Složio bih se.leo karan wrote:U jeku gradjevinske sezone ovo zjapi prazno.
Evidentno je da problem postoji.
Evo slika sa urednim linkom, Googlevi servisi znaju nekada praviti probleme:P308 wrote:Ne vide se slike.
Kad smo kod Papagajke, sta uradise od one zgradice ispredPola fasade obnovili a pola ostavili

Ovo mi je uvijek bilo cudno...logika iza ovoga
To je to. Nema nikakve logike. U uredjenim zemljama imas subvenciju. Ko god utopli fasadu kuca, stan, nebitno. Ode u opstinu i oni mu odobre dio sredstava. Samo je kod nas blizina glavne dzade i nacelikova punica kriteriji ko ce imati subvenciju 100 % a ko nece nikako..mk ultra wrote:Ovo mi je uvijek bilo cudno...logika iza ovoga
Kad ce meni neko na kuci platiti 50% fasade
Sve privatni stanovi
Tako i po Alipasinu, novi grad sto je radio... kad na kraju skontam, ja je platio...?
Pa hajmo reći da su eto one zgrade na Alipašinom, neka vrsta popravke šteta nastale od rata, mnogo ljudi je primilo pomoć za obnovu takve vrste.saibaba wrote:To je to. Nema nikakve logike. U uredjenim zemljama imas subvenciju. Ko god utopli fasadu kuca, stan, nebitno. Ode u opstinu i oni mu odobre dio sredstava. Samo je kod nas blizina glavne dzade i nacelikova punica kriteriji ko ce imati subvenciju 100 % a ko nece nikako..

firma dzekos je radila bolnicku ulicu a kako je uradila dovoljno se je samo provozati i pokusati izbjeci sve rupe po cesti od "kvalitetnog asfalta"...e pa sad stisni pa se vozaj zicaromCossack wrote:
Kvota da rok bude probijen 1.05
Smanjuje se:mk ultra wrote:Ovo mi je uvijek bilo cudno...logika iza ovoga
Kad ce meni neko na kuci platiti 50% fasade
Sve privatni stanovi
Tako i po Alipasinu, novi grad sto je radio... kad na kraju skontam, ja je platio...?
mislim da je ipak bila haryscostarii wrote:
firma dzekos je radila bolnicku ulicu a kako je uradila dovoljno se je samo provozati i pokusati izbjeci sve rupe po cesti od "kvalitetnog asfalta"...e pa sad stisni pa se vozaj zicarom
Tačno, Bolničku, kao i par ulica u Starom Graud radila je uhljupska firma Harysco. Ulica Širokac na Vratniku je toliko propala da su se bukvalno formirale vrtače na više dijelova.Ned071 wrote:mislim da je ipak bila haryscostarii wrote:
firma dzekos je radila bolnicku ulicu a kako je uradila dovoljno se je samo provozati i pokusati izbjeci sve rupe po cesti od "kvalitetnog asfalta"...e pa sad stisni pa se vozaj zicarom