cadburry wrote:pemanapemani wrote:Sarajevo11 wrote:Demokratska Fronta je i nastala,zbog neslaganja sa dosadašnjom politikom mnogih stranaka prisutnih na političkoj sceni.Kada budete dali svoj glas DF onda možete i računati na bolji standard u budućnosti.Ovi dosadašnji parlamentarci ne zaslužuju veću penziju od 310KM.Tako da su sve buduće odluke na savjesti građana cijele BiH.Pozdrav
Ovakvim i sličnim izjavama samo štetite DF.
Ovo je identično manipulacijama SDP-a.
Kako ćete obezbjediti bolji standard u budućnosti?
Neka Željko izađe u javnost i kaže sve što zna o kriminalu vladajuće elite, malverzacijama u bivšoj stranci, ponudi moguća rješenja za mnogobrojne probleme, itd.
Uostalom, neka se više eksponira Damir Marjanović. Čovjek je elokventan i nudi konkretna rješenja za konkretne probleme.
Ne znam kako više ne možete skontati da je ljudima pun kurac nekog umotavanja u celofan i ispraznih parola. Jeste li svjesni gdje živite?
Zajebite više floskule i udarite u kost pa makar sve otišlo u tri pi.ke materine. Do 2014. ko živ, ko mrtav.
Što je najgore, SDP ima jasan i jako dobar plan i konkretna rješenja, ali ih ne implementira. I zato mu treba jebati mater na sljedećim izborima 2014. Zakači i mene slobodno.

Šta to mijenja u stanju stvari? Bukvalno ništa.
Koga je više briga za njihov jebeni dobar plan?
Dobro su znali da imaju samo jednu šansu i totalno su zakazali. Danas ih većina percipira u rangu sa kleptomanskom bagrom koja nas je dovela u ovu situaciju. Hajde da nisu znali u šta se upuštaju, pa bi čovjek nekako i razumio.
Kada se zagovarao građanski blok sa manjim strankama prije izbora 2010., instalirali su poltrone na svim mogućim medijima da ljudima prikažu kako je to nemoguće i kako nam je potrebna "stabilna" većina "velikih" stranaka ma kako se ideološki razilazile u krucijalnim pitanjima.
Hvalili su se mnogobrojnim, stabilnim i inteligentnim članstvom, a niko ne smije pisnuti narcisoidnom govnetu, odnosno, neće radi možebitnog budućeg uhljebljenja. Gadi mi se njihovo mahanje socijalnom i klasnom pravdom.
Izdali su sve ideale koje su godinama strpljivo promovisali i što se mene tiče mogu se rasformirati, obične patetične, narcisoidne i samoljubljive pi.ketine.