BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
SaPnA
#4126 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
koji debil
frajer nije normalan, ajde sejo ti si na potezu 
-
juventus
#4127 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
a Mamić je inače poznat kao razumna i realna osoba...zlo87 wrote:Kakve su ovo ucjene od maloumnika Mamića? Koji bolesnik.juventus wrote:Na pitanje novinara o tome za koju reprezentaciju će igrati Alen Halilović, mladić koji je sinoć debitovao u Ligi prvaka, Zdravko Mamić je rekao da o tome nema dileme, da će to sigurno biti Hrvatska. Dodao je još da ukoliko slučajno neko nagovori ovog momka da postupi drugačije, kako će se on lično pobrinuti o novom statusu njega i njegovog oca Sejada u Dinamu, klubu koji im je sve dao. Svi koji su uz pomoć Dinama i HNS-a postali igrači, moraju poštovati te institucije, dodao je Mamić.
sramota...Kada Halilović i definitivno odabere reprezentaciju za koju će igrati i ako to bude BiH onda Mamić ne bi trebao ništa prigovarati ni njemu a ni njevogom ocu. To je njegov izbor a ne Mamićev.
- Logovan
#4128 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
juventus wrote: a Mamić je inače poznat kao razumna i realna osoba...
Htio sam reći da se svaki put iznenadim kada pročitam/čujem šta je rekao.
- jazzer
#4129 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pucanj u prazno ili maminjanje, kako znaju reci u hrvatskoj. Nedavno je bila frka oko togajuventus wrote:Na pitanje novinara o tome za koju reprezentaciju će igrati Alen Halilović, mladić koji je sinoć debitovao u Ligi prvaka, Zdravko Mamić je rekao da o tome nema dileme, da će to sigurno biti Hrvatska. Dodao je još da ukoliko slučajno neko nagovori ovog momka da postupi drugačije, kako će se on osobno pobrinuti o novom statusu njega i njegovog oca Sejada u Dinamu, klubu koji im je sve dao. Svi koji su uz pomoć Dinama i HNS-a postali igrači, moraju poštovati te institucije, dodao je Mamić.
sramota...
sto mali ne zeli potpisati za Dinamo visegodisnji ugovor. Maminjo je prijetio i njemu i ocu. Vidio je u njemu
zlatnu koku i htio je za sebe obezbjediti milione. Cak mu je i zabranio i trenirati u Dinamu jedno vrijeme a Seji
nisu dali da dolazi na posao jer nije htio potpisati visegodisnji ugovor. Poslije je mali potpisao cetvorogodinji ugovor umjesto osmogodinjeg kako je htio Mamic a oca su mu vratili. Pisem ovo iz razloga sto sam tu vidio da ni Alen a ni Sejo nisu poslusnici na kakve je Mamic navikao u svom okruzenju. Zato se nadam da ce mali dobro promisliti i uz
pomoc oca Seje ipak izabrati nasu reprezentaciju. takodje mislim da ce su tu mamic pitati koliko i ja..njemu je vazno da ga unovci i nista vise od toga. Jebe se njemu za reprezentaciju hrvatske i patriotizam spram iste.
- Murat Sabanovic
#4130 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
dao bog ,da od malog ista bude ...kako ste raspisali o njemu ,kao da se radi o tipu igraca sa neke druge planete ...pustite momka,samo mu stetite sa bezveznim komentarima ....
-
Nuken
#4131 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jel ovo istina da je Alen odlučio da igra za `rvatsku il je to kroatiše propaganda ?
- denimb
#4132 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nuken wrote:Jel ovo istina da je Alen odlučio da igra za `rvatsku il je to kroatiše propaganda ?
Ma nije jos odlucio nista, samo prave pritisak na njega da ne zaigra za BiH.
-
juventus
#4133 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Malo im naših igrača u raznim sportovima, pa im sad treba i on...pao procenat bosanaca u njihovim reprezentacijama ispod 50%.. 
-
stokton
#4134 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ljudi ne budite budale, ne nasjedajte na ovu rvatsku propagandu.
Niko ne može malog natjerati protiv njegove volje pa tako ni mamić.
Ovo su dječije priče da se smiri rvatska javnost.
Kad bude vrijeme mali je sam rekao u inervjuu da će odlučit (iduće godine).
Pošto se vjerovatno neće odazvat za mladu ne treba ga otpisivat i jebavat mu sve.
Treba ga i dalje vabit i iznova mu stavljat do znanja da ga čekamo raširenih ruku, a ne poslije jednog pišljivog saopštenja nekog anamo njihovog odustat.
Niko ne može malog natjerati protiv njegove volje pa tako ni mamić.
Ovo su dječije priče da se smiri rvatska javnost.
Kad bude vrijeme mali je sam rekao u inervjuu da će odlučit (iduće godine).
Pošto se vjerovatno neće odazvat za mladu ne treba ga otpisivat i jebavat mu sve.
Treba ga i dalje vabit i iznova mu stavljat do znanja da ga čekamo raširenih ruku, a ne poslije jednog pišljivog saopštenja nekog anamo njihovog odustat.
-
Mustang1
#4135 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Malom ce se karijera sjebati ako ovi lesinari nastave ovako .. Ne bi me cudilo da mu pozicija u Dinamu bude ugrozena ako izabere Bosnu pa ga natjeraju da promjeni misljenje .. Pustite dijete nek se razvija nek igra gdje hoce
- shake69
#4136 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Maminho propaganda. Nista se to ne pika. Tipicna igra odvratnog hercegovackog 'izvrsnog direktora'. Vidi se da su oni u strahu da ne izgube darovitog momka i sve dok ne bude u pitanju nastup za A reprezentaciju sve se ovo da ispraviti.
Potajno se nadam da ce Halilovic zaigrati tamo i gdje treba - za BiH!
Potajno se nadam da ce Halilovic zaigrati tamo i gdje treba - za BiH!
- ćiško
#4137 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
jašta će. eto ima sve uslove da zaigra za bih. to mu je san od malih nogu. i njegovog oca. toliki da se trajno nastanio u zagrebu a malog tu odškolovao i odgojio na zagrebačkom afaltu. toliko je seji stalo do bosne da nije malom ni državljanstvo sredio. razumio bi da su u americi, australiji. ali dva sat su od sarajeva i sve veze sa bosnom prekinuli.
i sad će mali puna srca se odlučit za bih a ne za domovinu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4138 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
index, vozdraćiško wrote:jašta će. eto ima sve uslove da zaigra za bih. to mu je san od malih nogu. i njegovog oca. toliki da se trajno nastanio u zagrebu a malog tu odškolovao i odgojio na zagrebačkom afaltu. toliko je seji stalo do bosne da nije malom ni državljanstvo sredio. razumio bi da su u americi, australiji. ali dva sat su od sarajeva i sve veze sa bosnom prekinuli.
- Tkd
#4139 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
index nacionalistički portal kao i ono drugo smeće njihovo od sportske stranice gdje su stavili da je Široki njih klub, boldirali ga. Čak su imali i tekst ako može Bilbao što ne može i Široki
Ne bi bio prvi, a nažalost ni posljednji koji ne bi igrao za BiH. Zamisli igra mu otac za repka BiH, a sin za one koji su napali tu BiH. Morao sam to spomenuti jer je to tako.
Kako god, igrače dolaze, igrači odlaze, no BiH uvijek ostaje

Ne bi bio prvi, a nažalost ni posljednji koji ne bi igrao za BiH. Zamisli igra mu otac za repka BiH, a sin za one koji su napali tu BiH. Morao sam to spomenuti jer je to tako.
Kako god, igrače dolaze, igrači odlaze, no BiH uvijek ostaje
-
Lex77
#4140 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ja sam gledao na tv-u izjavu tog Romea Jozaka. Tip je to izgovorio totalno zapjenjen, mislio sam da će izvaditi nož i počet pričati o obrani hrvatskih bespuća povijesne zbiljnosti. Gdje su našli tog primitivca?
Očito mali ozbiljno razmišlja da nastupa za BiH čim su se Maminjo i njegovi podanici digli na zadnja kopita.
Ako je istina da je Halilović potpisao na samo 4 godine to je super jer onda ima šanse otići iz Dinama bez da mora potpisati sa Mamićevim sinom. Iako, slomio je on i Ćorluku. Stari mu je bio menadžer cijelo vrijeme igranja u Dinamu, a kad je trebao otići u City morao je potpisati za Maria Mamića.
Očito mali ozbiljno razmišlja da nastupa za BiH čim su se Maminjo i njegovi podanici digli na zadnja kopita.
Ako je istina da je Halilović potpisao na samo 4 godine to je super jer onda ima šanse otići iz Dinama bez da mora potpisati sa Mamićevim sinom. Iako, slomio je on i Ćorluku. Stari mu je bio menadžer cijelo vrijeme igranja u Dinamu, a kad je trebao otići u City morao je potpisati za Maria Mamića.
-
Mr.Penguin
#4141 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kod nas se moze srediti državljanstvo za jedan dan, sjeti se Eurovizije i Feminema kad su nastupali za nas pa za vas.ćiško wrote:jašta će. eto ima sve uslove da zaigra za bih. to mu je san od malih nogu. i njegovog oca. toliki da se trajno nastanio u zagrebu a malog tu odškolovao i odgojio na zagrebačkom afaltu. toliko je seji stalo do bosne da nije malom ni državljanstvo sredio. razumio bi da su u americi, australiji. ali dva sat su od sarajeva i sve veze sa bosnom prekinuli.
A sto se tice gdje je ko rođen pa pogledaj reprezentaciju Hrvatske: Mladen Petrić (Brčko), Mato Jajalo (Jajce), Mateo Kovačić (Linz, Austria), Ivo Iličević (Aschaffenburg, West Germany)
ako vi mozete pozivati na domoljublje mozemo i mi na patriotizam.
- fortaleza
#4142 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ako ćemo o indexu, to je jugonostalgičarski privatni portal Matije Babića koji ima za cilj što više klikova pa objavljuju vijesti i iz Hrvatske, Srbije, BiH. Naravno da neće objaviti vijest samo o Modriću nego i Džeki, naravno da će označiti Široki kao klub iz Hrvatske, tako i objaviti klipić o Dodiku i slično, nek se ova naša balkanska bagra loži i komentira i uvećava honorar.
Što se tiče Halilovića, nepotrebno je dizati tenzije i raspravljati o tome sad, hoće li se uopće razviti u reprezentativnu klasu i ako da samo on zna za koga će zaigrati. Ogroman je talent u pitanju, i nadam se da će on uspjeti prvenstveno pa za koga će zaigrati kad dođe vrijeme, otom potom.
Što se tiče Halilovića, nepotrebno je dizati tenzije i raspravljati o tome sad, hoće li se uopće razviti u reprezentativnu klasu i ako da samo on zna za koga će zaigrati. Ogroman je talent u pitanju, i nadam se da će on uspjeti prvenstveno pa za koga će zaigrati kad dođe vrijeme, otom potom.
-
Nuken
#4143 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sad rekoše na RTL-u da je Alen odlučio da će igrati za `rvate.Msm da je BiH izgubila još jednog dragulja.Ništa,idemo dalje..Ima Bosna još"Alena"koji će jednog dana zamijeniti Džeku,Misimovića,Pjanića 
Last edited by Nuken on 25/10/2012 23:37, edited 1 time in total.
- Tkd
#4144 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jašta, dijete se prodalo. 
- irac300
#4145 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nije BiH izgubila još jednog dragulja, jer ga nije ni imala. Ali BiH (čitaj selektori i Komitet) su mogli mnogo dobit, da su malo suptilnije nastupili, pa zašto ne i podmuklije, prefriganije iza očiju javnosti. A ne ovaj debilni potez Jagodića da javno najavljuje poziv Haliloviću iako i vrapci na grani znaju kakva je delikatna situacija u pitanju. Da će se jastrebovi tipa Mamić, hrvatski mediji i ko sve ne obrušiti na dom Halilovića vršeći pritisak. Juče čak i Drago Ćosić komentarišući utakmicu Dinamo-PSG poče pričati o Haliloviću i da mu BiH sprema poziv.Nuken wrote:Sad rekoše na RTL-u da je Alen odlučio da će igrati za `rvate.Msm da je BiH izgubila još jednog dragulja.Ništa,idemo dalje..Ima Bosna još"Alena"koji će jednog dana zamijeniti Džeku,Misimovića,Pijanića
I onda se čudimo što nas smatraju bukvama i pričaju o nama viceve, pa mi ne znamo ni sina našeg reprezentativca nagovoriti da igra za nas, šta onda imam očekivat' od ovih drugih slučajeva.
-
Nuken
#4146 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jebat nas kad smo nesposobni u svemu.Ovo što si napisao je tačno 10000%.Nažalot..irac300 wrote:Nije BiH izgubila još jednog dragulja, jer ga nije ni imala. Ali BiH (čitaj selektori i Komitet) su mogli mnogo dobit, da su malo suptilnije nastupili, pa zašto ne i podmuklije, prefriganije iza očiju javnosti. A ne ovaj debilni potez Jagodića da javno najavljuje poziv Haliloviću iako i vrapci na grani znaju kakva je delikatna situacija u pitanju. Da će se jastrebovi tipa Mamić, hrvatski mediji i ko sve ne obrušiti na dom Halilovića vršeći pritisak. Juče čak i Drago Ćosić komentarišući utakmicu Dinamo-PSG poče pričati o Haliloviću i da mu BiH sprema poziv.Nuken wrote:Sad rekoše na RTL-u da je Alen odlučio da će igrati za `rvate.Msm da je BiH izgubila još jednog dragulja.Ništa,idemo dalje..Ima Bosna još"Alena"koji će jednog dana zamijeniti Džeku,Misimovića,Pjanića
I onda se čudimo što nas smatraju bukvama i pričaju o nama viceve, pa mi ne znamo ni sina našeg reprezentativca nagovoriti da igra za nas, šta onda imam očekivat' od ovih drugih slučajeva.
Last edited by Nuken on 25/10/2012 23:36, edited 1 time in total.
- shake69
#4147 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
irac300 wrote:Nije BiH izgubila još jednog dragulja, jer ga nije ni imala. Ali BiH (čitaj selektori i Komitet) su mogli mnogo dobit, da su malo suptilnije nastupili, pa zašto ne i podmuklije, prefriganije iza očiju javnosti. A ne ovaj debilni potez Jagodića da javno najavljuje poziv Haliloviću iako i vrapci na grani znaju kakva je delikatna situacija u pitanju. Da će se jastrebovi tipa Mamić, hrvatski mediji i ko sve ne obrušiti na dom Halilovića vršeći pritisak. Juče čak i Drago Ćosić komentarišući utakmicu Dinamo-PSG poče pričati o Haliloviću i da mu BiH sprema poziv.Nuken wrote:Sad rekoše na RTL-u da je Alen odlučio da će igrati za `rvate.Msm da je BiH izgubila još jednog dragulja.Ništa,idemo dalje..Ima Bosna još"Alena"koji će jednog dana zamijeniti Džeku,Misimovića,Pijanića
Tek sada treba navijati za Belgiju a da onda u barazu izvuku - Portugal, recimo.
-
stokton
#4148 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Opet ista priča, pa ljudi moji dok god iz njegovih usta se ne čuje za koga će igrat nije gotovo.
Jebo hrvatske medije nek pišu šta hoće ali bi i naši mediji se trebali uključit u ovu prljavu igru.
A ne oni samo prenose šta je neki anamo rvat izjavio.
Jebo hrvatske medije nek pišu šta hoće ali bi i naši mediji se trebali uključit u ovu prljavu igru.
A ne oni samo prenose šta je neki anamo rvat izjavio.
-
Nucleo1985
#4149 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da je kojim slucajem obrnuta situacija, nista od ove medijske hajke ne bi bilo.
Kako bi to uje zavrsile, ne bi se ni znalo da je mali ovoliki talent, tek kad bi zaigrao za prvi tim
Jok, u nas tolika frka digla ko da je dva puta Messi
'..normlano da ce i druga stana sad sve uciniti da za prisvoji sebi.
Ja samo ne kontam, gdje je njemu onaj babo, Sead inace nas bivsi igrac,
ne kontam sto mu on ne kaze dvije-tri i gotovo al da mu kaze na bosanski nacin (citaj dvije-tri skolske i za usi)

Kako bi to uje zavrsile, ne bi se ni znalo da je mali ovoliki talent, tek kad bi zaigrao za prvi tim
Jok, u nas tolika frka digla ko da je dva puta Messi
ne kontam sto mu on ne kaze dvije-tri i gotovo al da mu kaze na bosanski nacin (citaj dvije-tri skolske i za usi)
- deer_hunter
#4150 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
to je to, tiha voda brijegove valjaNucleo1985 wrote:Da je kojim slucajem obrnuta situacija, nista od ove medijske hajke ne bi bilo.
Kako bi to uje zavrsile, ne bi se ni znalo da je mali ovoliki talent, tek kad bi zaigrao za prvi tim![]()
Jok, u nas tolika frka digla ko da je dva puta Messi'..normlano da ce i druga stana sad sve uciniti da za prisvoji sebi.
ne kontam sto mu on ne kaze dvije-tri i gotovo al da mu kaze na bosanski nacin (citaj dvije-tri skolske i za usi)![]()