Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
madner

#4126 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by madner »

Svoje pare je prokockao na berzi, te na iste nije platio porez kada je bio na dobitku. Poenta je da nije ostetio klub, a jeste ga itekako zaduzio.

Za razliku od Spahica, koji ni jedan klub nije zaduzio. :D
mO k3

#4127 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

madner wrote:Svoje pare je prokockao na berzi, te na iste nije platio porez kada je bio na dobitku. Poenta je da nije ostetio klub, a jeste ga itekako zaduzio.

Ako si u pravu ... onda te pare sto je prokockao gubitak mogo je od porezne uprave za buduce dobitke da obracuna , znaci da je zaradio puno vise
Partijaner

#4128 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Partijaner »

Da je kriminalac ne bi radio u omladinskom pogonu Bayerna, on je izbjegavao poreze na kapitalne dobitke i ne mozes porediti jednog Ulija sa Emirom nikako.
JThomas

#4129 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by JThomas »

kao i obično imamo dva ekstremna tabora. ali mene više brine broj ovih koji bi očito pustili da im ga spaha pristavi ili da im naštosa oca, brata, jarana...onako muški, balkanski, alfamužjački :D
missko

#4130 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by missko »

madner wrote:Svoje pare je prokockao na berzi, te na iste nije platio porez kada je bio na dobitku. Poenta je da nije ostetio klub, a jeste ga itekako zaduzio.

Kakve veze ima cije su pare.
Poenta je da si kao prvi covjek kluba nanio stetu klubu svojim ponasanjem isto kao Spaha
mO k3

#4131 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Partijaner wrote:Da je kriminalac ne bi radio u omladinskom pogonu Bayerna, on je izbjegavao poreze na kapitalne dobitke i ne mozes porediti jednog Ulija sa Emirom nikako.
lol :) jeli ti mene zezas?? ja mislim da se ti sa nama salis
Fudo387

#4132 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Fudo387 »

JThomas wrote:kao i obično imamo dva ekstremna tabora. ali mene više brine broj ovih koji bi očito pustili da im ga spaha pristavi ili da im naštosa oca, brata, jarana...onako muški, balkanski, alfamužjački :D
A oni sto bi ga popusili Uliju te ne zabrinjavaju? :D
mO k3

#4133 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

JThomas wrote:kao i obično imamo dva ekstremna tabora. ali mene više brine broj ovih koji bi očito pustili da im ga spaha pristavi ili da im naštosa oca, brata, jarana...onako muški, balkanski, alfamužjački :D
:thumbup: to je poeanta !!!
JThomas

#4134 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by JThomas »

o uliju piše isključivo dijaspora koja se siječe na bayern. ali realnost je da čovjek ima sportskih uspjeha više nego naša bivša i sadašnja država, a svejedno mora u tvorza. mi na tom levelu svijesti nećemo biti ni za hiljadu godina. kao što rekoh, onaj ko bi donio evropsku titulu nekom našem klubu mogao bi ubiti mater zubima, mi mu ne bismo ništa.
madner

#4135 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by madner »

mO k3 wrote:

Ako si u pravu ... onda te pare sto je prokockao gubitak mogo je od porezne uprave za buduce dobitke da obracuna , znaci da je zaradio puno vise
Pa zaradio je puno vise, no kolo srece se okrece. Na kraju nije imao te pare, no poresku to ne zanima.
Fudo387

#4136 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Fudo387 »

JThomas wrote:o uliju piše isključivo dijaspora koja se siječe na bayern.
eto ga sad, i madner dijaspora. :D
JThomas

#4137 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by JThomas »

uli kao uli je bitan samo ovima. a ja ga spominjem isključivo u kontekstu države i poretka gdje neko tako zaslužan i omiljen svejedno ne može izbjeći odgovornost i zatvor, gdje mu se nije našla nikakva rupa u zakonu bez obzira na sve što je donio bayernu i reprezentaciji njemačke. a u nas se nađe i za najobičnijeg klošara.
biscanka2

#4138 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by biscanka2 »

missko wrote:

Kakve veze ima cije su pare.
Poenta je da si kao prvi covjek kluba nanio stetu klubu svojim ponasanjem isto kao Spaha
I bio odlican primjer omladini i starijoj populacij kako se drzava vara i podkrada .
Uf zaboravila sam njegovo laganje dodati ( kad su ga uhvatili prvo priznao par milioncica pa kad su ljudi sve
zbrojali ispade visestruko ). :oops:
Fudo387

#4139 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Fudo387 »

Pusti ti to, da je neki svabo igrao za sarajevo i opalio redara glavom na kosevu i mi ga otpustili, incko bi se umjesao i prdio nam o
ljudskim pravima bla bla bla...
ona luda slovenska ambasadorka potrla pola svrakinog autom i nikom nista.
i sad bi mi trebali drvlje i kamenje na svoje kad naprave neku pizdariju u pecalbi.
ma nek ih biju, ko im jebe mater, samo spaha drugi put ga nogom, glavom ocigledno ne znas. :D
mO k3

#4140 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Fudo387 wrote:Pusti ti to, da je neki svabo igrao za sarajevo i opalio redara glavom na kosevu i mi ga otpustili, incko bi se umjesao i prdio nam o
ljudskim pravima bla bla bla...

ona luda slovenska ambasadorka potrla pola svrakinog autom i nikom nista.
i sad bi mi trebali drvlje i kamenje na svoje kad naprave neku pizdariju u pecalbi.
ma nek ih biju, ko im jebe mater, samo spaha drugi put ga nogom, glavom ocigledno ne znas. :D
:mrgreen: :lol: .... necemo dalje ovakvu nesto komentarisati
It_is_a_Leclerc

#4141 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

palermo wrote:
U najboljem maniru pljuvačkih testova kojima su naši mediji bili preplavljeni tamo nakon Egipta i odmah nakon svjetskog prvenstva......nakon čitanja ovog tekstiča, nekako se osjećam ljigavo......jbm ti naše novinarstvo
Odličan je tekst.

Emir Spahić "teže ozlijeđen" da igra fudbal, al' se zato može igrati full kontakt poslije utakmice, sa nekim jadnim redarima.
phillie

#4142 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by phillie »

Jel covjek u zatvoru, zbog svojih malverzacija? Jest
Jel Spahi raskinut ugovor, zbog njegovog ponasanja? Jest
Pravna drzava.
Druga je stvar sto je kod nas mentalitet (ne kod Spahe), da kad te kazne zbog pogresnog parkiranja, prva recenica, "jebli majku, sto ne hvataju lopove sto milione kradu, mene nasli jebavat", gdje se nulira odgovornost za licne postupke, i trazi krivac u bilo kome osim sebi.
todd_smith

#4143 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

phillie wrote:Jel covjek u zatvoru, zbog svojih malverzacija? Jest
Pravna drzava.
Druga je stvar sto je kod nas mentalitet (ne kod Spahe), da kad te kazne zbog pogresnog parkiranja, prva recenica, "jebli majku, sto ne hvataju lopove sto milione kradu, mene nasli jebavat", gdje se nulira odgovornost za licne postupke, i trazi krivac u bilo kome osim sebi.
mora da je i tebi Spaha stao na zulj cim tako pricas protiv najboljeg covjeka ikada
palermo

#4144 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

It_is_a_Leclerc wrote:
Odličan je tekst.

Emir Spahić "teže ozlijeđen" da igra fudbal, al' se zato može igrati full kontakt poslije utakmice, sa nekim jadnim redarima.
Kako god, uživaj u njemu. Meni je samo preslika tekstova što ih je dotični Zametica i ini pisao o Emiru i Edinu u najslavnija vremena tzv "egipatske histerije". I nimalo mi nije iznenađujući.
phillie

#4145 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by phillie »

todd_smith wrote:
Pravna drzava.
mora da je i tebi Spaha stao na zulj cim tako pricas protiv najboljeg covjeka ikada
Ne nosim tijesnu obucu, tako da nemam zuljeva :skoljka:
Šunj

#4146 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Šunj »

Jel' Spaha nas'o novi klub?
Image
Last edited by Šunj on 14/04/2015 17:44, edited 1 time in total.
skafiskafsnjak

#4147 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by skafiskafsnjak »

Đeste patriote :lol:

Covjek malo udaro , jebiga nisu mu dali famEliji da udju u vip lozu ...

Al jebaji ga, nas je , nek udara :bih:
Nokija

#4148 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Nokija »

Pravna drzava.

Pogresan zakljucak.
Jel covjek u zatvoru, zbog svojih malverzacija? Jeste
Jel covjek izbacen i BM zbog svojih malverzacija? Nije

Jel Spahi raskinut ugovor, zbog njegovog ponasanja? Jeste
Jel Spaha istjeran iz BL zbog njegovog ponasanja? Jeste

Nije poenta u pravnoj drzavi. Ona funkcionise besprijekorno. Obojica ce odgovarati za to sto su uradili. Poenta je u necemu sasvim drugom!
PriNc_ba

#4149 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by PriNc_ba »

mene zanima samo jedno :D kako to da ce ovu ljudsku gromadu neko angazovati u 35oj godini uz tako "tesku" povredu? Koji to klub na dunjaluku zeli baciti te pare na igraca koji bi ih i zdrav svako malo kostao nekog gola i igraca manje na terenu i tuzbi i uz trpljenje brata wannabe kabadahiju i prijatelje poput mahira bhp i slicnih majmuna :D

Otimaju se evropski giganti za povrijedjenog igraca na vrhuncu karijere koji ce nakon te "teske" povrede da se vrati jos jaci i bolji i odlucniji i pametniji xD i da odigra jos 2,3-5 vrhunskih sezon.

Jedno je braniti prijatelje i familiju koji imaju kucni odgoj i znaju abecedu i postuju pravila i druge ljude a drugo je imati prijatelje i brata majmune polupismene i nekulturne koji misle ako imaju nekih para da se mogu kurciti i raditi sta zele. Sam spaha kakav god da je pa jedno 5 puta je emancipovaniji od ovih koje je branio. Kad ne znas prici i opaliti samar burazu i smiriti ga i odvesti za ruku fino i smiriti situaciju onda bolje nisi ni zasluzio.

I to jos ko je ko on jbt.... lik kurcina obicna u klubu. Dosao i odigrao napokon pola sezone kako treba na odlicnom nivou i vec je u nivou kirstena i volera xD smijesno sta napuhani wannabe kabadahijski mozak moze umisliti sebi :)

Zato ovaj kloc nikad od normalnih i razumnih ljudi nece biti postovan kao sto je eto npr barbarez...

I neko je spomenuo vec...zamislite samo sta rade on i pojedinci kad su u repki na pripremama i koliko je sve ono negativno sto je pisano bilo istina. To nije klub i mogu da rade sta zele kad se sastave 3 vazna igraca i povuku jos 3-4 jer znaju da bolje nemamo i da im se moze i da nece snositi posljedice.

Nek on potpise za real jebe mi se. Samo da odskakuce u skokovima iz repke :)
groove

#4150 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by groove »

Nokija wrote:
Pravna drzava.

Pogresan zakljucak.
Jel covjek u zatvoru, zbog svojih malverzacija? Jeste
Jel covjek izbacen i BM zbog svojih malverzacija? Nije

Jel Spahi raskinut ugovor, zbog njegovog ponasanja? Jeste
Jel Spaha istjeran iz BL zbog njegovog ponasanja? Jeste

Nije poenta u pravnoj drzavi. Ona funkcionise besprijekorno. Obojica ce odgovarati za to sto su uradili. Poenta je u necemu sasvim drugom!
cuj izbacili emira iz bundeslige :D
pa on moze svugdje dobiti novi ugovor samo ako ga klub zeli.
Post Reply