SDA-All about

Post Reply
udrch

#4126 Re: SDA-All about

Post by udrch »

Klavikula wrote:izgleda da ovdje ljudi ne svataju da ima onih kojima je mrska SDA, kao i SBB i SDP.
znamo te, nema potrebe da nam govoriš šta je tebi sve mrsko..
čudno je samo da ti Prljavi Hare salutira, ali nadam se da valjda nije primjetio..poslije toga te valjda svrsta tamo gdje ti i jeste mjesto..
Klavikula

#4127 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

basicm wrote:Postoje i vrste ljudi kojima je blacenje lika i djela rahmetli Alije sredstvo za ispoljavanje mrznje prema Bosnjacima i svemu bosnjackom.
tacno, ali postoje i oni koji postuju Bosnu i Bosnjake, ali ipak smatraju da Alija nije bio olicenje dobra i pokusavaju analizirati njegovo djelo, a ne uzimati sve zdravo za gotovo.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4128 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

basicm wrote:Postoje i vrste ljudi kojima je blacenje lika i djela rahmetli Alije sredstvo za ispoljavanje mrznje prema Bosnjacima i svemu bosnjackom.
A postoje ljudi koji kriminal i korupciju, koja je svugdje oko nas, kriju upravo iza te tvoje teze. Trebao si jos ubaciti barem dva puta pojam "islamofobija" pa da bude adekvatno i potpuno.
Klavikula

#4129 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

udrch wrote:
Klavikula wrote:izgleda da ovdje ljudi ne svataju da ima onih kojima je mrska SDA, kao i SBB i SDP.
znamo te, nema potrebe da nam govoriš šta je tebi sve mrsko..
čudno je samo da ti Prljavi Hare salutira, ali nadam se da valjda nije primjetio..poslije toga te valjda svrsta tamo gdje ti i jeste mjesto..
a gdje je to meni mjesto i kad me stigoste upoznati?
madner

#4130 Re: SDA-All about

Post by madner »

Ja sam te upoznao na par tema i stvarno bi mi bilo drago da navijas za protivnike.
Klavikula

#4131 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

Image
posto kasike vec svi posjedujete, rahmetli Alija vam ih dao i hvala mu na tome, sin mu Bakir sprema se narodu podijeliti zlatne tanjire, da narod ima iz cega jesti.

hvala ti Vrhovni komandante prije svega na milom sinu Bakiru, a i na zlatnim kasikama. neka ti je lahka zemlja bosanska.
MuaDib

#4132 Re: SDA-All about

Post by MuaDib »

Fakat, ovdje nekim ljudima fali malo više informisanja. Pa ne mogu da vjerujem da se provlači teza SDA omladinci reformiraju SDA, reformiraju BiH. Da ne živimo u BiH možda bih i povjerovao. Ove izborne lutke, neće ništa promjeniti i ovo što je narod uradio je da parafraziram Tanovića, gašenje požara benzinom.
O Bakiru stvarno ne treba trošiti riječi, bolje mu je prvo da se prvo obrije i sredi, pa da uzme lektora da nauči govoriti, pa onda nek se bavi politikom. A žalosno je da nas jedna takva politički nepismena osoba predstavlja, ali šta je tu je. A svaka tvrdnja da nije krao, je klasično idealiziranje babinog sina.
udrch

#4133 Re: SDA-All about

Post by udrch »

madner wrote:Ja sam te upoznao na par tema i stvarno bi mi bilo drago da navijas za protivnike.
ja volim što je na tvojoj strani, iako samo politički, jer tebi se patriotizam ne može osporiti..
čak ste i na suprotnim stranama u borbi oko zemlje Bosne..
Klavikula

#4134 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

madner wrote:Ja sam te upoznao na par tema i stvarno bi mi bilo drago da navijas za protivnike.
na kojim temama?
Doktor29

#4135 Re: SDA-All about

Post by Doktor29 »

Klavikula wrote:
na kojim temama?

Ti zaboravljas da kmecis na svakoj temi gdje ima prostora da se spomene SDA; Alija, Bakir, zlato, kasike.......itd
Klavikula

#4136 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

Doktor29 wrote:
Klavikula wrote:
na kojim temama?

Ti zaboravljas da kmecis na svakoj temi gdje ima prostora da se spomene SDA; Alija, Bakir, zlato, kasike.......itd
pa i ne bas
madner

#4137 Re: SDA-All about

Post by madner »

Klavikula wrote:
na kojim temama?
Historija i Sirija, rezon, izvori, nacin razmisljanja.
Klavikula

#4138 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

madner wrote:
Klavikula wrote:
na kojim temama?
Historija i Sirija, rezon, izvori, nacin razmisljanja.
zanimljivo, izvori uglavnom nisu mainstream mediji sto smatram pozitivnim u svakom slucaju, pokusavam u obzir uzeti obje strane, mozda nekad ne usjevam, al trudim se. ne kontam sta je problem u svemu ovome.
madner

#4139 Re: SDA-All about

Post by madner »

Problem je sto mislis da je izvor validniji sto je opsurniji. To je ona logika da ako ti doktor specijalista kaze da trebas slikat nogu kazes da ces razmisliti, ali kada ti kona kaze da je njena tetka stavljala dva puta prezvakano lisce 3 dana i da ce to to izljeciti 100% onda to odmah uradis.

To je dio za rezon.
Klavikula

#4140 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

pa kako se uzme, za razliku od drugih volim vidjeti sta kaze SANA, Press TV, RT (sto se sukoba u Siriji tice) a ne samo BBC, CNN, Al Jazeera i sl. mediji u sluzbi propagande. naravno i jedni i drugi izbacuju propagandne tekstove, al uz odredjenu dozu kritickog promisljanja pokusavam kolko tolko doci do istine, sad sto je ona dijametralno suprotna onome sto plasiraju zapadni mediji, racunajuci i nase tu, vise govori o njihovoj propagandi, nego o mom nacinu razmisljanja.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4141 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
Innovation wrote:Chmoljo, hoces li malo vode? :mrgreen:
Ja fakat ne kontam šta je čovjeku smiješno. Nisam Bakirov advokat niti to imam namjeru biti. I mene živo interesuju ti jasni dokazi protiv njega. Kao što neki mogu ponavljati floskule, tipa pola grada Bakirovo, hajde da još jednom ponovimo:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ima samo jednu običnu kuću :shock:
da nisam vidio ovu "običnu kuću" na Poljinama i povjerovao bih......nego da skoknemo do gore i uslikamo pa da preuzmemo tu običnu kuću, iako sumnjam da je na njemu, baš kao što je i Zlatkova na puncu :-)

i nema hudan auta :lol: :lol: :lol: :lol: što ćemu kad krčmi službeno ko da je njegovo

a glede nagrada i honorara babe ....nedavno me je jedan SDA-ovac uvjeravao da je Alija nagrade podjelio :shock: i to pazite, bh. novinama.... Avazu, Slobodnoj, Bosni, Danima, Oslobođenju, sve na jednake djelove, da je svako dobio po 200.000 KM i da je to zapravo početni kapital Avaza :lol: :lol: :lol: :lol:

o takvom šupljaku i ne vrijedi raspravljati pa rekoh čovjeku da ne vjerujem u Deda Mraza

ps

ova Princova izjava je vrhunac licemjerstva....još uz ovo ide da Tornjak vazi protiv tajkunizacije, Slučajni prolaznik o socijalnoj pravdi ili Lepi Hari o 100% :-)

dok je ovaca biće i vune ;-)
Tiger 033

#4142 Re: SDA-All about

Post by Tiger 033 »

Image
Shahab

#4143 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

Kakvi komunistički standardi prejudiciraju percepciju narodnih tribuna...procjenjuju koliko je bogatstvo Bakira Izetbegovića, fahrudina Radončića, Lagumdžije..itd...ono je ogromno nema sumnje..ali bojim se da bi pojedini "tribuni" bili hiljadu puta gori od navedenih, samo da ih zapadne.... :lol:
bogumila

#4144 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

jedan od razloga sto sda prezivljava ovako dugo je sto je protivnici redovno napadaju lazima. kad jednog dana napad bude s cinjenicama, taj dan ce poceti kraj sda. dotad, samo vi razgledajte po livadama.
JoseMujica

#4145 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

SDA preživljava jer je kao hobotnica obuhvatila sve institucije vlasti, javna preduzeća i time diktira i privatnom biznisu uslove poslovanja.....u startu kreće sa jedno 100.000 glasova raznih budžetskih uhljebljenika + još jedno 50.000 raspamećenika koji je smatraju da je ne glasanje za SDA kjafirstvo.

i to je bazno glasačko tijelo ove stranke
udrch

#4146 Re: SDA-All about

Post by udrch »

JoseMujica wrote:SDA preživljava jer je kao hobotnica obuhvatila sve institucije vlasti, javna preduzeća i time diktira i privatnom biznisu uslove poslovanja.....u startu kreće sa jedno 100.000 glasova raznih budžetskih uhljebljenika + još jedno 50.000 raspamećenika koji je smatraju da je ne glasanje za SDA kjafirstvo.

i to je bazno glasačko tijelo ove stranke
daj budi ozbiljan..po kojoj logici svi budžetaši glasaju za SDA?
evo recimo ja znam situaciju u nekoliko institucija i podijeljeni su do bola..ne postoji nijedna škola gdje nije potpuno šarenilo..znam neke u kojima su direktori zabranili politiku pred izbore..
JoseMujica

#4147 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ozbiljan sam glede modela...brojevi su proizvoljni jer ne glasaju baš svi budžetaši za SDA jer imaju i SDP i SBiH svoje budžetaše

SDA budžetaši su ubjedljivo najbrojniji..... sad ne znam kako Tornjak stoji, al nisu još šapama ščepali budžetsku sisu da bi ih uzimao u obzir
BISCANIN2

#4148 Re: SDA-All about

Post by BISCANIN2 »

Stranka Sda ,govorim u Bihacu je napravila dobar posao,izbacila je po prvi put na listu malde ljude iz grada i postene ljude sto je narod i'prepoznao ,a gradonaclenik koji je nekad bio osnivac sdu stranke je pun pogodak.Reforme koje su napravili su urodile plodom i Sda je u Bihacu sad jedna druga stranka koja zraci dobrom energijom i pozitivnim kadrovima.Iako nikad nisam glasao za sda stranku prije ovaj pust sam naprvio izuzetak .Glas ide boljim.Sdp koji me je razocarao nadam da ce se prestati baviti vlascu i okrenuti se narodu koji ga je bio i izabrao .Zlaja go home ,pa onda temeljita reforma ,onda cemo vidjeti.U ovakvom sastavu Sda po prvi put imam zelju da se angazujem politicki'mada nema sanse . :D
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#4149 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

BISCANIN2 wrote:Stranka Sda ,govorim u Bihacu je napravila dobar posao,izbacila je po prvi put na listu malde ljude iz grada i postene ljude sto je narod i'prepoznao
Upravu si. Zaista su imali liste sa izuzetno kvalitetnim ljudima. Nažalost, na hiljade poštenih mladih ljudi, zlatnih ljiljana i demobilisanih boraca Armije R BiH koji su donijeli pobjedu SDA , uopće se ništa neće pitati. Poslije ovih kao i svakih drugih izbora do sada, sav uticaj će se opet svesti na par ljudi iz vrha koji će i ovaj put zatvoriti svoja vrata ispred nosa svima i raditi šta god požele samo za svoj lični interes. Očigledno je da su postavili ove poštene ljude iz straha od vlastitog naroda, a pod svakodnevnih pritiskom Avaza koji je izgleda kazna i poniženje na ovom svijetu za ljude iz vrha, jer su ga oni onakvog kakav jeste i napravili.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#4150 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

bogumila wrote:jedan od razloga sto sda prezivljava ovako dugo je sto je protivnici redovno napadaju lazima. kad jednog dana napad bude s cinjenicama, taj dan ce poceti kraj sda. dotad, samo vi razgledajte po livadama.
:lol: :lol: :lol:

Što je više kleveta i laži,Bakir nam je sve draži i draži! :oops:
Post Reply