Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JThomas wrote: ↑27/02/2020 12:16
tatum bi bio i bolji prije kad su bile više petorke. on meni najviše liči na carmela, nešto manje vješt ali puno bolji s kondicijom i trudom.
preksinoć je tražio melov dres da mu se potpiše, navodeći ga kao idola, uz Kobija i PG13, mada Tatum puno bolji defanzivno, ili je samo u boljem
defazivnom sistemu
Zadnjih mjesec dana zbog obaveza nisam gledao utakmice, napokon dočekao jutros utakmicu cliperse i denver.
Stvarno ne vidim ni jednu ekipu koja cliperse može dobiti četiri utakmice.
Jutros su dobili denver s pola snage.
Ni jedan im igrač nije igrao vise od 25 minuta.
I ja malo više gledam NBA u zadnje vrijeme i moram priznati da mi Lakersi izgledaju bolje. Ali s obzirom na utisak iz dva dosadašnja duela sa Clippersima, u kojima je Lebron bio inferioran prije svega fizički, a to mu je osnova igre, i dalje prednost dajem Clippersima. Premda mislim da i jedan i drugi tim ne igraju punom snagom. A kad se sjetim AD u onom jednom playoffu što je odigrao sa Pelicansima..., svašta bi moglo biti. Elem, biće tarapane.
Od ostalh ovaj mi Milivoki može imati 100 pobjeda i dalje su mi nako, a imaju i veliku mrlju playoffa od prošle sezone. Nekako mi se kao tim čine zaustavljivim u seriji na 4. Celticsi su mi bolji, jer je konačno Tatum sazrio u prvu zvijezdu, nositelja, igrača koji trpa svake noći i kojem se daje lopta kad je gutavo. Odbranu već igraju, tako da njih vidim kao pobjednike Istoka.
I premda nisam neki obožavatelj Hardena, volio bih da Houston ode što dalje jer su jako zanimljivi za gledati, a i igraju dobro, i ne izgleda mi to toliko blesavo koliko sam mislio. Nemaju nekih aman zaman problema pod košem, ni u skokovima, a Westbrook im je proigrao.
I još ću reći da je i meni ok da se ne sviraju koraci kad ovako ide lik u kontru u naskok i to je tako oduvijek u NBA (samo možda ne ovako izraženo). Ovo sa prvim korakom je problem i to se treba suditi, ali je isto stara priča. Slagat ću ali mislim da je Jordanov trener na koledžu slao video kasete sa usporenim snimcima njegovog prvog koraka sudijama da kao vide i ne sude mu više. Na kraju krajeva, taj prvi korak je i razlog mnogim prekinutim basketima koje sam igrao ili gledao.
Joj Kniksa kraljeva , u velikom okršaju Power fowarda i Point guarda, pobjedili PFs...još ih usput vjerovatno dobro izmlatili, sad sam skonto manu ovog Houstona, neće fizički moći izdržati ovaj tempo s tim small ball stilom
Prije bi rekao da ce prva defanzivno ozbiljnija ekipa u PO koja ih doceka sjesti i odraditi analizu, skontati rjesenje za small-ball i to ce biti to, saka u nos za Houston i vidimo se sljedece sezone.
Golden State Warriors guard Stephen Curry will return Thursday against the Toronto Raptors after missing more than four months while recovering from a broken left hand.
Concord wrote: ↑03/03/2020 19:47
Prije bi rekao da ce prva defanzivno ozbiljnija ekipa u PO koja ih doceka sjesti i odraditi analizu, skontati rjesenje za small-ball i to ce biti to, saka u nos za Houston i vidimo se sljedece sezone.
Ma zna se odbrana za ove Rocketse, zona 1-4 il' 4-1, kako vec ide. 1 big man, 4 vanjska, otjerat ih sa trice, zakljucati reket i morat ce sutat midrange suteve, time ce izgubiti analiticku prednost. Lakersi bi ih mogli pomesti, jer imaju 3 strasna unutrasnja blokera, Davis, Howard i McGee.
90minut wrote: ↑06/03/2020 04:37
Išamaraše Klipersi Rocketse malo je reci još stavili kvotu 2 na Kliperse koji su se zahuktali zadnjih nekoliko utakmica nakon kritika.
90minut wrote: ↑06/03/2020 04:37
Išamaraše Klipersi Rocketse malo je reci još stavili kvotu 2 na Kliperse koji su se zahuktali zadnjih nekoliko utakmica nakon kritika.
shut down
Provocirali su svi Kliperse ovih dana ako si pratio još od ona 3 poraza i pocele price da su Kliperse nahajpani i ništa više od toga i onda ide 6 utakmica podsjecanja ko su.
Duga je sezona mora biti perioda gdje imaš 2 ili 3 poraza u nisu, al' mediji k'o mediji odma drama.