Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Sezam

#4126 Re: Arsenal F.C.

Post by Sezam »

burek_in_space wrote:Bog ali i Sezam sam mi je svjedok koliko se on i ja ne razumijemo na mnogim temama, ali je u pravu u jednom - to shto se Arsenal poziva na neku tradiciju je nishta drugo do shuplja pricha. Chelsea ovako kako radi, mogao bi vrlo brzo nadoknaditi veliki zaostatak koji ima za Arsenalom u pogledu domacih titula i kupova. E sad, pozivanje na ruske pare, magnate i ostale trice i kuchine, meni kao obichnom simpatizeru Arsenala su bezveze, jer mi ni najmanje ne bi smetalo da neko upumpa milijardu funti u Arsenal i dovede sve shto valja sa trzhishta u taj tim. Ali dok je Wengera i ove uprave Arsenala, nema nishta od toga, jer je Arsenal uspostavljen kao kompanija za pravljenje para, ali bez pruzhanja onoga shto prave zaljubljenike fudbala najvishe zanima, a to su trofeji.
Yebi ga, nece ljudi da vide ono sto je ocigledno.
Jazzy.ba

#4127 Re: Arsenal F.C.

Post by Jazzy.ba »

A ti si vidio sta je ocigledno pa se presalto za 100 stepeni za titulama? Ma onaj post tebe diskredituje za iole kvalitetnog sagovornika pa mi ides na ignore. Zivio.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Jazzy.ba on 13/10/2012 22:02, edited 1 time in total.
burek_in_space

#4128 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Jazzy.ba wrote:Par postova iznad.

Mogu objasniti time da je razocharan Wengerovom shupljom prichom iz sezone u sezonu, i nerealnim podcjenjivanjem uspjeha koje Chelsea ostvaruje.
Realno, toliko klubova ima London, ali su bash Bluesi bili ti koji su donijeli prvi trofej lige shampiona tu. Svidjalo se to nama ili ne, to je chinjenica.
Jazzy.ba

#4129 Re: Arsenal F.C.

Post by Jazzy.ba »

burek_in_space wrote:
Jazzy.ba wrote:Par postova iznad.

Mogu objasniti time da je razocharan Wengerovom shupljom prichom iz sezone u sezonu, i nerealnim podcjenjivanjem uspjeha koje Chelsea ostvaruje.
Realno, toliko klubova ima London, ali su bash Bluesi bili ti koji su donijeli prvi trofej lige shampiona tu. Svidjalo se to nama ili ne, to je chinjenica.
Vodeci se tom logikom sad Glasgow Rangers nebi trebao imati ni jednog navijaca minimum 4 godine i svi oni bi trebali obuci zeleni dres sa djetelinom? :)

Sezam

#4130 Re: Arsenal F.C.

Post by Sezam »

Pravi, krivi navijaci - to nigdje nisam spominjao. Napisao sam - navijac. Ako neki misle da navijac ne mozes biti ako kritikujes poteze kluba ili eto ako si realan da priznas ocigledno stanje stvari, yebat ga onda.

Meni je ono Frimpogovo twitanje zesce provaljivanje, pogotovu jer su Celzi upravo napravili istoriju osvajanjem lige prvaka. Sta je Frimpong osvojio? Sta ce Frimpong ikada osvojiti? :roll:
burek_in_space

#4131 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Jazzy.ba wrote:
Vodeci se tom logikom sad Glasgow Rangers nebi trebao imati ni jednog navijaca minimum 4 godine i svi oni bi trebali obuci zeleni dres sa djetelinom? :)

Naravno da ne, jer nije to ta logika.
Rangersi uz Celtic dominiraju Shkotskom vec decenijama. Samo je Hearts uspio osvojiti 3-4 titule i Aberdeen mozhda jednu. A Arsenal u svojoj istoriji ima samo 13 titula Engleske, od toga svega 3 otkako se igra Premierleague. I nije problem u tome, nego shto im se vec 7 godina zaredom deshava ista stvar - na pochetku sezone se najavljuje borba za titulu u ligi i shto dalje u Ligi shampiona da se ode, a vec u septembru ili najkasnije oktobru se zna da nema nishta od domaceg prvenstva, a tradicija je postala i da se u 1/8 ili 1/4 finalu desi neki Milan, Barcelona...Umjesto da Wenger izadje pred navijache i kazhe nismo konkurentni naredne tri godine ni za jedan trofej, ali smjenjujte me ako u 4. sezoni ne donedem duplu krunu, ali jok, nece se to desiti jer je dobro ovako i Upravi i Wengeru samom.
number_one

#4132 Re: Arsenal F.C.

Post by number_one »

Ovaj klub u dogledno vrijeme nece prsmrditi trofeju. United je uvijek u vrhu,City ima pare i osvojili su u zadnje dvije godine FA cup i ligu,Chelsea je osvojio zadnjih godina dosta trofeja,izgradio dobru reputaciju i uzeo trofej koji Arsenal nema. Stvarno se covjek mora zapitati gdje je tu Arsenal i koje su njegove ambicije? Mozda zvuci glupo i ko sam ja da govorim sta treba klubu ali onaj Usmanov je jedini covjek koji moze spasiti Arsenal.
Chuckie

#4133 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Norwich 1-0 nakon pocetnicke greske Mannonea, koji je odbio sut sa 30tak metara ravno na nogu igracu Norwicha na petercu. :oops:
skafiskafsnjak

#4134 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

retardi....

Sent from my MT11i using Tapatalk 2
Sezam

#4135 Re: Arsenal F.C.

Post by Sezam »

Sta kaze Frimpong? :lol:
Sezam

#4136 Re: Arsenal F.C.

Post by Sezam »

Jos jedan potop, jos jedena sramota. Sta kaze Frimpong? :oops:
jasko_ba

#4137 Re: Arsenal F.C.

Post by jasko_ba »

Nek njemu Ramsey kontrolise igru, ne mogu vjerovati svaki put
Shupak jedan :-)
Havarija!

#4138 Re: Arsenal F.C.

Post by Havarija! »

Sezam wrote:Sta kaze Frimpong? :lol:
Sezam wrote:Jos jedan potop, jos jedena sramota. Sta kaze Frimpong? :oops:
https://twitter.com/Frimpong26AFC

Na njegovom licnom twitter profilu mozes doci do zeljenih informacija.
sumirprimus

#4139 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

jasko_ba wrote:Nek njemu Ramsey kontrolise igru, ne mogu vjerovati svaki put
Shupak jedan :-)
al ramzi pretrca skoro 12,5 km...
skafiskafsnjak

#4140 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

Schalke02
Logovan

#4141 Re: Arsenal F.C.

Post by Logovan »

L00d wrote:Schalke02
:lol: :D
nuki_cika

#4142 Re: Arsenal F.C.

Post by nuki_cika »

E majko mila na sta smo mi spali-Da nas jedan prosijecni šalke tako glatko dobije u londonu.Od 2004 ni jedan poraz nismo imali od ekipa izvan engleske,a dolazila je i barsalona i real,i juventus i milan i onda dođe šalke i ne samo da nam uzme tri boda nego nas i nadigra i to u nasem dvorištu.Prije 3 ili 4 sezone ekipe tipa salke odlazile su kući sa minimalno 4 komada u mreži,a gledaj sad :-) :roll:
Moj vengeru mamlaze jedan daBogda ne izborili ni ligu evrope iduće sezone,kad budes odlazio povedi sa sobom i remzija i podoloskog :x
Edin H.

#4143 Re: Arsenal F.C.

Post by Edin H. »

nuki_cika wrote:E majko mila na sta smo mi spali-Da nas jedan prosijecni šalke tako glatko dobije u londonu.Od 2004 ni jedan poraz nismo imali od ekipa izvan engleske,a dolazila je i barsalona i real,i juventus i milan i onda dođe šalke i ne samo da nam uzme tri boda nego nas i nadigra i to u nasem dvorištu.Prije 3 ili 4 sezone ekipe tipa salke odlazile su kući sa minimalno 4 komada u mreži,a gledaj sad :-) :roll:
Moj vengeru mamlaze jedan daBogda ne izborili ni ligu evrope iduće sezone,kad budes odlazio povedi sa sobom i remzija i podoloskog :x
Ko vam je kriv kada imate trenera koji ne zna za igrace dalje od Francuske i francuskih kolonija.

Da ste kupili Asmira, Dzeku i Spahu gdje bi vam bio kraj :oops:

Dobro hajde i Pjanu :dance:
Chuckie

#4144 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Image
Edin H.

#4145 Re: Arsenal F.C.

Post by Edin H. »

Nezahvalni navijaci, igrajte onda na Kosevu ako vam ne valja :oops:
BHF_Manijak

#4146 Re: Arsenal F.C.

Post by BHF_Manijak »

nuki_cika wrote:E majko mila na sta smo mi spali-Da nas jedan prosijecni šalke tako glatko dobije u londonu.Od 2004 ni jedan poraz nismo imali od ekipa izvan engleske,a dolazila je i barsalona i real,i juventus i milan i onda dođe šalke i ne samo da nam uzme tri boda nego nas i nadigra i to u nasem dvorištu.Prije 3 ili 4 sezone ekipe tipa salke odlazile su kući sa minimalno 4 komada u mreži,a gledaj sad :-) :roll:
Jebote ko da pricas o Barceloni ili Unitedu a ne o Arsenalu, de smiri se! :lol: :mrgreen: Arsenal je prosjecan evropski klub i uvijek ce biti, dok god je ustvari ovakva politika kluba.

PS A taj isti Podolski vam je drugi strijelac ekipe i drugi igrac po ucinku! 8-) :dance: :lol:
Chuckie

#4147 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Logovan

#4148 Re: Arsenal F.C.

Post by Logovan »

Osvajaju li trofeje makar na toj Fifi? :mrgreen:

Zipa Frimponga što se raduje golu. :lol:
Chuckie

#4149 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Frimpong zabio Frimpongom. :D