Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Truba wrote: ↑17/11/2023 08:58
moram priznat da sam se i ja zajebao mislio sam da će ovo sve biti gotovo za mjesec čini mi se da sam negdje napisao ali i ogradio se jer ni u šta nisam siguran osim u činjenicu da je arapski svijet zaglavio psihički u križarskim ratovima što se vidi iz knjige Križarski ratovi u očima arapa
otada se svašta dogodilo da su križari otkrili cijeli svijet otišli na mjesec i nadišli dogme religije
a oni i dalje sanjaju saladina i čekaju nekog sličnog
što se lansirne rampe tiče beze se fatate za semantiku i šatrovački znate što mislim... izbjeglice bi sa sinaja iz svog kampa i logora čačkale izrael pa bi opet bilo ulijetanje
Upravo obrnuto, kršćanski svijet je zaglavio u srednjem vijeku i križarskim ratovima, što se vidi u odnosu prema Islamu i muslimanima.
Jes vala, nabijaju ih na kolac po EU i služe im ko robovi bez ikakvih prava po Americi.
Pravo se pate diljem Švecke, ne daju im ni djecu školovat.
moram priznat da sam se i ja zajebao mislio sam da će ovo sve biti gotovo za mjesec čini mi se da sam negdje napisao ali i ogradio se jer ni u šta nisam siguran osim u činjenicu da je arapski svijet zaglavio psihički u križarskim ratovima što se vidi iz knjige Križarski ratovi u očima arapa
otada se svašta dogodilo da su križari otkrili cijeli svijet otišli na mjesec i nadišli dogme religije
što se lansirne rampe tiče beze se fatate za semantiku i šatrovački znate što mislim... izbjeglice bi sa sinaja iz svog kampa i logora čačkale izrael pa bi opet bilo ulijetanje
Upravo obrnuto, kršćanski svijet je zaglavio u srednjem vijeku i križarskim ratovima, što se vidi u odnosu prema Islamu i muslimanima.
de bolan pročitaj knjigu ja sam prenio samo što je amin napisao u knjizi kako arapi vide križarske ratove
ne moraš sve čitati samo odjavu
brkaš imperijalizam i kršćanstvo
nisam ja pisao da su zaglavili nego je on to rekao i obrazložio svim otkrivenim kontinentima i industrijskom revolucijom napretkom u medicini i ifnormatici i svemu ostaloma arapi su ostali i dalje promišljati o saladinu i kako to oni koji su pobijedili ostali okruženi i donji i zašto je KBG turčin atentator na papu ivana pavla ii rekao da je napao velikog križara
Jel neko gledao seriju Sluškinjina priča ili čitao knjigu?
Republika Gilead iz te serije i njihovo rukovodstvo, jesu li ono radikalni Cionisti i jel fakat istina da takva skupina sektaša zaista postoji u Izraelu?
Mishelinke wrote: ↑17/11/2023 09:26
Republika Gilead iz te serije i njihovo rukovodstvo, jesu li ono radikalni Cionisti i jel fakat istina da takva skupina sektaša zaista postoji u Izraelu?
oni su kšćanska ne židovska sekta i prestani s SFom ovdje
Ista je to politika: ustaško-UZPovska, četničko-genocidna, židovsko-cionistička. Iste metode:
Otkrivena je istina o tome šta se desilo sa Bashirom Al-Hajjijem, kada je okupatorska vojska tvrdila da je humana pošto se na izraelskim profilima dijelila fotografija na kojoj se vidi kako izraelski vojnik pomaže starom Palestincu (79 godina), koji je pokušavao da pređe sa sjevera Pojasa Gaze na jug preko puta Salah Al-Din.
Međutim, unuka ovog Palestinca razotkrila je izraelske tvrdnje, kada je na svom profilu na Instagramu objavila sliku ispod koje je napisala:
Naš simpatizer HVO-a (bio mlad da ga mobilišu) zna sve bolje o dešavanjima u recimo Sarajevu i šta se dešava u Gazi od onih koji su tamo živjeli ili žive.
Živa enciklopedija a bio je u svetoj zemlji pa ću ga zvati hadži truba.
Sta mislite, kad i u kojem slucaju bi Amerika i jedan dio Evrope izvadili glave iz guzice Izraela? Sta bi se trebalo desiti?
Meni je fascinantno da su Demokrate zbog Jevreja praktično isporučili Trumpu još jedan predsjednički mandat, jedini razlog zašto je Biden predsjednik je što su ubijedili naprogresivniji manjiski dio amerike ( glumica Suzan Sarandon i slicni) da glasa za njega, a inače ti su glasali za Bernija i sl.
Bidenu i demokratama je bolje da odmah predsjednika, Kongres i Senat odmah predaju Republikancima, da se džabe ne blamiraju!
Mishelinke wrote: ↑17/11/2023 09:26
oni su kšćanska ne židovska sekta i prestani s SFom ovdje
A Stari zavjet, Jahve,....
To je jevrejska knjiga i terminologija pa me zbunio, a znam da ima mjesto u Izraelu koje nosi taj naziv Gilead.
Sigurno, zato je americi neprijatelj broj jedan saudija, a ne rusija i kina. Zato cijela “krscanska” evropa i amerika daje dovoljno oruzja ukrajini da budu sila broj 4 u evropi trenutno.
Zato cijeli taj krscanski svijet nije dopustio etnicko ciscenje armena od strane tih istih muslimana. Ili dali drzavu muslimanima u evropi
PM72 wrote: ↑17/11/2023 09:35
Naš simpatizer HVO-a (bio mlad da ga mobilišu) zna sve bolje o dešavanjima u recimo Sarajevu i šta se dešava u Gazi od onih koji su tamo živjeli ili žive.
Pa vidi, ima nas koji smo bili dole. Garantujem da 95% forumasa sto pisu na temi nisu
Thorgerson wrote: ↑16/11/2023 19:48
Nevjerovatno je ovako ljude dovesti pod noz i masakr. Izrael jeste zlocinacka drzava i provodi genocid, ali gledam generalno sve njihove bitke toliki besqrac i nebriga za civile. Da je to nevjerovatno. Govorim o hamasu. Izraela boli qrac koga gadjaju.
Al da nemas sklonista. Da ljudi nemaju gdje. To mi m ije jasno.
Gledam u Izraelu haman svako naselje ima bomb shelter, bez obzira na presretaca raketa.
Ovi jebote poredali djecu i rokajte ih. Ovi bombardujju grad, ljudi po stanovima, nemaju gdje.
Ponavljam opet,EDIT jesu nevidjenji zlocinci, ali tesko je gledati civile kako ginu jer se niko nije ni pocesao za njih.
A ti hamasovci glavesine vjerovatno nisu tu, ili su po tunelima na kolko tolko sigurnom mjestu.
a gdje misliš sakriti 2 miliona ljudi na površini koja je jedva 2x veća od Sarajeva?
Pa vidi, ima nas koji smo bili dole. Garantujem da 95% forumasa sto pisu na temi nisu
Ima tema i o Drugom svjetskom ratu a ja ti životom garantujem da nijedan forumaš nije učestvovao...
vjeruj mi da me bas boli qrtz sta neki profasistocetocionista ima sta da kaze na temu s tim sto je bio tamo, al ono pravo
Bodkin wrote: ↑17/11/2023 09:47Zato cijela “krscanska” evropa i amerika daje dovoljno oruzja ukrajini da budu sila broj 4 u evropi trenutno. Zato cijeli taj krscanski svijet nije dopustio etnicko ciscenje armena od strane tih istih muslimana. Ili dali drzavu muslimanima u evropi
Ima tema i o Drugom svjetskom ratu a ja ti životom garantujem da nijedan forumaš nije učestvovao...
Ali oni sto jesu sigurno znaju vise. Kao da tebi neko prica o ratu u sarajevu ko nije bio tu. Znam dobro koliko mrzis takve
Bodkin wrote: ↑17/11/2023 09:47Zato cijela “krscanska” evropa i amerika daje dovoljno oruzja ukrajini da budu sila broj 4 u evropi trenutno. Zato cijeli taj krscanski svijet nije dopustio etnicko ciscenje armena od strane tih istih muslimana. Ili dali drzavu muslimanima u evropi
vjeruj mi da me bas boli qrtz sta neki profasistocetocionista ima sta da kaze na temu s tim sto je bio tamo, al ono pravo