Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- It_is_a_Leclerc
#4126 Re: Reprezentacija BiH
Vrlo loše izgledamo zasad, ako smijem primjetiti..
- guber90
#4127 Re: Reprezentacija BiH
Odbrana nepostojeca, sut nas ne ide, akcije nisu organizovane, nemaju ni glav ni rep, treba malo smiriti igru, a ne ovako bezglavo igrati.
-
Mustang1
#4128 Re: Reprezentacija BiH
Evo Mirza zabio prvi poen "iz gaca" 
-
Mustang1
#4129 Re: Reprezentacija BiH
Pa vjezbaju li oni slobodna ? Ovo je smijesno jbt .. Pa nije Slovenija trenirala citavu godinu da se moze reci da su tek pripreme pocele .. Gore nego amateri kakvi ovo djeluje .. Jedino pozitivno je da moze samo bolje od ovog .. Sumnjam da moze gore !
-
Mina_88
#4130 Re: Reprezentacija BiH
Sva ali bas sva su promasiliMustang1 wrote:Pa vjezbaju li oni slobodna ? Ovo je smijesno jbt .
-
Mustang1
#4131 Re: Reprezentacija BiH
Sudija sviraj kraj Mirza zabio slobodno !
-
Mustang1
#4132 Re: Reprezentacija BiH
Da su pogodili sva slobodna sad bi bilo nerijeseno ili bi vodili 
- Koshpa
#4133 Re: Reprezentacija BiH
E jbm taman se probudili

- It_is_a_Leclerc
#4134 Re: Reprezentacija BiH
Strašan je Stipanović ! STRAŠAN !
-
drug_lenjin
#4135 Re: Reprezentacija BiH
Stopa li vama ovaj stream .... ili je do moje masine
- guber90
#4136 Re: Reprezentacija BiH
Ja sam vidio u fudbalu da 3 igraca budu na jednom igracu, ali da u kosarci to vidim ala
, zalijepili se na teletovica, ali su zato brzo kupili i faule sa ovakvom igrom.
Jednostavno tragican sut sa slobodnih, a i kontre su nam u vodu padale, to jos poboljsati i mislim da se slovenci ne bi vidjeli.
Iako mi je to kao Tuzlaku tesko priznati ovaj Stipanovic je za klasu bolji od Kikana, barem za ovakvu igru kakvu mi igramo, mada i ne znam u kojoj igri bi bolji kikan bio.
Jednostavno tragican sut sa slobodnih, a i kontre su nam u vodu padale, to jos poboljsati i mislim da se slovenci ne bi vidjeli.
Iako mi je to kao Tuzlaku tesko priznati ovaj Stipanovic je za klasu bolji od Kikana, barem za ovakvu igru kakvu mi igramo, mada i ne znam u kojoj igri bi bolji kikan bio.
-
kakavdanakneiskustvu
#4137 Re: Reprezentacija BiH
drug_lenjin wrote:Stopa li vama ovaj stream .... ili je do moje masine
ponekad
-
Mustang1
#4138 Re: Reprezentacija BiH
Da ovo nije ona crna rupa kojju smo nekad imali zadnjoj cetvrtini u dijelom u trecoj .. Mozda se sad do prebacilo na prvo poluvrijeme 
-
drug_lenjin
#4139 Re: Reprezentacija BiH
Pa sta je sa slobodnjacima, ne vjerovatno koliko fulamo. Do sad bi u najmanju ruku vodili
-
Mina_88
-
Mustang1
#4141 Re: Reprezentacija BiH
Bez obzira kako se zavrsi nadam se da ce im nakon treninga svima reci da ostanu barem 15 minuta na slobodnim .. Ali nakon treninga 
- It_is_a_Leclerc
#4143 Re: Reprezentacija BiH
Samo da Teletović prestane sa ispucavanjima i dobit ćemo Slovence.
- tataćusak
#4144 Re: Reprezentacija BiH
Ovaj nam se Teletović opasno nahladio u NBA. Nije ga bezveze selektor prozivao. Sjebaje čitavu ekipo onakvim šutevima
-
Mustang1
#4145 Re: Reprezentacija BiH
Slovenci nam se dodaju preko obruca .. Malo ozbiljnosti ne bi skodilo .. Dva puta covjek puca tricu sa istog mjesta i niko ni da se nasali da izadje na njega .. Vidjet cemo sta ce biti na pola sad
- guber90
#4146 Re: Reprezentacija BiH
Vi zivota mi kao da utakmice kvalifikacija niste gledali, imao je Teletovic iste ovakve trenutke u vecini utakmica, to je njegov stil igre i nema sanse da ce on ikada prestati to raditi, nekada ga ide bolje, nekada losije, ali je u svakom slucaj najbolji nas kosarkas.
Simpaticni su ovi Slovenci, na tribinama, zele oni napraviti atmosferu, ali i njihov reziser pokazuje samo nase navijace
.
Igra se isuvise brzo i neorganizovano idalje, ali za to je kriv i strasan presing Slovenaca koji trce na sve strane, kao da ih je deset na trenu u pojedinim trenucima
.
Ruke su se smirile krenula su i slobodna
.
Nego smijesni ovi njihovi komentatori, krenuo Djedovic u dvokorak, lik mu cupa loptu iz ruku, zajedno sa rukama i oni se bune
, pa svako zna da ti i ne smijes dirati igraca u dvokoraku, smijes mu postaviti blok ili pratiti ga u stavu, pa ako te pokupi napravio je faul, a ako te prodje onda si ebo znanje
.
Ono sto je lose je to da odbrana ne pravi dovoljno jak presing imaju ljudi isuvise prostora, sva sreca pa to ne koriste, moglo je i gore biti.
Simpaticni su ovi Slovenci, na tribinama, zele oni napraviti atmosferu, ali i njihov reziser pokazuje samo nase navijace
Igra se isuvise brzo i neorganizovano idalje, ali za to je kriv i strasan presing Slovenaca koji trce na sve strane, kao da ih je deset na trenu u pojedinim trenucima
Ruke su se smirile krenula su i slobodna
Nego smijesni ovi njihovi komentatori, krenuo Djedovic u dvokorak, lik mu cupa loptu iz ruku, zajedno sa rukama i oni se bune
Ono sto je lose je to da odbrana ne pravi dovoljno jak presing imaju ljudi isuvise prostora, sva sreca pa to ne koriste, moglo je i gore biti.
-
Nebitan32
- tataćusak
#4148 Re: Reprezentacija BiH
Mi ako ovo ne popravimo za duplo, nemamo nikakve šanse na prvenstvu.guber90 wrote:Vi zivota mi kao da utakmice kvalifikacija niste gledali, imao je Teletovic iste ovakve trenutke u vecini utakmica, to je njegov stil igre i nema sanse da ce on ikada prestati to raditi, nekada ga ide bolje, nekada losije, ali je u svakom slucaj najbolji nas kosarkas.
Simpaticni su ovi Slovenci, na tribinama, zele oni napraviti atmosferu, ali i njihov reziser pokazuje samo nase navijace.
Igra se isuvise brzo i neorganizovano idalje, ali za to je kriv i strasan presing Slovenaca koji trce na sve strane, kao da ih je deset na trenu u pojedinim trenucima.
Ruke su se smirile krenula su i slobodna.
Nego smijesni ovi njihovi komentatori, krenuo Djedovic u dvokorak, lik mu cupa loptu iz ruku, zajedno sa rukama i oni se bune, pa svako zna da ti i ne smijes dirati igraca u dvokoraku, smijes mu postaviti blok ili pratiti ga u stavu, pa ako te pokupi napravio je faul, a ako te prodje onda si ebo znanje
.
- tataćusak
#4149 Re: Reprezentacija BiH
Jel' sinanović ikako ulazio, nisam gledao od početka

- guber90
#4150 Re: Reprezentacija BiH
Ja se tjesim sa tim sto su tek krenule prijateljske i sto je ovo prijateljska utakmica, ali opet mi nije jasno kako ne gore od zelje da se dokazu (mislim na one koji nisu sigurni putnici na EP), mene da pusti sada na onaj teren ja bi rukama, nogama, zubima cupao koliko god mogao, makar pet minuta, ali da se pokazem.tataćusak wrote:Mi ako ovo ne popravimo za duplo, nemamo nikakve šanse na prvenstvu.guber90 wrote:Vi zivota mi kao da utakmice kvalifikacija niste gledali, imao je Teletovic iste ovakve trenutke u vecini utakmica, to je njegov stil igre i nema sanse da ce on ikada prestati to raditi, nekada ga ide bolje, nekada losije, ali je u svakom slucaj najbolji nas kosarkas.
Simpaticni su ovi Slovenci, na tribinama, zele oni napraviti atmosferu, ali i njihov reziser pokazuje samo nase navijace.
Igra se isuvise brzo i neorganizovano idalje, ali za to je kriv i strasan presing Slovenaca koji trce na sve strane, kao da ih je deset na trenu u pojedinim trenucima.
Ruke su se smirile krenula su i slobodna.
Nego smijesni ovi njihovi komentatori, krenuo Djedovic u dvokorak, lik mu cupa loptu iz ruku, zajedno sa rukama i oni se bune, pa svako zna da ti i ne smijes dirati igraca u dvokoraku, smijes mu postaviti blok ili pratiti ga u stavu, pa ako te pokupi napravio je faul, a ako te prodje onda si ebo znanje
.