E carovi ste, svaka cast.
Nego:

Moderator: _BataZiv_0809

najviše se radujem tome što bi se ta misterija trebala riješiti; napokon ćemo vidjeti da li vrijedi ono R+L=JAleksoMKD wrote:Ha, bas si me obradovao, ne samo sto ce se pojaviti opet, vec i sto se (ako je ovo tacno) razresava jedna misterija iz price.
Bravo noele, neka te blagoslove stari bogovi![]()
NE CITAJTE AKO NECETE SPOJLERE.
I Jon Snow:" I think I shouldn't fuck anything"AleksoMKD wrote:![]()
E carovi ste, svaka cast.
Nego:
Eborg wrote:Ja i dalje mislim da je Sean Beanova uloga karijere " Bobo smrade!" a vi vidite.
who the fuck is this guy?So What! wrote:
Benjen Stark je brat Eddard-a, pojavio se u prvoj epizodi. On je rendžer na Zidu i otišao je u izvidnicu ali se nikad nije vratio. Jon je emotivno vezan s njim tako da je za njeg ovaj bitan lik.karanana wrote:who the fuck is this guy?So What! wrote:
postoji teorija da je on Coldhands, međutim Colda nisu ubacili u seriju izgledasizifinho wrote:Benjen Stark je brat Eddard-a, pojavio se u prvoj epizodi. On je rendžer na Zidu i otišao je u izvidnicu ali se nikad nije vratio. Jon je emotivno vezan s njim tako da je za njeg ovaj bitan lik.karanana wrote:who the fuck is this guy?So What! wrote:
a što ja ne mogu tih teorija, bar ne kod MartinaLegollas wrote:postoji teorija da je on Coldhands, međutim Colda nisu ubacili u seriju izgleda
Mišo_Kovač wrote:Izabrali su dobrog glumca za ulogu Dorana Martella... Zadovoljan sam![]()

Jel ovo Dr. Bashir iz Star Trek: DS9?Tito_i_Partija wrote:Mišo_Kovač wrote:Izabrali su dobrog glumca za ulogu Dorana Martella... Zadovoljan sam![]()
Fantastican casting. Glumac mi je jako simpatican, i glumacki je vrlo sposoban. Jedva cekam sledecu sezonu.![]()
wickerman wrote: Jel ovo Dr. Bashir iz Star Trek: DS9?
ne bih ti preporučio to da radiš...Deriguz wrote:Moze li mi neko reci, kad bih kupovao knjigu, koju bih trebao uzeti, da nastavim onde gdje je serija stala, dakle negdje od 4. sezone, i da li ta knjiga ima u knjizarama u Sarajevu, po kojoj cijeni
zastosizifinho wrote:ne bih ti preporučio to da radiš...Deriguz wrote:Moze li mi neko reci, kad bih kupovao knjigu, koju bih trebao uzeti, da nastavim onde gdje je serija stala, dakle negdje od 4. sezone, i da li ta knjiga ima u knjizarama u Sarajevu, po kojoj cijeni