BAKIRE ODLAZI
- agent_zero
#4126 Re: BAKIRE ODLAZI
SDA pozvala na Facebook mobilizaciju: Branite Izetbegovića postovima i šerovima
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-poz ... i-serovima
Sram vas i stid bilo genocidna, fašitička, kriminalna, mafijaška, balijska bando!!!!
Kako vas Boga dragog nije stid???
Na Goli otok na doživotni godišnji "odmor" vas treba, a za početak sve SDA "internet ratnike" u Banoviće poslati. Niko u historiji ove zemlje više zla nije nanio ovoj zemlji i njenon narodu od vas SDA bande!
Sram vas i stid bilo genocidna, fašitička, kriminalna, mafijaška, balijska bando!!!!
Na Goli otok na doživotni godišnji "odmor" vas treba, a za početak sve SDA "internet ratnike" u Banoviće poslati. Niko u historiji ove zemlje više zla nije nanio ovoj zemlji i njenon narodu od vas SDA bande!
- Kikibombona
#4127 Re: BAKIRE ODLAZI
Dobra ova fejsbuk grupa!agent_zero wrote:SDA pozvala na Facebook mobilizaciju: Branite Izetbegovića postovima i šerovima
Pozivamo sve patriote i Bosnjake da podrze Bakira Izetbegovica
Ponosni smo na tvoje hrabro srce, častan nijet, gord stav velikog državnika i iskrenog patriote, Predsjedniče!
Hvala ti za usud koji niko drugi smio nije.
Potvrdi i danas onu čuvenu, ostavljenu nam u amanet OSTANI USPRAVAN....
Neka te Bog čuva.
Nedaj se legendo borci su uz tebe samo idi babinim stopama
Bakir ima podrsku pravih Bosnjaka.
Uvijek i zauvijek.Najsvjetlija tačka BIH političke scene...
Presednice jebolim Dodik pleme presednice hajmo u rat Allahom te molim da zavrsimo ono sto su oni započeli uz tebe sam do smrti
nije potreban rat niti oružani sukiob - Bakir će u miru dobiti ono što ratom nije razriješeno
Sudnji Dan je Revizija Allahu Ekber Selam Alejkum Čestiti Pošteni Bošnjaci U Jedinstvu je Snaga Braćo Bošnjaci El fatiha Sehidima Amin Pozdrav Domovini
Sellam svim istinskim patriotama .Zanima me da li ova grupa ima admina koji bi prvo pročitao objave pa ih tek onda pustao u grupu?Treba ovu đubrad što pljuju i vrijeđaju SDA i našeg predsjednika pod hitno blokirat tako da nemaju priliku da sikću vatru.Sellam iz kišnog Bihaća.
ITd, predivne poruke. Narod ga voli.Što se mene tiče, na cijelom svijetu postoji samo jedan Predsjednik. To je čovjek sa srcem i dušom, hrabrošću i snagom, likom svoga velikog oca.
Hvala mu za sve što pokušava uraditi za Bošnjački narod.
Podrška Predsjedniku Bakiru Izetbegoviću!
BAKE IZDRZI
- Logovan
#4128 Re: BAKIRE ODLAZI
agent_zero wrote:SDA pozvala na Facebook mobilizaciju: Branite Izetbegovića postovima i šerovima
Jebo vas Bakir, a i vi njega. Mrš u 100 pm.
Gledaj ba koliko raje ga podržava.
-
elk
#4129 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakire srbine, horde su uz tebe 
- sunceKOtepsija
#4130 Re: BAKIRE ODLAZI
Mejra Mujić nedamo te naš SULTANE, najbolji si najjači si, volim djelo tvog umrlog babe nek Evropu da mi daju đžabe, Bošnjaci te poštuju i vole, neka crknu srbadijske lole.
Sead Tabaković JA SAM UZ NJEGA
Sviđa mi se · 3 · 19 sati
Nermin Colic
Nermin Colic APSOLUTNO SAM UZ BOSANSKOGA SULTANA BAKIRA
Sviđa mi se · 3 · 19 sati
Ibrahim Ike Hodzic Do groba za svoju Majku Bosnu i Hercegovinu i njenog sina SDA.
Sabahudin Zenunović Nedaj se Bakire
Sviđa mi se · 4 · 1 sat
Zumra Omerovic-bajric
Zumra Omerovic-bajric niposto ostavka samo dalje idi
Fahrudin Vojic
5 min
Bože dragi ima li razjedinjenijih ljudi na svijetu od Bošnjaka? Za sve krive ovog čovjeka, a nepravda nas ubi iz svih drugih uglova. Ne razumijem ovo stanje nikako? Kako može gospodin Izetbegović za sve biti kriv? Nije logično i razumu je to neprihvatljivo. Ovo mi liči na sinhronizovani napad udruženih blokova koje ne znam ni kako bi nazvao niti su lijevi a niti su desni. Niti su nacionalni niti su denacionalni...
Tibor Koruga BAKIRE,SADA I TEBE I SDA ČEKA 500 HILJADA GLASOVA,U INAT OVIM LEŠINARIMA VLAHOLJUPCIMA.
Sviđa mi se · 1 · 4 minuta
Mustafa Mućo Sefic
20 h
Uvijek i zauvijek.Najsvjetlija tačka BIH političke scene...
- ultima_palabra
#4132 Re: BAKIRE ODLAZI
Koliko je danas nastalo novih "Dževada Aličića" na Facebooku? 
- Hajvan
#4133 Re: BAKIRE ODLAZI
Kikibombona wrote:
GRMIIIII!!!!!!![]()
![]()
![]()
U pravu su s ovim stihom:
“Veseli se Herceg-Bosno,
Pred nama je pobjeda”
-
džakailibu
#4134 Re: BAKIRE ODLAZI
Ljudi shvatite ga, lakse je lagati, prodati obraz , u kostac sa svima nego da ode kuci i sebiji na oci kaze da je dao ostavku. Pa katapulturala bi ga alapacha. To je njegov najveci problem. Kako udovoljiti svojoj zeni. kakva visoka politika i pravda i gluposti.
-
putokaz1
#4135 Re: BAKIRE ODLAZI
Ljudi zar vam nije jasno
Da je Bake izgubio bio bi FAHRO
Da je Bake izgubio bio bi FAHRO
- Point.
#4136 Re: BAKIRE ODLAZI
Koje smo mi kurceve srece za moramo birati izmedju Bakira i Fahre.
-
putokaz1
#4137 Re: BAKIRE ODLAZI
A Nermina zaboravismo....hahahahPoint. wrote:Koje smo mi kurceve srece za moramo birati izmedju Bakira i Fahre.
- karanana
#4138 Re: BAKIRE ODLAZI
Dobra dilema....evo da smo utopija i da danas ridji ode....koga bi stavili?
- Point.
#4139 Re: BAKIRE ODLAZI
Emira Spahica. 
-
putokaz1
#4140 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja bi izabrao SEBEkaranana wrote:Dobra dilema....evo da smo utopija i da danas ridji ode....koga bi stavili?
Putokaz Jedan za Predsjednika.
- JThomas
#4141 Re: BAKIRE ODLAZI
to je po zaslugama a ne sreći. kritična masa u ovome svemu ne vidi baš nikakav problem.
-
Haman2
#4142 Re: BAKIRE ODLAZI
Nasi politicari su najobicnije kukavice i zaljubljeni iskljucivo u fotelje za koje ce prodati domovinu i narod. Neki od njih koji pucaju na visoko mjesto mogli bi biti najvise predsjednici nekog lovackog drusva. Kod Bosnjaka mogu biti i najveci uglednici, jer Bosnjaci malo znaju svoje a puno tudje.

Strah ih svoga jer je sve dekadentno, ponose se tdijim jer je sve napredno. Dok se dugi narodi ujedinjuju kad je u pitanju domovina, mi se glozemo za tudje interese, savijamo kicmu ne malo nego puno, gubimo svoje licno i nacionalno dostojanstvo, da bi nas tamno neki komsija ptapsao po ramenu a suta uhvati za to isto rame i za sva vremena skoncao stobom uz komentar ma... .. ..... b......u.

Strah ih svoga jer je sve dekadentno, ponose se tdijim jer je sve napredno. Dok se dugi narodi ujedinjuju kad je u pitanju domovina, mi se glozemo za tudje interese, savijamo kicmu ne malo nego puno, gubimo svoje licno i nacionalno dostojanstvo, da bi nas tamno neki komsija ptapsao po ramenu a suta uhvati za to isto rame i za sva vremena skoncao stobom uz komentar ma... .. ..... b......u.
-
putokaz1
#4143 Re: BAKIRE ODLAZI
Više nepostojanje OpozicijeJThomas wrote:to je po zaslugama a ne sreći. kritična masa u ovome svemu ne vidi baš nikakav problem.
te podiljenost
Zamisli da su bila dva kandidata ko kog bi bio Protivkandidat Bakiru bi pobjedio.
Ivanić je tako prošao.
Kao da su Predplaćeni da se kandidraju za Člana predsjedništva s ciljem da Bake ostane.
Izbori za Predsjedništvo 2014,Općina Centar 2016 isti.Sličan scenario planiran u Tuzli,Zenici,Bihaću,Gračanici,Kalesiji,Živinicama...
Kao i postizborna priča u oba slučaja SDA opstala uz pomoć DF ili SBB.
U oba slučaja SDP šuti,gleda po strani ne koristi Nerad SDA.
U Sarajavu NS raste na osnovu nerada SDA i šutnje SDP.
Bakir je loš lider,najgori u Evropi ali treba priznat da je BH opozicija kao i većina Balkanskih opozicija(Crna gora ,Srbija) NULA.
Mile iz Podgorice i Vučo iz Beograda su klasa za našeg Baketa.
- Cherry-Cherry
#4144 Re: BAKIRE ODLAZI
Koji carski komentari na fb-u.
Sad sam gledala profile nekih SDA-ovaca
Kaže: Bakir će biti predsjednik zauvijek inšala
Samo su pravi Bošnjaci i muslimani za Bakira
A ženska je na profilnoj slici u šorcu i čizmama, na sred ulice zaustavila neko auto valjda mušteriju
A ženska je na profilnoj slici u šorcu i čizmama, na sred ulice zaustavila neko auto valjda mušteriju
- JThomas
#4145 Re: BAKIRE ODLAZI
to što je opozicija nula jeste zasluga naroda i njegovog nivoa svijesti, političke i svake druge kulture...
-
ibizza
#4146 Re: BAKIRE ODLAZI
Sad ce Hare da se aktiviraPoint. wrote:Koje smo mi kurceve srece za moramo birati izmedju Bakira i Fahre.
-
putokaz1
#4147 Re: BAKIRE ODLAZI
Glasanje završeno izbrani glasovi za kandidate u Skupštinu...JThomas wrote:to što je opozicija nula jeste zasluga naroda i njegovog nivoa svijesti, političke i svake druge kulture...
SDA:''ljudi naš koje je morao proći nije prošao'' Mi moramo dopisati dodatne glasove da prođe''!
SDP:Nema problema vi upišite svom a mi ćemo svom
Ostali:Slažemo se!
Većina stranaka je u takvim djelima učestovala.
Kako govoriti o grešci naroda,glasali smo za 100% BH,izdaše nas,glasali smo za Državu za čovjeka,izdaše nas,glasali smo za Cunami ekonomskog razvoja izdali nas,glasali smo za Novu Nadu(DF) izdali nas dva puta.
Glasaš za nekoga Kontra SDA(SDP SBB DF I RANIJE SBIH) i on te izda i to stalno se ponavlja tako.
Opozicionari dobiju povjerenje izdaju Narod a zatim nestanu sa scene.
- Tito_i_Partija
#4148 Re: BAKIRE ODLAZI
Vat da fak?Kikibombona wrote:
Presednice jebolim Dodik pleme presednice hajmo u rat Allahom te molim da zavrsimo ono sto su oni započeli uz tebe sam do smrti
Ovo zvuci k'o da je neko iz Sjeverne Koreje napis'o.Kikibombona wrote:Što se mene tiče, na cijelom svijetu postoji samo jedan Predsjednik. To je čovjek sa srcem i dušom, hrabrošću i snagom, likom svoga velikog oca.
Hvala mu za sve što pokušava uraditi za Bošnjački narod.
Podrška Predsjedniku Bakiru Izetbegoviću!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4149 Re: BAKIRE ODLAZI
Glavni odbor SDA podržao Izetbegovića i očekuje dokazivanje nevinosti Sarajlića, Zukića i drugih
MMMMRRSSSSSHHH BANDO LOPOVSKA !!!
- undefined007
#4150 Re: BAKIRE ODLAZI
Uhljebi, paraziti, banda, lopovi, feudalci.