Prevaranti na PIK-u

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
propalismo

#4126 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u

Post by propalismo »

Ni ja ne kontam...

Poslato sa Samsung Galaxy S5 koristeci Tapatalk
burekodsira

#4127 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by burekodsira »

mislim tako da ih je emisija ulovila u laznim ponudama, doduse ne kazu o kome je rijec... ali ponude od 180 milja pa 50 milja pa dodjose na 4milje :D ili sam pogrijesio i ovdje se radi o obrnutoj aukciji ko nudi manje :lol:
basicm

#4128 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by basicm »

Ljudi ja sam navracao na ovu temu jer je bila korisna i davala konkretna imena prevaranata. Sad samo lijecite licne frustracije! Daj vratite temu u kolosijek.

Sent from my iPhone using Tapatalk
loool

#4129 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by loool »

burekodsira wrote:dvojica uzivo uhvaceni na djelu

:lol:

ja prevaranata :lol: :lol:
gledo sam ovo u zivo i cijepo se od smijeha,kakve varalice :D
Lopov-eliminator

#4130 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Lopov-eliminator »

basicm wrote:Ljudi ja sam navracao na ovu temu jer je bila korisna i davala konkretna imena prevaranata. Sad samo lijecite licne frustracije! Daj vratite temu u kolosijek.

:thumbup: ovo sam naprosto morao povecati.
loool

#4131 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by loool »

Sto si moro ako nema varalica ne znaci da ljudi ne mogu iznosit misljenje o njihovim iskustvima sa ljudima otamo....
necemo 100 tema o piku sad otvarat.
shandrprcSA

#4132 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by shandrprcSA »

loool wrote:Sto si moro ako nema varalica ne znaci da ljudi ne mogu iznosit misljenje o njihovim iskustvima sa ljudima otamo....
ovdje pa palamudite o svemu
http://www.klix.ba/forum/pik-ba-all-abo ... l#p9344806
loool

#4133 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by loool »

Ma jock,uzivaj :lol:
170 stranica ispisano i njima sad naslo smetat :D
Last edited by loool on 01/06/2014 14:04, edited 1 time in total.
Lopov-eliminator

#4134 Re: Prevaranti na PIK-u

Ima jedan balavcic koji je sam sebi dijelio dojmove, zavlacio i varao ljude, zezao preko telefona, samo kratio vrijeme na Piku,istina jedan profil mu je suspendovan a na drugi se nije davno ulogovao ali neka, bitno je za ubuduce da mu nekad ne bi palo na pamet da opet koristi ovaj jedan. Profili su dzenan2 i arless, radio je transakcije sam sa sobom s ovim profilima.
Lopov-eliminator

#4135 Re: Prevaranti na PIK-u

Tako je kad je tema dosta posjecena i nadju se razni padobranci da to iskoriste za pricu o svemu i svacemu nevezano za temu, tema za sve o Piku ima ali nije uopste posjecena kao ova, to ih malo boli jer postoji mogucnost da im ne bi tamo niko odgovorio zadugo. Ova tema je za konkretne stvari, a ne za supljiranje, za to imate namjensku temu Pik.ba all about, tako da se preselite tamo, ne trebate otvarati 100 tema, imate jednu koja to sve pokriva.
loool

#4136 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by loool »

Tebi i ostalim niko ne brani da pisete sto mislite da treba,tema da se od samog pocetka bazirala samo na prevarantima ok ovako pise ko sta stigne i vi se sad nakon 170 stranica nasli bunit?Sta ste do sad cekali?Kladim se da 70 stranica nema da se pise samo o prevarantima...
Inace procitajte kako je kreno tok ove teme....prva stranica pa lagano... :D
basicm

#4137 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by basicm »

I zato sto se pisalo treba i nastaviti, jeli? Fino ti covjek kaze ima druga tema za jadikovanje, a ova sluzi za objavljivanje prevaranata.

loool

#4138 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by loool »

basicm wrote:I zato sto se pisalo treba i nastaviti, jeli? Fino ti covjek kaze ima druga tema za jadikovanje, a ova sluzi za objavljivanje prevaranata.

Normalno da treba pa necete vi nekom pricat kako i sta ce pisat.Otvorite temu"imena prevaranata na piku" pa je uređujte kako smatrate da treba ova tako nije pocela a nece ni zavrsit...
Vi nasli pravila neka uvodit.
semirsar

#4139 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by semirsar »

loool wrote:
basicm wrote:I zato sto se pisalo treba i nastaviti, jeli? Fino ti covjek kaze ima druga tema za jadikovanje, a ova sluzi za objavljivanje prevaranata.

Normalno da treba pa necete vi nekom pricat kako i sta ce pisat.Otvorite temu"imena prevaranata na piku" pa je uređujte kako smatrate da treba ova tako nije pocela a nece ni zavrsit...
Poenta je u tome, sto rece lopov-eliminator, napravit' ce se ta tema k'o sto predlazes, ali cete ti i tvoji ahbabi zeljni paznje opet otici i tamo i opet srati nadugacko i nasiroko, kuzis?
loool

#4140 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by loool »

semirsar wrote:
loool wrote:

Poenta je u tome, sto rece lopov-eliminator, napravit' ce se ta tema k'o sto predlazes, ali cete ti i tvoji ahbabi zeljni paznje opet otici i tamo i opet srati nadugacko i nasiroko, kuzis?
Ne kuzim debilcino jel ne serem nego sam realan,kome smeta nek odjebe lagano.Mami svojoj seljacino kazi da sere.Meni neces.Mislim mozes niko ti ne brani al ces dobit adekvatan odgovor,nikakav problem. :D
basicm

#4141 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by basicm »

Cini mi se da je uplacen aranzman za odmor u banovicima :)

loool

#4142 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by loool »

basicm wrote:Cini mi se da je uplacen aranzman za odmor u banovicima :)

Jel ti drago zbog toga?Lakse ces zaspat?
Pa sta mislite da mozete zajebavat i pisat sta vam volja a da vam se na to suti?
To ako ste kuci navikli da vam prolazi vasa stvar.Ovo vam nije kuca.
Lopov-eliminator

#4143 Re: Prevaranti na PIK-u

Cuj ga ako se prije pisalo tako da se tako treba i nastaviti, znaci ako je neko pogrijesio prije tebe onda moras i ti. Uostalom razlika je prije i sad, ranije kad tema nije bila ovoliko posjecena broj takvih kao ti je bio manji nego sad, ali sad kad se za temu malo vise saznalo vas broj se iznadproporcionalno povecao.

loool jarane jel ti znas sta je off topic?
Nije ti ovo kafa sa komsijom da skacete s teme na temu po citav dan dok ne prekratite vrijeme. Ovdje je tema namjenska "Prevaranti na Piku" . Zar se tako tesko drzati teme? Ovaj klip sa prevarom i moze proci jer je rijec o prevari preko Pika. Kad neko ovdje prica o necem sto nema veze s tim to je off topic i time se tema pokusava razvodniti. Ovdje na foumu postoji red, forum je sav izdijeljen na podforume, dalje na teme, nije ovo nikakva livada na kojoj mozes raditi sta ti padne na pamet.

Sad,da te ja pitam, zasto sve ovo uopste pises ovdje a ne na temi koja je namijenjena za to ? Ponasas se kao oni kod dzamije kralja Fahda, iscrtane linije na lijevoj strani da se parkira a svi parkiraju na desnu koja je uvijek bila saobracajna traka.
semirsar

#4144 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by semirsar »

loool wrote: Ne kuzim debilcino jel ne serem nego sam realan,kome smeta nek odjebe lagano.Mami svojoj seljacino kazi da sere.Meni neces.Mislim mozes niko ti ne brani al ces dobit adekvatan odgovor,nikakav problem. :D
:thumbup: Nisam ni mislio da ces skuziti, samo si pokazao da si isfrustrirani lik koji je zeljan paznje i svrsava kad mu neko odgovori na bilo sto napise :lol: A sad nastavi srati, ne mislim da ces dugo :mrgreen:

P.S. @Lopov-eliminator opet ubode u srz :lol:
loool

#4145 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by loool »

semirsar wrote:
loool wrote: Ne kuzim debilcino jel ne serem nego sam realan,kome smeta nek odjebe lagano.Mami svojoj seljacino kazi da sere.Meni neces.Mislim mozes niko ti ne brani al ces dobit adekvatan odgovor,nikakav problem. :D
:thumbup: Nisam ni mislio da ces skuziti, samo si pokazao da si isfrustrirani lik koji je zeljan paznje i svrsava kad mu neko odgovori na bilo sto sto napise :lol: A sad nastavi srati, ne mislim da ces dugo :mrgreen:

P.S. @Lopov-eliminator opet ubode u srz :lol:
Cuj frustriran ako cobanu odgovorim na cobansko ponasanje :lol: :lol:
Pa seljacino kome si naviko da kazes da sere a da se na to nasmije nastavi,meni neces.
Lopov-eliminator

#4146 Re: Prevaranti na PIK-u

loool wrote:

Pa sta mislite da mozete zajebavat i pisat sta vam volja a da vam se na to suti?
Upravu si, ne mozemo pisati sta hocemo, ali isto tako NE MOZES NI TI. Tacno je, nije nam ovo kuca, ali isto tako NIJE NI TEBI.
Ajd ti meni odgovori na ono pitanje dok te jos nisu banovali jer na tvoju zalost neces moci dobivati paznju jos dugo. :D
Last edited by Lopov-eliminator on 01/06/2014 15:24, edited 1 time in total.
loool

#4147 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by loool »

Lopov-eliminator wrote:Cuj ga ako se prije pisalo tako da se tako treba i nastaviti, znaci ako je neko pogrijesio prije tebe onda moras i ti. Uostalom razlika je prije i sad, ranije kad tema nije bila ovoliko posjecena broj takvih kao ti je bio manji nego sad, ali sad kad se za temu malo vise saznalo vas broj se iznadproporcionalno povecao.

loool jarane jel ti znas sta je off topic?
Nije ti ovo kafa sa komsijom da skacete s teme na temu po citav dan dok ne prekratite vrijeme. Ovdje je tema namjenska "Prevaranti na Piku" . Zar se tako tesko drzati teme? Ovaj klip sa prevarom i moze proci jer je rijec o prevari preko Pika. Kad neko ovdje prica o necem sto nema veze s tim to je off topic i time se tema pokusava razvodniti. Ovdje na foumu postoji red, forum je sav izdijeljen na podforume, dalje na teme, nije ovo nikakva livada na kojoj mozes raditi sta ti padne na pamet.

Sad,da te ja pitam, zasto sve ovo uopste pises ovdje a ne na temi koja je namijenjena za to ? Ponasas se kao oni kod dzamije kralja Fahda, iscrtane linije na lijevoj strani da se parkira a svi parkiraju na desnu koja je uvijek bila saobracajna traka.
Kakva ba kafa kakve gluposti pises ti?Gdje sam ja konkretno odluto od ove teme osim sto sam stao na stranu ljudi koji nisu pisali samo imena prevaranata?Pa takva je citava tema o cemu pricas?
loool

#4148 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by loool »

Lopov-eliminator wrote:
loool wrote:

Upravu si, ne mozemo pisati sta hocemo, ali isto tako NE MOZES NI TI. Tacno je, nije nam ovo kuca, ali isto tako ALI NIJE NI TEBI.
Ajd ti meni odgovori na ono pitanje dok te jos nisu banovali jer na tvoju zalost neces moci dobivati paznju jos dugo. :D
Znas kolko me kurac zaboli za ban pa nisam ja pacenik ko mnogi ovde sto su....
Sta sam vam reko lose dok niste poceli koristit vulgaran rijecnik?Sta ti smeta sto ne djelim tvoje misljenje?
Lopov-eliminator

#4149 Re: Prevaranti na PIK-u

loool wrote:Sto si moro ako nema varalica ne znaci da ljudi ne mogu iznosit misljenje o njihovim iskustvima sa ljudima otamo....
Od ovoga je pocelo, covjek je rekao da je svracao na temu jer je KORISNA I IMA KONKRETNA IMENA te da se vrati na taj kolosijek sto se tebi nije dopalo i na to si prigovorio ovim iznad. Varalica ima, a i da nema ovo ti nije tema o iskustvima, prevare i iskustva nije jedno te isto jer iskustvo moze bit i pozitivno a prevara ne moze bit pozitivna osim samom prevarantu. Tako da ili se drzi teme ili prosetaj, pravila foruma ti to nalazu. Za sve mimo ove teme imas Pik all about i.zasto si jos ovdje?
loool

#4150 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by loool »

Lopov-eliminator wrote:
Od ovoga je pocelo, covjek je rekao da je svracao na temu jer je KORISNA I IMA KONKRETNA IMENA te da se vrati na taj kolosijek sto se tebi nije dopalo i na to si prigovorio ovim iznad. Varalica ima, a i da nema ovo ti nije tema o iskustvima, prevare i iskustva nije jedno te isto jer iskustvo moze bit i pozitivno a prevara ne moze bit pozitivna osim samom prevarantu. Tako da ili se drzi teme ili prosetaj, pravila foruma ti to nalazu. Za sve mimo ove teme imas Pik all about i.zasto si jos ovdje?
Normalno da mi se nije dopalo pa nije vam ovo privatan forum da radite stvari koje vama odgovaraju a da drugi sute i klimaju glavom na ono sto pisete.Ko vam brani da otvorite temu o imenima samo?Tebi i par slicnih tebi odjednom nakom 170 strana prahlo da tema nije onakva kakva bi trebala bit i sad mi trebamo razgulit na drugu? :lol:
Daj ba nemoj me nasmijavat.Pritom koristite vulgarne rijeci pa kad vam se odgovori tuzakate za ban.
Jadno i bijedno.
Last edited by loool on 01/06/2014 15:42, edited 1 time in total.
Post Reply