Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
relativno84

#41176 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by relativno84 »

zmajadaH wrote:Bit će da si ti svašta nešto prespavao.
Tan se obavezao da neće mijenjati ime, grb i boju.
Jesi li još šta prespavao.
Cire slobodno, ono opušteno....
Mi ćemo ti objasniti :mrgreen:
Ma sta da ti kazem :lol: iskreno malo mi je muka sto vam je upala kasika u med :zid: al se tjesim opet da od previse secera ima i nus pojava :D

Salu na stranu stvar je vise nego ozbiljna :D ovo je prvi put koliko znam da neko iz vana ulaze znacajne pare u bilo koji sport kod nas, i to je :kakoste: :thumbup:

Tan nije merhamet znaci ocekuje neku "zaradu" od ovog projekta sto je vrlo bitno jer ce svi morati da rade maximalno profesionalno i nece vise biti ni po babu ni po stricevima, il si dobar il te nema da smetas.

Svaki njegov dobitak znaci da je Sarajevo kao klub ostvarilo jos vecu dobit, samo da nam prvenstvo ne postane kao Škotske al bez Rangersa :D
Reglan

#41177 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Image

=Dobro vece,sta ima raja
emigrazione

#41178 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Kako je zivot nepravedan za neke, al fakat:-D
omega369

#41179 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

hajde molim vas prosvijetlite me, ne razumijem ovu izjavu:

Na upit o dolasku malezijskog milijardera Vincenta Tana u klub, Musemić je kazao da će vrijeme pokazati kako će sve funkcionisati, ali da je dobro to što će sada oni koji odlučuju u klubu pažljivije i u interesu ulagača donositi odluke.

"Dosad smo imali situaciju da su u Upravnoom odboru kluba sjedili volonteri i odlučivali o sudbini ljudi koji su profesionalno angažovani u klubu. Ti ljudi su bez ikakvih posljedica mogli donositi odluke o mojoj ili bilo čijoj smjeni, a sada će se to promijeniti, jer će tu sjediti ljudi koji će imati i određenu odgovornost, te će morati raditi u interesu investitora. To je jedna od promjena koja može donijeti dosta pozitivnih stvari", zaključio je Musemić.

ne bih reagovao da se pojavila na nekom rugom portalu, ali na klixu?!

jesam li ja jedini koju ovu izjavu smatra bezobraznom i zlonamjernom? ili ja nisam nesto dobro razumio :?
BegA_

#41180 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

arshavin wrote:Image

=Dobro vece,sta ima raja
Koji kralj! Tacno cu se poceti ovako oblaciti. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#41181 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Opet ti po Husrefu.. Ako pročitaš pažljivije zaključit ćeš da je čovjek rekao da će od sada sve biti profesionalnije, uostalom on radi s tim ljudima.
Maharadza

#41182 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

BegA_ wrote:

=Dobro vece,sta ima raja
Koji kralj! Tacno cu se poceti ovako oblaciti. :D
I na tribinama OBAVEZNO taj "pozdrav" gore koristiti! :mrgreen:
omega369

#41183 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

=Dobro vece,sta ima raja
Sto ti je tradicija i slicni maniri :lol: :lol: :D

8:42

:D :D
omega369

#41184 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

Woole Triwunovich wrote:Opet ti po Husrefu.. Ako pročitaš pažljivije zaključit ćeš da je čovjek rekao da će od sada sve biti profesionalnije, uostalom on radi s tim ljudima.
volio bih da mi neko objasni na koje je volontere mislio? Ko su volonteri u Upravnom odboru?

a da nije ipak sad sve profesionalnije upravo zbog volontera koji su bili u UO? :wink:
Kemal Malovčić

#41185 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Kemal Malovčić »

omega369 wrote:
Woole Triwunovich wrote:Opet ti po Husrefu.. Ako pročitaš pažljivije zaključit ćeš da je čovjek rekao da će od sada sve biti profesionalnije, uostalom on radi s tim ljudima.
volio bih da mi neko objasni na koje je volontere mislio? Ko su volonteri u Upravnom odboru?

a da nije ipak sad sve profesionalnije upravo zbog volontera koji su bili u UO? :wink:
I ja sam slično shvatio kao ti. :)
Ripicipi

#41186 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ripicipi »

Kemal Malovčić wrote:
omega369 wrote:

I ja sam slično shvatio kao ti. :)
Takodjer, i meni je ta izjava bila najblaze receno cudna.
Last edited by Ripicipi on 25/12/2013 23:38, edited 1 time in total.
Reglan

#41187 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Image

2-0
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#41188 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

omega369 wrote:

Ko je sve bio u UO? Da idemo redom od Blekića pa do Irfana? :oops:

Koliko ljudi u UO je aktivno itd?
Last edited by Velkoski on 25/12/2013 23:42, edited 1 time in total.
SmokingMan

#41189 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by SmokingMan »

Nema više zabušavanja,ulagač ima svoje posrednike koji u njegovo ime obavljaju zadatke,da se zna pare nisu nama date na lijepe oči... 8-)
Ripicipi

#41190 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ripicipi »

Woole Triwunovich wrote:
omega369 wrote:

Ko je sve bio u UO? Da idemo redom od Blekića pa do Irfana? :oops:

Koliko ljudi u UO je aktivno itd?
Pa Husref tada uopste i nije bio u klubu, mislim da je ipak mislio na blizu proslost, tj. dok je on bio tu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#41191 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Pa i trenutno aktivno radi samo par ljudi + Dino..

Elem je l' bitno? Da je zlonamjeran ne bi garant prihvatio tu poziciju, mislim da je bespotrebno diskutovati o ovome trenutno, uživajmo u ovome što se trenutno dešava. :)
omega369

#41192 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

kojih par ljudi? radi citav Upravi odbor i sve su im odluke jednoglasne i nijedna se nije donijela preglasavanjem. ne brkajte kruske i jabuke i ne izmisljajte. bez ljutnje, ako niste upoznati sa radom UO, nemojte se ni javljati

ja i dalje pitam ko su volonteri? konkretno?

naravno da je bitno
Last edited by omega369 on 25/12/2013 23:56, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#41193 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Čuj ko su volonteri, pa svi su oni donijeli milione ulaskom u UO ili šta? :-) Nismo imali za kifle do Tana i to je to.

Svaka čast Feđi i onima koji su radili na ovome u periodu od tjeranja IRFANA pa do sada, uostalom nisu sve stvari za foruma svakako, druga je stvar što ti imaš potrebu da budeš dežurni informator uz 24/7 pljuvanje po Husrefu.

Mislim da svoje probleme sa Husom možeš riješiti i interno s njim, bez stalnog kenjanja po njemu na Klixu.
omega369

#41194 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

a ti si izgleda dezurni advokat ili...? Husref kao javna licnost koja se cesto se pojavljuje u javnosti podlozan je kritikama. Zelim znati tacno je li u pitanju samo lupanje ili nesto 'dublje'? na kraju, znas li ti uopste sta znaci rijec volonter?
gospodin Rajković

#41195 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by gospodin Rajković »

Ja sam sad sretan sve ide kako treba king je tu Husref prihvatio onaj posao i eto zlobnicima da se usta zatvore da su ga Dino i neki otjerali vidite da je ispalo kao sam davno govorio hvala dragom Bogu sad mogu mirno spavati. :zzzz:
van helsing

#41196 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by van helsing »

Woole Triwunovich wrote:Čuj ko su volonteri, pa svi su oni donijeli milione ulaskom u UO ili šta? :-) Nismo imali za kifle do Tana i to je to.

Svaka čast Feđi i onima koji su radili na ovome u periodu od tjeranja IRFANA pa do sada, uostalom nisu sve stvari za foruma svakako, druga je stvar što ti imaš potrebu da budeš dežurni informator uz 24/7 pljuvanje po Husrefu.

Mislim da svoje probleme sa Husom možeš riješiti i interno s njim, bez stalnog kenjanja po njemu na Klixu.
E nek si mu reko. Potpis. De ba omega,sjasi malo. Dobro te je.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#41197 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Sve ok, niko se ovdje ne mora slagati po pitanju bilo cega. Samo odrzite kontinuitet normalnog dijaloga i rasprave..i bujrum.

To je jedno. :D Drugo. Zna li neko pozadinu ovog pozdrava koji izvodi Tan sa ovim rukama iznad glave u obliku krova...ili sta je ovo vec? :D Garant ima neka prica i pozadina vezano za to.
omega369

#41198 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

van helsing wrote: E nek si mu reko. Potpis. De ba omega,sjasi malo. Dobro te je.
Dok god neko blati moj klub i ljude koji u njemu posteno rade ja cu se javljati i reagirati. hvala Bogu, imam svoj mozak i obraz, za razliku od nekih

p.s. a ovaj konvertit vulcic bi mogao pripaziti na rjecnik, zar ne libero? ili se i mi trebamo spustati na njegov nivo?
Last edited by omega369 on 26/12/2013 00:17, edited 1 time in total.
todd_smith

#41199 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Treba fakat pokusati Stevanovica primamiti. Lik je ionako ocajan da igra.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#41200 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

omega369 wrote:
van helsing wrote: E nek si mu reko. Potpis. De ba omega,sjasi malo. Dobro te je.
Dok god neko blati moj klub i ljude koji u njemu posteno rade ja cu se javljati i reagirati. hvala Bogu, imam svoj mozak i obraz, za razliku od nekih

p.s. a ovaj konvertit vulcic bi mogao pripaziti na rjecnik, zar ne libero? ili se i mi trebamo spustati na njegov nivo?
Presmiješan si lik, pridruži se lsdu, jointu i sličnim na mojoj listi i prestani više uzimati Husa u usta, radiš to mjesecima.

p.s.

Da Hus ima problem s njima ne bi ni prihvatio ovu poziciju, moj zadnji post upućen tebi, adio.
Locked