerc

#4132 Re: Federalna televizija

Post by It_is_a_Leclerc »

Banksy wrote: kako se već sve slaže kao slagalica
Kaže poslovica - U paranoji se sve uklapa. :roll:
Adriatic

#4133 Re: Federalna televizija

Post by Adriatic »

Sjetimo se epizode sa Šajom kada se Bakir zavukao u mišiju rupu.
I tada ga je ova oštrokondža pozvala u svoju emisiju i spasila ga.
Sad je slična situacija sa Ronhilom.
ioannes

#4134 Re: Federalna televizija

Post by ioannes »

rahmanjin wrote:Duska je uvijek bila katastrofa, njoj ne treba sagovornik, samo treba postaviti ogledalo u sugovornicku stolicu i bice dovoljno. Gledam Dodikov intervju, i tek na kraju je Duska prestala sa huskanjem i pocela sa ekonsmko-socijalnim pitanjima pa se i Dodik promjenio i poceo ozbiljnije pricati. E sad, volio bih kad bi neka TV stanica mogla organizovati razgovor-duel recimo Izetbegovica, Dodika, Covica, Komsica, Niksica, Ivanica... nije bitno ali da bude u studju 2,3 ucesnika, ali da tema bude samo ekonomija i socijala. I cim pocne prica o Bosnjacima, Srbima, Hrvatima, ratu, Aliji, Radovanu, Franji da voditelj to prekine i vrati na temu.
dobro posmatrano....
ja tu cijelu BiH politiku gledam sa udaljenosti jer zivim na zapadu,ali je opce vidljivo da se u BiH uopce ne diskutira o temama o kojima bi se trebalo diskutirati...nego se sve svodi na etnicka prepucavanja. imam cak osjecaj da vecina ljudi ni ne zeli nista drugo gledat osim toga
Lokman

#4135 Re: Federalna televizija

Post by Lokman »

Amarildo Gutić je novinarski šampion. Jedina svjetla tačka na javnim servisima. :thumbup:
StupskaBitanga

#4136 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

- Odavno sam se prestala nervirati zbog kojekakvih prozivki. To produciraju ljudi koji nemaju vlastiti život nego pod nekim pseudonimom komentiraju na portalima. To su ljudi koji su nezadovoljni svojim životima. Poručujem im neka sjednu ispred kamera i, kada se upali crvena lampica da idu uživo, da vidim kako će iznijeti informacije kada znaju da ih gleda skoro cijela država. Želim da radim svoj posao što je moguće bolje i drago mi je da čelni ljudi FTV-a imaju toliko povjerenje u mene, jer me to tjera da budem bolja, da ih ne iznevjerim. A šta će čaršija pričati, uopće me ne zanima! - poručuje Mijatović. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/175024/daniel ... 3qbbg.dpuf
Pozdrav Daniella
Reisova

#4137 Re: Federalna televizija

Post by Reisova »

od ovolikih komentara ne vidim plaća li ko pretplatu :D
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#4138 Re: Federalna televizija

Post by sabina1 »

StupskaBitanga wrote:
- Odavno sam se prestala nervirati zbog kojekakvih prozivki. To produciraju ljudi koji nemaju vlastiti život nego pod nekim pseudonimom komentiraju na portalima. To su ljudi koji su nezadovoljni svojim životima. Poručujem im neka sjednu ispred kamera i, kada se upali crvena lampica da idu uživo, da vidim kako će iznijeti informacije kada znaju da ih gleda skoro cijela država. Želim da radim svoj posao što je moguće bolje i drago mi je da čelni ljudi FTV-a imaju toliko povjerenje u mene, jer me to tjera da budem bolja, da ih ne iznevjerim. A šta će čaršija pričati, uopće me ne zanima! - poručuje Mijatović. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/175024/daniel ... 3qbbg.dpuf
Pozdrav Daniella
To što ona ne zna čitati je nimalo ne spriječava "da radi svoj posao što je moguće bolje".....

Ta zla čaršija joj podmeće akcente , padeže , izgovor , dikciju.....
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#4139 Re: Federalna televizija

Post by Matijevic_Vlado »

Naravno da mi sport ide bolje od vijesti, jer sam u sportu cijeli život, odavno već rekreativno. Ali, svoj život ne mogu da zamislim bez sporta, bila bih mrtva osoba. U porodici smo svi u sportu, pratimo utakmice, Formulu, košarku, boks... Tako da mi uopće nije teško da se razumijem u sport i da određene informacije prezentiram gledaocima - kaže Mijatović.
:mrgreen: :mrgreen: nema sta, sportska obitelj, sigurno i babo ponekad odigra kladionicu :mrgreen:
StupskaBitanga

#4140 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

tvsabina wrote:
StupskaBitanga wrote:
Pozdrav Daniella
To što ona ne zna čitati je nimalo ne spriječava "da radi svoj posao što je moguće bolje".....

Ta zla čaršija joj podmeće akcente , padeže , izgovor , dikciju.....
Samo ne znam gdje će sada prebaciti jer se ni u sportu nije snašla
Možda kulturni dnevnik?
sabina1

#4141 Re: Federalna televizija

Post by sabina1 »

StupskaBitanga wrote: Samo ne znam gdje će sada prebaciti jer se ni u sportu nije snašla
Možda kulturni dnevnik?
Možda dječiji dnevnik :-D ?

Al' ona Kristina Jozić....pa treba gasiti televiziju kad je slušaš.... :roll: ni Daniella joj nije ravna....
StupskaBitanga

#4142 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

tvsabina wrote:
StupskaBitanga wrote: Samo ne znam gdje će sada prebaciti jer se ni u sportu nije snašla
Možda kulturni dnevnik?

Al' ona Kristina Jozić....pa treba gasiti televiziju kad je slušaš.... :roll: ni Daniella joj nije ravna....
Tatina kćer
sabina1

#4143 Re: Federalna televizija

Post by sabina1 »

StupskaBitanga wrote:
tvsabina wrote:
Možda kulturni dnevnik?

Tatina kćer
Sve znam...
StupskaBitanga

#4144 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

hajde kad se dotičemo glasnogovornika. Jedna vrlo nekulturna i vidio sam nedavno primitivne osobe a to je pobjegulja iz ZOI 84 na KCUS Muamera Šehić
Kada sam baš na FTV vidio nju kako sa sve ogromnim rumenilom koje je na njoj djelovalo kao lampice na novogodišnjoj jelci daje izjavu oko zbrinute djece nije mi bilo dobro
Biljana Jandrić je BOG PR za sve njih pogotovo onu FahroVU tabu djevojku
StupskaBitanga

#4145 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

evoo potvrde o čemu sam pričao o hdz i namjeni da sa sda Bakirovcima preuzmu ftv
http://teve.ba/article/20851/cavara-zel ... v-u-sustav
također ukoliko i dalje ne znate kiss je hdz privatni mediiji
Ned071

#4146 Re: Federalna televizija

Post by Ned071 »

StupskaBitanga wrote:evoo potvrde o čemu sam pričao o hdz i namjeni da sa sda Bakirovcima preuzmu ftv
http://teve.ba/article/20851/cavara-zel ... v-u-sustav
također ukoliko i dalje ne znate kiss je hdz privatni mediiji
nidje veze. skiči jer su ga potkacili za malog aljovica... uzeo pare, provaljen pa kmeči
StupskaBitanga

#4147 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Interesantno čitam danas o onom pomoćniku ministra iz TK pa upravo su tu firmu Tuzla kvarc objavljivali u Mreži
sandzokan

#4148 Re: Federalna televizija

Post by sandzokan »

StupskaBitanga wrote:Interesantno čitam danas o onom pomoćniku ministra iz TK pa upravo su tu firmu Tuzla kvarc objavljivali u Mreži
U kom kontekstu?
Ned071

#4149 Re: Federalna televizija

Post by Ned071 »

sandzokan wrote:
StupskaBitanga wrote:Interesantno čitam danas o onom pomoćniku ministra iz TK pa upravo su tu firmu Tuzla kvarc objavljivali u Mreži
U kom kontekstu?

finansiranje selefija.... al nema kod nas istrazivackog novinarstva jbg :zzzz:

http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1221 ... isil-ovaca
StupskaBitanga

#4150 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

jedna lasta ne cini proljeće
Post Reply