=

Moderator: _BataZiv_0809
milann1971 wrote:Normalica.johnnykola wrote:ne bi ti znao reciblack wrote:
A ovaj team torrent, je li on ok?
Ludilo od odrona u zdravstvu - CineStar TV 20.45.
FIlm na TV-u

I meni se svidiocommendatore wrote:
beton film jos po istinitim dogadjajima
johnnykola wrote:Normalica.black wrote:ne bi ti znao recijohnnykola wrote:
FIlm na TV-u
sportman1 wrote:Normalica.johnnykola wrote:ne bi ti znao reciblack wrote:
FIlm na TV-u
sherbett wrote:Les Ex - Bivši, francuska komedija odlican!
Stakleni dvorac.. meni pre0jak film.. bas mi cak i tesko pao .. odlican!

film kao film je super, medjutim govorim da su u filmu od nečega što je jako ružno (disfunkcionalna porodica, patnja), napravili bajku, primjer: djeca koja su većinu djetinjstva bila gladna ? kakav je to odnos fuuujsherbett wrote:Uopce nema preseravanja.. nisi skuzio poantu odnosa oca i kceri.. to sto je on alkos je tak trivijalno bitno.. klisejHe1972 wrote:sherbett wrote:Les Ex - Bivši, francuska komedija odlican!
Stakleni dvorac.. meni pre0jak film.. bas mi cak i tesko pao .. odlican!
Stakleni dvorac otac alkos, sve idealizirano što kažu napraviše od ghowana pitu! Odgledao, na kraju mi muka bila od silnog presherawanja.
Tommy Wiseau submitted ‘The Room’ to Paramount with the hope of getting it distributed. Usually it takes a studio roughly two weeks to reply, but the film was rejected within 24 hours.
Many of the crew members had to conceal their laughter about what they were witnessing. Even the cameraman began to laugh so hard the camera would shake during takes. The first DP even had his own tent where he would laugh out of sight, while ostensibly watching the footage.

Zapravo ima i malo "težih" momenata - prikaz apstrakcije na primjer.johnnykola wrote:Pojednostavljen prikaz unutarnjeg života
djeteta, ali ima merituma. Odličan crtić.
Jel' to Borderlands u avataru? Sjo Blu je i gejmerka.Bloo wrote:Zapravo ima i malo "težih" momenata - prikaz apstrakcije na primjer.
Meni jako drag ANIMIRANI FILM![]()
Jeste, Borderlands.Tito_i_Partija wrote:
Jel' to Borderlands u avataru? Sjo Blu je i gejmerka.
Al' fakat. RPGs su zakon, jelde?Bloo wrote:Jeste, Borderlands.Tito_i_Partija wrote:
Jel' to Borderlands u avataru? Sjo Blu je i gejmerka.
Da, dijete. Manje aktivno sada, uglavnom zbog umiruće grafičke![]()
S tim da više ne idem na temu Vaše omiljene igre jer je sve puno konzolaša i svi igraju PESjebovaspes
Tito_i_Partija wrote:
Al' fakat. RPGs su zakon, jelde?