BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Kvest
#41176 Re: BHTelecom All About
I mogu li ja sutra otici,i kupiti s7 ?
- arnes_king
#41177 Re: BHTelecom All About
Ja sam zvao poslovnice i pitao, kazu da nemaju na stanju, samo u Srebreniku, Tuzli i Kladnju...Kvest wrote:Kako je MOGUCE,ako bht poslovnice ne rade nedeljom,s7 ima u ponudi npr u scc-u,a sada gledam pored te poslovnice stoji NE,isti slučaj sa Vogošćom i Dolac Maltom.
-
batara
#41178 Re: BHTelecom All About
U petak išao do poslovnice na Ilidži da kupim mobitel. Kad tamo standardna priča, nema trenutno na stanju, možete rezervisati..i hajde rezervišem i sad čekam da me "nazovu" kad bude raspoloživi mobitel dostupan. Interesuje me, je li ko imao isti slučaj i koliko je dugo čekao da ga nazovu 
-
Kvest
#41179 Re: BHTelecom All About
Sad sam otvorila stranicu(mislim da u 11 oni vrše ažuriranje podataka)i stoji da na Dobrinji i Obali ima mobitela.Sestra je na Dobrinji,i ona je otišla,i onaj što radi rekao:"samo preko rezervacije"arnes_king wrote:Ja sam zvao poslovnice i pitao, kazu da nemaju na stanju, samo u Srebreniku, Tuzli i Kladnju...Kvest wrote:Kako je MOGUCE,ako bht poslovnice ne rade nedeljom,s7 ima u ponudi npr u scc-u,a sada gledam pored te poslovnice stoji NE,isti slučaj sa Vogošćom i Dolac Maltom.
Ja sam rezervisala u petak,jos cekam.Javim kada zovnu...batara wrote:U petak išao do poslovnice na Ilidži da kupim mobitel. Kad tamo standardna priča, nema trenutno na stanju, možete rezervisati..i hajde rezervišem i sad čekam da me "nazovu" kad bude raspoloživi mobitel dostupan. Interesuje me, je li ko imao isti slučaj i koliko je dugo čekao da ga nazovu
-
batara
#41180 Re: BHTelecom All About
Važi, i ja isto javim ako mene nazovuKvest wrote:Sad sam otvorila stranicu(mislim da u 11 oni vrše ažuriranje podataka)i stoji da na Dobrinji i Obali ima mobitela.Sestra je na Dobrinji,i ona je otišla,i onaj što radi rekao:"samo preko rezervacije"arnes_king wrote:Ja sam zvao poslovnice i pitao, kazu da nemaju na stanju, samo u Srebreniku, Tuzli i Kladnju...Kvest wrote:Kako je MOGUCE,ako bht poslovnice ne rade nedeljom,s7 ima u ponudi npr u scc-u,a sada gledam pored te poslovnice stoji NE,isti slučaj sa Vogošćom i Dolac Maltom.
Ja sam rezervisala u petak,jos cekam.Javim kada zovnu...batara wrote:U petak išao do poslovnice na Ilidži da kupim mobitel. Kad tamo standardna priča, nema trenutno na stanju, možete rezervisati..i hajde rezervišem i sad čekam da me "nazovu" kad bude raspoloživi mobitel dostupan. Interesuje me, je li ko imao isti slučaj i koliko je dugo čekao da ga nazovu
- madridist
#41181 Re: BHTelecom All About
Ali potez kojim su sponzori koncerta ove neyebice mi se nimalo ne dopada..ne zelim da ni jedan dio mog novca od placenog racuna ide u korist te spodobe..al eto,neki drk...manager telecoma ocito misli drugacije.
Last edited by madridist on 14/03/2016 13:28, edited 2 times in total.
-
Kvest
#41182 Re: BHTelecom All About
batara wrote: Važi, i ja isto javim ako mene nazovu
Nije mi ovo jasno,kako nemaju u ponudi,a došli im telefonu Pa ne naručuju valjda 10 telefona
-
bumerangss
#41183 Re: BHTelecom All About
Slazrm semadridist wrote:Ali potez kojim su sponzori koncerta ove neyebice mi se nimalo ne dopada..ne zelim da ni jedan dio mog novca od placenog racuna ide u korist te spodobe..al eto,neki drk...manager telecoma ocito misli drugacije.
Zasto neko ne pokrene fb stranicu "bojkot koncertu Mamarije Š" ?
- Pitarrr82
#41184 Re: BHTelecom All About
To je istina da se nisu interesovali za SK ili...?
- madridist
#41185 Re: BHTelecom All About
Tu se vise ne zna ko kakvu igru igra.Pitarrr82 wrote:To je istina da se nisu interesovali za SK ili...?
U svakom slucaju ne vidim u blizoj buducnosti rjesenje ove price,preveliki igraci sa puno novca u igri su ovdje.
- Laertes
#41186 Re: BHTelecom All About
Al' zato J5 nema u Tuzli, a ima u Kaknju, Kladuši i Bugojnuarnes_king wrote:Ja sam zvao poslovnice i pitao, kazu da nemaju na stanju, samo u Srebreniku, Tuzli i Kladnju...Kvest wrote:Kako je MOGUCE,ako bht poslovnice ne rade nedeljom,s7 ima u ponudi npr u scc-u,a sada gledam pored te poslovnice stoji NE,isti slučaj sa Vogošćom i Dolac Maltom.
-
quarterback
#41187 Re: BHTelecom All About
prije su prebacivali iz poslovnice u kojoj ima tamo gdje je nestaloLaertes wrote:Al' zato J5 nema u Tuzli, a ima u Kaknju, Kladuši i Bugojnuarnes_king wrote:Ja sam zvao poslovnice i pitao, kazu da nemaju na stanju, samo u Srebreniku, Tuzli i Kladnju...Kvest wrote:Kako je MOGUCE,ako bht poslovnice ne rade nedeljom,s7 ima u ponudi npr u scc-u,a sada gledam pored te poslovnice stoji NE,isti slučaj sa Vogošćom i Dolac Maltom.
pitaj ih
- BarbaDue
#41188 Re: BHTelecom All About
Nisi jedini!!!bumerangss wrote:Slazrm semadridist wrote:Ali potez kojim su sponzori koncerta ove neyebice mi se nimalo ne dopada..ne zelim da ni jedan dio mog novca od placenog racuna ide u korist te spodobe..al eto,neki drk...manager telecoma ocito misli drugacije.i ja sam nedavno napisao u komentarima na fb stranici bh telekoma da se ne slazem da dio mg novca ide u njen djep. Tek kad telekom Srbije bude bio glavni sponzor koncerta Hanke Paldum ili Bešlica u Sava centru u Beogradu tek tad bih bio saglasan da BH Telecom bude sponzor Mariji.
-
kakaljin
#41189 Re: BHTelecom All About
Mi korisnici kod svih operatera placamo uslugu da mozemo koristiti te usluge, a sada gdje ce taj operater trositi te pare na reklamu je na opereteru.bumerangss wrote:Slazrm semadridist wrote:Ali potez kojim su sponzori koncerta ove neyebice mi se nimalo ne dopada..ne zelim da ni jedan dio mog novca od placenog racuna ide u korist te spodobe..al eto,neki drk...manager telecoma ocito misli drugacije.i ja sam nedavno napisao u komentarima na fb stranici bh telekoma da se ne slazem da dio mg novca ide u njen djep. Tek kad telekom Srbije bude bio glavni sponzor koncerta Hanke Paldum ili Bešlica u Sava centru u Beogradu tek tad bih bio saglasan da BH Telecom bude sponzor Mariji.
A sto se tice tog pokretanja fb stranice za bojkot koncerta, ne vidim uopte svrhu jer ako nesto ne slusa onda ne ides na to i zavrseno. Jer ni ja ne slusam nju pa ne pricam drugima da je i oni ne slusaju.
- Sir Charles
#41190 Re: BHTelecom All About
Ja rezervisao i zvali me nakon dva dana, dok je moj radni kolega napravio rezervaciju istog modela kao i ja dva sata nakon mene i cekao oko mjesec dana.batara wrote:U petak išao do poslovnice na Ilidži da kupim mobitel. Kad tamo standardna priča, nema trenutno na stanju, možete rezervisati..i hajde rezervišem i sad čekam da me "nazovu" kad bude raspoloživi mobitel dostupan. Interesuje me, je li ko imao isti slučaj i koliko je dugo čekao da ga nazovu
-
batara
#41191 Re: BHTelecom All About
Vjeruj ni meni, još ko da ih iz Kine nabavljaju..pa im treba toliko da stignuKvest wrote:batara wrote: Važi, i ja isto javim ako mene nazovu![]()
Nije mi ovo jasno,kako nemaju u ponudi,a došli im telefonu Pa ne naručuju valjda 10 telefona
-
batara
#41192 Re: BHTelecom All About
Ma realno usluga im je nula, i zbog toga su u padu..Da im nije fiksne i mobilne telefonije, propali bi. Gdje ima to da čekaš za telefon, što su ga stavljali u ponudu ako ga nema dovoljno u zalihama (u mom slučaju SamsungJ5).Sir Charles wrote:Ja rezervisao i zvali me nakon dva dana, dok je moj radni kolega napravio rezervaciju istog modela kao i ja dva sata nakon mene i cekao oko mjesec dana.batara wrote:U petak išao do poslovnice na Ilidži da kupim mobitel. Kad tamo standardna priča, nema trenutno na stanju, možete rezervisati..i hajde rezervišem i sad čekam da me "nazovu" kad bude raspoloživi mobitel dostupan. Interesuje me, je li ko imao isti slučaj i koliko je dugo čekao da ga nazovu
-
niho92
#41193 Re: BHTelecom All About
Zar i nju finansiramo, jesmo humanitarni, em ce joj bošnje napunit dvoranu, em joj telekom da bonus. Bolje te pare dajte nekom djetetu koje treba na ljecenje ako vec toliko forsirate društvenu odgovornostbumerangss wrote:Slazrm semadridist wrote:Ali potez kojim su sponzori koncerta ove neyebice mi se nimalo ne dopada..ne zelim da ni jedan dio mog novca od placenog racuna ide u korist te spodobe..al eto,neki drk...manager telecoma ocito misli drugacije.i ja sam nedavno napisao u komentarima na fb stranici bh telekoma da se ne slazem da dio mg novca ide u njen djep. Tek kad telekom Srbije bude bio glavni sponzor koncerta Hanke Paldum ili Bešlica u Sava centru u Beogradu tek tad bih bio saglasan da BH Telecom bude sponzor Mariji.
- pepeljara
#41194 Re: BHTelecom All About
Bolje bi bilo da svi redom kad nesto kupujete trazite racun 
#samokazem
Ovo se odnosi na gore guranje ovog pjevaca sto nastupa
Ne ozbiljno raja. Mislim na ove prozivke, nisam ni ja za da se tako pare daju ,ali ako zelite da pogurate vec drzavu pored tog telecoma samo kad hljeb i ostale potrepstine uzimate (ukljucujuci i kafe, ) trazite racuna
17% od toga ide drzavi, penzioneere gurate i sl.
#samokazem
Ovo se odnosi na gore guranje ovog pjevaca sto nastupa
Ne ozbiljno raja. Mislim na ove prozivke, nisam ni ja za da se tako pare daju ,ali ako zelite da pogurate vec drzavu pored tog telecoma samo kad hljeb i ostale potrepstine uzimate (ukljucujuci i kafe, ) trazite racuna
-
ing-ecc
#41195 Re: BHTelecom All About
Oni sto su rezervisali u JAN-FEB sad se pozivaju da preuzmu telefone.batara wrote:U petak išao do poslovnice na Ilidži da kupim mobitel. Kad tamo standardna priča, nema trenutno na stanju, možete rezervisati..i hajde rezervišem i sad čekam da me "nazovu" kad bude raspoloživi mobitel dostupan. Interesuje me, je li ko imao isti slučaj i koliko je dugo čekao da ga nazovu
Oko 300 je vec podijeljeno, tj.kupljeno.Kvest wrote:batara wrote: Važi, i ja isto javim ako mene nazovu![]()
-
bumerangss
#41196 Re: BHTelecom All About
Ja trazim racun i kod zubara!pepeljara wrote:Bolje bi bilo da svi redom kad nesto kupujete trazite racun
#samokazem
Ovo se odnosi na gore guranje ovog pjevaca sto nastupa![]()
![]()
![]()
-
Kvest
#41197 Re: BHTelecom All About
Hvala na informaciji,mislim da mi koji smo naručili u martu ne bi trebali dugo čekati.ing-ecc wrote: Oko 300 je vec podijeljeno, tj.kupljeno.(vazi za SA)
- madridist
#41198 Re: BHTelecom All About
Budzetska laz.pepeljara wrote:Bolje bi bilo da svi redom kad nesto kupujete trazite racun
#samokazem
![]()
![]()
Pdv prihod prvenstveno vraca mmf i slicne kredite podignute da bi se paraziti namirili.
Penzioni fond se puni iz realnig sektora putem direktnih poreza na place...
-
kakaljin
#41199 Re: BHTelecom All About
Ali obavezno kupovati domace, i u domacim radnjama.pepeljara wrote:Bolje bi bilo da svi redom kad nesto kupujete trazite racun
#samokazem
![]()
![]()
Penzioneri ne dobijaju penziju iz toga vec dobijaju od onoga sto je tom penzioneru firma uplacivala dok je radio, ist kao sto cu ja Ako Bog da dobijati penziju od para koje se odvajaju iz moje plate tj razlika neto i bruto plate. Odredjeni dio.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI