Riješiti se obojice, najbolje bi bilo. Propali su k'o žetoni.ganjeta wrote:Ma Robinho 99 % je višak, mada može i Krkić s njim pod ruku.
505sCrtom wrote: pa sto je ovo problem. svakako su samo dvije utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Riješiti se obojice, najbolje bi bilo. Propali su k'o žetoni.ganjeta wrote:Ma Robinho 99 % je višak, mada može i Krkić s njim pod ruku.
505sCrtom wrote: pa sto je ovo problem. svakako su samo dvije utakmice.
Ne znam fakat, to treba provjeriti....koliko se sjecam , za ovu godinu u LP je vec bio prijavljen za City, igrao je, cak zabio i gol protiv Dortmunda....nešto nisam siguran da može nastupiti za dva tima u jednoj sezoni LP...imaju ta neka pravila koja to zabranjuju.skenderija04 wrote:Ja mislim da moze. Cini mi se da ako jedan klub ispadne iz grupne faze nema nikakvih prepreka da igrac tog kluba igra play off u drugom timu. Treba provjeriti.LSD wrote:Ne vjerujem da može nastupiti u LP.ganjeta wrote:To je to.
Hoće li imati pravo nastupa u Ligi prvaka jer je već igrao za City?
Što se tice Balonje, Prandeli jednom izjavi da njega treba "pustiti da igra", a jest ga on najbolje znao ukrotiti...možda je to pravi recept sa njim, ko ce ga znati...ako poludi igracki bice zvijer jer ima sve predispozicije...Milan ce sa njim i El Šaravijem imati opasan napadacki tandem (a i repka Italije uostalom).
Veliki Milan nikad unaprijed nemoj da otpisujes505sCrtom wrote:pa sto je ovo problem. svakako su samo dvije utakmice.LSD wrote:Ne vjerujem da može nastupiti u LP.ganjeta wrote:To je to.
Hoće li imati pravo nastupa u Ligi prvaka jer je već igrao za City?
ma nema on tehniku samo ga vole drugi udarati kad je koristiPismonosa wrote:Nije on ni blizu toliki talenat kakvim ga mediji predstavljaju. Jeste solidan igrač, ali nema tu neku vele tehniku koja bi bila ekstra problem odbranama u Italiji, niti ima takvu brzinu, niti skok. Sve je to nešto već viđeno i bliže prosjeku nego nečemu za što ćete istresti 20 miliona!
Krkica ne treba prodavati. Nije mu pruzena prava prilika za igru, a i ono sto mu je pruzeno koliko toliko je opravdao kvalitetnim igrama.zlo87 wrote:Da vidimo kako će Balo opravdati ovih 20-tak miliona eura ili čega već.
Riješiti se obojice, najbolje bi bilo. Propali su k'o žetoni.ganjeta wrote:Ma Robinho 99 % je višak, mada može i Krkić s njim pod ruku.505sCrtom wrote: pa sto je ovo problem. svakako su samo dvije utakmice.![]()
![]()
lose sam se izrazio, jer sam zaboravio da je on samo pozajmljen igrac.bosnianidiot wrote:Ljudi, ne moze Milan Krkica prodati i da zeli, kad nije nas igrac. Covjek je jos uvijek pod ugovorom sa Barcelonom, a na kraju godine ga Milan moze kupiti za 14 miliona eura. Cisto sumnjam da ce se to desiti...

Nadam se da ce se napokon smiriti i da ce pokazati svoj veliki talenat.Samo da se jos Kaka vrati i na ljeto da se dovedu dva dobra stopera i Milan ce ponovo dominirati kao u stara dobra vremena.burgundy wrote:
Definitivno znaju poslovati.burgundy wrote:Vjeruj mi Berluskon i Galijani znaju o fudbalu kao malo ko u istom tom svijetu.Namazani su starci.
elmirčo wrote:
![]()
Nadam se samo da nije u pitanju duga devetkaganjeta wrote:Balo devetku zadužio.
Teško, tata se treba baš ubiti od truda da ga izvede na pravi put.Mendoza wrote:
da te tata izvede na pravi put manijace![]()
Cuo sam da je igrace motivisao rekavsi im sljedece "ako ja mogu guziti sa 75 i vi mozete sa ovakvim sastavom biti treci u Italiji", a drugi put im je rekao "ako izbacite Barsu, uporedo sa prvim ciljem, vodim vas na moje Bunga Bunga zabave"burgundy wrote:@ vazna
Ma uopste ne brinem za Balotelija.Za razliku od City-ja Milan to smiri za cas.Preko 25 godina je Berluskoni na celu Milana,Galijani je svo vrijeme bio u Milanu.Povjerenje koje imaju njih dvojica jedan prema drugom prenosi se i na sam klub,trenera,igrace.Milan je bio katastrofalno startao ove sezone,ali trenera B&G nisu mijenjali jer su znali mozda cak i vise od samog Allegrija da ovom timu treba vremena.Berluskoni ima veliku karizmu,covjek je veliki motivator.Njegovi dolasci dok je trajala losa forma Milana dala je moral ekipi,sami igraci su to priznali.Vjeruj mi Berluskoni i Galijani znaju o fudbalu kao malo ko u istom tom svijetu.Namazani su starci.
Voli picu vise od svega.Nije mu fazon sto nam dovede truhlu jabukuoridjidji wrote:Cuo sam da je igrace motivisao rekavsi im sljedece "ako ja mogu guziti sa 75 i vi mozete sa ovakvim sastavom biti treci u Italiji", a drugi put im je rekao "ako izbacite Barsu, uporedo sa prvim ciljem, vodim vas na moje Bunga Bunga zabave"burgundy wrote:@ vazna
Ma uopste ne brinem za Balotelija.Za razliku od City-ja Milan to smiri za cas.Preko 25 godina je Berluskoni na celu Milana,Galijani je svo vrijeme bio u Milanu.Povjerenje koje imaju njih dvojica jedan prema drugom prenosi se i na sam klub,trenera,igrace.Milan je bio katastrofalno startao ove sezone,ali trenera B&G nisu mijenjali jer su znali mozda cak i vise od samog Allegrija da ovom timu treba vremena.Berluskoni ima veliku karizmu,covjek je veliki motivator.Njegovi dolasci dok je trajala losa forma Milana dala je moral ekipi,sami igraci su to priznali.Vjeruj mi Berluskoni i Galijani znaju o fudbalu kao malo ko u istom tom svijetu.Namazani su starci.
Pa on je maciji kasalj kakvi su bili drugi Milanovi igraci, sreca pa njima nije poklanjan toliki publicitet. Ibrahimovic se presvlacio u drotove po Amsterdamu, privodio kurve, Boateng sa kolegom u Berlinu napravio stete na 10-tak auta, cisto furke radi malo ih bejzbol palicom udarao, Kasano se mlavio po Italiji i na terenu i mimo terena, De Jong je jedino volio praviti sranja na terenu, kao i Ambrosini i Flamini, svojim zestokim startovima. Zadnji koji je pokusao da pravi sranja bio je Niang, par puta pobjegao sa treninga, pa su mu rekli da to u Milanu bas i ne ide.zlo87 wrote:Teško, tata se treba baš ubiti od truda da ga izvede na pravi put.Mendoza wrote:
da te tata izvede na pravi put manijace![]()