Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nebitan lik

#4126 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

trener-profesionalac wrote:moj cilj je bio samo da ukazem jezgru danasnjih hordi da moraju malo i na sebi poraditi, nisam sa te tribine ali su jucer svi navijali ne samo horde i onda me momak sa megafonom ovaj drugi motivise da navijam zajedno sa njima recenicom: sta koje pic..e materine sudiji govorite navijajte....
To je od kad je sjevera uvijek tako zato je tribina a ne sudiji da se psuje,od Dzineta pa nadalje uvijek vodja na te stvari skrece paznju
ultrasSa

#4127 Re: Horde Zla

Post by ultrasSa »

Samo prijavljuj burazeru...Ali samo da ti kazem da cijelu tribinu Sjever i njeno vodstvo boli neka stvar sta o njihovim bakljama misle oni koji svaku gostujucu gledaju na Moja TV. Priznajem da sam ljetos branio cast grada i grupe u Poznanu. ;)
ultrasSa

#4128 Re: Horde Zla

Post by ultrasSa »

leškarenje wrote:
ultrasSa wrote:Samo prijavljuj burazeru...Ali samo da ti kazem da cijelu tribinu Sjever i njeno vodstvo boli neka stvar sta o njihovim bakljama misle oni koji svaku gostujucu gledaju na Moja TV. Priznajem da sam ljetos branio cast grada i grupe u Poznanu. ;)
:lol: :lol: :lol:
Tako sam i mislio.
vernes81

#4129 Re: Horde Zla

Post by vernes81 »

ultrasSa wrote:Ne vidim nigdje pohvalu za navijače koji su se sjetili masakra u Ahmićima...
Pohvala za boldirano, ne zalazim na ovu temu mada sam navijac Sarajeva ne neki zestoki ali eto jbg. to nam se prenosi sa koljena na koljeno da se za Sarajevo navija :D . Iz Viteza imate sve pohvale za transparent posrali ste im se u usta pravo. :D :izet: :bih: ,doduse i mi se u Starom Vitezu max. trudimo da vas ugostimo.
lijek-za-sve

#4130 Re: Horde Zla

Post by lijek-za-sve »

da hoces aBd nekad doziviti gostovanje u BG pa bi ti Tuzla i Banja Luka dosli ko melem na ranu....sine dragi ne leti visoko :wink:
Bambino Blu

#4131 Re: Horde Zla

Post by Bambino Blu »

Onaj ko ide na gostovanja i ko prati klub kao upravi ultras zna o cemu pricas. Slucajno sam uletio u temu. I svaka cast za post :thumbup:

Najlakse je biti tastatura navijac ili kupiti novine i sjesti i gledati utakmicu a kad treba ponijeti svoj klub do pobjede onda sute, a kad treba jebavati majke igracima tada su najglasniji.
lijek-za-sve

#4132 Re: Horde Zla

Post by lijek-za-sve »

Bambino Blu wrote:
Onaj ko ide na gostovanja i ko prati klub kao upravi ultras zna o cemu pricas. Slucajno sam uletio u temu. I svaka cast za post :thumbup:

Najlakse je biti tastatura navijac ili kupiti novine i sjesti i gledati utakmicu a kad treba ponijeti svoj klub do pobjede onda sute, a kad treba jebavati majke igracima tada su najglasniji.
bolje bi ti bilo da nisi ulijetao :)
Jolpaz

#4133 Re: Horde Zla

Post by Jolpaz »

ultrasSa wrote:
leškarenje wrote:
ultrasSa wrote:Samo prijavljuj burazeru...Ali samo da ti kazem da cijelu tribinu Sjever i njeno vodstvo boli neka stvar sta o njihovim bakljama misle oni koji svaku gostujucu gledaju na Moja TV. Priznajem da sam ljetos branio cast grada i grupe u Poznanu. ;)
:lol: :lol: :lol:
Tako sam i mislio.
Samo cvrsto, sto vise sranja i kazni klubu, to je jedini pravi i ispravni put :-)
Za transparent svaka cast!!! :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4134 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

@ultrasSA, polako buraz :thumbup:
Spustite loptu i ostali. Neka svako artikulise svoju ljubav i privrzenost klubu, onako kako misli da treba, i onako kako osjeca.

Nema potrebe da se raslojavamo...niti svi mogu biti ultrasi, niti svi mogu, i trebaju, shvatati taj nacin zivota...i to je ok.

Nema potrebe dizati tenziju, ili koristiti neke uvrede i sl. :thumbup:
ultrasSa

#4135 Re: Horde Zla

Post by ultrasSa »

lijek-za-sve wrote:da hoces aBd nekad doziviti gostovanje u BG pa bi ti Tuzla i Banja Luka dosli ko melem na ranu....sine dragi ne leti visoko :wink:
Jedina neispunjena zelja, ako ces iskreno je BG. Kreni nekad sa rajom u Banja Luku.....sine ;)
lijek-za-sve

#4136 Re: Horde Zla

Post by lijek-za-sve »

ko sa djecom lijeze upisan se budi....e cuj u BL :lol: :lol: :lol: :lol:
Reglan

#4137 Re: Horde Zla

Post by Reglan »

Ne mora znaciti da neko ne ide na gostovanja Sarajeva ako ne ide u koloni s hordama. Ima raje koja nece da se pegla sa policijom niti da rizikuje da upadne u belaj zbog ponasanja pojedinih navijaca. Ima raje koja sjede u auto, zaputi se gdje Sarajevo igra i sjede na tribinu sa domacim navijacima. Ne furaju svi tu vasu furku. Pa jucer je u Vitezu bilo najmanje raje sa sjevera al eto...
lijek-za-sve

#4138 Re: Horde Zla

Post by lijek-za-sve »

Reglan wrote:Ne mora znaciti da neko ne ide na gostovanja Sarajeva ako ne ide u koloni s hordama. Ima raje koja nece da se pegla sa policijom niti da rizikuje da upadne u belaj zbog ponasanja pojedinih navijaca. Ima raje koja sjede u auto, zaputi se gdje Sarajevo igra i sjede na tribinu sa domacim navijacima. Ne furaju svi tu vasu furku. Pa jucer je u Vitezu bilo najmanje raje sa sjevera al eto...
e o tome ja pricam.... :thumbup:
omega369

#4139 Re: Horde Zla

Post by omega369 »

Sve shvatam, razumijem i podrzavam ali furka na stetu kluba?! I kakva je onda razlika izmedju tebe i onoga sto prozivas u upravi? ti navijas, on donosi pare. Ti donosis kazne zbog furke, on krade. :-?
Maharadza

#4140 Re: Horde Zla

Post by Maharadza »

omega369 wrote:Sve shvatam, razumijem i podrzavam ali furka na stetu kluba?! I kakva je onda razlika izmedju tebe i onoga sto prozivas u upravi? ti navijas, on donosi pare. Ti donosis kazne zbog furke, on krade. :-?
Da se razumijemo, i meni smeta što klub plaća kazne radi baklji i petardi (koje btw podržavam samo za derbi i na važnijim tekmama, i to noćnim) ali ako to (očito) ne smeta vođstvu kluba, što bi se mi sa tim zamarali i bezze svađali?! Da smo prvi sa 10 bodova prednosti i da smo prošli u kupu sa 2. timom pa hajde, ali pored mnogih drugih NEUPOREDIVO KRUPNIJIH problema, vi trošite energiju na onaj (trenutno) najmanji?! :-)
ultrasSa

#4141 Re: Horde Zla

Post by ultrasSa »

leškarenje wrote:Al cuj sine :lol: :lol: :lol:
Mozda nisi primjetio ali mi je dotični u svom prvom postu napisao ''sine''...
lijek-za-sve wrote:ko sa djecom lijeze upisan se budi....e cuj u BL :lol: :lol: :lol: :lol:
Da, da BL. Vidim nikad nisi bio, pa tako i ne mozes razumjeti kakav je osjecaj dok si okruzen trojicom specijalaca kojima na celu pise da su ubijali moj narod, dok ti jedan od njih jebe sehide, govori kako je palio Vjecnicu i udara te bez ikakvog razloga dok te njegov kolega pretresa i podrzava ga u svakoj gadosti koju izgovori...Vi samo vidite nas na Mojoj TV kad uđemo i izađemo, a ostalo ko jebe a? U BG-u dozvole unosenje ljiljana ako nista a u BL ti napisu 500 km za iste. ;)
ultrasSa

#4142 Re: Horde Zla

Post by ultrasSa »

Reglan wrote:Ne mora znaciti da neko ne ide na gostovanja Sarajeva ako ne ide u koloni s hordama. Ima raje koja nece da se pegla sa policijom niti da rizikuje da upadne u belaj zbog ponasanja pojedinih navijaca. Ima raje koja sjede u auto, zaputi se gdje Sarajevo igra i sjede na tribinu sa domacim navijacima. Ne furaju svi tu vasu furku. Pa jucer je u Vitezu bilo najmanje raje sa sjevera al eto...
Pa sto i jucer niste sjeli na tribinu sa domacim navijacima? Po meni je logično da, ako ste pod zastavom grupe da se ponasate po njenim pravilima.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4143 Re: Horde Zla

Post by Tomahawk11 »

Registrovao se covjek da nam otvori oci :oops:
Sta te ba briga gdje ko ide, da li ide, sto ne ide, cuj on isao u Banja Luku, drotovi mu psovali, tukli ga i to neki dozivljaj, neka ultra furka :roll:
Idi gdje hoces, kad FKS bude gostovalo na Marsu, ti se prvi spremi, al ne vidim poentu registracije da bi smarao clanove koji su dugo tu sa nekom pricom.
Ili si neki klon postojeceg forumasa, pa se registrovao da malo olaksas dusu?
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#4144 Re: Horde Zla

Post by Pitar sa Kariba »

Ma pustite momka, prvi zar, dokazivanje (zelja za priznanjem). Vecina je to prošla. @ultrasSa :thumbup: , samo zapamti svi smo dio "porodice". Inace ova raslojavanja su mi smor zesci. A jbg ja recimo nikad nisam bio na sjeveru, znaci nikad :-) . A Sarajevo pratim 35 godina....

I je`na prigodna.

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#4145 Re: Horde Zla

Post by Tomahawk11 »

Pa bio sam na sve tri tribine, prosao sve to, ali ne kontam da sad treba doci ovdje i napadati druge navijace FKS zbog ovog ili onog razloga.
Pogotovo ne kontam tu furku nakon onako lijepe slike iz Viteza i pred derbi. Koji se q nakupio u ovoj danasnjoj djeci, sve neka negativa, nervoza, nadrkano sve....malo chill out, sto kazes, svi smo tu zbog FKS.
nema me tamo

#4146 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

A inace kad ovako neko od pojedinaca cita za BL rekao bih uh to je opasno ne idem ja..
U suštini dobili smo dobre batine jedino poslije ove utakmice kad su uljetali u buseve i udarali raju..

https://www.youtube.com/watch?v=IlltKURVQUo

A i te smo batine dobili samo zbog ovog..

https://www.youtube.com/watch?v=Tut9Q41Cokw

Pojedinacne pendreke ne brojim to je standardno, a sad psovanje šehida i ostalog licno nisam dozivio..
Nit sam cuo od ostalih osim ponekad psovanje balijske majke i tako to.. :D

Opcenito su ok tamo, a uvijek ce biti pojedinaca koji dozive orgazam od udaranja raje..
Samo nismo ni mi cvjecke , ima i kod nas raznoraznih koji psuju od a do ž isprovociraju belaj pa onda bježe..

Tako da poenta price je da možete i vi koji se bojite belaja ici bilo gdje pogotovo na ova " visokorizicna " gostovanja nece vam dlaka s glave pasti..
Logovan

#4147 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

Bespotrebna rasprava.
shbc

#4148 Re: Horde Zla

Post by shbc »

Provocira ga specijalac u BL... Sokiran sam :mrgreen:
shbc

#4149 Re: Horde Zla

Post by shbc »

nema me tamo wrote:A inace kad ovako neko od pojedinaca cita za BL rekao bih uh to je opasno ne idem ja..
U suštini dobili smo dobre batine jedino poslije ove utakmice kad su uljetali u buseve i udarali raju..

https://www.youtube.com/watch?v=IlltKURVQUo

A i te smo batine dobili samo zbog ovog..

https://www.youtube.com/watch?v=Tut9Q41Cokw

Pojedinacne pendreke ne brojim to je standardno, a sad psovanje šehida i ostalog licno nisam dozivio..
Nit sam cuo od ostalih osim ponekad psovanje balijske majke i tako to.. :D

Opcenito su ok tamo, a uvijek ce biti pojedinaca koji dozive orgazam od udaranja raje..
Samo nismo ni mi cvjecke , ima i kod nas raznoraznih koji psuju od a do ž isprovociraju belaj pa onda bježe..

Tako da poenta price je da možete i vi koji se bojite belaja ici bilo gdje pogotovo na ova " visokorizicna " gostovanja nece vam dlaka s glave pasti..
Mislim da ovdje i nema raje koja nije upucena u stvarno stanje na gostovanjima. Barem medju ovim aktivnijim. To sto ima padobranaca koji misle da je navijanje, pa i ta ultras furka pocela sa njima je druga prica. Mnogi od nas su prosli isto, ako ne i gore (Marsaklok, Beograd, Trnava, Siroki, Posusje itd.) nego oni. Nekad smo zasluzili, nekad su nas tukli bez razloga... Ali eto, valjda smo svi mi ovdje psovaci sa istoka i zapada koji pojma nemaju sta je to biti "pravi navijac".
nema me tamo

#4150 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

Isto, isto,
Šteta za BG da nisam bio mlad previše nisam znao nikog..

Uglavnom eto ima i na klix forumu nekog može reci kako stvari stoje.
Ne znam ni što sam se registrovao, valjda da ne uletim na neku temu kao padobranac i da kazem da citam dugo samo nisam registrovan. :lol:
Post Reply