Zejnep wrote:Može li mi neko preporučiti dobru dramu?

http://www.imdb.com/title/tt2936180/
Moderator: _BataZiv_0809
Reckon you make me some biscuitsZejnep wrote:So what?John Cleese wrote:Some folks call it a drama. I call it a good ol' movie. Mhm.medvjed23 wrote:daj ba, ja sam oličenje vedrine i optimizma, osim kad me pregazi melanholija, a to je obično uvijek.. al na stranu to, nije film strašan ni mračan, bar ne previše![]()
P.S.
She ought not see that movie. She just a girl.![]()
Thank yeemedvjed23 wrote:ma aluzija na neke dijaloge iz filmapogledaj pa ćeš skontati
![]()
klasicni 'ubij sve i vrati se sam'suad-sarajevo wrote:Valja li čemu ovaj novi American Assassin?
black wrote:klasicni 'ubij sve i vrati se sam'suad-sarajevo wrote:Valja li čemu ovaj novi American Assassin?
Zejnep wrote:Pa ništa specifično ali sam, naopkonmedvjed23 wrote:moja zadnja preporuka spada u drame i to dobre.. ne znam je l tražiš bilo kakvu dobru dramu il nešto specifično.., shvatila, da mi taj žanr najviše odgovara. Za početak bih gledala neke po preporuci. Kasnije ću eksperimentisati sama
Koji si ti preporučio, da ti ne tražim taj post sad.
Ovaj sing blade?
Vjerujes li da ga upravo gledam? Odlican je.milann1971 wrote:Zejnep wrote:Pa ništa specifično ali sam, naopkonmedvjed23 wrote:moja zadnja preporuka spada u drame i to dobre.. ne znam je l tražiš bilo kakvu dobru dramu il nešto specifično.., shvatila, da mi taj žanr najviše odgovara. Za početak bih gledala neke po preporuci. Kasnije ću eksperimentisati sama
Koji si ti preporučio, da ti ne tražim taj post sad.
Ovaj sing blade?
meni onaj na svetioniku vrh,. novi...The light between oceans, odlican.
Svetionik je težak i smor do iznutrica..Point. wrote:Jesu li to teske drame taj svetionik i glass castle?
Nije smor, sta pricasnema me tamo wrote:Svetionik je težak i smor do iznutrica..Point. wrote:Jesu li to teske drame taj svetionik i glass castle?
Glass težak i zanimljiv.
Cim dodjem sebimilann1971 wrote:aoooo sjajno...evo i jos jedan...The glass castle...
E tu si se i zeznuo, sve i pocinje nakon 40-50 minutanema me tamo wrote:Poštujem što bi Johny rekao..
Ja se dobro sjecam da sam gledao nekih 40, 50 minuta i ugasio unistilo me koliko me smorilo..
Glass Castle je isti takav samo sto ima pravu radnju koja je meni ocigledno više legla.
Zejnep wrote:E tu si se i zeznuo, sve i pocinje nakon 40-50 minutanema me tamo wrote:Poštujem što bi Johny rekao..
Ja se dobro sjecam da sam gledao nekih 40, 50 minuta i ugasio unistilo me koliko me smorilo..
Glass Castle je isti takav samo sto ima pravu radnju koja je meni ocigledno više legla.mada meni nije dosadan bio ni za to vrijeme, dapace
![]()
Volim kad zbog filma na momente imam.ovaj izraz lica![]()

suad-sarajevo wrote:Valja li čemu ovaj novi American Assassin?