Ilegalni migranti u BiH
-
biscanka2
#4126 Re: Migranti u BiH
ISTRAGA U TOKU: Migrant s povredama glave zbrinut u bihaćkoj bolnici
faktor.ba
08.09.2018. u 10:03
Policija radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima je povrijeđen migrant.
Bihaćka policija sinoć je u 23.50 sati obaviještena da u gradskom parku u blizini zgrade RTV USK leži migrant sa povredama.
Policajci su, kako je za Faktor potvrdila glasnogoovornica MUP-a USK Snežana Galić, odmah izašli na mjesto događaja te zatekli migranta koji je imao povrede glave.
-S povrijeđenim nije bilo moguće komunicirati, zbog njegovog stanja u kome su ga zatekli policajci. Osim što je imao povrede glave, bio je i pod utjecajem alkohola ili psihoaktivnih supstanci, što će tačno biti utvrđeno istragom – rekla je Galić.
Povrijeđeni migrant zbrinut je u bihaćkoj bolnici, a ljekari nisu dali preciznije informacije o njegovim povredama.
-Mi smo evidentirali ovaj događaj i pokrenuli istragu kako bi bile razjašnjenje sve okolnosti pod kojima je ova osoba povrijeđena – kazala je Galić.
faktor.ba
08.09.2018. u 10:03
Policija radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima je povrijeđen migrant.
Bihaćka policija sinoć je u 23.50 sati obaviještena da u gradskom parku u blizini zgrade RTV USK leži migrant sa povredama.
Policajci su, kako je za Faktor potvrdila glasnogoovornica MUP-a USK Snežana Galić, odmah izašli na mjesto događaja te zatekli migranta koji je imao povrede glave.
-S povrijeđenim nije bilo moguće komunicirati, zbog njegovog stanja u kome su ga zatekli policajci. Osim što je imao povrede glave, bio je i pod utjecajem alkohola ili psihoaktivnih supstanci, što će tačno biti utvrđeno istragom – rekla je Galić.
Povrijeđeni migrant zbrinut je u bihaćkoj bolnici, a ljekari nisu dali preciznije informacije o njegovim povredama.
-Mi smo evidentirali ovaj događaj i pokrenuli istragu kako bi bile razjašnjenje sve okolnosti pod kojima je ova osoba povrijeđena – kazala je Galić.
- CPT
#4127 Re: Migranti u BiH
istog dana tj. (8. 9. 2018) na istom portalu (AVAZ/Crna hronika):biscanka2 wrote:Migrant provalio u podružnicu “Imareta” u Bihaću
avaz.ba
07.09.2018. u 14:03
Sinoć je provaljeno u prostorije Javne kuhinje “Imaret” u Bihaću.
Kako saznajemo, u javnu kuhinju provalio je maloljetni migrant koji je razbio prozor na vratima i ušao u prostorije. Pokušao je provaliti kasu, ali u tome nije uspio.
Prema riječima Alena Prošića, direktora Regionalnog odbora “Merhameta” Bihać, u ranim jutarnjim satima zatekli su razbacane stvari u unutrašnjosti kuhinje, ali i iskorištenu prvu pomoć.
Naime, prilikom provale i razbijanja prozora migrant se povrijedio te je iskoristio prvu pomoć, a potom se udaljio. Brzom intervencijom policije migrant je pronađen i uhapšen.
Prema nezvaničnim podacima, migrantu je ovo bila druga provala u toku noći. Prethodno je opljačkao i butik u bihaćkom naselju Harmani.
- Uhapšene dvije osobe zbog pljačke kladionice "Premier"
- Dvije osobe, uz prijetnju pištoljem, opljačkale prodavnicu u ulici Džemala Bijedića
- Žena ubijena dok je čuvala stoku kod Sjenice, sin pronašao tijelo
- Razbojništvo u Sarajevu: Opljačkana prodavnica "Konzum"
- Uhapšena dvojica piromana, materijalna šteta nesaglediva
- Nasilnik iz Zenice koji je brutalno udarao sestru pušten na slobodu
- Srbijanac likvidirao Adnana Salčina!
- Policija steže obruč oko dilera koji je mladićima prodao spid
- Žena u Puli solnom kiselinom zalila prodavačicu i njenu kćerku
- U Mostaru ranjen mladi policajac
- Ubistvo u Banjoj Luci: Likvidacija s mafijaškim potpisom
- Zenica: Žena počinila samoubistvo skokom kroz prozor
- Opljačkana pošta u Kruševu: Razbojnici pobjegli s plijenom od oko 30.000 KM
- Razbojnici eksplozivom uništili bankomat u Gornjem Vakufu
- Devetnaestogodišnji Nedžad Velagić predozirao se spidom?
- Mladić iz Čelinca brutalno izboden nožem: Ne mogu da slušam pokušaj zataškavanja ovog slučaja
- Mladić iz Srpca osumnjičen da je silovao tri godine mlađu sugrađanku
- Pretres u Tuzli: Pronađena droga kod 22-godišnjaka
- Eksplodirala bomba ispod automobila u Mostaru
...
..
.
Agresivni migranti divljaju i ta prica...
p.s.: ovakav kriminal je logicna posljedica tretmana tih ljudi.
- triconja
#4128 Re: Migranti u BiH
Pa i jeste, da su ih sve u epbih i bhtelekom zaposlili nista od ovog ne bi bilo 
-
paladinka
#4129 Re: Migranti u BiH
Puno strasnije zvuci kriminal od stranca nego od domacina ,to je svugdje tako .
- animals
#4130 Re: Migranti u BiH
Pa domace je domace..paladinka wrote:Puno strasnije zvuci kriminal od stranca nego od domacina ,to je svugdje tako .
-
paladinka
#4131 Re: Migranti u BiH
Jest , domaci kriminal se akceptira .animals wrote:Pa domace je domace..paladinka wrote:Puno strasnije zvuci kriminal od stranca nego od domacina ,to je svugdje tako .
- animals
#4132 Re: Migranti u BiH
Pa da..jos se i nagradjuje, napredovanjem u sluzbi..paladinka wrote:Jest , domaci kriminal se akceptira .animals wrote:Pa domace je domace..paladinka wrote:Puno strasnije zvuci kriminal od stranca nego od domacina ,to je svugdje tako .
-
paladinka
#4133 Re: Migranti u BiH
Eto , sta se sekiramo radi par pijanih i napusenih 
- animals
#4134 Re: Migranti u BiH
P nije bas tako..paladinka wrote:Eto , sta se sekiramo radi par pijanih i napusenih
do ce meni on doci iz daleke zemlje i praviti sranja u mom dvoristu..
u mom dvoristu pravim sranje ja valjda..
zar nije tako..
-
paladinka
#4135 Re: Migranti u BiH
Pridzavas se ti zakona u svojoj drzavi ...ali bas .... dobro razmisli...animals wrote:P nije bas tako..paladinka wrote:Eto , sta se sekiramo radi par pijanih i napusenih
do ce meni on doci iz daleke zemlje i praviti sranja u mom dvoristu..
u mom dvoristu pravim sranje ja valjda..
zar nije tako..
-
biscanka2
#4136 Re: Migranti u BiH
[quote="paladinka"][quote="animals"]Puno strasnije zvuci kriminal od stranca nego od domacina ,to je svugdje tako .[/quote
Pa "domaci" krimainalci su drzavljani svoje zemlje snjima se moras boriti ali stranih zemalja kriminalci
(jos ilegalno u drzavu kao izbjeglice usli) e, to vec nemoras.
U Njemackoj je donesena odluka da se takvi odmah u njihove zemlje deportuju.
Pa "domaci" krimainalci su drzavljani svoje zemlje snjima se moras boriti ali stranih zemalja kriminalci
-
paladinka
#4137 Re: Migranti u BiH
Pa eto super , nadamo se svi kriminalci , jesi ti isto cista ?biscanka2 wrote:paladinka wrote:animals wrote:Puno strasnije zvuci kriminal od stranca nego od domacina ,to je svugdje tako .[/quote
-
paladinka
#4138 Re: Migranti u BiH
Svi se mi pravimo kao superljudi ali nema balkanca koji nije zapadni sistem makar jednom zajebo , to je istina.
- insomnia78
#4139 Re: Migranti u BiH
E pa dobro. Nista onda
- animals
#4140 Re: Migranti u BiH
Mi moremo..paladinka wrote:Svi se mi pravimo kao superljudi ali nema balkanca koji nije zapadni sistem makar jednom zajebo , to je istina.
takav nam je genetski kod..
ali nemoj da nam drugi prave sranja u nasu drzavu.....nemoj...nemoj...
- insomnia78
#4141 Re: Migranti u BiH
Znaci isto je zajebari sistem i provaljivati u objekte?
- CPT
#4142 Re: Migranti u BiH
pitaj Al Caponeainsomnia78 wrote:Znaci isto je zajebari sistem i provaljivati u objekte?
-
paladinka
#4144 Re: Migranti u BiH
Koju vasu drzavu? Sta si ti toj drzavi dao? ili sta si uzeo?animals wrote:Mi moremo..paladinka wrote:Svi se mi pravimo kao superljudi ali nema balkanca koji nije zapadni sistem makar jednom zajebo , to je istina.
- CPT
#4145 Re: Migranti u BiH
zarad nije al capone zavrsio u zatvoru (dugo) zbog sistema in ne zbog konkretnih provala? kad vec zapinjes?insomnia78 wrote:Kakva poredjenja
kradja je kradja
- animals
#4147 Re: Migranti u BiH
dao joj mladost..dobio k....paladinka wrote:Koju vasu drzavu? Sta si ti toj drzavi dao? ili sta si uzeo?animals wrote:Mi moremo..paladinka wrote:Svi se mi pravimo kao superljudi ali nema balkanca koji nije zapadni sistem makar jednom zajebo , to je istina.
-
paladinka
#4148 Re: Migranti u BiH
Ah, dobio ovo ono , nije bitno...ali mnoge stvari se nisu korektno napravile , zar ne ?
- animals
#4149 Re: Migranti u BiH
paladinka wrote:Ah, dobio ovo ono , nije bitno...ali mnoge stvari se nisu korektno napravile , zar ne ?
Gdje..
- animals
#4150 Re: Migranti u BiH
problem nastaje kad dodje neki tamo Arap i mene nozem ubode,,
ma neces kurvin sine..neces..
da me moj susjed ubode, e to je u redu..
ali nece neki Arap..neces kurvin sine..neces...
ma neces kurvin sine..neces..
da me moj susjed ubode, e to je u redu..
ali nece neki Arap..neces kurvin sine..neces...