Danguba wrote:...i na kraju sve uprska.Mis mekinjas wrote:Jes' meni drago što je skup u ZG propao, i što u Istri nikom i ne pada na pamet da se sramote.![]()
Možemo mi prditi još 100 godina bio rat, jadni Vukovar.... Mi, Hrvati... HDZ nam fino napisao Ustav, po kojem je ćirilica jednako pismo, prihvatili ga, sad se ograđuju, jadni smo ako nam Karamarko dođe na vlast, svaki njegov komentar i djelovanje će se svesti na najkorišteniju izjavu: "Ja ne bih to komentirao, i trošio riječi da objašnjavam."![]()
![]()
![]()
Eto on jadan konta.
Ne valja ni Milanović, nije dorastao zadatku, ali ima sreća oko sebe ljudi koji jesu, i te kako jesu. Daleko više od HDZ-ovaca.
I tako Hrvati umjesto da se izdignu iznad svega, žive u nekim godinama prije 20 godina. Sve se to da izdržati, izgubili se životi, ali dokle više?![]()
Bilo je mrtvih i kod mene u porodici, sreća miješani, ginuli, ubijali nas svi i Srbi i Hrvati i Muslimani. Mogla bih mrziti sve, i mrzim, kad vidim kako su ustašoidno i četnički raspoloženi.
Sve mi se čini da su Srbijanci na putu da postanu najveća gospoda.
edit: odijelo ne cini covjeka
hrvatskoj se bliži potpuni ekonomski kolaps koji će biti neuporedivo teži od rata, koji ih je ionako samo okrznuo. populizam je tu da koliko toliko ublaži bol u analnim otvorima.