I insistirati na ukidanju dodatnih rokova za izdavanje licenci.Domy31 wrote:Bila titula ili ne ove godine, mi se imamo cemu nadati. Nema vise strahovanja za licencu. Sad.idemo samo naprijednorth wrote:Mislim zbog takvih i košpe jedinu utjehu nalaze u tome kako ćemo se pobacati sa zgrada ako ne uzmemo titulu i to ponavljaju neprestano....mislim logično je da će boliti ako ne osvojimo, samo lud može reći da mu je svejedno, ali tek sada počinje klub prvi put u toliko godina raditi kao normalan i jedini u ligi koji ma takav potencijal da iskorači daleko ispred drugih...da se ovo nije desilo i u slučaju nikakvih rezultata ja bih ovoj upravi dao veliki minus, ali sa ovim sada stvari daleko drugačije izgledaju..rezultati moraju doći prije ili malčice kasnije, samo da se ova priča nastavi..sad se moramo još malo strpiti i dati punu podršku..
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#41226 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#41227 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Može li meni neko odgovoriti na sljedece:
-na koji nacin je ovaj Tan ušao u klub, tj kupio ga kako piše na nekim portalima, a još nije donesen zakon o sportu, tj klubovi na ovim prostorima se ne mogu još prodavati
-jel i dalje postoji skupština kluba kao vodeci organ koji može smjeniti upravni odbor i trenutno vodece ljude u klubu
-na koji nacin Tan misli vracati uloženo
-koji su prvi koraci u proljetnom djelu što se tice takmicarskog segmenta, titula, igracka pojacanja, strani igraci
-na koji nacin je ovaj Tan ušao u klub, tj kupio ga kako piše na nekim portalima, a još nije donesen zakon o sportu, tj klubovi na ovim prostorima se ne mogu još prodavati
-jel i dalje postoji skupština kluba kao vodeci organ koji može smjeniti upravni odbor i trenutno vodece ljude u klubu
-koji su prvi koraci u proljetnom djelu što se tice takmicarskog segmenta, titula, igracka pojacanja, strani igraci
-
saabsa
#41228 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
1-Usao nekad ljetos kroz vrata pa uz stepenice pa u press salu , nije ga kupio klub nego upravljacke uloge .Admir_1984 wrote:Može li meni neko odgovoriti na sljedece:
2-Na zadnjoj skupstini je usvjen novi statut u kojem pise da skupstinu u buduce cine oni koji kupe upravljacke uloge.
3-Moraces da njega pitas
4- to ce odrediti novi upravni odbor koji ce se sastaviti sredinom januara.
- BegA_
#41229 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znaci i igraci su se vec poceli kroz medije neofirno nuditi. Fino, fino...

- armin071
#41230 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma nije se on nudio nego je jednostavno lik inteligentniji od naseg ex kapitena papkara Pelaka, i da mu se sutra ne bi sjecali familije sa obje strane covjek jednostavno rekao "nikad ne reci nikad". A realno ako im je Jamak pojacanje necemo mi daleko dogurati. Ovo je po meni od strane njega samo neofirno dizanje cijene preko Sarajeva.BegA_ wrote:Znaci i igraci su se vec poceli kroz medije neofirno nuditi. Fino, fino...![]()
- BegA_
#41231 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Uzmi u obzir da se taj igrac donedavno hvalio kako su ga vec zvali da ide na Kosevo, al' eto k'o on ih odbio. Polako mijenja pricu.
- armin071
#41232 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kazem ti i tada a i sada naruceni intervju i njegovo pumpanje cijene. Lik je realno rinaka i takvih ima more u PL. Zolotic je npr. 3 puta bolji igrac ali i igrac za kojeg ja licno mislim da nikada ne bi presao kod nas. Nesto ala Torlak. Nazalost "nasa djeca" su karakterom miljama daleko od "njihove djece" i to je fakat. A govana je uvijek bilo i bice na obje strane.BegA_ wrote:Uzmi u obzir da se taj igrac donedavno hvalio kako su ga vec zvali da ide na Kosevo, al' eto k'o on ih odbio. Polako mijenja pricu.
- BegA_
#41233 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma ne govorim za onaj intervju, vec sto se hvalio raji sa kojom cesto cuga. Jedan od njih mi je dobar jaran. Nema on sta dizati cijenu preko nas. Realno, ko ce ga?!armin071 wrote:Kazem ti i tada a i sada naruceni intervju i njegovo pumpanje cijene. Lik je realno rinaka i takvih ima more u PL. Zolotic je npr. 3 puta bolji igrac ali i igrac za kojeg ja licno mislim da nikada ne bi presao kod nas. Nesto ala Torlak. Nazalost "nasa djeca" su karakterom miljama daleko od "njihove djece" i to je fakat. A govana je uvijek bilo i bice na obje strane.BegA_ wrote:Uzmi u obzir da se taj igrac donedavno hvalio kako su ga vec zvali da ide na Kosevo, al' eto k'o on ih odbio. Polako mijenja pricu.
- Logovan
#41234 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma kakav on, prije će se vratiti Samir Duro nego što ćemo njega dovesti. Lik se prodaje preko novina što je i normalno s obzirom ko nam je došao.armin071 wrote:Ma nije se on nudio nego je jednostavno lik inteligentniji od naseg ex kapitena papkara Pelaka, i da mu se sutra ne bi sjecali familije sa obje strane covjek jednostavno rekao "nikad ne reci nikad". A realno ako im je Jamak pojacanje necemo mi daleko dogurati. Ovo je po meni od strane njega samo neofirno dizanje cijene preko Sarajeva.BegA_ wrote:Znaci i igraci su se vec poceli kroz medije neofirno nuditi. Fino, fino...![]()
- BegA_
#41235 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
U petak, 27.12. sa početkom od 18h u BORDO kućici na Sarajevo Holiday Marketu biti će šef stručnog štaba Sarajeva, Robert Jarni.
Treba otici sutra i upoznati novog sefa.
Treba otici sutra i upoznati novog sefa.
-
north
#41236 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Počela je i licitacija oko iznosa koji je legao....fantastična cifra za dojučerašnje kokuze, a ipak to nije sve kada je ulaganje u pitanju....samo da se ne probudimo iz ovoga i da neko kaže da je ovo san ili da sutra neko kaže ma s vama se neko samo zajebavao, he,he...
-
Ripicipi
#41237 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mirsad Fazlagic odavno nije izjavio nesto pametnije.
"Odavno se nista nije ljepse dogodilo u FK Sarajevo. Dosao je covjek koji je spreman da razbudi zabokrecinu bh. fudbala.
Pokazatelj su Manchester City, Monako, PSG, Celzi... Cinjenica je da Tan ulazi u klub radi profita, a pare moze izvuci samo igranjem u Evropi. Ocito je da je njegova zelja vratiti klub na stare staze slave, kada je igrao znacajnu ulogu u evropskim takmicenjima.
Zalosno je sto se sada javljaju ljudi i u Sarajevu i u Zeljeznicaru i brinu se.
Imali ste dvadeset godina i nista se nije promijenilo, nemojte se ni sada brinuti"

"Odavno se nista nije ljepse dogodilo u FK Sarajevo. Dosao je covjek koji je spreman da razbudi zabokrecinu bh. fudbala.
Pokazatelj su Manchester City, Monako, PSG, Celzi... Cinjenica je da Tan ulazi u klub radi profita, a pare moze izvuci samo igranjem u Evropi. Ocito je da je njegova zelja vratiti klub na stare staze slave, kada je igrao znacajnu ulogu u evropskim takmicenjima.
Zalosno je sto se sada javljaju ljudi i u Sarajevu i u Zeljeznicaru i brinu se.
Imali ste dvadeset godina i nista se nije promijenilo, nemojte se ni sada brinuti"
- Mračajski proto
#41238 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bravo, Mirsoni.
- BegA_
#41239 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne mogu da vjerujem da je on ovo izjavio. 
- Logovan
#41240 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma bravo Fazlagiću.Ripicipi wrote: Zalosno je sto se sada javljaju ljudi i u Sarajevu i u Zeljeznicaru i brinu se.
-
The 51st State
#41241 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
koliko smo postali najednom atraktivni govori cinjenica da je u klub ovih dva dana pristiglo 30 tak cv-ijeva....
- gospodin Rajković
#41242 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Konaćno izjava dostojna legende aferimLogovan wrote:Ma bravo Fazlagiću.Ripicipi wrote: Zalosno je sto se sada javljaju ljudi i u Sarajevu i u Zeljeznicaru i brinu se.
Imali ste dvadeset godina i nista se nije promijenilo, nemojte se ni sada brinuti"![]()
-
north
#41243 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Podržavam naravno izjavu Fazlagića koja stoji 100%...iako nije toplu vodu izmislio jer to i ptice na grani znaju...samo nezaboravimo da je on bio jedna od žešćih opozicija našoj upravi...dobro je ako je došao tobe ...bolje ikad nego ikad..
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#41244 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mislis igrackih CV-ijeva? Hajd neka imena, moze i na PM.The 51st State wrote:koliko smo postali najednom atraktivni govori cinjenica da je u klub ovih dva dana pristiglo 30 tak cv-ijeva....
Istina. Bio je dio jedne od frakcija koja se borila za upravljanje klubom. Moguce da je shvatio da je trenutna situacija ono sto je nepromjenjivo i nesto konkretno, i da vise, i da hoce, nema svrhe pokusavati glumiti alternativu.north wrote:Podržavam naravno izjavu Fazlagića koja stoji 100%...iako nije toplu vodu izmislio jer to i ptice na grani znaju...samo nezaboravimo da je on bio jedna od žešćih opozicija našoj upravi...dobro je ako je došao tobe ...bolje ikad nego ikad..
A moguce je da je dosao tobe, sto ti rece.
Kako god, izjava je 10000% istinita i adekvatna.
- Dr. Kuca
#41245 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne znam jel ko napiso, macron na 3 godine 50.000 eura po sezoni

- JOSEF K
#41246 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne bih da peharim al samo jedne stvari se ja bojim - reketaša iz Saveza. Da nam se ne bi dešavale nevjerovatne stvari tipa posljednje dešavanje s Borcem, ili nelogični crveni kartoni, ili penali gdje ih nikad nije bilo, ili, ne daj Bože, lomljenja nogu i teške povrede naših glavnih igrača... Vjerujem u našu upravu, u sir Tana, u naše igrače, sadašnje i nadolazeće, ali nema tog ulaganja i razvoja koji može prekriti mulj Premijer lige i domaćeg fudbala.
-
frngla
#41247 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako je isitina, sjajno zaista!Dr. Kuca wrote:Ne znam jel ko napiso, macron na 3 godine 50.000 eura po sezoni![]()
- BegA_
#41248 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Fantasticno!Dr. Kuca wrote:Ne znam jel ko napiso, macron na 3 godine 50.000 eura po sezoni![]()
- ZonFon
#41249 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Odakle vam ta info, nigdje nema zvanicno???
- emigrazione
#41250 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ima li kraja ovome:-D