kakavdanakneiskustvu wrote:žalosno je kakva je posjeta na tribinama na prvenstvu,žalosno
Karte od 17 do 55 eura... Pa Bruce Springsteen je jeftiniji
Moderators: Charuga, Tomahawk11
kakavdanakneiskustvu wrote:žalosno je kakva je posjeta na tribinama na prvenstvu,žalosno
JohnnyS wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:žalosno je kakva je posjeta na tribinama na prvenstvu,žalosno
Karte od 17 do 55 eura... Pa Bruce Springsteen je jeftiniji
Da je Bih prosla mislim da bi bila pravo osvježenje .Tomahawk11 wrote: Inace, jedno od slabijih EP. Niko se posebno ne izdvaja, cak ni Spanci, prilicno mrtva kosarka.
saphir_ wrote:Yebo me svak ako ova Letonija ne bude igrala polufinale
Ako budu igrali sa Finskom u cetvrtfinalu. Iole ozbiljnija reprezentacija ce ih pomesti.saphir_ wrote:Yebo me svak ako ova Letonija ne bude igrala polufinale
E kad bi pomoglo, ne vredi, masa su klinci.Mustang1 wrote:Jebat ce im Ivkovic materSvaki napad primaju kos
Sta je bilo?tinkerbell09 wrote:Tačno sam mogla zaplakati gldeajući Centralni dnevnik danas, TUGA
Najbolji potezi naših košarkaša na EP iiii izjave Avdića.BHF_Manijak wrote:Sta je bilo?tinkerbell09 wrote:Tačno sam mogla zaplakati gldeajući Centralni dnevnik danas, TUGA
tinkerbell09 wrote:Najbolji potezi naših košarkaša na EP iiii izjave Avdića.BHF_Manijak wrote:Sta je bilo?tinkerbell09 wrote:Tačno sam mogla zaplakati gldeajući Centralni dnevnik danas, TUGA
Vrlo hrabre prognoze.dječak sa šibicama wrote:Prvak ce najvjerovatnije biti ili Grcka, ili Spanija, ili Litvanija, ili Francuska.
.