jesi li probala Be:Yu?Meni bude dosta dugo...*mima* wrote:ja pisem iz iskustva.......meni je uzas....a ni artdeco nije nesto postojan.......

Moderator: anex
jesi li probala Be:Yu?Meni bude dosta dugo...*mima* wrote:ja pisem iz iskustva.......meni je uzas....a ni artdeco nije nesto postojan.......

Je li mu bocica jedina mana?BJB wrote:Ma probajte ga zene prvo, pa onda kupujte..enisa wrote:Jest BJB koristila, onaj hydra silk, kaze da je dobarGospoda Ministarka wrote:Kakav vam je onaj tecni ArtDeco puder sto je trenutno na akciji?Meni se nije svidjalo pakovanje, uska ona bocica pa moras kasnije necim cackati da izvadis puder..
Dusa nasa, ja mislim da sve ovo sto je rekao je popravio ovim bonom u CM-u i jasno se time deklarirao da je ZA tvoje sminkanje i druzenje s namasemlaca wrote:Pozdrav lijepe dame, treba mi preporuka za tuš. Nako neki normalne cijene da se vježbam.
Jučer mi je jača polovica rekao da sam postala prava šmizla i da samo visim na forumu, a da šminka neće pokriti moj veliki stomak i celulit kad ga budem imala, onda mi je rekao da me voli kakva god da sam i da me neće voditi doktoru ako iskopam oči uvijačem trepavica (on je bio uzrok ovog komentara). Ja se prosto šokirala
.
A onda mi je za praznik poklonio cvijeće i poklon bon u CM 50KM. Pa ko je tu lud???
Morala sam ovo s vama podjeliti.
semlaca wrote:Pozdrav lijepe dame, treba mi preporuka za tuš. Nako neki normalne cijene da se vježbam.
Jučer mi je jača polovica rekao da sam postala prava šmizla i da samo visim na forumu, a da šminka neće pokriti moj veliki stomak i celulit kad ga budem imala, onda mi je rekao da me voli kakva god da sam i da me neće voditi doktoru ako iskopam oči uvijačem trepavica (on je bio uzrok ovog komentara). Ja se prosto šokirala
.
A onda mi je za praznik poklonio cvijeće i poklon bon u CM 50KM. Pa ko je tu lud???
Slazem se sa tobom, zaobilazim i Bourjois i ArtDeco*mima* wrote:ja pisem iz iskustva.......meni je uzas....a ni artdeco nije nesto postojan.......
semlaca wrote:Pozdrav lijepe dame, treba mi preporuka za tuš. Nako neki normalne cijene da se vježbam.
.

koji je ovo broj... bas je diiivnaNadinka wrote:a ova je divna, ja je mnogo volem:

Nadinka wrote:Max factor mono sjenice, mat je bas i skroz je svijetla:
Inace super mi je burjois beige rose, svijetla je skroz, ali nije bas totalno mat
imam neku slicnu od art deco, ali ova sto kazes izgleda moze da se kombinuje sa svakom.... joooooj bankrotiracuNadinka wrote:Baby, to je 08 beige rose, stvarno ej rpavo lijepa i njezna, moze se koristiti kao osnova za sve, ja sam je se ponovo sjetila nakon sto sma kupila bar 4 one svijetle art deco i sad opet samo nju stavljam
To je Max Factor Earth Spirits Eye Shadow Pebble, ja sam je nekad davno kupila, ali ej ne koristim, valjda nisam bas ljubitelj mat sjenica a kupila sma je da bih postigla onaj look samo kreon malo zamrljan i ta sjenicakakav nered wrote:Nadinka wrote:Max factor mono sjenice, mat je bas i skroz je svijetla:
Inace super mi je burjois beige rose, svijetla je skroz, ali nije bas totalno mat
koji je broj??
odavno ne mogu da potrefim na neku beige sjenu da mi se baš baš sviđa...obično sve imaju šljokice, bar malo...
ja trenutno koristim pupinu br.01 nije baš mat, ali mi je ok... i dugo traje...
ps. jel' zna netko gdje ima art deco sjena br.212??? ta mi je sjena bila baš super a ne mogu nigdje da je nađemona je isto beige i kao mrvicu ide na roskasto... ako netko vidi pliiiiiz da mi javi
hvala
Pokusavam se sjetiti, ali nemam pojma, davnoi sam kupila, one trostruke budu oko 20 km cini mi se, a ovejednostruke hm mozda od 8-10 km, ali kao neko zna nek napisePartizzanka wrote:uuu sto su ove lijepeeee
koliko one kostaju???
HvalaNadinka wrote:kakav nered wrote: To je Max Factor Earth Spirits Eye Shadow Pebble, ja sam je nekad davno kupila, ali ej ne koristim, valjda nisam bas ljubitelj mat sjenica a kupila sma je da bih postigla onaj look samo kreon malo zamrljan i ta sjenica

Ja u Sam shopuNadinka wrote:Gdje kupujete BeYu kozmetiku, nekad sam u Samshopu kupovala njihove sjene, bile su diiivne
A tek ova paleta, kao je neko negdje vidi nek prijavi