Gdje na more? - 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, ... 2057, 2058

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
zippoo87

#4126 Re: Gdje na more? - 2018

Post by zippoo87 »

zlo zlo wrote:nego zna netko gdje ima kupit podstavljenih kupačih kostima, ko pernate jakne... da se ne smrznem :lol: :lol:
samo obuces krznene papuce i grije po cijelom tijelu...noge su najbitnije :-D
animals

#4127 Re: Gdje na more? - 2018

Post by animals »

zippoo87 wrote:
zlo zlo wrote:nego zna netko gdje ima kupit podstavljenih kupačih kostima, ko pernate jakne... da se ne smrznem :lol: :lol:
samo obuces krznene papuce i grije po cijelom tijelu...noge su najbitnije :-D
Mislis vunene..do koljena..
zlo zlo

#4128 Re: Gdje na more? - 2018

Post by zlo zlo »

možemo se mi zajebavat, ali jao si ga onima koji uplatili početak 6 ljetovanje, tu najviše klinci na maturalcima najebu :lol: :lol:

Doduše ja bi ovaj vikend na kupanje da nije ovako, prosle god bila u to doba i bilo super. :twisted:
animals

#4129 Re: Gdje na more? - 2018

Post by animals »

zlo zlo wrote:možemo se mi zajebavat, ali jao si ga onima koji uplatili početak 6 ljetovanje, tu najviše klinci na maturalcima najebu :lol: :lol:

Doduše ja bi ovaj vikend na kupanje da nije ovako, prosle god bila u to doba i bilo super. :twisted:
Ja provjereno uvijek krajem jula..
bude uvijek 40 stepeni..
zippoo87

#4130 Re: Gdje na more? - 2018

Post by zippoo87 »

zlo zlo wrote:možemo se mi zajebavat, ali jao si ga onima koji uplatili početak 6 ljetovanje, tu najviše klinci na maturalcima najebu :lol: :lol:

ne moze skolarcima vrijeme pokvariti ekskurziju,nema boga...to je mladost,ludost...nema tu vrijeme sta uticati :D
Melo15

#4131 Re: Gdje na more? - 2018

Post by Melo15 »

Neka preporuka za Albaniju? Kakav je Drač?
beni-bu-man

#4132 Re: Gdje na more? - 2018

Post by beni-bu-man »

Melo15 wrote:Neka preporuka za Albaniju? Kakav je Drač?
Prljav
Filadendron96

#4133 Re: Gdje na more? - 2018

Post by Filadendron96 »

Preporuka za apartman za 2 osobe, Dalmacija? Što se tiče cijene planiram otprilike 35-60 EUR max po nocenju, 5-6 noćenja. Nekoliko mjesta koja su mi se svidjela: Brela, Tučepi, Sreser, Žuljana, Drače, Lovište, Baška voda, Kućište, Živogošće, Komarna, Cavtat, Podstrana, Mlini, Kupari, Trsteno. Ima ih puno, znam haha. Iskreno bih volio nešto južnije od Dubrovnika ili između Neuma i Splita. Također mi je bitno da je udaljeno od luka ili marina.
Mogu i prijedlozi za otoke.
Što se tiče perioda planiram negdje sredinom septembra, možda i krajem ili početkom mjeseca. Volio bih pronaći noćenje sa doručkom, klimatiziran apartman sa kupatilom i ako je moguće sa kuhinjom i Wi-Fi internetom.
Znam da je ovo vjerojatno niska cijena za moje neke zahtjeve, s obzirom koliko su podignute cijene zadnjih godina, ali opet imam neku nadu da ću uspjeti nešto pronaći i da se baš odmorim. Što se tiče nekih dodatnih detalja, ne tražim mjesto sa noćnim životom, ali je poželjno da ima trgovina, pekara ili bankomat, i točeni sladoled, mada ovo zadnje ne mora biti haha.
Hvala vam unaprijed i pozdrav!
banjaluka078

#4134 Re: Gdje na more? - 2018

Post by banjaluka078 »

Ako ti Kaštela dolaze u obzir, javi mi se. Bila sam prošle sedmice, u fantastičnom apartmanu, samo je džezva nedostajala. Cijena je bila super, ali sam rezervisala dosta ranije. Na bookingu je, ali imam podsjetnicu, pa možeš kontaktirati direktno s gazdaricom. Plaža ok, čista, nema previše hladovine, ali ima besplatan tuš, kabine za presvlačenje, kafić, fast food, pekaru, sladoled, sve na dvije minute hoda. U blizini apartmana i pekara i market, ali i autobuska stanica, tako da možeš i Trogir i u Split, a da se ne peglaš s parkingom i vožnjom.
vjesticanametli

#4135 Re: Gdje na more? - 2018

Post by vjesticanametli »

Daj pls i meni :-D hvala unapriiid
banjaluka078

#4136 Re: Gdje na more? - 2018

Post by banjaluka078 »

vjesticanametli wrote:Daj pls i meni :-D hvala unapriiid
Imaš poruku. :)
vjesticanametli

#4137 Re: Gdje na more? - 2018

Post by vjesticanametli »

:thumbup:
nlt

#4138 Re: Gdje na more? - 2018

Post by nlt »

Daj i meni pliz
Gandra_1

#4139 Re: Gdje na more? - 2018

Post by Gandra_1 »

Ne znam iskreno za Kaštele šta vas tamo privlaci, osim eventualno jeftinijeg malo smještaja...
Ja sam bio prošle godine 5 dana u Kaštel gomilici i prošao sam sve Kaštele i nisam se tamo niti jedan dan okupao, svaki dan sam išao u Split na kupanje... Jednostavno ili nema plaže ili nije ništa posebno..
banjaluka078

#4140 Re: Gdje na more? - 2018

Post by banjaluka078 »

Meni se učinilo da sam vidjela plažu.

Image

Image

https://fotkanje.blogspot.com/2019/06/kastel-stari.html

Doduše, ja sam išla zato što taj dio nikad nisam posjetila, trebalo mi je nešto blizu Splita, Trogira, Cetine... Inače ili borovina srednje Dalmacije ili Istra.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#4141 Re: Gdje na more? - 2018

Post by konektovan »

Ovo skroz lipo izgleda.... :thumbup:
Haris033

#4142 Re: Gdje na more? - 2018

Post by Haris033 »

Ko želi jeftino a dobro, preporuka za apartmane Vejo - Korčula.
Apartmani se nalaze 10 min. pjeske od plaze Bon Repo, 20-tak min. od grada Korčule.
Bio prošle godine i oduševljen hranom i gazdom i gazdaricom (Edin i Zora). :thumbup:
U subotu opet idem na 7 dana. Prednost ovog apartmana je polupansion sa odlicnom hranom, pićem (domace vino i travarica), parking koji je dostupan 24h i sto mozete obilaziti otok kada hoćete.. Osim toga, domacini naprave uvijek dobru atmosferu poslije večere (uz vino i mezu) u njihovoj konobi, da nemate želje otići u grad + sto imate jedan izlet na Badiju uracunat u cijenu. :izet:

http://www.vejo-apartmani.com/korcula/b ... cbhhr.html
banjaluka078

#4143 Re: Gdje na more? - 2018

Post by banjaluka078 »

Cijene?
Trajekt iz Orebića, pretpostavljam. Na kupanje samo autom?
Izgleda mi interesantno, jeste da mi je to čitav dan "jahanja" iz BL.
teuta06

#4144 Re: Gdje na more? - 2018

Post by teuta06 »

Filadendron96 wrote:Preporuka za apartman za 2 osobe, Dalmacija? Što se tiče cijene planiram otprilike 35-60 EUR max po nocenju, 5-6 noćenja. Nekoliko mjesta koja su mi se svidjela: Brela, Tučepi, Sreser, Žuljana, Drače, Lovište, Baška voda, Kućište, Živogošće, Komarna, Cavtat, Podstrana, Mlini, Kupari, Trsteno. Ima ih puno, znam haha. Iskreno bih volio nešto južnije od Dubrovnika ili između Neuma i Splita. Također mi je bitno da je udaljeno od luka ili marina.
Što se tiče perioda planiram negdje sredinom septembra, možda i krajem ili početkom mjeseca. Volio bih pronaći noćenje sa doručkom, klimatiziran apartman sa kupatilom i ako je moguće sa kuhinjom i Wi-Fi internetom.
Znam da je ovo vjerojatno niska cijena za moje neke zahtjeve, s obzirom koliko su podignute cijene zadnjih godina, ali opet imam neku nadu da ću uspjeti nešto pronaći i da se baš odmorim. Što se tiče nekih dodatnih detalja, ne tražim mjesto sa noćnim životom, ali je poželjno da ima trgovina, pekara ili bankomat, i točeni sladoled, mada ovo zadnje ne mora biti haha.
Villa Kameja pogledaj na Bookingu.... na otoku čiovu.. udaljeno je od grada... iako sa autom nije daleko do Trogira.. ima trgovina, konoba i mala plaža... bas mirno... sa autom moze se doci i na dr plaze... ovo je ak zelis bas mir na otoku... bez gradske guzve.. mir, odmor i tisina :)
Haris033

#4145 Re: Gdje na more? - 2018

Post by Haris033 »

banjaluka078 wrote:Cijene?
Sa jednim rezervoarom goriva iz Sa do Korčule + svakog dana na drugu plažu (Lumbarda, Prižba, Žitna, Pupnatska luka...). Ko ne voli, ima plaza Bon Repo. Mi idemo uglavnom pocetkom i krajem ljeta kada su cijene za polupansion 410 KM. Hrana odlicna. 2 x riblja vecera (zubatac i skarpina)+ bokal vina po po zelji, svaku noć. WiFi odlican, sobe uredne i komotne sa friziderom i klimom (koja se doplacuje)..
nlt

#4146 Re: Gdje na more? - 2018

Post by nlt »

Haris033 wrote:
Sa jednim rezervoarom goriva iz Sa do Korčule + svakog dana na drugu plažu (Lumbarda, Prižba, Žitna, Pupnatska luka...). Ko ne voli, ima plaza Bon Repo. Mi idemo uglavnom pocetkom i krajem ljeta kada su cijene za polupansion 410 KM. Hrana odlicna. 2 x riblja vecera (zubatac i skarpina)+ bokal vina po po zelji, svaku noć. WiFi odlican, sobe uredne i komotne sa friziderom i klimom (koja se doplacuje)..
Vidiš ovo fino zvuči. Imam jedno možda glupo pitanje: ta cijena je kada se plaća taj polupansion, za koliko je to osoba?Tamo vidim da nudi trokrevetni, a da li bi moglo kako 4 osobe tu smjestit po toj cijeni koja je navedena. I odakle ide trajekt?
Haris033

#4147 Re: Gdje na more? - 2018

Post by Haris033 »

nlt wrote:
Haris033 wrote:
Vidiš ovo fino zvuči. Imam jedno možda glupo pitanje: ta cijena je kada se plaća taj polupansion, za koliko je to osoba?Tamo vidim da nudi trokrevetni, a da li bi moglo kako 4 osobe tu smjestit po toj cijeni koja je navedena. I odakle ide trajekt?
Mislim da imaju apartmane za vise osoba. Mi smo boravili u apartmanu za 2 osobe u potkrovlju (nama se baš takav i svidio), s tim da smo bili krajem avgusta, pa nam nije trebala klima i bas smo uzivali. Cijena je 410 KM po osobi, s tim da za djecu ima popust. Imas sve na linku iznad.
Trajekt ide iz Orebica, kosta cca 60KM (povratna) za auto i 2 osobe. Apartman je udaljen 3-5 min. vožnje od trajektnog pristaništa Domince.
https://www.putovnica.net/prijevoz/traj ... adrolinija
Filadendron96

#4148 Re: Gdje na more 2019, 2020, 2021 ?

Post by Filadendron96 »

Preporuka za apartman za 2 osobe, Dalmacija? Što se tiče cijene planiram otprilike 35-60 EUR max po nocenju, 5-6 noćenja. Nekoliko mjesta koja su mi se svidjela: Brela, Tučepi, Sreser, Žuljana, Drače, Lovište, Baška voda, Kućište, Živogošće, Komarna, Cavtat, Podstrana, Mlini, Kupari, Trsteno. Ima ih puno, znam haha. Iskreno bih volio nešto južnije od Dubrovnika ili između Neuma i Splita. Također mi je bitno da je udaljeno od luka ili marina.
jazzer

#4149 Re: Gdje na more 2019, 2020, 2021 ?

Post by jazzer »

Filadendron96 wrote:Preporuka za apartman za 2 osobe, Dalmacija? Što se tiče cijene planiram otprilike 35-60 EUR max po nocenju, 5-6 noćenja. Nekoliko mjesta koja su mi se svidjela: Brela, Tučepi, Sreser, Žuljana, Drače, Lovište, Baška voda, Kućište, Živogošće, Komarna, Cavtat, Podstrana, Mlini, Kupari, Trsteno. Ima ih puno, znam haha. Iskreno bih volio nešto južnije od Dubrovnika ili između Neuma i Splita. Također mi je bitno da je udaljeno od luka ili marina.
zamalo sam ti pronasao sjajno mjesto, ispunjava sve tvoje zahtjeve ali nema tocenog sladoleda i nije jedno od gore pobrojanih mjesta.

Cim opet dobijem slobodan dan, bacam se u novu potragu.
edo_79

#4150 Re: Gdje na more 2019, 2020, 2021 ?

Post by edo_79 »

Čuj gdje ..... u potok bajo moj

Image

PIte i mladog luka u papir, soka na razmutu jedno 10 litara i gas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply