Alfons, mojne se nervirat, ba. ne valja za srce, ionako te ne slusaju, nema koristi. To, da je zadatak dokazivanja na onome ko tvrdi da je otkrio nesto, ponovljeno je najmanje 100 puta na ovoj temi. Al' ne mozes ti coeku to utuvit u vugla... nece pa neceAlfons Kauders wrote:...
kako ti nije jasno, na NJIMA je da dokazuju da nesto IMA, a ne na NAMA da dokazujem da nesto NEMA... dokazuje onaj ko TVRDI, kontas ? zamisli ti odes na sud, tuzis mene da sam ti npr. oteo auto, i kazes "nek' on dokaze da nije", a nemas ni saobracajnu, ni kljuc, ni racun, nista... sto se mene tice oni nisu javnosti pokazali niti jedan jedini ozbiljan dokaz, a cijela prica je pocela prije vise od pola godine... il' su nesposobni, il' levati, a u svakom slucaju - ja im ne vjerujem....
Ko ne zeli da slusa, taj ni ne cuje i tako dalje...
Evo recimo jedna skroz banalna stvar ovdje. Otkud toliko zemlje na piramidi?? Ima li Semir ijednu prihvatljivu teoriju po tom pitanju, osim da "krivo je more"??
prvo je piramida "bila stara" preko 20000 godina, da bi se "novim saznanjima slozili na 12000 godina" koje je to more bilo?? Gledao sam sinoc "Ice Age 2", pa kontam zadnje malo glacijalno doba se zavrsilo oko prije 10000 godina, mozda je Sam igrao na tu kartu? Ali gdje su onda fosili, ostaci morskog zivota u sloju zemlje koji pokriva "piramidu"?? Ja na casovima i predavanjima iz geografije nikada nisam cuo za more tolike dubine da pokrije "piramidu" koje se nalazilo na podrucju BiH, i uspjelo se tu formirati i povuci se, i to sve u periodu od nekih 6-7 hiljada godina, uzme li se u obzir da u kasnijem periodu, tu more pouzdano nije postojalo...
Nidje veze... ali nejse bitno je da ima piramida jel' tako

Foto: visocko-oko.co.ba