SDP
-
Nadzorna_ploca
#41176 Re: SDP
Da ljevica valja ne bi se njome prala guzica. 
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#41177 Re: SDP
ta ista ljevica ne valja zato što je sdp obrisao guzicu njome, ali i usrana ljevica je bolja od sda desnice.Nadzorna_ploca wrote:Da ljevica valja ne bi se njome prala guzica.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#41178 Re: SDP
Jagoda spajaStupskaBitanga wrote:korekcija krivog navoodaVjecitiStudent wrote:Konačno pametan potez menađera Nermina, otvorene nove prostorije SDP-a, odmah pored Jagode.
Naime to su bile Mirine prostorije od USD-a pa je to SDP samo svoje ime nakačio kad su se ujedinili
-
Nadzorna_ploca
#41179 Re: SDP
Moze biti.malakh wrote:ta ista ljevica ne valja zato što je sdp obrisao guzicu njome, ali i usrana ljevica je bolja od sda desnice.Nadzorna_ploca wrote:Da ljevica valja ne bi se njome prala guzica.
-
putokaz1
#41180 Re: SDP
Ovim putem, na žalost onih koji su dezavuirali javnost u prethodnih nekoliko dana, obavještavamo da je kandidat za načelnika općine Trnovo ispred SDP BIH, naš uvaženi kolega Ibro Berilo.
-
kluz franjo
#41181 Re: SDP
Čega se pametan stidi...putokaz1 wrote:Ovim putem, na žalost onih koji su dezavuirali javnost u prethodnih nekoliko dana, obavještavamo da je kandidat za načelnika općine Trnovo ispred SDP BIH, naš uvaženi kolega Ibro Berilo.
Ne znam da li je ovo citat nekog saopštenja ili osobno mišljenje, ali u svakom slučaju ne želim nikoga uvrijediti. Bio sam na javnoj raspravi koju je dotični organizirao...
Ne da nije bilo ni socijal, ni demokratije, već nije bilo ni osnovnog kućnog odgoja.
Helem, čega se pametan stidi...
-
kluz franjo
#41183 Re: SDP
Korektno. Iskreno hvala na pojašnjenju
-
putokaz1
#41184 Re: SDP
Pričalo se da je prešao u
sda
df
gs
...
sda
df
gs
...
- Banksy
#41185 Re: SDP
I, ko je kandidat za op. Centar Sarajevo?
- Tvrtko II Kotromanić
#41186 Re: SDP
Kamocaji
- kamen spoticanja
#41187 Re: SDP
Damir Niksic ima da ih ubije u glavu
- Banksy
#41188 Re: SDP
HvalaTvrtko II Kotromanić wrote:Kamocaji
- Banksy
#41189 Re: SDP
Neko bi pomislio da mu je to misija, ubijanje već razjedinjenih kandidata ljevice ... Sreća pa njegovi potencijalni glasači još nisu punoljetni.kamen spoticanja wrote:Damir Niksic ima da ih ubije u glavu
-
Crvene_brigade
#41190 Re: SDP
Da uvijek može gore od goreg zorno dokazuje primjer dezorijentisanog i upropaštenog SDP-a kojeg po svemu sudeći trebaju dokrajčiti kompromitirani politički diletant Nermin Nikšić, vječiti student i bahati kvaziljevičar Irfan Čengić, kao i preostala bratija u ovoj propaloj stranci, ili bolje rečeno, ostacima stranke.
Danas smo saznali da su, ipak, sa velikom mukom uspjeli pronaći, nahvatati (formalno) kandidata za načelnika Općine Vogošća. Kandidat je izvjesni i nesimpatični Eldin Bajramović, inače, sin poznatijeg i neuspješnog predsjednika Sindikata Ismeta Bajramovića.
Vidno zbunjeni mlađi Bajramović, vjerovatno ushićen i oduševljen činjenicom da je u kasnim tridesetim godinama napokon (prividno) doživio pet minuta slave, jedva uspijevajući pročitati napisano, izvali i ostade živ.
"Dugo godina sebi postavljam pitanje? Šta ja radim u ovoj zemlji i zašto ne idem iz nje? Postoje zemlje gdje se živi bolje, gdje je znanje, kreativnost, sposobnost ključ uspijeha. Međutim, ovo je moja zemlja i moji ljudi. Ovo je mjesto gdje želim živjeti bolje, gdje su ljudi zaslužili da žive bolje."
Naime, ovo je poručio tragikomični kandidat Bajramović. To je, podsjetimo, isti onaj Eldin Bajramović kojeg je babo Ismet "preko veze" i zahvaljujući Nerminu Nikšiću uspio uhljebiti u "Sarajevo-Osiguranje". Lažni sindikalista Ismet Bajramović je poznat po tome da je pored već sad propalog i nes(p)retnog kandidata Eldina za vrijeme mandata SDP-a zaposlio kćerku Melinu, pa čak i svoju suprugu.
I to su u konačnici kandidati koje nam predlaže Nikšićev SDP?! Pa, i nije onda neočekivano što još nisu dotakli dno. Oni će još dugo padati i propadati sa ovakvim kandidatima na izborima.
Danas smo saznali da su, ipak, sa velikom mukom uspjeli pronaći, nahvatati (formalno) kandidata za načelnika Općine Vogošća. Kandidat je izvjesni i nesimpatični Eldin Bajramović, inače, sin poznatijeg i neuspješnog predsjednika Sindikata Ismeta Bajramovića.
Vidno zbunjeni mlađi Bajramović, vjerovatno ushićen i oduševljen činjenicom da je u kasnim tridesetim godinama napokon (prividno) doživio pet minuta slave, jedva uspijevajući pročitati napisano, izvali i ostade živ.
"Dugo godina sebi postavljam pitanje? Šta ja radim u ovoj zemlji i zašto ne idem iz nje? Postoje zemlje gdje se živi bolje, gdje je znanje, kreativnost, sposobnost ključ uspijeha. Međutim, ovo je moja zemlja i moji ljudi. Ovo je mjesto gdje želim živjeti bolje, gdje su ljudi zaslužili da žive bolje."
Naime, ovo je poručio tragikomični kandidat Bajramović. To je, podsjetimo, isti onaj Eldin Bajramović kojeg je babo Ismet "preko veze" i zahvaljujući Nerminu Nikšiću uspio uhljebiti u "Sarajevo-Osiguranje". Lažni sindikalista Ismet Bajramović je poznat po tome da je pored već sad propalog i nes(p)retnog kandidata Eldina za vrijeme mandata SDP-a zaposlio kćerku Melinu, pa čak i svoju suprugu.
I to su u konačnici kandidati koje nam predlaže Nikšićev SDP?! Pa, i nije onda neočekivano što još nisu dotakli dno. Oni će još dugo padati i propadati sa ovakvim kandidatima na izborima.
Last edited by Crvene_brigade on 26/05/2016 19:31, edited 2 times in total.
-
The BEN10
#41191 Re: SDP
Crvene_brigade wrote:Da uvijek može gore od goreg zorno dokazuje primjer dezorijentisanog i upropaštenog SDP-a kojeg po svemu sudeći trebaju dokrajčiti kompromitirani politički diletant Nermin Nikšić, vječiti student i bahati kvaziljevičar Irfan Čengić, kao i preostala bratija u ovoj propaloj stranci, ili bolje rečeno, ostacima stranke.
Vidno zbunjeni mlađi Bajramović, vjerovatno ushićen i oduševljen činjenicom da je u kasnim tridesetim godinama napokon uspio (prividno) doživjeti pet minuta slave, jedva uspijevajući pročitati napisano, izvali i ostade živ.
Naime, ovo je poručio tragikomični kandidat Bajramović. To je, podsjetimo, isti onaj Eldin Bajramović kojeg je babo Ismet "preko veze" i zahvaljujući Nerminu Nikšiću uspio uhljebiti u "Sarajevo-Osiguranje". Lažni sindikalista Ismet Bajramović je poznat po tome da je pored već sad propalog i nes(p)retnog kandidata Eldina za vrijeme mandata SDP-a uspio zaposliti kćerku Melinu, pa čak i svoju suprugu.
I to su kandidati koje nam predlaže Nikšićev SDP?! Pa, i nije onda neočekivano što još nisu dotakli dno. Oni će još dugo padati i propadati sa ovakvim kandidatima na izborima.
Jao, jaooo...
-
Patriotska_Liga
#41192 Re: SDP
A za kog šilji ovaj brigada?
-
mario001
#41193 Re: SDP
Berilo je najbolje sto SDP ima u ovom trenutkuCrvene_brigade wrote:Da uvijek može gore od goreg zorno dokazuje primjer dezorijentisanog i upropaštenog SDP-a kojeg po svemu sudeći trebaju dokrajčiti kompromitirani politički diletant Nermin Nikšić, vječiti student i bahati kvaziljevičar Irfan Čengić, kao i preostala bratija u ovoj propaloj stranci, ili bolje rečeno, ostacima stranke.
- mirsek
#41194 Re: SDP
U OO SDP Centar ovi clanovi sto su u OO usli iz foruma mladih sve glasali jedni za druge pa je od 65 kandidata za listu za OV Centar u prvih 35 preko 10 iz foruma mladih a skoro niko od njih ne moze u svojoj MZ osvojiti ni 50 glasova. Bice dobro ako SDP osvoji i 5 mandata u OV Centar kako su krenuli na ove izbore. Bez lidera misljenja i u lokalnoj zajednici prepoznatljivih kandidata ovo ce biti jos jedna katastrofa za SDP.
-
putokaz1
#41195 Re: SDP
ljudi moji što ocrniste sdp
pa za koga da glasam za one koji me pljačkaju već 30 godina,oops 25
pa za koga da glasam za one koji me pljačkaju već 30 godina,oops 25
- fosna2014
#41196 Re: SDP
SDP je stranka bez sadrzaja. Prazna ljustra. Postoji povrsinski.
-
putokaz1
#41197 Re: SDP
Bolje prazna ljuštura nego zelenko.fosna2014 wrote:SDP je stranka bez sadrzaja. Prazna ljustra. Postoji povrsinski.
- fosna2014
#41198 Re: SDP
Sa SDA bar znas gdje si i na cemu. Nigdje i na k****.putokaz1 wrote:Bolje prazna ljuštura nego zelenko.fosna2014 wrote:SDP je stranka bez sadrzaja. Prazna ljustra. Postoji povrsinski.
- dustaban
#41199 Re: SDP
Ima li vise SDP-a u RS? Ozbiljno pitam.
-
putokaz1
#41200 Re: SDP
Kad čojk bira izmedju dva cranja-izabare ono malo draže.
Kandidat u jednoj općini ispred sdp-df-sdu-.... je gospodin,ugledni profesor koji je završio faks s 10tkama i doktorirao a njegov protiv kandidat kupio diplomu negdje u srbiji,obogatio se na račun naroda,sda ovac i za koga da glasam tu
Pod cranje-manje zlo- mislim stranke koje dotični gospodin predstavlja.
Kandidat u jednoj općini ispred sdp-df-sdu-.... je gospodin,ugledni profesor koji je završio faks s 10tkama i doktorirao a njegov protiv kandidat kupio diplomu negdje u srbiji,obogatio se na račun naroda,sda ovac i za koga da glasam tu
Pod cranje-manje zlo- mislim stranke koje dotični gospodin predstavlja.