Zahiragić opet jaše

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#4126 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kakavdanakneiskustvu »

sadie_forever wrote:
Ommadawn wrote:
sadie_forever wrote:

Nije tacno,bosnjaci su u vjeri isto kao i drugi muslimanski narodi.Prije sam mislila kako smo previse sekularni za islam,a onda sam upoznala ovdje izbjeglice koje drugi dan mjenjaju imena sa muhamed u peter itd...isto tako pola od ovih sirijaca ovdje jede svinjetinu neki cak tvrde da boga nema.nije ni cudo sto je islammski svijet tu gdje jeste,dok smo se drzali vjere bili smo sila sad kako smo klosari koji se ulizuju zapadu postali smo niko i nista
Pa sta ti onda radis na Zapadu?
pa upravo jer smo niko i nista,ne mozes ti sam biti neko i nesto :D

fascinantno razumijevanje postavljenog pitanja,jos fascinantniji odgovor
kakavdanakneiskustvu

#4127 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kakavdanakneiskustvu »

Seyfo wrote:Šta li naš junak kaže za poplave?

Dešavaju se ,po njemu, jer:

a)nismo dovoljno dobri muslimani

b)sistem nije dovoljno učinio da zaštiti narod od poplava;

ili

c) narod je kriv jer nije dovoljno slijedio SDA, pa su koju godinu iza rata bili opozicija i trenutno nisu u Kantonu Sarajevo; eh taj narod je kriv, taj što ih nije dovoljno slijedio. Naravno nOOOOrod znOO je uradio mnogo i nemoguće pa se spriječila apokalipsa da nas nema nijedan s glavom iznad vode, ali treba još, treba više i biće samo ako budu na vlasti vječno;

Pitanje je sad?

znaci i u prijedoru su poplave jer građani prijedora nisu dovoljno muslimani
nivla

#4128 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nivla »

90minut wrote:Haris je dobar momak samo što mu se zamjera jer je u vjeri.
haris je obicni kloc, a ako je ono tipican primjer muslimana onda sam ja ateista i cafir, ono je tipican primjer balije u najgorem mogucem smislu i da smo danas u staroj jugoslaviji, bio bi taj isti haris u prvom safu onih koji idu da ruse dzamije, potvara protiv drugih ne bi li uh poslao na goli otok, zajedno sa onim sto ga okruzuju i podrzavaju
90minut

#4129 Re: Zahiragić opet jaše

Post by 90minut »

ti znas
Chisum

#4130 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chisum »

sadie_forever wrote:

Nije tacno,bosnjaci su u vjeri isto kao i drugi muslimanski narodi.Prije sam mislila kako smo previse sekularni za islam,a onda sam upoznala ovdje izbjeglice koje drugi dan mjenjaju imena sa muhamed u peter itd...isto tako pola od ovih sirijaca ovdje jede svinjetinu neki cak tvrde da boga nema.nije ni cudo sto je islammski svijet tu gdje jeste,dok smo se drzali vjere bili smo sila sad kako smo klosari koji se ulizuju zapadu postali smo niko i nista
Ovaj je jaci od onog Svedjanina "Semirizsvemira".... :lol: :lol:

M92 klasika... Drzi predavanje o eroziji islama u Bosnjaka, a dupe ankerovano za Skandinaviju - ne bi ga pet bogova moglo delozirati i vratiti medju bracu, da pogura ovo oko "pravog puta" malo... :lol:

Nesto na liniji srpskog obozavanja Putina i Rusije... iz Kambere i Beca.
kakavdanakneiskustvu wrote:
fascinantno razumijevanje postavljenog pitanja,jos fascinantniji odgovor
:lol:
Last edited by Chisum on 17/05/2019 09:34, edited 1 time in total.
nivla

#4131 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nivla »

90minut wrote:ti znas
vidim po istupima istog, haris je glupko, to se u njegovim javnim istupima vidi, a jos vise kad ga upoznas uzivo, da nije sda nikad ne bi bio bivsi predsjednik spusa i fanasnji savjetnik za kurce i palce, evo sad imas i inspekcijski nalaz da je zadnji izbor u spusu bio nezakonit, a opet je modus operandi trenutnog sastava spusa kao i zahirovicev
zalosno je da on otvori sesiju na klubu 99, jer ako je hare intelektualac e onda smo u qrcu svi skupa

@sadie
ove izdrkotine da su svi bosnjaci muslimani okaci macky o rep, nisam bas siguran da se bosanski franjevci izjasnjavaju kao muslimani, naziv bosnjak koji bi trebao oznaciti drzavu kojoj neko pripada je bas zbog rezonovanja koje ti imas neprihvacen medju nemuslimanskim i ateistickim/agnostickim krugovima
Last edited by nivla on 17/05/2019 09:34, edited 2 times in total.
Chisum

#4132 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chisum »

dupli
90minut

#4133 Re: Zahiragić opet jaše

Post by 90minut »

Pametniji je od 90 posto onih koji ga pljuju ovdje ne zanima me da li ce docekati sutrašnji dan lik, al' to je cinjenica.

Treba isto odvojiti jedno od drugog jer ti trenutno kako pišeš covjek bi rekao da se on pita za nešto veliko..

Ma Sadie je ocigledno vani negdje smijesno je pricati kad uporediš pricu izvan države s realnom situacijom.
Bukvalno ako ima 10 posto vjernika pravih među bošnjacima to je puna kapa.
Henry Chinaski

#4134 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Henry Chinaski »

Nemam nikakvih problema sa njegovom vjerom ili koliko je pametniji od forumaša.
Ali ako je on naša politička ili intelektualna budućnost, u velikim smo govnima. Mora mu se priznati da je ambiciozan ali nikad nisam stekao utisak da je stvarno željan znanja, da je tolerantan, da ima i najmanju želju da razmišlja izvan okvira u koje ga ne neko ukalupio niti da više želi raditi za opšte dobro nego za svoje.
Smatram da je mediokritet koji u malo obrazovanijoj sredini ne bi imao nikakvu šansu.

Realno, niko ko želi neki lični razvoj i proširivanje znanja i karaktera, nikad se ne bi zaposlio u učmaloj državnoj firmi.
zubi

#4135 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zubi »

nivla wrote:
90minut wrote:Haris je dobar momak samo što mu se zamjera jer je u vjeri.
haris je obicni kloc, a ako je ono tipican primjer muslimana onda sam ja ateista i cafir, ono je tipican primjer balije u najgorem mogucem smislu i da smo danas u staroj jugoslaviji, bio bi taj isti haris u prvom safu onih koji idu da ruse dzamije, potvara protiv drugih ne bi li uh poslao na goli otok, zajedno sa onim sto ga okruzuju i podrzavaju
da.
Seyfo

#4136 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

Preživljavaju najprilagodljiviji, vazda bilo i biće, a sad se potrefio takav vakat da najviše odgovara intelektualno plitkom, ograničenom i primitivnom polusvjetu, i mnogi su se u tome našli.
Potrefilo se da su takvi u onom prijašnjem vaktu mahom bili zadnja rupa na svirali, nizašta se nisu pitali, neobrazovani sa maksimalnim dosegom da budu prosjek.
Naravno da im je sada bolje i da pljuju taj prijašnji vakat.
insomnia78

#4137 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Jok upravo suprotno. Ovaki su bili skojevci, ovo, ono
Seyfo

#4138 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

E jbga
insomnia78

#4139 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Sta jbg? Mislis da je vecina bila u KP iz ubjedjenja?
sadie_forever

#4140 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sadie_forever »

nivla wrote:
90minut wrote:ti znas
vidim po istupima istog, haris je glupko, to se u njegovim javnim istupima vidi, a jos vise kad ga upoznas uzivo, da nije sda nikad ne bi bio bivsi predsjednik spusa i fanasnji savjetnik za kurce i palce, evo sad imas i inspekcijski nalaz da je zadnji izbor u spusu bio nezakonit, a opet je modus operandi trenutnog sastava spusa kao i zahirovicev
zalosno je da on otvori sesiju na klubu 99, jer ako je hare intelektualac e onda smo u qrcu svi skupa

@sadie
ove izdrkotine da su svi bosnjaci muslimani okaci macky o rep, nisam bas siguran da se bosanski franjevci izjasnjavaju kao muslimani, naziv bosnjak koji bi trebao oznaciti drzavu kojoj neko pripada je bas zbog rezonovanja koje ti imas neprihvacen medju nemuslimanskim i ateistickim/agnostickim krugovima

aaaa tito i drzavo,,kakvi bolan franjevci kakvi bakraci? uzeli ste sacicu franjevava koji postoje u knjigama(mahom onaj tip iz 18 stoljeca) i koji iskazuju ljubav prema BIH(sto rade i najgori cetnici jer svi se oni bore za BIH da bude njihova) i uzimate ih kao primjer katolika bosnjaka.Aman nadji i takve uzivo,da ih ima reprezentativan broj a ne neku figuricu ala zeljko komsic,koja znaci njima tamo isto kao nama emir kusturica.eto prosto i jasno sazeto! znaci ne glupiraj se.

Popis je pokazao bosnjak vjera islam 99,7% ostali su mahom ateisti .tek onda krscani.znaci islam je vise zastupljen nego kod turaka na popisima.islamski smo narod ,bwz obzira sto je rakija bila i ostala popularna :D ali i nju smo dobili od turaka pa jbg :D :D
90minut

#4141 Re: Zahiragić opet jaše

Post by 90minut »

Tacno sam sam sebi šamar opalio.

Kad si zadnji put bila u BiH hodala malo kroz ulice svratila do kafica i to?

Jesi li od rođenja tamo?

Kakav ba popis te spopao drug se izjasnio kao bosnjak-musliman i ja isto kao bosanac-musliman eno ga krha boga na svakom koraku.

Bukvalno 10 posto vjernika među bošnjacima je puna kapa ostalo sve kjafiri od kojih polovina voli pršutu pojest baš nemaš dodira s realnoscu.

Aha eto te ispod nadopunila si se nisi znaci toliko izvan igrališta.

Pa dobro onda sam i ja musliman nema veze što ponekad svinjetine pojedem grcnem rakije.
sadie_forever

#4142 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sadie_forever »

90minut wrote:Tacno sam sam sebi šamar opalio.

Kad si zadnji put bila u BiH hodala malo kroz ulice svratila do kafica i to?

Jesi li od rođenja tamo?

Kakav ba popis te spopao drug se izjasnio kao bosnjak-musliman i ja isto kao bosanac-musliman eno ga krha boga na svakom koraku.

Bukvalno 10 posto vjernika među bošnjacima je puna kapa ostalo sve kjafiri od kojih polovina voli pršutu pojest baš nemaš dodira s realnoscu.
tako je svugdje,razlika je sto jedan svedjanin ima 50% ateista a bosnjo psuje Boga ali hajde mu udari na dzamiju pljunut ce na tebe.to je ta razlika izmedju civilizacije i nazadnosti ,kod nas i kod muslimanskog naroda opcenito je nazadnost velika mana,nema vjernika ali niko nije hrabar da se odrekne vjere.tako je i kod turaka,svih muslimanskih naroda .zbog toga smo dno dna
90minut

#4143 Re: Zahiragić opet jaše

Post by 90minut »

Ne tripuj se krhni mu dzamiju krhnuce je i on odma poslije toga i Aliju.

Zato i jesmo nakaradni ja licno bi volio da su svi redom oko mene vjernici tad ne bi bili rahat država i davno bi se vratili u rat da se vrati izgubljeno.
sadie_forever

#4144 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sadie_forever »

90minut wrote:Ne tripuj se krhni mu dzamiju krhnuce je i on odma poslije toga i Aliju.

Zato i jesmo nakaradni ja licno bi volio da su svi redom oko mene vjernici tad ne bi bili rahat država i davno bi se vratili u rat da se vrati izgubljeno.

Zavisi,da nisi mozda iz tuzle ili ? :D

najbolji su ti meni bosnje,i to oni koji piju i tripuju su na neku armiju BIH,takvi su uvijek prvi kad treba donirat za dzamiju,najvise daju..to je nama hodza davno rekao ..u dzamiju nikada nije usao ali je vise dao dzamiji nego vecina onih koji vise u njoj

i da koliko god smo losi,evo niko od mojih poznanika ne pije tokom ramazana ,eto i to je nesto :mrgreen: mislim da alkohol opada tokom ramazana drasticno,i to se bas svugdje vidi,osim u sa gdje su turisti zavarali situaciju
Last edited by sadie_forever on 17/05/2019 13:27, edited 1 time in total.
Trebam te

#4145 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Trebam te »

MensurM wrote:HARIS ZAHIRAGIĆ ZAVOD ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA KANTONA SARAJEVO SARAJEVO, OPŠTINA NOVO SARAJEVO, UL. LOŽIONIČKA BR. 2 SARADNIK ZA POSLOVE UPRAVNOG ODBORA VSS 1 887,16 KM
Hehehe a sta on zna o zdravstvu :D :run: Zahiragic je gdje se lova vrti :lol:
90minut

#4146 Re: Zahiragić opet jaše

Post by 90minut »

sadie_forever wrote:
90minut wrote:Ne tripuj se krhni mu dzamiju krhnuce je i on odma poslije toga i Aliju.

Zavisi,da nisi mozda iz tuzle ili ? :D

najbolji su ti meni bosnje,i to oni koji piju i tripuju su na neku armiju BIH,takvi su uvijek prvi kad treba donirat za dzamiju,najvise daju..to je nama hodza davno rekao ..u dzamiju nikada nije usao ali je vise dao dzamiji nego vecina onih koji vise u njoj

i da koliko god smo losi,evo niko od mojih poznanika ne pije tokom ramazana ,eto i to je nesto :mrgreen: mislim da alkohol opada tokom ramazana drasticno,i to se bas svugdje vidi,osim u sa gdje su turisti zavarali situaciju
Ti stvarno lupaš tacno si me nasmijala.

Istina je to živa što kazes kad nije ramazan u toku smrce spid voli na vrat na nos udarit po rakiju i dođe ramazan odma pojedinci kazu ne pijem pitaš što pa kaže ramazan.

Mi smo davno nekad pokoreni i bili primorani preci na islam od tad se ništa nije promjenilo i dalje su navike iste kod više od 90 posto ljudi.
broj dva

#4147 Re: Zahiragić opet jaše

Post by broj dva »

90minut wrote:Pametniji je od 90 posto onih koji ga pljuju ovdje ne zanima me da li ce docekati sutrašnji dan lik, al' to je cinjenica.

Treba isto odvojiti jedno od drugog jer ti trenutno kako pišeš covjek bi rekao da se on pita za nešto veliko..

Ma Sadie je ocigledno vani negdje smijesno je pricati kad uporediš pricu izvan države s realnom situacijom.
Pitaj pametnog Hareta kako mu se zove ono švicarsko more pa da i ti i ja nešto naučimo.
90minut

#4148 Re: Zahiragić opet jaše

Post by 90minut »

broj dva wrote:
90minut wrote:Pametniji je od 90 posto onih koji ga pljuju ovdje ne zanima me da li ce docekati sutrašnji dan lik, al' to je cinjenica.

Pitaj pametnog Hareta kako mu se zove ono švicarsko more pa da i ti i ja nešto naučimo.
Sjecam se toga mislio je na nešto drugo, to je vec jasno.

Ponavljam ne zanima me da crkne sutra on ja ili ti cinjenice su cinjenice nama ostaje jedino da pljujemo ovdje, a uživo da se izbjegava očni kontakt.
wewa

#4149 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

tacno, da ne bi stradao ocni zivac, od stresa :cry:
insomnia78

#4150 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Cuj davno nekad primorani. Ko te primoro?
Post Reply