Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
markomilanov
#4126 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
http://mondo.rs/a1067167/Sport/Fudbal/R ... i-BiH.html
vec su izabrali
vec su izabrali
- luckylaka
#4127 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Niti je Pape i Barbarez strucnjaci(de samo nadji gdje sam to napisao) niti je Amar i Okuka strucnjaci(za reprezentaciju)Bazinga1234 wrote:Pretjeruješ. Tebi su Pape i Barbarez stručnjaci a Robi nije.luckylaka wrote:Htjeli mi to priznati ili ne (neki naravno nece)u igri su ostala dva levata .Jedan levat kao fudbaler i strucnjak ,drugi levat kao strucnjak.Bujrum izaberite boljeg levata.
-
Bazinga1234
#4128 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Moguće da sam te zamjenio s nekim al cini mi se da si bas ti pisao da je Barbareza dobar zbog autoriteta i sl...luckylaka wrote:Niti je Pape i Barbarez strucnjaci(de samo nadji gdje sam to napisao) niti je Amar i Okuka strucnjaci(za reprezentaciju)Bazinga1234 wrote:Pretjeruješ. Tebi su Pape i Barbarez stručnjaci a Robi nije.luckylaka wrote:Htjeli mi to priznati ili ne (neki naravno nece)u igri su ostala dva levata .Jedan levat kao fudbaler i strucnjak ,drugi levat kao strucnjak.Bujrum izaberite boljeg levata.
Never mind
- luckylaka
#4129 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pretjeruješ. Tebi su Pape i Barbarez stručnjaci a Robi nije.[/quote]
Niti je Pape i Barbarez strucnjaci(de samo nadji gdje sam to napisao) niti je Amar i Okuka strucnjaci(za reprezentaciju)[/quote]
Moguće da sam te zamjenio s nekim al cini mi se da si bas ti pisao da je Barbareza dobar zbog autoriteta i sl...
Never mind[/quote]
Ma kakav bolan Barbarez.Prije bi predlozio Bajramovica ili Rahimica ,bar negdje i nesto rade,premda ni to nije rjesenje.Ali opet nasi prijedlozi se ne pikaju nigdje i ovo sto imamo kao kandidate je katastrofa.
Niti je Pape i Barbarez strucnjaci(de samo nadji gdje sam to napisao) niti je Amar i Okuka strucnjaci(za reprezentaciju)[/quote]
Moguće da sam te zamjenio s nekim al cini mi se da si bas ti pisao da je Barbareza dobar zbog autoriteta i sl...
Never mind[/quote]
Ma kakav bolan Barbarez.Prije bi predlozio Bajramovica ili Rahimica ,bar negdje i nesto rade,premda ni to nije rjesenje.Ali opet nasi prijedlozi se ne pikaju nigdje i ovo sto imamo kao kandidate je katastrofa.
-
kudrilo
#4130 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Barbarez je meni drag ko da mi je familija, ali je veća kocka za izabrati od bilo kojeg predloženog. Trener mora imati i znanje, mora ga znati prenijeti i sl. Pa ko god je trenirao bilo koji timski sport zna da ne moraju svi jednako i dobro razumjeti igru i biti taktičari. Razne su uloge.
Da je neka druga situacija, pa ok, haj daj mu priliku, možda bude bum, ali pred sljedećim selektorom je jeben posao za početnika.
Da je neka druga situacija, pa ok, haj daj mu priliku, možda bude bum, ali pred sljedećim selektorom je jeben posao za početnika.
-
RtrnOfSalisbury
#4131 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
cudo kako se meske nije glasio da je jos uvijek na raspolaganju
i da bi rado preuzo selektorko upraznito mjesto, pa morebit i za manju platu. bih ima sve sanse i preduslove da dobro potone, jos ako se trevi neka zajebata grupa nece se oporavit do sudnjeg dana, a na naplatu mora doc i forsiranje raznoraznije rovokopaca i bombasa i naguzivaca. vrijeme je potroseno na nista a to se nedje mora vratit. voljni faktor igraca nije bas na nivou al zato faktor srece morebit se okrene novom selektoru. da je makar izvuc neku drupu dje se more necem nadat 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4132 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Budala je svako ko se prihvati raditi ista sa nasim sveznalicama.
Fuj...
Fuj...
- luckylaka
#4133 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jedino pametno rjesenje je da odustanu Amar i RobiChmoljo wrote:Budala je svako ko se prihvati raditi ista sa nasim sveznalicama.
Fuj...
- BarbaDue
#4134 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Robi će odustati ako neki princip bude u pitanju. Ovaj drugi bi ga vjerujem pogazio. Opet nisam siguran, to je moje viđenje. manijaci ga bolje poznaju, jel principijalan?luckylaka wrote:Jedino pametno rjesenje je da odustanu Amar i RobiChmoljo wrote:Budala je svako ko se prihvati raditi ista sa nasim sveznalicama.
Fuj...
-
RtrnOfSalisbury
#4135 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
... ovaj prvi je vec uso u legendu samom prijavom. podsjeca me na jednog tipa koji se prijavio na oglas za mjesto nekakvog menadjera jedne velike kompanije i to nista manje neg za aziju. sto je najveca sega ljudi ga pozvali na testiranja i razgovoreluckylaka wrote:Jedino pametno rjesenje je da odustanu Amar i RobiChmoljo wrote:Budala je svako ko se prihvati raditi ista sa nasim sveznalicama.
Fuj...
-
markomilanov
#4136 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Mene čudi kako ljudi u savezu nemaju širinu,safet i meša iz sarajeva,sad guraju Amara ko da biraju izbornika sarajevskog kantona,pa ljudi ovo je bosna,jel sve što valja u bih dolazi iz sarajeva,kako ne vide perfidnu igru govnara iz rs,uzimaju pare iz saveza ,ništa ne doprinose,pristaju na mahalske,političke,rodjačke talove,rade za dodika.Zašto čoveče posle Safeta i Mehmeda,guraš Amara,koji je potencijalna bomba,koji već sada izaziva kontraverze,pa nije bosna samo u sarajevu.
- insomnia78
#4137 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ni Pape ni Meša nisu. Iz Sa.
-
Melbourne_Australia
#4138 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zadnja tri selektora nisu iz Sarajeva...Ali bitno je bubnuti a ovi isti kao ovaj se upale
Jedan iz Zavidovica, drugi iz Visegrada a treci iz Travnika 
-
RtrnOfSalisbury
#4139 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
ne znam(o) kako je rjesito pitanje smjestaja i toplog obroka. ako selektor ima gajbu u sarajvu morebit se ne placa smjestaj i hrana i prevoz sto je velika usteda u ova teska vremena. doduse danas postoje kazete i internet pa se more selektorovat i na daljinu.
- BHF_Manijak
#4140 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kakve veze ima kakav je fudbaler bio, svedska sveznalice?It_is_a_Leclerc wrote:Uz bitnu razliku da je Prosinečki bio vrlo dobar fudbaler dok je Amar Osim uvijek bio polutalentovani gotovan čiji je najveći uspjeh nekoliko puta, bog te pita kako, osvojena brdsko-planinska nazovi liga BiH. Ono, kud će suza nego na oko.
Idemo prema četvrtom šeširu. Ravno do dna.
Ali bitno je da se ono sa svojim pametovanjem javi na svakoj mogucoj temi, ono sve zna, njemu se satro nesto gadi, iz ugodne Svedske naslo se da hrak-pljuc po svemu nasem...
-
markomilanov
#4141 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kako si vickast,ljudi karijere napravili u sarajevu ,vezani za sarajevo,bira ih sarajevo,svi znamo ko će biti posle Amara,biće Husref,Mirza,Dino,Sakib,njih će podržati govna iz rs,koji vole bosnu kao što je voli dodik,ko će posle ove rašomodnijade,pristati da razgovara sa savezom,zašto bježite od činjenice da bosanski treneri bez obzira na nacionalnost ponikli u bih, nemaju kapacitet da budu izbornici.Melbourne_Australia wrote:Zadnja tri selektora nisu iz Sarajeva...Ali bitno je bubnuti a ovi isti kao ovaj se upaleJedan iz Zavidovica, drugi iz Visegrada a treci iz Travnika
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#4142 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Al najace je da se Sven Goran uvrijedio malom ponudom
Sta si mislio pm da smo afrička zemlja u kojoj diktator okreće milijarde na krvavim dijamantima pa će tebe platiti milione da bi se zajebavo
Sta si mislio pm da smo afrička zemlja u kojoj diktator okreće milijarde na krvavim dijamantima pa će tebe platiti milione da bi se zajebavo
-
Melbourne_Australia
#4143 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa gdje ce to karijeru u fudbalu napraviti?? u Zvorniku?? ili u Bihacu?? ili Vlasenici??markomilanov wrote:Kako si vickast,ljudi karijere napravili u sarajevu ,vezani za sarajevo,bira ih sarajevo,svi znamo ko će biti posle Amara,biće Husref,Mirza,Dino,Sakib,njih će podržati govna iz rs,koji vole bosnu kao što je voli dodik,ko će posle ove rašomodnijade,pristati da razgovara sa savezom,zašto bježite od činjenice da bosanski treneri bez obzira na nacionalnost ponikli u bih, nemaju kapacitet da budu izbornici.Melbourne_Australia wrote:Zadnja tri selektora nisu iz Sarajeva...Ali bitno je bubnuti a ovi isti kao ovaj se upaleJedan iz Zavidovica, drugi iz Visegrada a treci iz Travnika
- fosna2014
#4144 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Mijenjajte anketu:
Prosinecki ili Osim
Prosinecki ili Osim
-
Nadzorna_ploca
#4145 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kad izaberu Osima valjda me probude i kazu da je ruzan san..
- Edin H.
#4146 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nije ba Goran, nego Yoran (ovo je upuceno i Lederecu).mali_milojica wrote:Al najace je da se Sven Goran uvrijedio malom ponudom![]()
Covjeku trebaju pare, voli atraktivne i skupe za odrzavanje zene - recimo Ulriku i Nancy, a nije bas nesto zgodan.
Tushno je gajbu u Londonu za £4.5 mil., znaci da bi bio produktivan i kreativan mora biti okruzen luksuzom.
Neka mu ponude Slobodanovu, pardon Ganicevu vilu.
- It_is_a_Leclerc
#4147 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne izmišljaj.BHF_Manijak wrote:Kakve veze ima kakav je fudbaler bio, svedska sveznalice?It_is_a_Leclerc wrote:Uz bitnu razliku da je Prosinečki bio vrlo dobar fudbaler dok je Amar Osim uvijek bio polutalentovani gotovan čiji je najveći uspjeh nekoliko puta, bog te pita kako, osvojena brdsko-planinska nazovi liga BiH. Ono, kud će suza nego na oko.
Idemo prema četvrtom šeširu. Ravno do dna.Prosinecki je recimo i od Mourinha pa najmanje 3 puta bolji fudbaler bio, poznatiji, priznatiji...
![]()
Ali bitno je da se ono sa svojim pametovanjem javi na svakoj mogucoj temi, ono sve zna, njemu se satro nesto gadi, iz ugodne Svedske naslo se da hrak-pljuc po svemu nasem...
Sviju ćemo vas smatrati odgovornim kad se Osim pokaže kao još jedan fijasko.
- BHF_Manijak
#4148 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
S Prosineckim bi se proslavili.
Sta vam je ba, nas problem je sistemske prirode. Mozes i Ancelottija za selektora dovesti, medjutim korjen problema je Savez nehljebovski. Ova struktura vrlo je blizu da bude pandan vremenu Ilje, Sulje i ostalih idiota...
Sta vam je ba, nas problem je sistemske prirode. Mozes i Ancelottija za selektora dovesti, medjutim korjen problema je Savez nehljebovski. Ova struktura vrlo je blizu da bude pandan vremenu Ilje, Sulje i ostalih idiota...
- leškarenje
#4149 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zamisli ovo,Anceloti selektor...on je katolik jel,pomocnici Nestorovic i Djurbuzovic
jer mora biti nacionalni kljuc i moraju biti likovi koji se vrte 100 godina po raznim selekcijama.....
Al se aktiviraju svi lobisti
source
http://--- NO LINKS ---/clanak/Fudbal/4555 ... ezentacije
Al se aktiviraju svi lobisti
source
http://--- NO LINKS ---/clanak/Fudbal/4555 ... ezentacije
-
markomilanov
#4150 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
U sfrj je bio nacionalni ključ,ali ipak su igrali najbolji,nije mogoa neko da zaluta u 11 samo zbog nacionalnosti u repku,baljić,hadžibegić,jozić,,baždarević,sušić,svestan sam ja da su pre hrvati i srbi pre birali susede,ali sada je to sve približno,probelm je što hrvati i srbi iz saveza,ništa ne rade da bi poboljšali rad saveza ili privukli nekog igrača da igra za repku,njima su važne samo pare,oni bi prihvatili bilo koga na klupi i da dolazi iz jemana i omana ,jer oni se plaše da bi srbin ili hrvat mogao ostvariti uspeh sa bih repkom,a ovi mutanti iz federacije jedva čekaju da postave bošnjaka,čiji je jedini kvalitet što je patriota,da se ne bi zamerili raji,da bi se sa nekim utalili,da bi dobili neku privilegiju,zaposlili djete u distribuciju,minisatrastvo.