Zastupnici i fanovi dosadasnje vladajuce garniture koja nas maltretira 20 godina! Bez obzira sto cete se sad opet kratkorocno priljubit uz one koji pobjede na ovim izborima, jer kicme nikad niste imali, lako vas je na kilometar namirisat.mirash wrote:A1fa wrote:Znam da vam se gubi tlo po pod nogama, ali malo dostojanstva vam nebi skodilomirash wrote:haj ne seri tita ti.Pokusajte se drzati kao onaj kapetan na Titaniku, ustanite i dostojanstveno slusajte muziku dok vam brod tone
ti stalno nesto generaliziujes. ko mi?
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#4126 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
- nikad_vise
#4127 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Snažna podrška građana Savezu za bolju budućnost BiH i Radončiću i dalje raste
Tuzla je, makar po broju prisutnih večeras na centralnom kantonalnom skupu Saveza za bolju budućnost BiH, pokazala za koga će se opredijeliti 3. oktobra. To je Savez za bolju budućnost BiH - SBB BiH Fahrudin Radončić.
U spektakularnoj atmosferi punoj pozitivne energije, ushićenja i radosti, pred najmanje 10.000 građana na platou ispred "Mercatora", predstavljeni su kandidati SBB BiH iz Tuzlanskog kantona za sve nivoe vlasti.
Ovom prilikom govorili su Emir Kabil nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz FBiH, Alija Azabagić predsjednik Kantonalnog odbora i nosilac liste za Skupštinu TK, Salih šabović kandidat za Skupštinu TK, Semir Fazlić kandidat za Skupštinu TK, Omer Hećimović nosilac liste za Parlament FBiH (izborna jedinica 2), Enver Gudić nosilac liste Parlamenta FBiH (izborna jedinica 4), Mirsad Đonlagić nosilac liste Parlamenta FBiH (izborna jedinica 3), Mirna Sarajlić kandidat na listi za Parlament FBiH, Velida Mulaosmanović kandidat na listi za Parlament FBiH i Hazim Bašić kandidat na listi za Parlament FBiH.
Opća euforija nastala je kada je oficijelni spiker najavio izlazak Fahrudina Radončića za govornicu. Takvo skandiranje Tuzlaci nisu nekome priredili već desetljećima!
- Vi ste meni priredili izvanredan doček, a ja ću vama, uz vašu pomoć, nadam se, dati bolju budućnost - rekao je Radončić, koji je svoj desetominutni govor prekidao više od 20 puta zbog stalnih skandiranja i frenetičnih aplauza.
Predsjednik Saveza Tuzlacima je još poručio:
- Podići ćemo ekonomiju BiH, ali ćemo podići i bošnjački politički faktor i dovesti do toga da Bošnjaci hodaju uspravne glave. Prošlo je vrijeme "malih koraka" i pognutih glava. Želimo velike korake, želimo veliku i brzu izgradnju, želimo nacionalni program i to da živimo sa saznanjem da za Bošnjake najveća opasnost nisu ni Srbi ni Hrvati, nego korumpirana bošnjačka vlast i mafija.
Radončić je dodao da će nova vlast napraviti put Tuzla - Sarajevo i da će održati svoje obećanje i Ministarstvo energije, rudarstva i industrije premjestiti u Tuzlanski kanton.
Inače, Radončića je sinoć na ulazu u grad dočekala kolona od 400 automobila.
Više stotina simpatizera Saveza za bolju budućnost BiH - SBB BiH Fahrudin Radončić okupilo se i na današnjem skupu u Janji, gdje su, također, predstavljeni kandidati za predstojeće izbore.
Prisutnima su se, uz Radončića, obratili i Nadira Nurkić predsjednik OO Bijeljina i nosilac liste za Narodnu skupštinu RS, Sadmir Nukić kandidat za predsjednika/podpredsjednika RS-a, Admir Karić kandidat za Parlamentarnu Skupštinu BiH iz RS-a i Osman Zeljković nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH iz RS-a.
Pres-centar SBB BiH
opet malo prenapuhana cifra..al ako se uzme u obzir da je bilo pola od toga tj.5000 i to je jako puno..jutros sam se zadesio u tuzli i ono sto sam primjetio je da SBB mnogo vise racuna na glasove u vecim gradovima nego u manjim sredinama..izbornog materijala je na sve strane..poslije SDP-a mislim da su najvise oni izlijepili plakata,.bar sam takav dojam ja stekao..
tesko da vjerujem da SBB moze ostvariti neku trijumfalnu pobjedu kakvu neki pojedinci najavljuju al mi je realno da imaju izmedju 5-10% glasova na ovim izborima..
-
mirash
#4128 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
A1fa wrote:Zastupnici i fanovi dosadasnje vladajuce garniture koja nas maltretira 20 godina! Bez obzira sto cete se sad opet kratkorocno priljubit uz one koji pobjede na ovim izborima, jer kicme nikad niste imali, lako vas je na kilometar namirisat.mirash wrote:A1fa wrote: Znam da vam se gubi tlo po pod nogama, ali malo dostojanstva vam nebi skodiloPokusajte se drzati kao onaj kapetan na Titaniku, ustanite i dostojanstveno slusajte muziku dok vam brod tone
ti stalno nesto generaliziujes. ko mi?
nisam ja od tih, a nisam ni od onih koji misle da je neformalni mladomuslimanski ministar propagande novo lice i novi covjek na bosnjackoj politickoj sceni.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#4129 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa ko ti je alternativa? Meni je na prvom mjestu da unistimo one koji nas unistavaju 20 godina, a sve pod plastom da rade za nase interese. Daleko od toga da je meni Radoncic idealan, da se glasa za jednog covjeka ja znam kome bih dao svoj glas, ali u nasem slucaju ne biras najbolju vec najgoru mogucu opciju. Zeljko gotovo sigurno opet dobija svoje mjesto u predsjednistvu, a pored njega ja ne zelim slijedece 4 godine da gledam ovog lopova Harisa koji bjezi od vlastitih glasaca ili ovu losu Alijinu politicku kopiju sa svojim sramnim i istrosenim frazama o ratu i patriotizmu! Zeljko mu je sve rekao u 2 recenice onu noc, ono je to sto narod zna!mirash wrote:nisam ja od tih, a nisam ni od onih koji misle da je neformalni mladomuslimanski ministar propagande novo lice i novi covjek na bosnjackoj politickoj sceni.
-
mirash
#4130 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ti to o bosnjackom clanu predsjednistva?!A1fa wrote:Pa ko ti je alternativa? Meni je na prvom mjestu da unistimo one koji nas unistavaju 20 godina, a sve pod plastom da rade za nase interese. Daleko od toga da je meni Radoncic idealan, da se glasa za jednog covjeka ja znam kome bih dao svoj glas, ali u nasem slucaju ne biras najbolju vec najgoru mogucu opciju. Zeljko gotovo sigurno opet dobija svoje mjesto u predsjednistvu, a pored njega ja ne zelim slijedece 4 godine da gledam ovog lopova Harisa koji bjezi od vlastitih glasaca ili ovu losu Alijinu politicku kopiju sa svojim sramnim i istrosenim frazama o ratu i patriotizmu! Zeljko mu je sve rekao u 2 recenice onu noc, ono je to sto narod zna!mirash wrote:nisam ja od tih, a nisam ni od onih koji misle da je neformalni mladomuslimanski ministar propagande novo lice i novi covjek na bosnjackoj politickoj sceni.
ma haj nemoj se zajebavat. sva trojica su odvratni ljigavci, sva trojica su reisovi puleni.
bilo kako bilo ja ne glasam po etnickom nego po ideoloskom principu tako da me libo racku sto bosnjaci imaju trojicu istih kandidata (sandzacki lazljivac, babin i psorijaza.. tu se jednostavno ne moze izabrati najmanje zlo).
kada u evropskoj politickoj tradiciji budu postojale stranke koje se zovu "spanska demokratska zajednica", "savez za bolju buducnost grenlanda", "stranka za finsku", "stranka demokratske akcije portugala" ili "francuska stranka" onda cu razmisliti jesu li politicke opcije sa imenima hdz, sbih, sda, boss ili sbb legitimne politicke organizacije koje imaju uporiste nekoj klasicnoj politickoj filozofiji ili su u pitanju skupine sumnjivaca i nekompetentnih poglavica pod patronatom klera, skupljenih s koca i konopca, uniformisana u sanirana odijela. u medjuvremenu cu glasati za politicke opcije koje se izucavaju u visokim skolama i koje reprezentuju partije koje se zovu socijademokratske partije, liberalne partije, demokratske prtije, socijalisticke partije, republikanske partije.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4131 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
mirash wrote:
ti to o bosnjackom clanu predsjednistva?!
ma haj nemoj se zajebavat. sva trojica su odvratni ljigavci, sva trojica su reisovi puleni.
bilo kako bilo ja ne glasam po etnickom nego po ideoloskom principu tako da me libo racku sto bosnjaci imaju trojicu istih kandidata (sandzacki lazljivac, babin i psorijaza.. tu se jednostavno ne moze izabrati najmanje zlo).
kada u evropskoj politickoj tradiciji budu postojale stranke koje se zovu "spanska demokratska zajednica", "savez za bolju buducnost grenlanda", "stranka za finsku", "stranka demokratske akcije portugala" ili "francuska stranka" onda cu razmisliti jesu li politicke opcije sa imenima hdz, sbih, sda, boss ili sbb legitimne politicke organizacije koje imaju uporiste nekoj klasicnoj politickoj filozofiji ili su u pitanju skupine sumnjivaca i nekompetentnih poglavica pod patronatom klera, skupljenih s koca i konopca, uniformisana u sanirana odijela. u medjuvremenu cu glasati za politicke opcije koje se izucavaju u visokim skolama i koje reprezentuju partije koje se zovu socijademokratske partije, liberalne partije, demokratske prtije, socijalisticke partije, republikanske partije.
-
Nezbilj
#4132 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Zna li iko šta se dešava sa Adnanom Terizićem? Koliko vidim nema ga na predizbornim skupovima, plakatima, listama, a ni u tijelima i organima SBB-a. Jel to Terzu tiho proguto mrak prvih čistki bošnjačkog Staljina ili se varam?
-
mirash
#4133 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
iskreno se nadam da je uhapsen kao jedan od pripadnika zlocinacke skupine zijada turkovica.Nezbilj wrote:Zna li iko šta se dešava sa Adnanom Terizićem? Koliko vidim nema ga na predizbornim skupovima, plakatima, listama, a ni u tijelima i organima SBB-a. Jel to Terzu tiho proguto mrak prvih čistki bošnjačkog Staljina ili se varam?
-
Nezbilj
#4134 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ko? Fahro ili Terzamirash wrote:iskreno se nadam da je uhapsen kao jedan od pripadnika zlocinacke skupine zijada turkovica.Nezbilj wrote:Zna li iko šta se dešava sa Adnanom Terizićem? Koliko vidim nema ga na predizbornim skupovima, plakatima, listama, a ni u tijelima i organima SBB-a. Jel to Terzu tiho proguto mrak prvih čistki bošnjačkog Staljina ili se varam?
-
ibizza
#4135 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Vjerovatno ce on biti neki ministar,ako SBB bude usla u vlast.Nezbilj wrote:Zna li iko šta se dešava sa Adnanom Terizićem? Koliko vidim nema ga na predizbornim skupovima, plakatima, listama, a ni u tijelima i organima SBB-a. Jel to Terzu tiho proguto mrak prvih čistki bošnjačkog Staljina ili se varam?
-
Nezbilj
#4136 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
To sam i ja mislio, ali me čudi da se čovjek koji mu je zajedno sa Škaljićem bio prvi suradnik prilikom osnivanja stranke apsolutno više nigdje ne pojavljuje. Za razliku od Škalje koji mu je predsjednik GO stranke i kandidat za federalni parlament Terza ne samo da nije kandidat već ga nema ni u GO niti u drugim tjelima. Najčudnije je to što ga nema na predizbornim skupovima za razliku od osnivačke skupštine u aprilu gdje je vodio glavnu riječ. faktički ga nema u javnosti od tada...ibizza wrote:Vjerovatno ce on biti neki ministar,ako SBB bude usla u vlast.Nezbilj wrote:Zna li iko šta se dešava sa Adnanom Terizićem? Koliko vidim nema ga na predizbornim skupovima, plakatima, listama, a ni u tijelima i organima SBB-a. Jel to Terzu tiho proguto mrak prvih čistki bošnjačkog Staljina ili se varam?
-
mirash
#4137 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
obojicaNezbilj wrote:Ko? Fahro ili Terzamirash wrote:iskreno se nadam da je uhapsen kao jedan od pripadnika zlocinacke skupine zijada turkovica.Nezbilj wrote:Zna li iko šta se dešava sa Adnanom Terizićem? Koliko vidim nema ga na predizbornim skupovima, plakatima, listama, a ni u tijelima i organima SBB-a. Jel to Terzu tiho proguto mrak prvih čistki bošnjačkog Staljina ili se varam?
-
Nezbilj
#4138 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa ne bi me čudilo. Samo sam se pitao kad će se Fahrino klupko počet odmotavat. Ako Šejlica propjeva biće veselo. I to u zadnjoj sedmici kampanje.mirash wrote:
obojica
Life's a bitch
- Corto Maltese
#4139 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro, kao i obično, zagriz'o, sažvak'o, ispljun'oNezbilj wrote:Zna li iko šta se dešava sa Adnanom Terizićem? Koliko vidim nema ga na predizbornim skupovima, plakatima, listama, a ni u tijelima i organima SBB-a. Jel to Terzu tiho proguto mrak prvih čistki bošnjačkog Staljina ili se varam?
-
StupskaBitanga
#4140 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
znaci nema ga tamoCorto Maltese wrote:Fahro, kao i obično, zagriz'o, sažvak'o, ispljun'oNezbilj wrote:Zna li iko šta se dešava sa Adnanom Terizićem? Koliko vidim nema ga na predizbornim skupovima, plakatima, listama, a ni u tijelima i organima SBB-a. Jel to Terzu tiho proguto mrak prvih čistki bošnjačkog Staljina ili se varam?
hehehe dugo je i trajao
- Better Man
#4141 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nezbilj wrote:To sam i ja mislio, ali me čudi da se čovjek koji mu je zajedno sa Škaljićem bio prvi suradnik prilikom osnivanja stranke apsolutno više nigdje ne pojavljuje. Za razliku od Škalje koji mu je predsjednik GO stranke i kandidat za federalni parlament Terza ne samo da nije kandidat već ga nema ni u GO niti u drugim tjelima. Najčudnije je to što ga nema na predizbornim skupovima za razliku od osnivačke skupštine u aprilu gdje je vodio glavnu riječ. faktički ga nema u javnosti od tada...ibizza wrote:Vjerovatno ce on biti neki ministar,ako SBB bude usla u vlast.Nezbilj wrote:Zna li iko šta se dešava sa Adnanom Terizićem? Koliko vidim nema ga na predizbornim skupovima, plakatima, listama, a ni u tijelima i organima SBB-a. Jel to Terzu tiho proguto mrak prvih čistki bošnjačkog Staljina ili se varam?
Terzić nije htio da se kandiduje na listu. Fahro ga svakako čuva za premijersku ili ministarsku poziciju ako bi oni bili vlast.
- spreca
#4142 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
nikad_vise wrote:Snažna podrška građana Savezu za bolju budućnost BiH i Radončiću i dalje raste
Tuzla je, makar po broju prisutnih večeras na centralnom kantonalnom skupu Saveza za bolju budućnost BiH, pokazala za koga će se opredijeliti 3. oktobra. To je Savez za bolju budućnost BiH - SBB BiH Fahrudin Radončić.
U spektakularnoj atmosferi punoj pozitivne energije, ushićenja i radosti, pred najmanje 10.000 građana na platou ispred "Mercatora", predstavljeni su kandidati SBB BiH iz Tuzlanskog kantona za sve nivoe vlasti.
Ovom prilikom govorili su Emir Kabil nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz FBiH, Alija Azabagić predsjednik Kantonalnog odbora i nosilac liste za Skupštinu TK, Salih šabović kandidat za Skupštinu TK, Semir Fazlić kandidat za Skupštinu TK, Omer Hećimović nosilac liste za Parlament FBiH (izborna jedinica 2), Enver Gudić nosilac liste Parlamenta FBiH (izborna jedinica 4), Mirsad Đonlagić nosilac liste Parlamenta FBiH (izborna jedinica 3), Mirna Sarajlić kandidat na listi za Parlament FBiH, Velida Mulaosmanović kandidat na listi za Parlament FBiH i Hazim Bašić kandidat na listi za Parlament FBiH.
Opća euforija nastala je kada je oficijelni spiker najavio izlazak Fahrudina Radončića za govornicu. Takvo skandiranje Tuzlaci nisu nekome priredili već desetljećima!
- Vi ste meni priredili izvanredan doček, a ja ću vama, uz vašu pomoć, nadam se, dati bolju budućnost - rekao je Radončić, koji je svoj desetominutni govor prekidao više od 20 puta zbog stalnih skandiranja i frenetičnih aplauza.
Predsjednik Saveza Tuzlacima je još poručio:
- Podići ćemo ekonomiju BiH, ali ćemo podići i bošnjački politički faktor i dovesti do toga da Bošnjaci hodaju uspravne glave. Prošlo je vrijeme "malih koraka" i pognutih glava. Želimo velike korake, želimo veliku i brzu izgradnju, želimo nacionalni program i to da živimo sa saznanjem da za Bošnjake najveća opasnost nisu ni Srbi ni Hrvati, nego korumpirana bošnjačka vlast i mafija.
Radončić je dodao da će nova vlast napraviti put Tuzla - Sarajevo i da će održati svoje obećanje i Ministarstvo energije, rudarstva i industrije premjestiti u Tuzlanski kanton.
Inače, Radončića je sinoć na ulazu u grad dočekala kolona od 400 automobila.
Više stotina simpatizera Saveza za bolju budućnost BiH - SBB BiH Fahrudin Radončić okupilo se i na današnjem skupu u Janji, gdje su, također, predstavljeni kandidati za predstojeće izbore.
Prisutnima su se, uz Radončića, obratili i Nadira Nurkić predsjednik OO Bijeljina i nosilac liste za Narodnu skupštinu RS, Sadmir Nukić kandidat za predsjednika/podpredsjednika RS-a, Admir Karić kandidat za Parlamentarnu Skupštinu BiH iz RS-a i Osman Zeljković nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH iz RS-a.
Pres-centar SBB BiH
opet malo prenapuhana cifra..al ako se uzme u obzir da je bilo pola od toga tj.5000 i to je jako puno..jutros sam se zadesio u tuzli i ono sto sam primjetio je da SBB mnogo vise racuna na glasove u vecim gradovima nego u manjim sredinama..izbornog materijala je na sve strane..poslije SDP-a mislim da su najvise oni izlijepili plakata,.bar sam takav dojam ja stekao..
tesko da vjerujem da SBB moze ostvariti neku trijumfalnu pobjedu kakvu neki pojedinci najavljuju al mi je realno da imaju izmedju 5-10% glasova na ovim izborima..
Ako se boldirano obistini obecavam da cu javno u Tuzli na trgu na panju osjeci ono sto mi je naj draze
- Corto Maltese
#4143 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ja mislim da je on prvo, ali nek ti bude. Što se tiče šire slike, ja predviđam sljedeće:Better Man wrote:Nezbilj wrote:Zna li iko šta se dešava sa Adnanom Terizićem? Koliko vidim nema ga na predizbornim skupovima, plakatima, listama, a ni u tijelima i organima SBB-a. Jel to Terzu tiho proguto mrak prvih čistki bošnjačkog Staljina ili se varam?
Terzić nije htio da se kandiduje na listu. Fahro ga svakako čuva za premijersku ili ministarsku poziciju ako bi oni bili vlast.
Plan A:
SBB dobije koliko dobije i ulazi u koaliciju kao mlađi partner SDP (uz pomoć neke umjerene prohrvatske stranke) Ključne pozicije, koje su najizloženije sudu javnosti se prepuštaju Koalicionim partnerima. SBB preuzima manje javne a više utjecajne funkcije (Razvojna Banka i sl.)
Ljubav traje otprilike pola godine, nakon čega Avaz lagano kreće u propagandnu akciju tipa "SBB kadrovi se bore kao David protiv Golijata ali SDP blokira sve naše briljantne ideje." Tiha propagandna akcija traje otprilike godinu dana, a kad koaliciona saradnja postane nemoguća iz ladice sa vadi Plan B:
"Ugovor s narodom, i vanredni izbori nakon dvije godine". A na toj tačci će Radončić da kupi plodove parafrazirajući Alijinu parolu: "Za sve dobro zaslužan je SBB, za sve loše kriv je SDP!"
Fahro 2012 lopatom uzima vanredne izbore u FBiH (šire ga ne zanima) , i živimo neko dugo, neko srednje, neko kratko, ali svi nesretno.
Tatika "Zagrizi! Sažvaći! Ne gutaj! Ispljuni!, u briljantnoj izvedbi Fahra Radončića.
Jedino dobro u ovoj priči je to što sam ja očajan politički prognozer, koji, do prije dvije godine, ništa nije pogodio. U zadnje dvije godine učinak mi je 100%, ali šta su dvije godine u odnosu na vječnost pod Fahrom.
- spreca
#4144 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Evo naj novija kletva :"dabogda ti Fahro bio predCjednik"drzave
u koaliciji sa SdP

- MrMaliJoe
#4145 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

To je nova pobjednička koalicija !
-
malischa
#4146 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
sjooo jarane, 170 stranica...
-
ja2
#4147 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Corto Maltese wrote:Ja mislim da je on prvo, ali nek ti bude. Što se tiče šire slike, ja predviđam sljedeće:Better Man wrote:Nezbilj wrote:Zna li iko šta se dešava sa Adnanom Terizićem? Koliko vidim nema ga na predizbornim skupovima, plakatima, listama, a ni u tijelima i organima SBB-a. Jel to Terzu tiho proguto mrak prvih čistki bošnjačkog Staljina ili se varam?
Plan A:
SBB dobije koliko dobije i ulazi u koaliciju kao mlađi partner SDP (uz pomoć neke umjerene prohrvatske stranke) Ključne pozicije, koje su najizloženije sudu javnosti se prepuštaju Koalicionim partnerima. SBB preuzima manje javne a više utjecajne funkcije (Razvojna Banka i sl.)
Ljubav traje otprilike pola godine, nakon čega Avaz lagano kreće u propagandnu akciju tipa "SBB kadrovi se bore kao David protiv Golijata ali SDP blokira sve naše briljantne ideje." Tiha propagandna akcija traje otprilike godinu dana, a kad koaliciona saradnja postane nemoguća iz ladice sa vadi Plan B:
Dragi moj Fahro preuzima vlast 2010. GODINE a ne 2112.!!!!!!!!!!Zivi bili pa vidjeli!
"Ugovor s narodom, i vanredni izbori nakon dvije godine". A na toj tačci će Radončić da kupi plodove parafrazirajući Alijinu parolu: "Za sve dobro zaslužan je SBB, za sve loše kriv je SDP!"
Fahro 2012 lopatom uzima vanredne izbore u FBiH (šire ga ne zanima) , i živimo neko dugo, neko srednje, neko kratko, ali svi nesretno.
Tatika "Zagrizi! Sažvaći! Ne gutaj! Ispljuni!, u briljantnoj izvedbi Fahra Radončića.
Jedino dobro u ovoj priči je to što sam ja očajan politički prognozer, koji, do prije dvije godine, ništa nije pogodio. U zadnje dvije godine učinak mi je 100%, ali šta su dvije godine u odnosu na vječnost pod Fahrom.
-
Murisno1
#4148 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
koja kamara glupostimirash wrote:
ti to o bosnjackom clanu predsjednistva?!
rezonovanje za deset
-
ja2
#4149 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
@patirck...ocigledno da ti je ova tema veoma interesantna dok je ovako cesto posjecujes...pitam se zasto...mrda guza ko meduza izgleda.
Vidimo se u ponedjeljak pa cemo da pricamo!
Vidimo se u ponedjeljak pa cemo da pricamo!
- Been
#4150 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Kveščn : Što to u Avazu kako kampanja ide dalje, povećavaju broj fiktivnih simpatizera na skupovima ? Prekujčer je bilo u Bihaću 5000, sad u Tuzli 10,000, a o lapsusima tipa : "Oduševljeni građani pjevali : Fahro mi te volimo", da i ne govorim ? Kako to ? Zašto to, kaži, kaži !