Bilo mi je sve to cudno... Posebno ono s predajom oruzja, kao sva se spetljala, ali nisam povezao. Jest' namazanaVenomousV wrote:Pa da, glumi nekoga ko ne predstavlja nikakvu prijetnju ili opasnostSkyfox wrote:Ne kotam? Glumi da je fina i nesposobna ili...VenomousV wrote:Zasto niko ne spominje genijalnu Carol?
Ona je fina zenica, kuhala svom divnom muzicu vecere, oni nju paze jer je mother figure![]()
![]()
![]()
Ja je nisam odmah skuzila (ono kad je odlagala oruzje) nego su mi se lampice tek upalile kad kaze "my wonderful Ed" pa kontam sta ti je bona lik klasicni zlostavljac i onda ahaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
Bas bi se ona Carol, koja je ubila curicu i postala tough woman, odjednom presaltala i pristala da kuha za stare
Plus, ono kad kaze Darylu "We have to keep up appearances"
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Skyfox
#4126 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
-
sencobih
#4127 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moralo bi tu biti jos nešto, onoliki gradic a samo se par likova pojavilo, a sve fercera kao podmazano. Gdje se krije taj narod? Sve pokošeno, čisto, svega ima. Trebaće bar tri epizode da se to unisti pa da nasi junaci krenu dalje
- Mali_Vuk
#4128 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A i Carl odavno nije nervirao forumaše. Vid ćeš belaja s njim kad se zaljubi u ovu malu, a mala problematičnastrong69 wrote:Meni se cini da ce nosioci nekog belaja biti ona mala sto se iskrada u sumu i Carl je prati
- strong69
#4129 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jadi malog Carla
Samo, mala je opasna. Ko zna sta radi u sumi.
-
kakavdanakneiskustvu
#4130 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mali_Vuk wrote:A i Carl odavno nije nervirao forumaše. Vid ćeš belaja s njim kad se zaljubi u ovu malu, a mala problematičnastrong69 wrote:Meni se cini da ce nosioci nekog belaja biti ona mala sto se iskrada u sumu i Carl je prati
ne pametuje ricku ,odmah je dobar
- irac300
#4131 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Carl je meni ovu sezonu Tito.
Al' malo je u ovoj epizodi podsjetio na svoje ''slavne dane'' iz prošlih sezona, kad mrtav hladan veli tatici Ricku, neš' u fazonu, slabi su mu ovi u Alexandriji. Automatski dobiješ nagon da mu opališ jednu iza uha i maršneš. 
- jalijas74
#4132 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Zasto su izbacili ovu trojicu vani ?
Izgleda da se tu krije neka fora.
Oni fakat su totalno odvojeni od svega lopovi, ljudozderi, ubice za konzervu hrane vrebaju na svakom cosku a kod nih oprane zavjese i zategnuta posteljina. Znaju li uopste o prici da svi u sebi nose virus i sto neko spomenu mandrkne neko od ono dvoje staraca i eto ti belaj
Izgleda da se tu krije neka fora.
Oni fakat su totalno odvojeni od svega lopovi, ljudozderi, ubice za konzervu hrane vrebaju na svakom cosku a kod nih oprane zavjese i zategnuta posteljina. Znaju li uopste o prici da svi u sebi nose virus i sto neko spomenu mandrkne neko od ono dvoje staraca i eto ti belaj
-
Margita81
#4133 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
simonese wrote:isto sam pomislio Kathryn Janewaysumirprimus wrote:ko da je neakav eksperiment.a ona sefica ko kapetanica vojadzera...
I jaaaa!
- klixoris
#4134 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jel iko upratio da je onaj crnac svestenik u potpunosti nestao ? Nema ga nikako u posljednje 2 epizode, samo nestao
I zivo me zanima ko maznu pistolj iz one Rickove konzerve
- dječak sa šibicama
#4135 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pistoj je maznuo onaj crnac iz prve sezone, lik je ko ninja.
A Carl...
A Carl...
- dječak sa šibicama
#4136 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tacno, ja ga trazim u zadnjoj epizodi ono kad kamera ide preko svih u sobi, kad spavaju zajedno, nigdje svecenika. Fakat ga nema. Ni kad su ulazili u Alexandriju.klixoris wrote:Jel iko upratio da je onaj crnac svestenik u potpunosti nestao ? Nema ga nikako u posljednje 2 epizode, samo nestao D
Inace, sta mislite sta je originalnije, walking dead su ovi zombiji... ili nasi junaci... ako me razumijete.
- Pitarrr82
#4137 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Bio je u jednoj sceni u zadnjoj epizodi ako sam dobro vidio...
- irac300
#4138 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
U pretprošloj epizodi, kada su bili u onoj štali se baš provukla ta rečenica, da su ustvari oni postali ''hodajući mrtvaci''.dječak sa šibicama wrote:Tacno, ja ga trazim u zadnjoj epizodi ono kad kamera ide preko svih u sobi, kad spavaju zajedno, nigdje svecenika. Fakat ga nema. Ni kad su ulazili u Alexandriju.klixoris wrote:Jel iko upratio da je onaj crnac svestenik u potpunosti nestao ? Nema ga nikako u posljednje 2 epizode, samo nestao D
Inace, sta mislite sta je originalnije, walking dead su ovi zombiji... ili nasi junaci... ako me razumijete.
- annoy
#4139 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Prikazan je svećenik u jednoj sceni u pozadini.
Meni se sviđa ova izjava da su oni hodajući mrtvaci, jedna od najboljih scena u stripu
Meni se sviđa ova izjava da su oni hodajući mrtvaci, jedna od najboljih scena u stripu
- jalijas74
#4140 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
klixoris wrote:Jel iko upratio da je onaj crnac svestenik u potpunosti nestao ? Nema ga nikako u posljednje 2 epizode, samo nestao![]()

Evo ga desno pored Noe.
- klixoris
#4141 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
*ebiga, crnac i jos stao u sjenujalijas74 wrote:
Evo ga desno pored Noe.
-
sencobih
#4142 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
spot je stvarno ludilo, svaki put kad ga pogledam ne mogu se načuditi koliko ga je neko profesionalno uradiodječak sa šibicama wrote:Pistoj je maznuo onaj crnac iz prve sezone, lik je ko ninja.
A Carl...
-
sumirprimus
#4143 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ridjobrki ibro šuvakaš... 
- Tito_i_Partija
#4144 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vec se nekoliko problema sprema u gradu koji bi treb'o bit' kao spas. Al' zato mi se svidja kako to Rick rece na kraju epizode, ako "gradjani" ne budu znali sta ce i kako ce, mi cemo preuzet'. Malo je Machiavelijski ali jebiga, covjek vidio da ovi ljudi u gradu nemaju veze s vezom, operisani od svega, da dodje malo jaca zlonamjerna grupa obavili bi masakar za pet minuta.
Dje su onolika djeca sto su se cula u prethodnoj epizodi? Grad pustara ziva osim par ljudi tu i tamo.
Dje su onolika djeca sto su se cula u prethodnoj epizodi? Grad pustara ziva osim par ljudi tu i tamo.
- dječak sa šibicama
#4145 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mi to jos ne znamo, oni za sada samo izgledaju operisani od svega, mirna i radisna zajednica.Tito_i_Partija wrote:Vec se nekoliko problema sprema u gradu koji bi treb'o bit' kao spas. Al' zato mi se svidja kako to Rick rece na kraju epizode, ako "gradjani" ne budu znali sta ce i kako ce, mi cemo preuzet'. Malo je Machiavelijski ali jebiga, covjek vidio da ovi ljudi u gradu nemaju veze s vezom, operisani od svega, da dodje malo jaca zlonamjerna grupa obavili bi masakar za pet minuta.
Da ne bude u nekoj od sljedecih epizoda, u podrumu mesnica za obradu ljudskog mesa, u drugom podrumu proizvode atomsku bombu, ili nesto slicno.
-
HomeArt
#4146 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nije moguće da nakon toliko vremena oni ljudi nemaju pojma ni očemu, ondje nešto debelo ne štima osim ako se serija ne pretvori u Gradić Pejton.
- Tito_i_Partija
#4147 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne vjerujem. Mnogo toga se vidilo na neiskustvu sina one politicarke. Ono sto su zavezali walkera da ga "muce" jer im je ubio prijatelja ustvari ukazuje na to da su veoma neiskusni sto se walkera tice. Sumnjam da u potpunosti znaju s kim posla imaju.dječak sa šibicama wrote:
Mi to jos ne znamo, oni za sada samo izgledaju operisani od svega, mirna i radisna zajednica.
Da ne bude u nekoj od sljedecih epizoda, u podrumu mesnica za obradu ljudskog mesa, u drugom podrumu proizvode atomsku bombu, ili nesto slicno.
Ovo ce Rick i kompanija preuzet' bez velikih problema.
-
kakavdanakneiskustvu
#4148 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
klixoris wrote:Jel iko upratio da je onaj crnac svestenik u potpunosti nestao ? Nema ga nikako u posljednje 2 epizode, samo nestao![]()
tu je on,samo ne progovara
-
kakavdanakneiskustvu
#4149 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tito_i_Partija wrote:Vec se nekoliko problema sprema u gradu koji bi treb'o bit' kao spas. Al' zato mi se svidja kako to Rick rece na kraju epizode, ako "gradjani" ne budu znali sta ce i kako ce, mi cemo preuzet'. Malo je Machiavelijski ali jebiga, covjek vidio da ovi ljudi u gradu nemaju veze s vezom, operisani od svega, da dodje malo jaca zlonamjerna grupa obavili bi masakar za pet minuta.
tp je fakat cudno,da ih niko ne doceka,ne dolazi im svaki dan nova frupa ljudi
-
sencobih
#4150 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pop je zaduzen samo za sahrane, kad nekom smrkne njemu osvane