FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
insaneinthebrain

#4126 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by insaneinthebrain »

agnostic_front wrote:Braćo i sestre, da li će biti snimak na Vogošći :D Rad je stvorio čovjeka, te nisam mogao gledati.

Kad bude na youtube tekma, molim vas stavite :thumbup:
ultima_palabra

#4127 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ultima_palabra »

Baho obavezno da radi i revans :mrgreen:
Mali_Vuk

#4128 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Mali_Vuk »

Žao mi što nisam mogao gledati sinoć.

Svaka čast Željo :thumbup: :bih:
Mali_Vuk

#4129 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Mali_Vuk »

ultima_palabra wrote:Baho obavezno da radi i revans :mrgreen:
Baho je kralj u ovom poslu, ali samo dotle dok ne padne u crnjak. Jebiga, onda pođe širiti defetizam samo tako :D
insaneinthebrain

#4130 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

dajte borusiju da ih izbacimo ko juventus sto ih je 8-) :izet: :D

http://sportsport.ba/ino_fudbal/zeljezn ... ham/167321
Last edited by insaneinthebrain on 17/07/2015 11:12, edited 1 time in total.
vryzas

#4131 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

Jutros navijem snimak utakmice, reko da provjerim da nisam sanjao :D ...malo je splasnula euforija :gunjastajl: , osmijeh na licu kad ga Began utrpa :nargila: i kontam koliko veliki korak su napravili igraci&strucni stab. :thumbup: 8) 8-)

Momcima kapa dole i naklon do poda za nevjerovatan rezultat! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Bilo je nekoliko takticko-tehnickih gresaka jer su igraci vjerovatno bili pod velikim pritiskom zbog znacaja utakmice. Vjerujem da ce ekipa izgledati jos kompaktnije i cvrsce u drugoj utakmici. Ranije sam spomenuo da bi u narednoj utakmici trebali obavezno obratiti paznju na "glupe" prekrsaje na nasoj polovini, do cetvrtka pokusati podici fizicku spremu kod nekoliko igraca (Kokot je fkt. ostao bez daha vec u prvom poluvremenu :roll: ali je imao snage da opsuje onom levatu kad je izlazio :D ), maximalno uigrati defanzivne prekide itd.
Odovoc ce sigurno vrlo lako uociti te neke sitne greske nakon sto pogleda snimak tekme. Imamo dovoljno vremena da se oporavimo i pripremimo za odlucujucih 90 min. "drugog poluvremena" koje vrijedi puno vise od par stotina milja eura.

Btw. juce prije tekme cujem da Kvesa 99% odlazi nakon evropskih utakmica. U slucaju da je fkt. tako, sretno majstore i hvala ti za sve. :thumbup:

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
insaneinthebrain

#4132 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

trebali bi trenirati po dva tri sata narednih dana na ovom zvizdanu da se naviknu na tropsku temperaturu koja ih ceka u cetvrtak. najavljeno 33 stepena u 18:00 casova :shock:
splinter

#4133 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by splinter »

Raja kako smo zvučali preko TV-a ?. Koliko sam vidio igra je bila poprilično disciplinovana. PS stadion me dtvarno oduševio !
vryzas

#4134 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

Zaboravih napisati...momci koji su otisli u Madjarsku i navijali 90 min. bez prestanka :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
LunaLati

#4135 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LunaLati »

splinter wrote:Raja kako smo zvučali preko TV-a ?. Koliko sam vidio igra je bila poprilično disciplinovana. PS stadion me dtvarno oduševio !
Da se naježiš, eto kako ste zvučali, svi smo ponosni na vas.
vryzas

#4137 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:
Dobro smo prosli :roll: ...ovi su imali dvije stative, 4-5 dobrih prilika (dva mrtva zicera), drzali su loptu u posjedu...kao sto kaze ona stara komentatorska "kazna ih je stigla za promasene sanse". :D
vryzas

#4138 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

Celo daj izvuci West Ham 8) ili Borussia Dortmund 8-) ruka ti se pozlatila :D
Šibicar

#4139 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Ne treba zaboraviti ni sudiju koji je bio odličan i nije podlegao nikakvom pritisku. :thumbup:
vryzas

#4140 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

pu...nista od Dortmunda :D
vryzas

#4141 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

West Ham ili Standard :-) :D
vryzas

#4142 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

E jbg. R. Standard de Liège (BEL) :roll:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#4143 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by hrasno38 »

vryzas wrote:E jbg. R. Standard de Liège (BEL) :roll:
heheheeh 42 miliona EUR / 5 miliona EURA!!!!! Dobijamo i njih i to na penale:)
Šibicar

#4144 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Jebiga,da smo samo fizički spremni da možemo 90 minuta trčati,rekao bih da možemo proći Standard,ovako jako teško i to samo zato što nam trkačke ekipe ne leže,ne samo nama nego svim našim ekipama.Doduše nismo još ni sa Ferencom načisto. :mrgreen:
vryzas

#4145 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

hrasno38 wrote:
vryzas wrote:E jbg. R. Standard de Liège (BEL) :roll:
heheheeh 42 miliona EUR / 5 miliona EURA!!!!! Dobijamo i njih i to na penale:)

Ma kontam da nam je da prodjemo Ferenc...nakon toga ce biti lakse. :D
vryzas

#4146 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

Šibicar wrote:Jebiga,da smo samo fizički spremni da možemo 90 minuta trčati,rekao bih da možemo proći Standard,ovako jako teško i to samo zato što nam trkačke ekipe ne leže,ne samo nama nego svim našim ekipama.Doduše nismo još ni sa Ferencom načisto. :mrgreen:
Ljudi su takticko-tehnicko-fizicki nekoliko stepenica iznad nas, a da ne spominjem ostale uslove i lovu :roll: ...ali kao sto ti rece cini mi se, ne igraju UVIJEK :D pare na terenu... 8)
Bambino Blu

#4147 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Bambino Blu »

IGraci Ferenc. ce imati veliki ogromni pritisak i sigurno ce od prve minute krenuti jako i agresivno i taj tempo i napadate treba izdrzati ako ne daju gol u prvih 20 minuta oni ce se vec umoriti i onda utakmicu treba iskontrolisati do kraja poluvremena. Takodjer u drugom poluvremenu sto vrijeme vise bude odmicalo nervoza ce im rasti i noge ce postajati sve teze i olovnije sto je za nas prilika da opet nekom kontrom rijesimo pitanje pobjednika mada 0:0 Oda nek parkira tramvaj ispred gola samo da prodjemo. Ovih 40 stepeni moze samo nama odgovarati jer oni nisu navikli na takve tropske uvjete i na onakvu kvalitetu stadiona.

I BŠMO plava nacijo
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#4148 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by hrasno38 »

Bambino Blu wrote:IGraci Ferenc. ce imati veliki ogromni pritisak i sigurno ce od prve minute krenuti jako i agresivno i taj tempo i napadate treba izdrzati ako ne daju gol u prvih 20 minuta oni ce se vec umoriti i onda utakmicu treba iskontrolisati do kraja poluvremena. Takodjer u drugom poluvremenu sto vrijeme vise bude odmicalo nervoza ce im rasti i noge ce postajati sve teze i olovnije sto je za nas prilika da opet nekom kontrom rijesimo pitanje pobjednika mada 0:0 Oda nek parkira tramvaj ispred gola samo da prodjemo. Ovih 40 stepeni moze samo nama odgovarati jer oni nisu navikli na takve tropske uvjete i na onakvu kvalitetu stadiona.

I BŠMO plava nacijo
Sto se tice vrucine na to su navikli sigurno:)
Šibicar

#4149 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

vryzas wrote:
Šibicar wrote:Jebiga,da smo samo fizički spremni da možemo 90 minuta trčati,rekao bih da možemo proći Standard,ovako jako teško i to samo zato što nam trkačke ekipe ne leže,ne samo nama nego svim našim ekipama.Doduše nismo još ni sa Ferencom načisto. :mrgreen:
Ljudi su takticko-tehnicko-fizicki nekoliko stepenica iznad nas, a da ne spominjem ostale uslove i lovu :roll: ...ali kao sto ti rece cini mi se, ne igraju UVIJEK :D pare na terenu... 8)
Ma želio sam samo ove da izbjegnemo,prvenstveno iz razloga što su fizički tih nekoliko stepenica iznad nas,tehnički i taktički dio više manje,ali ako ti ne možeš trčati 90 minuta protiv ovakvih ekipa se jako teško može nešto napraviti.Priželjkivao sam Slovan,Apoel ili Atromitos,to bi bilo po mjeri,ali šta je tu je pokušati pa šta bude...naravno sve je pod uslovom da prodjemo Ferenc. :mrgreen:
vryzas

#4150 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

Šibicar wrote:
vryzas wrote:
Ma želio sam samo ove da izbjegnemo,prvenstveno iz razloga što su fizički tih nekoliko stepenica iznad nas,tehnički i taktički dio više manje,ali ako ti ne možeš trčati 90 minuta protiv ovakvih ekipa se jako teško može nešto napraviti.Priželjkivao sam Slovan,Apoel ili Atromitos,to bi bilo po mjeri,ali šta je tu je pokušati pa šta bude...naravno sve je pod uslovom da prodjemo Ferenc. :mrgreen:

Prizeljkivao sam cekicare ili milionere, prvenstveno zbog love od tv prava al jbg. :roll:
Post Reply