Pa ko kaže da se ne pita......mi samo ovdje raspravljamo o moralnoj i praktičnoj strani Džeksonove psovke.....supercali wrote:Ljudi nikako da skontaju da je spaleti sef njemu i da se on pita ma kolika dzeko bio zvijezda
Kad je jedan toti raul i jos njih mogao postovati trenere moze vala i dzeko a znamo sta su nabrojani za njega
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
palermo
#41176 Re: Edin Džeko
- MyTao
#41177 Re: Edin Džeko
Jako neprofesionalno i glupo sa Dzekine strane. Ne treba se ovako ponasati... Menagerova je ipak zadnja, kakav je to tim gdje se ovakve stvari desavaju.
Ako ovaj trener ima imalo muda ostavio bi ga na klupi dok se javno ne izvine.
Ako ovaj trener ima imalo muda ostavio bi ga na klupi dok se javno ne izvine.
- supercali
#41178 Re: Edin Džeko
Ne pisem o tome jel pricamo pita li se ili ne nego jel se drzi toga jel se pita ili nepalermo wrote:Pa ko kaže da se ne pita......mi samo ovdje raspravljamo o moralnoj i praktičnoj strani Džeksonove psovke.....supercali wrote:Ljudi nikako da skontaju da je spaleti sef njemu i da se on pita ma kolika dzeko bio zvijezda
Kad je jedan toti raul i jos njih mogao postovati trenere moze vala i dzeko a znamo sta su nabrojani za njega
Vidjeli smo da se pita cim je dzeko imao takvu reakciju
Nego pisem o tome da pojedinci govore da se ne bi trrbao pitati zbog dzekinog rekorda ili sl
Znaci trrba da dzeko obori rekord a sto ce se mozda iscrpiti povrijediti i sl pa ne mogu osigurati drugo mjesto je sasvim nebitno
U tome je sva poenta
-
palermo
#41179 Re: Edin Džeko
Pa naravno da džeko treba da obori rekord.....to je uspjeh i Rome.....a priča o čuvanju od povreda i iscrpljenosti bi možda i pila vodu da su zamijenjeni i ostali igrači koji čine core sastav Rome....jok zamijenjena su dva najmanje bitna igrača Rome i Džekson......supercali wrote: Znaci trrba da dzeko obori rekord a sto ce se mozda iscrpiti povrijediti i sl pa ne mogu osigurati drugo mjesto je sasvim nebitno
U tome je sva poenta
naravno da će jedna planetarna zvijezda štititi sebe......sad možda nije morao psovati mater...možda je mogao drugačije reći, ali to su nebitni detalji....
dosta od mene za ovu temu , valjda
- drug_profi
#41180 Re: Edin Džeko
Naprimjer: izasao Dzeko, oborio glavu, sjeo na klupu i suti.
Jes fin jelde. Jebo ti njega sto je fin kad je jeban. Nek je psovao i nek se ne izvinjava.
Jes fin jelde. Jebo ti njega sto je fin kad je jeban. Nek je psovao i nek se ne izvinjava.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41181 Re: Edin Džeko
palermo wrote:Pa naravno da džeko treba da obori rekord.....to je uspjeh i Rome.....a priča o čuvanju od povreda i iscrpljenosti bi možda i pila vodu da su zamijenjeni i ostali igrači koji čine core sastav Rome....jok zamijenjena su dva najmanje bitna igrača Rome i Džekson......supercali wrote: Znaci trrba da dzeko obori rekord a sto ce se mozda iscrpiti povrijediti i sl pa ne mogu osigurati drugo mjesto je sasvim nebitno
U tome je sva poenta
naravno da će jedna planetarna zvijezda štititi sebe......sad možda nije morao psovati mater...možda je mogao drugačije reći, ali to su nebitni detalji....
dosta od mene za ovu temu , valjda
Izveo sam ga iz igre jer je jedini napadač koji je odigrao cijelu sezonu. Emerson je imao problema, morao sam zamijeniti i njega, kao i Paredesa.", rekao je trener Rome.
- studeni76
#41182 Re: Edin Džeko
Opet se moralisti okupili! U zivotu ni klikera nisu igrali pa da se posvadjaju sa nekim!
Dzeko je zvijezda I moze mu se. Nije mogao ovako prije 10god all sad ima status.
Dzeko je zvijezda I moze mu se. Nije mogao ovako prije 10god all sad ima status.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41183 Re: Edin Džeko
Joj jebo te, ne smijes nista reci, odmah si protiv Edina, drzave, Bakira....koji vam je vise
A koji su moralisti? Sta ti znas ko je sta igrao?
Je li ko kad sta u BiH trenirao? Pa ovdje treneri jebu sve na kamaru, sutis, pognes glavu i to je to.
Da vidim ko bi, recimo, Husrefu onako skamarao. Smanjite malo dozivljaj, o zastitnici drzavnih svetinja.
Je li ko kad sta u BiH trenirao? Pa ovdje treneri jebu sve na kamaru, sutis, pognes glavu i to je to.
Da vidim ko bi, recimo, Husrefu onako skamarao. Smanjite malo dozivljaj, o zastitnici drzavnih svetinja.
-
palermo
#41184 Re: Edin Džeko
No.1- Edin je svakako jedna od rijetkih svetinja ove države i ja svakako osjećam potrebu da stanem uz njega i branim ga od bezveznih optužbiTomahawk11 wrote:Joj jebo te, ne smijes nista reci, odmah si protiv Edina, drzave, Bakira....koji vam je vise![]()
No2- Nikad nećemo saznati kako bi Husref postupio jer su to dva različita nivoa...i nefer je prema samom Husrefu uvoditi ga u priču
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41185 Re: Edin Džeko
Ejs...optuzbi....nije ni cudo kako ide prica od onih koji ga ''brane''....poenta je da ga u ovoj situaciji ne treba braniti...ako kazem da ne treba psovati svom sefu, sta sam ja tu njega napao?!palermo wrote:No.1- Edin je svakako jedna od rijetkih svetinja ove države i ja svakako osjećam potrebu da stanem uz njega i branim ga od bezveznih optužbiTomahawk11 wrote:Joj jebo te, ne smijes nista reci, odmah si protiv Edina, drzave, Bakira....koji vam je vise![]()
No2- Nikad nećemo saznati kako bi Husref postupio jer su to dva različita nivoa...i nefer je prema samom Husrefu uvoditi ga u priču
Naveo sam primjer domaceg trenera, navede covjek kako nikad niko nije klikera igrao, a nesto prica, komentarise....igrao, trenirao, znam kako se odnose treneri....pa treba samo otici na trening mladjih kategorija FKS, da vidis tu psovke....ne kazem ni to da je u redu, ali psovanje igraca treneru sto ga mijenja je raritet, izuzetak, a ne pravilo.
- studeni76
#41186 Re: Edin Džeko
Koju zvijezdu je Husref trenirao? Lako mu je jbvat majku ovim levatima sto misle da su igraci. Qrko bi psovo nekoj zvijezdi kao sto je Edin, vec bi nogu dobio.
Meni samo nije jasno sto se ceka najmanja stvar da se pljuje po najboljem igracu kojeg je ova mala drzava imala?! Fudbal je, nije pozoriste. Kao sto neko rece, sta bi za Zlatana pisali da ima nas pasos
Meni samo nije jasno sto se ceka najmanja stvar da se pljuje po najboljem igracu kojeg je ova mala drzava imala?! Fudbal je, nije pozoriste. Kao sto neko rece, sta bi za Zlatana pisali da ima nas pasos
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#41187 Re: Edin Džeko
Da sam Spalletti ne bi mi zaigrao do kraja sezone, vrlo jednostavno 
- Šibicar
#41188 Re: Edin Džeko
Problem je sto smo mi k'o nacija iskompleksirani do maksimuma a posebno kompleksom nize vrijednosti,da je npr. Ibrahimovic ovako postupio bilo bi joj legende....Ibra je zakon....nema boljeg i jaceg...kako mu se mangupski nagovori...itd,a posto je Edin u pitanju,odma se u vecini probudi taj kompleks i taj potez izgleda bezveze,nepotreban,supacki,glumi mangupa...itd
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41189 Re: Edin Džeko
Cekaj, je li tebi fakat pljuvanje to sto se prokomentarise i kazes nije u redu psovati treneru majku?studeni76 wrote:Koju zvijezdu je Husref trenirao? Lako mu je jbvat majku ovim levatima sto misle da su igraci. Qrko bi psovo nekoj zvijezdi kao sto je Edin, vec bi nogu dobio.
Mislim super sve, Spaletti to nije uzeo kao neki problem i odlicno za Edina, ali ne mora to biti Edin, moze to biti eto i Ibrahimovic, Robben, Diego Costa, Iniesta, Modric....sto oni ne psuju majku treneru ako ih zamijeni?
Zamijenio ga 20 minuta do kraja na 4-0. Objasnio sto ga je zamijenio. Ispravno. Ide derbi sa Laziom. Treba mu Dzekson.
- studeni76
#41190 Re: Edin Džeko
I on bi tako, al da je vece ime od EdinaVelkoski wrote:Da sam Spalletti ne bi mi zaigrao do kraja sezone, vrlo jednostavno
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#41191 Re: Edin Džeko
au contraireŠibicar wrote:Problem je sto smo mi k'o nacija iskompleksirani do maksimuma a posebno kompleksom nize vrijednosti,da je npr. Ibrahimovic ovako postupio bilo bi joj legende....Ibra je zakon....nema boljeg i jaceg...kako mu se mangupski nagovori...itd,a posto je Edin u pitanju,odma se u vecini probudi taj kompleks i taj potez izgleda bezveze,nepotreban,supacki,glumi mangupa...itd
imamo kompleks, ali kompleks koji kaže da smo nebitni na karti svijeta, pa tako svaki đikanski potez našeg bilo koga (sportiste, političara, nebitno) branimo do iznemoglosti pokušavajući dokazati da smo nekome bitni
to je u principu više problem zbog toga što imamo tri bitna imena u svijetu sporta... ponašamo se k'o Hrvati i Modrićeve predasistencije
- studeni76
#41192 Re: Edin Džeko
Stani ba, sto se licno nalazis u ovome!? Znas I Sam da se komentar odnosio na druge, citas I sam sta pisu!Tomahawk11 wrote:Cekaj, je li tebi fakat pljuvanje to sto se prokomentarise i kazes nije u redu psovati treneru majku?studeni76 wrote:Koju zvijezdu je Husref trenirao? Lako mu je jbvat majku ovim levatima sto misle da su igraci. Qrko bi psovo nekoj zvijezdi kao sto je Edin, vec bi nogu dobio.
Mislim super sve, Spaletti to nije uzeo kao neki problem i odlicno za Edina, ali ne mora to biti Edin, moze to biti eto i Ibrahimovic, Robben, Diego Costa, Iniesta, Modric....sto oni ne psuju majku treneru ako ih zamijeni?
Zamijenio ga 20 minuta do kraja na 4-0. Objasnio sto ga je zamijenio. Ispravno. Ide derbi sa Laziom. Treba mu Dzekson.
BTW ni u Italiji se ne pise previse o ovome, samo se ovdje ganja neka pravda za Spaletija. Sto li
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41193 Re: Edin Džeko
studeni76, nisam vidio da se nesto bas pljuje po ovom pitanju. Uglavnom se komentarisalo u smislu da nije u redu da igrac (u ovom slucaju Edin) psuje majku treneru (u ovom slucaju Spalettiju).
A Edin ko Edin....pa mislim, realno, svakom nasem covjeku je realno drag i ima zasluge, ali to ne znaci da moramo biti slijepi.
A Edin ko Edin....pa mislim, realno, svakom nasem covjeku je realno drag i ima zasluge, ali to ne znaci da moramo biti slijepi.
- Šibicar
#41194 Re: Edin Džeko
Ne bih se slozio,iako ima i takvih slucajeva,ali milion puta do sad se pokazalo da su nasi ljudi najsretniji kad se ne talasa,nemoj koga da uvrijedis ti si iz pisljive Bosne i tvoj glas se ne racuna nigdje,suti i trpi,budi sretan sto te svaki dan ne sutaju nogama.Velkoski wrote:au contraireŠibicar wrote:Problem je sto smo mi k'o nacija iskompleksirani do maksimuma a posebno kompleksom nize vrijednosti,da je npr. Ibrahimovic ovako postupio bilo bi joj legende....Ibra je zakon....nema boljeg i jaceg...kako mu se mangupski nagovori...itd,a posto je Edin u pitanju,odma se u vecini probudi taj kompleks i taj potez izgleda bezveze,nepotreban,supacki,glumi mangupa...itd
imamo kompleks, ali kompleks koji kaže da smo nebitni na karti svijeta, pa tako svaki đikanski potez našeg bilo koga (sportiste, političara, nebitno) branimo do iznemoglosti pokušavajući dokazati da smo nekome bitni![]()
to je u principu više problem zbog toga što imamo tri bitna imena u svijetu sporta... ponašamo se k'o Hrvati i Modrićeve predasistencije![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41195 Re: Edin Džeko
Kad se sjetim sta mu je Mancini radio...pa njemu je trebao jebati od do...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#41196 Re: Edin Džeko
ma jarane, da je opravdano ovo od sinoć, prvi bih ga branioŠibicar wrote:Ne bih se slozio,iako ima i takvih slucajeva,ali milion puta do sad se pokazalo da su nasi ljudi najsretniji kad se ne talasa,nemoj koga da uvrijedis ti si iz pisljive Bosne i tvoj glas se ne racuna nigdje,suti i trpi,budi sretan sto te svaki dan ne sutaju nogama.Velkoski wrote:au contraireŠibicar wrote:Problem je sto smo mi k'o nacija iskompleksirani do maksimuma a posebno kompleksom nize vrijednosti,da je npr. Ibrahimovic ovako postupio bilo bi joj legende....Ibra je zakon....nema boljeg i jaceg...kako mu se mangupski nagovori...itd,a posto je Edin u pitanju,odma se u vecini probudi taj kompleks i taj potez izgleda bezveze,nepotreban,supacki,glumi mangupa...itd
imamo kompleks, ali kompleks koji kaže da smo nebitni na karti svijeta, pa tako svaki đikanski potez našeg bilo koga (sportiste, političara, nebitno) branimo do iznemoglosti pokušavajući dokazati da smo nekome bitni![]()
to je u principu više problem zbog toga što imamo tri bitna imena u svijetu sporta... ponašamo se k'o Hrvati i Modrićeve predasistencije![]()
On je najbolji reprezent našeg grada, ne može mu se prigovoriti za bilo šta, ali ovo od sinoć je bezveze potez
- Šibicar
#41197 Re: Edin Džeko
Tomahawk11 wrote:Kad se sjetim sta mu je Mancini radio...pa njemu je trebao jebati od do...
Pa trebao je realno,Baloteli otkako mu sutnu onu kantu kad je izlazio postade lik nezamjenjiv.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41198 Re: Edin Džeko
Pa jeste...i Tevez otisao igrati golfa, pa ga kasnije molio da se vratiŠibicar wrote:Tomahawk11 wrote:Kad se sjetim sta mu je Mancini radio...pa njemu je trebao jebati od do...
Pa trebao je realno,Baloteli otkako mu sutnu onu kantu kad je izlazio postade lik nezamjenjiv.Treba nekad i zube pokazati,ne mislim da se treba marisati k'o Spahic,ali definitvno je postao dovoljno veliki igrac da se moze i porjeckati sa trenerom ako smatra da nesto nije u redu.
E njemu je trebao jednom sve skrsiti na kamaru, ono kad ga je zajebavao kao nikog drugog, pa bi mozda vise igrao.
A ovo sa Spalettijem...igra full citavu sezonu, izaci 20 minuta do kraja kad zgazis nekakvu Pescaru, a ide derbi sa Laziom...ma ok je.
- Edin H.
#41199 Re: Edin Džeko
Sve je to u dure, ali ako se pobunis, na Zapadu uglavnom snosis posljedice, najcesce finansijske, ali mislim da ce ga Spaleti ostaviti na klupi u sljedecoj utakmici.Šibicar wrote:Ne bih se slozio,iako ima i takvih slucajeva,ali milion puta do sad se pokazalo da su nasi ljudi najsretniji kad se ne talasa,nemoj koga da uvrijedis ti si iz pisljive Bosne i tvoj glas se ne racuna nigdje,suti i trpi,budi sretan sto te svaki dan ne sutaju nogama.Velkoski wrote:au contraireŠibicar wrote:Problem je sto smo mi k'o nacija iskompleksirani do maksimuma a posebno kompleksom nize vrijednosti,da je npr. Ibrahimovic ovako postupio bilo bi joj legende....Ibra je zakon....nema boljeg i jaceg...kako mu se mangupski nagovori...itd,a posto je Edin u pitanju,odma se u vecini probudi taj kompleks i taj potez izgleda bezveze,nepotreban,supacki,glumi mangupa...itd
- Šibicar
#41200 Re: Edin Džeko
Problem je sto se vecina ponasa kao da nikad nije vidjela nezadovoljnog igraca pri izmjeni,to je svakodnevna pojava u fudbalu,pa i igraci su ljudi od krvi i mesa,nisu roboti,imaju emocije,tako da ni Edin nije izuzetak,ocito da mi nismo navikli od njega da pravi bilo kakve incidente pa je to bilo vaaauuuu,ali ko od nas zna kako se on osjecao u tom trenutku,mozda mu je bas tesko palo...eno i Lendric u Bijeljini isto kad je izlazio nesto je gran'o rukama iako ga Slavko jako rijetko vadi iz igre,jebiga znam da su profesionalci i da emocije trebaju kontrolisati ali ni ja svaki put ne reagujem isto u slicnim situacijama.Velkoski wrote:
ma jarane, da je opravdano ovo od sinoć, prvi bih ga branio
On je najbolji reprezent našeg grada, ne može mu se prigovoriti za bilo šta, ali ovo od sinoć je bezveze potez