dale cooper wrote:A u kurac...Chmoljo wrote:
poslušajte bar početak... hjumor mi...Ko je pisao tekst? Smrčak?
![]()
ne vjerujem da je Smrle... jer ovo je toliko "wrong on so many levels"
krindž mrtvi
Moderator: _BataZiv_0809
dale cooper wrote:A u kurac...Chmoljo wrote:
![]()
Iz nekog razloga, znam pjesmudale cooper wrote:A u kurac...Chmoljo wrote:
![]()
Bitch, pleaseChmoljo wrote:
krindž mrtvi
Za ovakve tekstove treba postajati neka kazna, ovo je kriminal.Chmoljo wrote:dale cooper wrote: A u kurac...Ko je pisao tekst? Smrčak?
![]()
![]()
ne vjerujem da je Smrle... jer ovo je toliko "wrong on so many levels"![]()
![]()
![]()
krindž mrtvi
I mislio sam na tužno pijančenje.medvjed23 wrote:može se popiti, može se kodein drmnuti, može se sve, jer sve je lakše oddale cooper wrote:
E uz Townesa se može i popiti.
ili to ili naći utjehu u snazi bosne:Bloo wrote:@medo
kad dođe do tužnog ljubavnog raskida, onda se pjeva:
Armaturu cupas
iz temelja srece
niko tako, dragi
voleti te nece eeeeeeeeeeee e e e eee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znaš šta je ironija? ironija je kad te pjesma koja se protivi opijanju tjera da piješdale cooper wrote:
I mislio sam na tužno pijančenje.Ono piješ, slušaš, a suza suzu goni.
ma kakvim mrvama, na pekariwewa wrote:pola foruma na mrvama spavalo![]()
Jebiga, ne znaš ni mash-up postaviti. Ili ne znaš šta je mash-up.HardcoreMX wrote:
I know, right?hadzinicasa wrote:maj dijr gad olmajti...
![]()
suti jos sam hjumorovala Cmoljavom... nece oko na oko veceras, da si pita!dale cooper wrote:I know, right?hadzinicasa wrote:maj dijr gad olmajti...
![]()
![]()
Evo nešto da te smiri i ispere gorak ukus.hadzinicasa wrote:suti jos sam hjumorovala Cmoljavom... nece oko na oko veceras, da si pita!dale cooper wrote:I know, right?hadzinicasa wrote:maj dijr gad olmajti...
![]()
![]()
![]()
o tenk ju, tenk ju, tenk ju!dale cooper wrote:
Evo nešto da te smiri i ispere gorak ukus.![]()
nekad sam na FB naletio na ovu pjesmu i upamtio sam refren, jer je... pa onohadzinicasa wrote:suti jos sam hjumorovala Cmoljavom... nece oko na oko veceras, da si pita!dale cooper wrote:I know, right?hadzinicasa wrote:maj dijr gad olmajti...
![]()
![]()
![]()
Oh da, ima dosta te Elvisovske i Sun Records vibre u produkciji punoj reverba i twangy country gitara.hadzinicasa wrote:o tenk ju, tenk ju, tenk ju!dale cooper wrote:
Evo nešto da te smiri i ispere gorak ukus.![]()
![]()
podsjeti me iz nekog razloga na ovu:
nisam ja sve odslusala, ali ovo da ti neko pustiChmoljo wrote:dale cooper wrote:I know, right?hadzinicasa wrote:maj dijr gad olmajti...
![]()
![]()
nekad sam na FB naletio na ovu pjesmu i upamtio sam refren, jer je... pa ono![]()
al kad sam sada pustio od početka...![]()
![]()
još Alah sa jednim L
još kafanska
još o islamskim šartima
još, neuzubillahi o Allahovim sinovima
![]()
a za ovo evo ti jedna (drzim se kinga)dale cooper wrote:Evo nešto da te smiri i ispere gorak ukus.hadzinicasa wrote: suti jos sam hjumorovala Cmoljavom... nece oko na oko veceras, da si pita!
![]()
![]()
Hvala!hadzinicasa wrote: a za ovo evo ti jedna (drzim se kinga)![]()