Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meni je ovaj tipo sa slike ekstra... nema nista viska na tabli, nema preseravanja, sve na svom mjestu... jbt ne moras na kurs da naucis cemu sta sluzi...
Ja htio kupiti Tipo 1.4 atmo. Lounge, ali niko nije htio dati za mog Cee'd-a cenera. Na kraju AutoPlanet dao cenera, a ja uzeo novi Cee'd 1.4 atmo. sa Vision opremom i metalik bojom. Cee'd je objektivno bolji auto od Tipa, ali kod Tipa me puno privlacilo sto je lijep, aktuelan model i nema ih puno na cesti.
A moj stari Cee'd ode za 12+ sigurno. Da mi je srest tog ko ga je kupio da ga pitam koliko ga je platio.
NediM17 wrote:Ja htio kupiti Tipo 1.4 atmo. Lounge, ali niko nije htio dati za mog Cee'd-a cenera. Na kraju AutoPlanet dao cenera, a ja uzeo novi Cee'd 1.4 atmo. sa Vision opremom i metalik bojom. Cee'd je objektivno bolji auto od Tipa, ali kod Tipa me puno privlacilo sto je lijep, aktuelan model i nema ih puno na cesti.
A moj stari Cee'd ode za 12+ sigurno. Da mi je srest tog ko ga je kupio da ga pitam koliko ga je platio.
Ko ce dati za kiju 12 hiljada????? Pa ako si ti bio lud, drugi nisu.
pa dobro u pravu si , moj ukus je za qrc , idi u merc salon pa kupi b klasu , ne znam sta gledas fiata ili citroen , odes lijepo i budes dzek pa krh b220cd avantgarde . Sa slikama sam pojeo govno veliko , bolje da nisam nista kacio
naravno da je pouzdaniji i moze se rec kvalitetniji , da li je bolji to ne znam .
Last edited by amar1994 on 29/03/2018 21:44, edited 1 time in total.
Neki dan na FB Market auta stavili slike isporuke starih modela Ducata, onim Express dostavnjacima...stajalo tako, pa onda skontali da su stavili slike iz prošle isporuke od prije nekoliko godina...
promijenili kasnije...