agnostic_front wrote:Braćo i sestre, da li će biti snimak na VogošćiRad je stvorio čovjeka, te nisam mogao gledati.
Kad bude na youtube tekma, molim vas stavite
FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#4126 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
- ultima_palabra
#4127 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Baho obavezno da radi i revans 
- Mali_Vuk
#4128 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Žao mi što nisam mogao gledati sinoć.
Svaka čast Željo

Svaka čast Željo
- Mali_Vuk
#4129 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Baho je kralj u ovom poslu, ali samo dotle dok ne padne u crnjak. Jebiga, onda pođe širiti defetizam samo takoultima_palabra wrote:Baho obavezno da radi i revans
- insaneinthebrain
#4130 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
dajte borusiju da ih izbacimo ko juventus sto ih je
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zeljezn ... ham/167321
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zeljezn ... ham/167321
Last edited by insaneinthebrain on 17/07/2015 11:12, edited 1 time in total.
-
vryzas
#4131 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jutros navijem snimak utakmice, reko da provjerim da nisam sanjao
...malo je splasnula euforija
, osmijeh na licu kad ga Began utrpa
i kontam koliko veliki korak su napravili igraci&strucni stab.
Momcima kapa dole i naklon do poda za nevjerovatan rezultat!
Bilo je nekoliko takticko-tehnickih gresaka jer su igraci vjerovatno bili pod velikim pritiskom zbog znacaja utakmice. Vjerujem da ce ekipa izgledati jos kompaktnije i cvrsce u drugoj utakmici. Ranije sam spomenuo da bi u narednoj utakmici trebali obavezno obratiti paznju na "glupe" prekrsaje na nasoj polovini, do cetvrtka pokusati podici fizicku spremu kod nekoliko igraca (Kokot je fkt. ostao bez daha vec u prvom poluvremenu
ali je imao snage da opsuje onom levatu kad je izlazio
), maximalno uigrati defanzivne prekide itd.
Odovoc ce sigurno vrlo lako uociti te neke sitne greske nakon sto pogleda snimak tekme. Imamo dovoljno vremena da se oporavimo i pripremimo za odlucujucih 90 min. "drugog poluvremena" koje vrijedi puno vise od par stotina milja eura.
Btw. juce prije tekme cujem da Kvesa 99% odlazi nakon evropskih utakmica. U slucaju da je fkt. tako, sretno majstore i hvala ti za sve.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Momcima kapa dole i naklon do poda za nevjerovatan rezultat!
Bilo je nekoliko takticko-tehnickih gresaka jer su igraci vjerovatno bili pod velikim pritiskom zbog znacaja utakmice. Vjerujem da ce ekipa izgledati jos kompaktnije i cvrsce u drugoj utakmici. Ranije sam spomenuo da bi u narednoj utakmici trebali obavezno obratiti paznju na "glupe" prekrsaje na nasoj polovini, do cetvrtka pokusati podici fizicku spremu kod nekoliko igraca (Kokot je fkt. ostao bez daha vec u prvom poluvremenu
Odovoc ce sigurno vrlo lako uociti te neke sitne greske nakon sto pogleda snimak tekme. Imamo dovoljno vremena da se oporavimo i pripremimo za odlucujucih 90 min. "drugog poluvremena" koje vrijedi puno vise od par stotina milja eura.
Btw. juce prije tekme cujem da Kvesa 99% odlazi nakon evropskih utakmica. U slucaju da je fkt. tako, sretno majstore i hvala ti za sve.
- insaneinthebrain
#4132 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
trebali bi trenirati po dva tri sata narednih dana na ovom zvizdanu da se naviknu na tropsku temperaturu koja ih ceka u cetvrtak. najavljeno 33 stepena u 18:00 casova 
-
splinter
#4133 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Raja kako smo zvučali preko TV-a ?. Koliko sam vidio igra je bila poprilično disciplinovana. PS stadion me dtvarno oduševio !
-
vryzas
#4134 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Zaboravih napisati...momci koji su otisli u Madjarsku i navijali 90 min. bez prestanka
- LunaLati
#4135 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Da se naježiš, eto kako ste zvučali, svi smo ponosni na vas.splinter wrote:Raja kako smo zvučali preko TV-a ?. Koliko sam vidio igra je bila poprilično disciplinovana. PS stadion me dtvarno oduševio !
- ODVRATAN_i_GADAN
-
vryzas
#4137 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Dobro smo prosliODVRATAN_i_GADAN wrote:
-
vryzas
#4138 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Celo daj izvuci West Ham
ili Borussia Dortmund
ruka ti se pozlatila 
- Šibicar
#4139 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ne treba zaboraviti ni sudiju koji je bio odličan i nije podlegao nikakvom pritisku. 
-
vryzas
#4140 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
pu...nista od Dortmunda 
-
vryzas
#4141 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
West Ham ili Standard

-
vryzas
#4142 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
E jbg. R. Standard de Liège (BEL) 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4143 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
heheheeh 42 miliona EUR / 5 miliona EURA!!!!! Dobijamo i njih i to na penale:)vryzas wrote:E jbg. R. Standard de Liège (BEL)
- Šibicar
#4144 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jebiga,da smo samo fizički spremni da možemo 90 minuta trčati,rekao bih da možemo proći Standard,ovako jako teško i to samo zato što nam trkačke ekipe ne leže,ne samo nama nego svim našim ekipama.Doduše nismo još ni sa Ferencom načisto. 
-
vryzas
#4145 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
hrasno38 wrote:heheheeh 42 miliona EUR / 5 miliona EURA!!!!! Dobijamo i njih i to na penale:)vryzas wrote:E jbg. R. Standard de Liège (BEL)
Ma kontam da nam je da prodjemo Ferenc...nakon toga ce biti lakse.
-
vryzas
#4146 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ljudi su takticko-tehnicko-fizicki nekoliko stepenica iznad nas, a da ne spominjem ostale uslove i lovuŠibicar wrote:Jebiga,da smo samo fizički spremni da možemo 90 minuta trčati,rekao bih da možemo proći Standard,ovako jako teško i to samo zato što nam trkačke ekipe ne leže,ne samo nama nego svim našim ekipama.Doduše nismo još ni sa Ferencom načisto.
-
Bambino Blu
#4147 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
IGraci Ferenc. ce imati veliki ogromni pritisak i sigurno ce od prve minute krenuti jako i agresivno i taj tempo i napadate treba izdrzati ako ne daju gol u prvih 20 minuta oni ce se vec umoriti i onda utakmicu treba iskontrolisati do kraja poluvremena. Takodjer u drugom poluvremenu sto vrijeme vise bude odmicalo nervoza ce im rasti i noge ce postajati sve teze i olovnije sto je za nas prilika da opet nekom kontrom rijesimo pitanje pobjednika mada 0:0 Oda nek parkira tramvaj ispred gola samo da prodjemo. Ovih 40 stepeni moze samo nama odgovarati jer oni nisu navikli na takve tropske uvjete i na onakvu kvalitetu stadiona.
I BŠMO plava nacijo
I BŠMO plava nacijo
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4148 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Sto se tice vrucine na to su navikli sigurno:)Bambino Blu wrote:IGraci Ferenc. ce imati veliki ogromni pritisak i sigurno ce od prve minute krenuti jako i agresivno i taj tempo i napadate treba izdrzati ako ne daju gol u prvih 20 minuta oni ce se vec umoriti i onda utakmicu treba iskontrolisati do kraja poluvremena. Takodjer u drugom poluvremenu sto vrijeme vise bude odmicalo nervoza ce im rasti i noge ce postajati sve teze i olovnije sto je za nas prilika da opet nekom kontrom rijesimo pitanje pobjednika mada 0:0 Oda nek parkira tramvaj ispred gola samo da prodjemo. Ovih 40 stepeni moze samo nama odgovarati jer oni nisu navikli na takve tropske uvjete i na onakvu kvalitetu stadiona.
I BŠMO plava nacijo
- Šibicar
#4149 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ma želio sam samo ove da izbjegnemo,prvenstveno iz razloga što su fizički tih nekoliko stepenica iznad nas,tehnički i taktički dio više manje,ali ako ti ne možeš trčati 90 minuta protiv ovakvih ekipa se jako teško može nešto napraviti.Priželjkivao sam Slovan,Apoel ili Atromitos,to bi bilo po mjeri,ali šta je tu je pokušati pa šta bude...naravno sve je pod uslovom da prodjemo Ferenc.vryzas wrote:Ljudi su takticko-tehnicko-fizicki nekoliko stepenica iznad nas, a da ne spominjem ostale uslove i lovuŠibicar wrote:Jebiga,da smo samo fizički spremni da možemo 90 minuta trčati,rekao bih da možemo proći Standard,ovako jako teško i to samo zato što nam trkačke ekipe ne leže,ne samo nama nego svim našim ekipama.Doduše nismo još ni sa Ferencom načisto....ali kao sto ti rece cini mi se, ne igraju UVIJEK
pare na terenu...
-
vryzas
#4150 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Šibicar wrote:Ma želio sam samo ove da izbjegnemo,prvenstveno iz razloga što su fizički tih nekoliko stepenica iznad nas,tehnički i taktički dio više manje,ali ako ti ne možeš trčati 90 minuta protiv ovakvih ekipa se jako teško može nešto napraviti.Priželjkivao sam Slovan,Apoel ili Atromitos,to bi bilo po mjeri,ali šta je tu je pokušati pa šta bude...naravno sve je pod uslovom da prodjemo Ferenc.vryzas wrote:Ljudi su takticko-tehnicko-fizicki nekoliko stepenica iznad nas, a da ne spominjem ostale uslove i lovuŠibicar wrote:Jebiga,da smo samo fizički spremni da možemo 90 minuta trčati,rekao bih da možemo proći Standard,ovako jako teško i to samo zato što nam trkačke ekipe ne leže,ne samo nama nego svim našim ekipama.Doduše nismo još ni sa Ferencom načisto....ali kao sto ti rece cini mi se, ne igraju UVIJEK
pare na terenu...
Prizeljkivao sam cekicare ili milionere, prvenstveno zbog love od tv prava al jbg.